roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 6, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Postat Februarie 6, 2017 marsh in mortii matii. Nu sunt beata, nu's nervoasa,din contra rlaxata. Si nu pt tine.asa ca iubitor de cioreti si ghena umana ce esti fizic si afectiv,ei bine: NU,mai imi scrie pe mail ori de rozkendra oru de pizda ma.tii cu care nu vorbesti macar de ani. REPET ce fel de om refuza sa vb cu propria mama de ani de zile cocalar trist si manelar?Ar tb sa fie o liita in viata cat sa iti permiti sa imi produci voma, asta ca sa nu ai toti dintii scosi din gura pe viitorDa-mi pace pt totdeauna sau vei plati urat de tot.... 1
del rey Reputație: 3954 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Februarie 6, 2017 Hopa ! :
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2017 Postat Februarie 6, 2017 Hopa ! :Ssshhh... Nu e treaba noastra ! 5
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 6, 2017 Oras:sud Oras:sud Postat Februarie 6, 2017 Afaceri de familie.Puţină discreţie, vă rugăm 5
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2017 eu zic sa iesim cum am intrat, usor ca sa nu deranjam 14 17
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 6, 2017 hai la Guvern sa protestam impotriva motanului 4
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Februarie 6, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 6, 2017 Hai sa ne spalam rufele-n public. :refoz 2
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Postat Februarie 7, 2017 In public? Pai in public ma pis ocazional pe fata manelarului retard care de un an nu imi nutreste decat sila, dispret, revolta, ca in privat nu vreau sa ii aud moaca de retard. Lui ii place ii plac femeile dominant si este un sclav abject. Sper sa mori in chinuiri,dupa ce ai trait o viata lunga in hiv si sifilis. Si sa se pise maidanezi zilnic pe groapa ta. Javra odioasa, iti doresc din nou sa devii steril. Esti un focar de infectii si boli de la fizic la mental. Ca doar incurajezi sexul neprotejat cu tarfe si mmbrii nu stiu dar tu esti consumator frecvent de trasesite. Sper sa dea gonorea, sifilisu si sida cand culegi ghene de pe trotuar chiar si din oradea nu doar cand calatoresti taratura slinoasa
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Postat Februarie 7, 2017 In fapt si de drept gresesc acum. Tu nu meriti nici scuipat in fata rahat cu ochi. Se vede ca prezenta ta in viata mea pe termen lung m-a afectat asa incat sa nu imi dau seama ca sa te scuip intre ochi e tot trafic si risipa. Tu meriti doar tacere janghina pana si urina mea e prea sfanta sa te atinga. La ce bun sa imi descriu in prea multe cuvinte repulsia fata de tinenope,din mers asa mori dureros si lent fara macar o singura privire inapoi. Sa stam alaturi mi-a dat aproape 90 la suta senzatia ca m-am aranjat, luceam dn toate unghiurile, tocuri,parfum,rochita cat nu scoti tu din ab cu pestisme si calc pe asfalt in rahat de caine. Ceea ce simteam lasand sentimentalismele deoparte cand imi futeam pantofii vicina de care era dependenta cand eram studenta ca nu.s rapciugoasa scapata de la vaci sa visez pantofi j choo ca suprem exact asta e senzatia. La ce bun sa ai dichis sa fii format cum tb sa ai o stare de spirin buna cand calci pe stradute pline de rahati de maidanezi.Esti pe departe cea mai proasta cunostiinta a mea si nu glumesc si am simtit mai mult respect pt diversi cersetoru care dorm vara pe banci cand exprimau gratitudine la un ceai / cafea luate de la tonomat si un sandvis. Efectiv mi-e prea scarba si merit mai mult decat sa simt scarba fata de mine insami din cauza ta
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Postat Februarie 7, 2017 In fapt si de drept gresesc acum. Tu nu meriti nici scuipat in fata rahat cu ochi. Se vede ca prezenta ta in viata mea pe termen lung m-a afectat asa incat sa nu imi dau seama ca sa te scuip intre ochi e tot trafic si risipa. Tu meriti doar tacere janghina pana si urina mea e prea sfanta sa te atinga. La ce bun sa imi descriu in prea multe cuvinte repulsia fata de tinenope,din mers asa mori dureros si lent fara macar o singura privire inapoi. Sa stam alaturi mi-a dat aproape 90 la suta senzatia ca m-am aranjat, luceam dn toate unghiurile, tocuri,parfum,rochita cat nu scoti tu din ab cu pestisme si calc pe asfalt in rahat de caine. Ceea ce simteam lasand sentimentalismele deoparte cand imi futeam pantofii vicina de care era dependenta cand eram studenta ca nu.s rapciugoasa scapata de la vaci sa visez pantofi j choo ca suprem exact asta e senzatia. La ce bun sa ai dichis sa fii format cum tb sa ai o stare de spirin buna cand calci pe stradute pline de rahati de maidanezi.Esti pe departe cea mai proasta cunostiinta a mea si nu glumesc si am simtit mai mult respect pt diversi cersetoru care dorm vara pe banci cand exprimau gratitudine la un ceai / cafea luate de la tonomat si un sandvis. Efectiv mi-e prea scarba si merit mai mult decat sa simt scarba fata de mine insami din cauza ta
george bacovia Reputație: -446 Postat Februarie 7, 2017 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Februarie 7, 2017 In fapt si de drept gresesc acum. Tu nu meriti nici scuipat in fata rahat cu ochi. Se vede ca prezenta ta in viata mea pe termen lung m-a afectat asa incat sa nu imi dau seama ca sa te scuip intre ochi e tot trafic si risipa. Tu meriti doar tacere janghina pana si urina mea e prea sfanta sa te atinga. La ce bun sa imi descriu in prea multe cuvinte repulsia fata de tinenope,din mers asa mori dureros si lent fara macar o singura privire inapoi.Sa stam alaturi mi-a dat aproape 90 la suta senzatia ca m-am aranjat, luceam dn toate unghiurile, tocuri,parfum,rochita cat nu scoti tu din ab cu pestisme si calc pe asfalt in rahat de caine. Ceea ce simteam lasand sentimentalismele deoparte cand imi futeam pantofii vicina de care era dependenta cand eram studenta ca nu.s rapciugoasa scapata de la vaci sa visez pantofi j choo ca suprem exact asta e senzatia. La ce bun sa ai dichis sa fii format cum tb sa ai o stare de spirin buna cand calci pe stradute pline de rahati de maidanezi.Esti pe departe cea mai proasta cunostiinta a mea si nu glumesc si am simtit mai mult respect pt diversi cersetoru care dorm vara pe banci cand exprimau gratitudine la un ceai / cafea luate de la tonomat si un sandvis.Efectiv mi-e prea scarba si merit mai mult decat sa simt scarba fata de mine insami din cauza taIar ti-ai descarcat matele aici? 2
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2017 Postat Februarie 7, 2017 In curand o sa apara un topic numit : "Imi pare rau, nu stiu ce-am avut asearaAm zis de nu stiu cate ori "jur ca e ultima oara"Imi pare rau, nu stiu ce-am avut asearaStii mai bine decat mine ca NU e ultima oara" Aidepulamea, nu e de ras.Doamne/Doamna fereste. :) 6 5
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Februarie 7, 2017 Iar sa dus pe pulă nebuna 3 2
el diablo Reputație: -408 Postat Februarie 7, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Februarie 7, 2017 marsh in mortii matii. Nu sunt beata, nu's nervoasa,din contra rlaxata. Si nu pt tine.asa ca iubitor de cioreti si ghena umana ce esti fizic si afectiv,ei bine: NU,mai imi scrie pe mail ori de rozkendra oru de pizda ma.tii cu care nu vorbesti macar de ani. REPET ce fel de om refuza sa vb cu propria mama de ani de zile cocalar trist si manelar?Ar tb sa fie o liita in viata cat sa iti permiti sa imi produci voma, asta ca sa nu ai toti dintii scosi din gura pe viitorDa-mi pace pt totdeauna sau vei plati urat de tot.... In public? Pai in public ma pis ocazional pe fata manelarului retard care de un an nu imi nutreste decat sila, dispret, revolta, ca in privat nu vreau sa ii aud moaca de retard. Lui ii place ii plac femeile dominant si este un sclav abject. Sper sa mori in chinuiri,dupa ce ai trait o viata lunga in hiv si sifilis. Si sa se pise maidanezi zilnic pe groapa ta. Javra odioasa, iti doresc din nou sa devii steril. Esti un focar de infectii si boli de la fizic la mental. Ca doar incurajezi sexul neprotejat cu tarfe si mmbrii nu stiu dar tu esti consumator frecvent de trasesite. Sper sa dea gonorea, sifilisu si sida cand culegi ghene de pe trotuar chiar si din oradea nu doar cand calatoresti taratura slinoasa http://i67.tinypic.com/av1t2x.jpg 6 6
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Februarie 7, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 7, 2017 Stiti cum e in viata...Fetele bune dupa baietii rai... 1
el diablo Reputație: -408 Postat Februarie 7, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Februarie 7, 2017 Poate gresesc dar cred ca fata asta are ceva la cap, mai precis probleme medicale reale. Sau cel putin asa pare. 3 6
another hoe Reputație: 160 Postat Februarie 7, 2017 Oras::) Oras::) Postat Februarie 7, 2017 faptul ca e nebuna nu exclude faptul ca are dreptate 1 2
Administrator pisicuts Reputație: 114580 Postat Februarie 7, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 7, 2017 In fapt si de drept gresesc acum. Tu nu meriti nici scuipat in fata rahat cu ochi. Se vede ca prezenta ta in viata mea pe termen lung m-a afectat asa incat sa nu imi dau seama ca sa te scuip intre ochi e tot trafic si risipa. Tu meriti doar tacere janghina pana si urina mea e prea sfanta sa te atinga. La ce bun sa imi descriu in prea multe cuvinte repulsia fata de tinenope,din mers asa mori dureros si lent fara macar o singura privire inapoi.Sa stam alaturi mi-a dat aproape 90 la suta senzatia ca m-am aranjat, luceam dn toate unghiurile, tocuri,parfum,rochita cat nu scoti tu din ab cu pestisme si calc pe asfalt in rahat de caine. Ceea ce simteam lasand sentimentalismele deoparte cand imi futeam pantofii vicina de care era dependenta cand eram studenta ca nu.s rapciugoasa scapata de la vaci sa visez pantofi j choo ca suprem exact asta e senzatia. La ce bun sa ai dichis sa fii format cum tb sa ai o stare de spirin buna cand calci pe stradute pline de rahati de maidanezi.Esti pe departe cea mai proasta cunostiinta a mea si nu glumesc si am simtit mai mult respect pt diversi cersetoru care dorm vara pe banci cand exprimau gratitudine la un ceai / cafea luate de la tonomat si un sandvis.Efectiv mi-e prea scarba si merit mai mult decat sa simt scarba fata de mine insami din cauza ta
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Februarie 7, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 7, 2017 Atat............
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Februarie 7, 2017 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Februarie 7, 2017 Ma doare nervii capului. Pe bune, nu mai este zi data de la Dumnezeu sa nu se lase cu o balacareala pe-aici prin localitate? 5
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 7, 2017 Ma doare nervii capului. Pe bune, nu mai este zi data de la Dumnezeu sa nu se lase cu o balacareala pe-aici prin localitate?Nu. 3
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2017 Ma doare nervii capului. Pe bune, nu mai este zi data de la Dumnezeu sa nu se lase cu o balacareala pe-aici prin localitate?nup 17 18
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2017 Postat Februarie 7, 2017 Dati-va intalnire.Acolo va spuneti ce vreti.Va ajuta si Ernest cu bodyguarzii,sa nu va luati la bataie. 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2017 Postat Februarie 7, 2017 Ma doare nervii capului. Pe bune, nu mai este zi data de la Dumnezeu sa nu se lase cu o balacareala pe-aici prin localitate? nimfomane.com( p-aci prin localitate) reprezinta reflexia a ceea ce suntem . Partea aceea din noi pe care o tinem bine ascunsa, probabil partea reala , nu povestile nemuritoare sau minciunile frumos ambalate menite sa ne faca sa ne simtim bine. Forumul asta este Vestul Salbatic al internetului , o jungla . Nu prea poti sa stai deoparte pentru ca esti muscat , zgariat, pandit de vreun sarpe veninos sau chiar mancat de-un animal mare de prada . Roz este altceva decat ceea ce credeti voi . Nu pot sa cred va voi nu vedeti cat este de desteapta fata asta. Pentru ea viata chiar poate sa fie un basm frumos unde se intampla lucrurile minunate pe care i le-au promis filmele si cartile . P.S : pun pariu ca pisicu' nu asculta manele. 12 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum