Sari la conținut

pisicuts

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

...

P.S : pun pariu ca pisicu' nu asculta manele.  

Cat vrei sa pierzi?

• Like 4
  • Minus 1
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

nimfomane.com( p-aci prin localitate)  reprezinta reflexia a ceea ce suntem . Partea aceea din noi pe care o tinem bine ascunsa, probabil partea reala , nu povestile nemuritoare sau minciunile frumos ambalate menite sa ne faca sa ne simtim bine.

Forumul asta  este Vestul Salbatic al internetului , o jungla . Nu prea poti sa stai deoparte pentru ca esti muscat , zgariat, pandit de vreun sarpe veninos sau chiar mancat  de-un animal mare de prada . 

Roz este altceva decat ceea ce credeti voi . Nu pot sa cred va voi nu vedeti cat este de desteapta fata asta.  Pentru ea viata chiar poate sa fie un basm frumos  unde se intampla lucrurile  minunate pe care i le-au promis filmele si cartile . 

P.S : pun pariu ca pisicu' nu asculta manele.  

Nu spune nimeni ca persoanele care se manifesta intr-un anume fel aici asa sunt si in viata reala. Dar ce-i mana in lupta sa se balacareasca big time aici, nu pot intelege. O fi Roz fata desteapta si pisicul ascultator de jazz in real life, dar bagatul p....lilor cu simt de raspundere mie mi se pare deplasat. Ma rog, fiecare cu parerea lui.

• Like 2
Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

Nu spune nimeni ca persoanele care se manifesta intr-un anume fel aici asa sunt si in viata reala. Dar ce-i mana in lupta sa se balacareasca big time aici, nu pot intelege. O fi Roz fata desteapta si pisicul ascultator de jazz in real life, dar bagatul p....lilor cu simt de raspundere mie mi se pare deplasat. Ma rog, fiecare cu parerea lui.

Ce ii mana in lupta? Se numeste trafic.

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator ana paraschiv
Postat

Cat vrei sa pierzi?

Pariul se face intre un excroc si un fraier. Tu cat vrei sa castigi ?  

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Ce ii mana in lupta? Se numeste trafic.

Dorinta de afirmare (virtuala)  :laugh2

https://media.giphy.com/media/26xBGx5D67ulZ8Juo/giphy.gif

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator ana paraschiv
Postat

Dorinta de afirmare (virtuala)  :laugh2

https://media.giphy.com/media/26xBGx5D67ulZ8Juo/giphy.gif

Roz si pisicu' nu au nevoie de afirmare.

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Pariul se face intre un excroc si un fraier. Tu cat vrei sa castigi ?  

Tu esti o Doamna si nu faci pariuri.  :rax2

Postat

Roz si pisicu' nu au nevoie de afirmare.

Era vorba de restul persoanelor "manate" in lupta. 

Vizitator ana paraschiv
Postat

Tu esti o Doamna si nu faci pariuri.  :rax2

Chestia asta ca sunt una sau alta va amuza teribil, este ? 

Postat

Chestia asta ca sunt una sau alta va amuza teribil, este ? 

Am spus eu ceva?  :blushing2

Vizitator ana paraschiv
Postat

Am spus eu ceva?  :blushing2

Tocmai ca nu mi-ai spus ! (secret / mintit / nevasta)

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Roz este desteapta?

Desteptu cedeaza primu.

Nu deschizi atatea topic-...Sa balacaresti sa blestemi si sa injuri si apoi sa-ti ceri scuze.Ti se pare dovada de desteptaciune.

Nu am nimic cu ea,nici macar nu o cunosc personal,dar ce face nu este frumos.Asta e nu mai merge,nu mai merge.Dar sa deschizi un topic doar pentru a injura si blestema...............

• Like 1
Postat

Tocmai ca nu mi-ai spus ! (secret / mintit / nevasta)

Eu nu mint. Insa uit uneori, am asa..niste amnezii temporare. :)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Hmmm... :)

Zic si io, ce..ma doare deshtu' sa tastez? :)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:pink clouds
Postat

Hristosu mortiilor tai de cocalar distrus, iar iti permiti tu sa imi umbli in topice sa setezi best answer in locul meu . Marsh mui-te-ar moartea de papagal prost distrus. Eject din viata mea.

Ps degeaba ma iei cu zaharelu pe mail ca nu iti rasp. Daca nu ma lasi in pace imi bag linku de la info in semnatura pana te saturi sa tot umbli in cont sa il stergi si o sa ma banezi. Lasa.ma in pace ca nu te suport.

• Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

Cântă cucu', bată-l vina...

:huh:........Buna dimineata

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cântă cucu', bată-l vina...

Și pupăza ...

• Like 1
Postat

Topicul asta face mult sens si are un scop bine definit. Si nu este traficul decat pt aceasta scursura care se stie ca accepta orice absurditate,jignire pt un click in plus peste tot pe forum. Ii plac chestiile dezgustatoare,de aceea tot forumul,nu doar dg il reflecta p el ca valoare umana. Cand erau mai multi admini locu asta nu ar fi asa.

Da sunt atat de nebuna incat sa il injur. Asta pt ca daca toata lumea care il cunoaste amanuntit dispare elegant si fara prea multe cuvinte lumea ar crede ca e doar un baiat simpatic cu gusturi dubioase la muzica, femei,culinare,dar de treaba.

Or el e o mizerie,o toaleta publica ambulanta. O sa aj in cativa ani sa vb singur intre zeci de clone ale lui ca alieneaza ttoti oamenii de calitate. Faptul ca refuza sa vb cu mama lui de ani spune multe.faptul ca nici biata femeie nu il cauta exasperata probabil de gunoiul asta ca deh la suportat mai multi ani ca oricine e concludent.

Postat

Cat despre boli psihice orict de nebuna as fi sau nu,oricat as deveni prin experiente neplacute si pe care sa zicem nu le-as putea depasi singura alinare in prea multul timp petrecut cu el este ferma convingere ca nu l-as ajunge niciodata din urma. Inteligenta lui emotionala ori lipsa ei il indeamna sa se poarte frumos numai cand ma port urat cu el dupa ce greseste sau numai cand e abandonat. Binele si linistea nu ii plac si in sensul asta suntem opusi.

Pisicuts iti interzic ferm sa mai stai cu rozkendra in gura aici si categoric sa imi scrii pe mail. Exceptie face cand te decizi sa faci topic cu racolari prin strainate daca pe cele cu colega le permiti in schimbul abonamentelor xl sau xxl cum drq s-o numi. Asta ca sa rad de tine de cat de handicapat esti in proxenetismul tau virtual laba trista car) manci sarmale din pizda femeilor punandu-le sa cumpere abonamente din banii de muie. In rest rozkendra e moarta pt tine si iti interzic categoric sa imi mai vorbesti.

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Opaaa,se pare ca avem parte de un nou caz Lorena-Dobre.....vad ca se lasa cu morti,vi,arhangheli,Hristosi :)

PS:Oameni buni,i-a venit mintea la cap lui Rozeta......cred ca se si marita anul asta :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...