panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Februarie 8, 2017 Bravo bubutz! 1 1 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2017 Bravo bubutz! Nu e nimic de laudat. Ii trebuia si fetei o recenzie. Eu la Betty nu ma duc, dar Delia nu e neprietenoasa. E ok. Nu am simtit ca vrea sa scape de mine sau chestii de genul asta, care i s-au reprotesat lui Betty si cred si Jeanettei. 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 8, 2017 Dobre nu este un domn, este un veceu public pentru negrotei.Eu i-am facut astazi o vizita. Zisesem ca nu ma mai duc niciodata la fete, dar astazi intrigat am pus mana pe telefon si am sunat. Programarea s-a facut rapid prin telefon. Ce pot sa zic este ca nu am simtit ca trebuie sa plec mai repede sau mai stiu eu ce altceva, iar serviciile au fost ok, eu alegand varianta la de 250 RON (200 RON + 50 RON extraoptiune). Ca regulamentul imi cere sa dau note, cam cele de jos ar fi: - ON: nota 8.5 - 9 (foarte bun)- NP: nota 8.5 (nu am incercat decat o pozitie, dar posibil sa fie mai mult)- Igiena 10 (eu nu depunctez ca fata nu a facut dus inainte ca sa vada si ochii mei) Din punctul meu de vedere sigur nu a fost teapa. Fata este cea din poze, care sunt facute chiar in locatie). Locatia este una obisnuita si curata. Geluri de dus par sa fie suficiente, asa ca nu duceti lipsa, iar prosopul este curat. PS: Nu mai dau 10 la servicii, pentru ca alea ar insemna perfectiunea, care dracului o fi aia. Azi m-ai dezamăgit total,e clar,atat te duce mintea atât faci.Consideră că nu mai ești discipolul meu,in preajma mea stau doar băieții deștepți. 6 1 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2017 Nu e nimic de laudat. Ii trebuia si fetei o recenzie. Eu la Betty nu ma duc, dar Delia nu e neprietenoasa. E ok. Nu am simtit ca vrea sa scape de mine sau chestii de genul asta, care i s-au reprotesat lui Betty si cred si Jeanettei. Eu nu ma duc pana cand nu aplica metoda Alynei/Symonei: se muta din locatia lui Betty. Daca mai sta mult pe acolo, deprinde rele maniere. 8 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2017 Azi m-ai dezamăgit total,e clar,atat te duce mintea atât faci.Consideră că nu mai ești discipolul meu,in preajma mea stau dor băieții deștepți. Degeaba te superi, ca nu ai de ce. Ce treaba are faptul ca sunt baiat desptept cu Delia. Fata chiar s-a straduit cu mine. Ce vrei sa zic acum? De mintit nu pot minti. Nu e nimic de suparat in asta. 3 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2017 Azi m-ai dezamăgit total,e clar,atat te duce mintea atât faci.Consideră că nu mai ești discipolul meu,in preajma mea stau dor băieții deștepți.Iarta Padawanul. Mai greseste si el. Ca de aia e ucenic si nu maestru. 8 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2017 Eu nu ma duc pana cand nu aplica metoda Alynei/Symonei: se muta din locatia lui Betty. Daca mai sta mult pe acolo, deprinde rele maniere. Se poate. Insa cu mine a fost ok. Probabil ca o sa plece si ea pe cont propriu candva. Nu stiu ce ii zice Betty si ce nu ii zice. 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 8, 2017 Iarta Padawanul. Mai greseste si el. Ca de aia e ucenic si nu maestru. Doar cel far' de greșeală stă în dreapta Sfântului Părinte. Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 8, 2017 Iarta Padawanul. Mai greseste si el. Ca de aia e ucenic si nu maestru. Doar cel far' de greșeală stă în dreapta Sfântului Părinte. 5 1 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2017 Hai sa va explic care este treaba ca sa nu mai aveti dubii. Si mie imi era teama ca o sa fie nasol ca Betty se pare ca e faimoasa pentru asta si au fost multe reclamatii. Vazandu-i pozele, care mi-au adus aminte de cineva. m-am decis sa incerc, caci in defintiv nu ma omoara. Paradoxal, nu are servicii rele deloc si nu am nici un motiv sa mint. Pestele ei nu sunt si nici daca as vrea as fiu peste nu cred ca am calitatile necesare. Sincer vorbind, are serviciii mai bune decat una de la Alba Iulia pe care o ridica toti in slavi. Fata nu e rea. Asta e realitatea, Ca se poate schimba pe viitor sau nu e asa mereu, asta nu stiu. Eu spun insa ce am vazut si as manca mult rahat sa zic altceva. 3 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2017 Doar cel far' de greșeală stă în dreapta Sfântului Părinte.omul este supus greselii, parinte 18 17 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 8, 2017 Eu i-am facut astazi o vizita. Zisesem ca nu ma mai duc niciodata la fete, dar astazi intrigat am pus mana pe telefon si am sunat. Programarea s-a facut rapid prin telefon. Ce pot sa zic este ca nu am simtit ca trebuie sa plec mai repede sau mai stiu eu ce altceva, iar serviciile au fost ok, eu alegand varianta la de 250 RON (200 RON + 50 RON extraoptiune). Ca regulamentul imi cere sa dau note, cam cele de jos ar fi: - ON: nota 8.5 - 9 (foarte bun)- NP: nota 8.5 (nu am incercat decat o pozitie, dar posibil sa fie mai mult)- Igiena 10 (eu nu depunctez ca fata nu a facut dus inainte ca sa vada si ochii mei) Din punctul meu de vedere sigur nu a fost teapa. Fata este cea din poze, care sunt facute chiar in locatie). Locatia este una obisnuita si curata. Geluri de dus par sa fie suficiente, asa ca nu duceti lipsa, iar prosopul este curat. PS: Nu mai dau 10 la servicii, pentru ca alea ar insemna perfectiunea, care dracului o fi aia. Felicitări Bubutz! Ai avut curaj nu să te duci le ea, ci să recenzezi așa cum ai perceput și ai simțit tu. :clapp 3 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 8, 2017 omul este supus greselii, parinte În dreapta mea stau doar cei cu har divin care nu au voie sa greșească si sa minta,ia pe mine nu mă poate minții nimeni.Stiu prea bine de ce a fost Bubutz la Delia,recenzia e doar pentru prosti. 5 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 8, 2017 omul este supus greselii, parinte Apropo,te salută Tic si te întreabă dacă tot așa mută limbarita ai ca pe vremuri. 5 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2017 Apropo,te salută Tic si te întreabă dacă tot așa mută limbarita ai ca pe vremuri.saluta-l pe S din partea mea frate Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 8, 2017 Ce plm vorbiți voi, mă? 2 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 8, 2017 Ce plm vorbiți voi, mă? Cu cine vorbești așa urat? 3 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 8, 2017 Ce plm vorbiți voi, mă? Cu cine vorbești așa urat? 3 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 8, 2017 Cu cine vorbești așa urat?Cu tine și cu Liviu. Chestiile personale, ar fi bine să le vorbiți în privat, zic eu. 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 8, 2017 Cu tine și cu Liviu. Chestiile personale, ar fi bine să le vorbiți în privat, zic eu. Dacă facem o cerere scrisă ne dai voie? 3 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 8, 2017 Cu tine și cu Liviu. Chestiile personale, ar fi bine să le vorbiți în privat, zic eu. Dacă facem o cerere scrisă ne dai voie? 3 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 8, 2017 Dacă facem o cerere scrisă ne dai voie?Da. Cererea să fie cu dop și să aibă 18 ani vechime, single malt. 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 9, 2017 Da. Cererea să fie cu dop și să aibă 18 ani vechime, single malt. tu nu ai citit pe aici ca alea de 18 ani nu-s bune ? 17 17 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 9, 2017 tu nu ai citit pe aici ca alea de 18 ani nu-s bune ? 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 9, 2017 tu nu ai citit pe aici ca alea de 18 ani nu-s bune ? Nu? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum