Sari la conținut

Regulile de baza ale curvarilor pentru seducerea si mentinerea femeilor

Postări Recomandate

• Oras:X.
Postat

Cand vine vorba de subiectul asta ai si tu niste idei....

EU vreau sa fac sex.SI daca se poate fara obligatii si fara sa imi "goleasca" o purtatoare de fuste portofelul.

Nu vreau lugu lugu,nu vorbesc de cum sa ai relatie de durata,nu vorbesc despre cum sa-ti gasesti "perechea",vorbesc de cum sa ai parte de sex si fete noi in fiecare zi.

E o diferenta.

Lasa replicile din Ask Men sau American Pie.

Fii domn.

Nu fi un chitros.

Si vei reuși.

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Cand vine vorba de subiectul asta ai si tu niste idei....

EU vreau sa fac sex.SI daca se poate fara obligatii si fara sa imi "goleasca" o purtatoare de fuste portofelul.

Nu vreau lugu lugu,nu vorbesc de cum sa ai relatie de durata,nu vorbesc despre cum sa-ti gasesti "perechea",vorbesc de cum sa ai parte de sex si fete noi in fiecare zi.

E o diferenta.

Ce vrei tu, fara lugu, lugu si fara golit de portofel ... mai bine iti inchiriezi o gonflabila resapata dar, tot costa si aia!
  • Like 3
  • Oras:Valhalla
Postat

Lasa replicile din Ask Men sau American Pie.

Fii domn.

Nu fi un chitros.

Si vei reuși.

Reusesc ,stai linistit.De ani buni.

Vad din pacate cata confuzie e in mintea tinerilor legat de aceste subiect.Confunda relatiile cu aventurile sexuale,cred ca trebuie sa fie "gentlemani" intr-o epoca in care a intrat de mult in jocul cotidian,si varianta din partea femeii"hai sa-l fac de bani pe prost" si incerc sa ajut.Si eu am fost ajutat cand aveam o varsta tanara.....Nu m-am nascut invatat.Le-am incercat si am vazut ca functioneaza...

Daca pot ajuta azi eu si sa dau mai departe o fac cu mare placere

• Like 4
Postat

Ce vrei tu, fara lugu, lugu si fara golit de portofel ... mai bine iti inchiriezi o gonflabila resapata dar, tot costa si aia!

Bineinteles,nu se poate evita cheltuiala in totalitate.Perfect adevarat.

Nici nu asta ar fi scopul.Ci observat unde e locul acela,unde arunci cum s-ar spune banii degeaba sau esti folosit 

• Like 5
Postat

Reusesc ,stai linistit.De ani buni.

Vad din pacate cata confuzie e in mintea tinerilor legat de aceste subiect.Confunda relatiile cu aventurile sexuale,cred ca trebuie sa fie "gentlemani" intr-o epoca in care a intrat de mult in jocul cotidian,si varianta din partea femeii"hai sa-l fac de bani pe prost" si incerc sa ajut.Si eu am fost ajutat cand aveam o varsta tanara.....Nu m-am nascut invatat.Le-am incercat si am vazut ca functioneaza...

Daca pot ajuta azi eu si sa dau mai departe o fac cu mare placere

Confuzia este mai degraba in randul celor ca tine.

Incerci sa aplici experienta ta de viata plus ceva mai "trendy" in relatia cu cei/cele mai tineri/tinere decât tine, insa uiti ca premisele sunt gresite.Atât tu, cât si ei, nu stiti pe ce lume traiti.Ma referi la societatea romaneasca.

Cât despre a fi gentleman in ziua de azi, confuzia e si mai mare in randul celor ca tine.

Am explicat odata, pe topicul deschis de tine si unde s-a ajuns, picon amenintase cu bataia?

Gogule...nu toti sunt piconi si puiștelei.

Postat

Confuzia este mai degraba in randul celor ca tine.

Incerci sa aplici experienta ta de viata plus ceva mai "trendy" in relatia cu cei/cele mai tineri/tinere decât tine, insa uiti ca premisele sunt gresite.Atât tu, cât si ei, nu stiti pe ce lume traiti.Ma referi la societatea romaneasca.

Cât despre a fi gentleman in ziua de azi, confuzia e si mai mare in randul celor ca tine.

Am explicat odata, pe topicul deschis de tine si unde s-a ajuns, picon amenintase cu bataia?

Gogule...nu toti sunt piconi si puiștelei.

Poti spune si asta:totul e gresit ce vine dintr-o anumita directie.

Desi nu-s de acord.

Inteleg insa si gandirea asta.

Doar ca asa ramane atunci o repetitie la infinit a ideilor proprii,ca si cum doi surzi ar urla unul la altul stand fata-n fata.

Nu poti generaliza in acest fel ca om inteligent.Te califica negativ chiar fara sa si stiu despre cine sau despre ce vorbesti.Cel putin in ochii unui om cat de cat cultivat si inteligent.

Schimbul de idei ar fi fara valoare in acest fel.Daca maine ar veni pe planeta noastra o nava cu extraterestrii ar putea comunica in acest fel cu noi ?

Si daca ar veni ,pe tine te-ar lua? :)

• Like 4
Postat

Poti spune si asta:totul e gresit ce vine dintr-o anumita directie.

Desi nu-s de acord.

Inteleg insa si gandirea asta.

Doar ca asa ramane atunci o repetitie la infinit a ideilor proprii,ca si cum doi surzi ar urla unul la altul stand fata-n fata.

Nu poti generaliza in acest fel ca om inteligent.Te califica negativ chiar fara sa si stiu despre cine sau despre ce vorbesti.Cel putin in ochii unui om cat de cat cultivat si inteligent.

Schimbul de idei ar fi fara valoare in acest fel.Daca maine ar veni pe planeta noastra o nava cu extraterestrii ar putea comunica in acest fel cu noi ?

Si daca ar veni ,pe tine te-ar lua? :)

Nu stiu ce e cu tine, dar tu mereu dai impresia ca esti varianta masculina a unui personaj feminin.

Acum semeni mult cu aia, tantric.

Aduna-te, cheama intariri, daca ai nevoie, si poate o sa fii binecuvântat cu atenția mea.

• Like 1
Postat

Nu stiu ce e cu tine, dar tu mereu dai impresia ca esti varianta masculina a unui personaj feminin.

Acum semeni mult cu aia, tantric.

Aduna-te, cheama intariri, daca ai nevoie, si poate o sa fii binecuvântat cu atenția mea.

Probabil de asta ma si iubeste tantric.

Te-ai schimbat nici tu nu mai esti asa rau ca mai demult.

E de bine asta sau poate din cauza vremii de afara.

Imbatranim 

• Like 3
Postat

Sunt aici niste indivizi care, daca platesc 50 de lei pentru o curva + recenzie si citesc ei FHM sau alte bazaconii d-astea pentru "băjeți", se inchipuie un fel de predator in relatia cu sexul opus.

• Like 2
Postat

Probabil de asta ma si iubeste tantric.

Te-ai schimbat nici tu nu mai esti asa rau ca mai demult.

E de bine asta sau poate din cauza vremii de afara.

Imbatranim

Sa fiu rau cu tine e ca si cum as fi rau cu tantric.

Nu vreau sa stric corola de minuni a lumii.

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

In Occident intalnesti o gramada de femei care sunt luate de valul reprezentat de miscarea de emancipare a femeii.Pur si simplu, pierd contactul cu realitatea.Colac peste pupaza, apare si Gogu' ala din 50 Shades of Grey.

Acum, toate vor un barbat care sa arate ca Brad Pitt(in zilele lui bune), sa fie bogat, dur ca unul din Vikings, insa sensibil in acelasi timp, sa stie sa gateasca, dar sa o sodomizeze ca intr-o seara de vineri obisnuita la clubul de swingeri din localitate.

De ceva ani, am vazut fete tinere care aveau dates cu barbati de > 55 ani.Grețos de-a dreptul.Asta ca o remarca adiacenta.

Da.

:)

Echivalentul masculin al acestor femei indobitocite de Noua Ordine Mondiala este reprezentat de nobel&pușteleu.

Aveti niste idei desprinse parca dintr-o scena apocaliptica : Stifler din American Pie, citând in Duma ruseasca noua lege care dezincrimineaza violenta domestica.

Bai, astia doi, voi confundati badarania cu indrazneala, printre altele.

Schimbati-va atitudinea fata de femei, altfel o sa ajungeti niste mizantropi ca picon, care traieste cu impresia falsa ca a fi gentleman inseamna sa abuzezi de "distinsa domnita".

Daca platesti pentru sex, nu esti decât un platitor pentru sex.

Ce prosti esti, Nobele.

Nu poți fără să stai cu mine-n gură, este? Am ajuns coșmarul tău.  :laugh2

Nărodule!

Postat

Sa fiu rau cu tine e ca si cum as fi rau cu tantric.

Nu vreau sa stric corola de minuni a lumii.

Poate să o strivești, dacă ai vrut să dai un citat. 

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ce ne mai pricepem noi ( barbatii ) la femei!  :laugh2

Sunt curios sa aflu parerea femeilor. 

eu o cunosc deja ...nu-mi starneste vreo curiozitate in plus :)

• Like 21
  • Minus 9
Postat

Nu poți fără să stai cu mine-n gură, este? Am ajuns coșmarul tău. :laugh2

Nărodule!

Pun ramasag pe cât vrei tu, ca m-ai pomenit de cel putin 2-3 ori in tot acest timp, cât am lipsit de forum.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ce ne mai pricepem noi ( barbatii ) la femei!   :laugh2

eu o cunosc deja ...nu-mi starneste vreo curiozitate in plus :)

Le stim, le stim... or mai fi una, doua ratacite pe undvea de care sa nu fi aflat :)

Cat despre cei care vor sa incerce vrajeala cu bani putini, toata stima. Daca reusesc, excelent! Au si banii partea lor, dar parca prea se pune mare pret pe banii astia in ultimul timp, ca tot vorbeati de cotidian, etc. A nu se intelege a fi chitra, nu, ci mai mai cu talent.

Au fost si sunt unii care le rasfata prea mult din prostie  pe unele si uite unde s-a ajuns, aiurea nu ? 

Ce ne mai pricepem noi ( barbatii ) la femei!   :laugh2

• Like 1
Postat

Pun ramasag pe cât vrei tu, ca m-ai pomenit de cel putin 2-3 ori in tot acest timp, cât am lipsit de forum.

ai lipsit o poola , te zgaiai din offline  sau de pe alta clona :laugh2 

• Like 19
  • Minus 9
  • Oras:Bucuresti
Postat

Atunci ce mai cautam pe forumul asta? Hai sa îl închidem și sa trecem la treaba de curvari adevărați, golani smecheri.

Și vor sari guvizii : 'nu, nu, rămâneți aici ca avem marfa bună :)))'

Pentru ca pescuitul nu e cu noroc in fiecare zi.

• Like 7
  • Minus 7
Postat

Uitasem.Pușteblegule, prost mai esti.

Ai sindromul Stockholm, altfel nu se explica. Iti place sa fii violat la intervale regulate.

Ghinion, azi n-am timp de tine. 

Alta intrebare!

• Like 7
  • Minus 7
Postat

Au fost si sunt unii care le rasfata prea mult din prostie  pe unele si uite unde s-a ajuns, aiurea nu ? 

Stiu, eu chiar deloc . ....pastrez distanta regulamentara  , chiar si atunci cand calc pe bec  :)

Postat

Ai sindromul Stockholm, altfel nu se explica. Iti place sa fii violat la intervale regulate.

Ghinion, azi n-am timp de tine.

Alta intrebare!

Ce faci, bre?

Vii cu replici de puști cordit de la Universitate și faci pe Cenușăreasa?

Vezi ca l-au mazilit pe ala cu alta intrebare.

• Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Bunul simt si cei 7 ani de acasa fac intotdeauna diferenta.

Si un buchet de flori, bineinteles...:)))

• Oras:prin oras
  • Oras:prin oras
Postat

Bunul simt si cei 7 ani de acasa fac intotdeauna diferenta.

Si un buchet de flori, bineinteles...:)))

Si umorul si sexul( asa mi-a zis o tipa, o femeie satisfacuta zilnic, e o femeie fericita)

La flori e discutie lunga, daca singurele flori pe care le stii sunt trandafirii, nu faci nimic.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...