Sari la conținut

Cine e userul the boy named crow

dodo01

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Neata tuturor. M-am trezit in dimineata asta cu 50 de negative total random. Fara nicio explicatie, chiar si la recenzii vechi din partea acestui cacanar de user, probabil un peste sau ceva: the boy named crow.

Il stie cineva?

@pisicut, care e treaba cu el si cum de e normal sa primesc 50 de negative total random, nejustificate?!

post-93247-0-74121300-1486620120_thumb.png

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Neata tuturor. M-am trezit in dimineata asta cu 50 de negative total random. Fara nicio explicatie, chiar si la recenzii vechi din partea acestui cacanar de user, probabil un peste sau ceva: the boy named crow.

Il stie cineva?

@pisicut, care e treaba cu el si cum de e normal sa primesc 50 de negative total random, nejustificate?!

Dacă te încălzește cu ceva, află că nu esti singurul! Dă-le dreaq de puncte!
  • Like 5
Link spre comentariu

Avand in vedere username-ul ales, e un individ trist si depresiv, probabil obez sau deosebit de slabanog, pasionat de gaming, anime-uri si manga. Chinuit de complexul Oedip, baleste adesea cu gandul la pizda maica-sii, fiindu-i prea greu sa duca mana soioasa de la mancat chips-uri spre micropenisul aflat sub 3 randuri de burti si ranza. Gandul unei labe il inveseleste totusi, iar zambetul sau mai crapa cateva cosuri de pe fataul acneic. Mie mi-a dat -500 si ceva ieri. Sa fie primite.

Chiar am ras, mi s-a parut super amuzanta faza. Sa stai sa dai atatea minusuri unui individ anonim de pe un forum, evident trebuie sa fii mort pe interior, fara orice forma de viata sociala.

• Like 14
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:pink clouds

Ps ce ma amuza argatul nimanui, bou de serviciu pulutica de mai sus. El zice ca rade minusat,dar de ieri scrie romane pe tema reputatie. Lol retard fail

alooooooo,alo verzulii? Care imi da si mie cateva zeci,sute ca fac colectie. Vreau sa strang minusuri ca pe timbre

lumeeee hai la minus lume.minusuri aveeeeem lolz

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

alooooooo,alo verzulii? Care imi da si mie cateva zeci,sute ca fac colectie. Vreau sa strang minusuri ca pe timbre

ti le dau eu , dar fa postari ca sa am unde sa le descarc  :laugh2

ai spus ca nu mai intri  pe aici :hmmm

ma duc sa vad cu cine te-ai certat in cele 2 zile de cand nu am mai intrat pe aici  :rax2

• Like 24
  • Minus 9
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Helou Miky 77 ,

Daca tot ai campanie de daruit puncte pozitive , poate scapi ceva si pe la mine.

Inca sint pe minus dupa rautatile tripletei verzi , demolatorul , soyey si another hoe.

Multumesc mult

• Like 12
  • Minus 3
Link spre comentariu

Il stie cineva?

Protestează in piața Victorie!

Dacă nu intri in greva,degeaba !

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Miky am intrat numa sa urez sifilis taranusului roz desigur. Pai plec,dar e frig afar si tre sa imi fac curaj ca sufletu meu gingas sa straluceasca in conditii vitrege.

Nu fac bre da pe astea de le am.cand adun multe - de la multi la intorcc aicea si le vand la negru

Link spre comentariu
  • Oras:EU

Avand in vedere username-ul ales, e un individ trist si depresiv, probabil obez sau deosebit de slabanog, pasionat de gaming, anime-uri si manga. Chinuit de complexul Oedip, baleste adesea cu gandul la pizda maica-sii, fiindu-i prea greu sa duca mana soioasa de la mancat chips-uri spre micropenisul aflat sub 3 randuri de burti si ranza. Gandul unei labe il inveseleste totusi, iar zambetul sau mai crapa cateva cosuri de pe fataul acneic. Mie mi-a dat -500 si ceva ieri. Sa fie primite.

Chiar am ras, mi s-a parut super amuzanta faza. Sa stai sa dai atatea minusuri unui individ anonim de pe un forum, evident trebuie sa fii mort pe interior, fara orice forma de viata sociala.

Cand am spus ca esti imbecil si cocalar cu origini sociale modeste, ai facut bale si ai inceput sa injuri de nevasta si familie. Acum ne mai oferi o dovada a cretinitatii si marlaniei tale cand aduci iarasi in discutie mamele altor oameni. Pulesteu de neam prost si purtator de gumari, asa ai venit pe lume si asa o sa crapi.:)

Daca bagajul tau "literar" nu ar fi fost constituit doar din nimfomane.com si daca ai fi pus si tu mana pe o carte adevarata macar o data in viata ta sterila si insignifianta, poate ai fi stiut ce inseamna the boy named crow:

http://www.goodreads.com/topic/show/1011321-the-boy-named-crow---chapter-13

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Alo, nu mai spune d-astea daca esti atat de ignorant incat nu stii sa citesti printre randuri.
Tocmai pentru ca am auzit de cartea aia am scris de complexul Oedip, imbecilule. :)
Tu doar ai demonstrat ca stii sa folosesti google-ul, insa n-ai timp, chef si nici chemarea necesara incat sa citesti ceva cu adevarat. Tragi concluzii pripite, mintea fiind odihnita.
Ia de aici:

http://www.harukimurakami.com/reading_guide/kafka-on-the-shore-readers-guide

When Kafka is a young boy, his father tells him: Someday you will murder your father and be with your mother [p. 202], the same destiny as Oedipus. Kafka’s father also tells him that he will sleep with his sister and that there is nothing he can do to prevent this prophecy from being fulfilled. How do Kafka’s attempts to escape his fate bring him closer to fulfilling it?

Deci daca amatorul de minusuri si-a ales acel username, asta inseamna ca se identifica in vreun fel cu personajul sau ca pur si simplu i-a placut cartea.
Eu am ales prima varianta ca sa-mi bat putin pula de el si am tras astfel niste concluzii pe cale de consecinta logica.
Nu oricine citeste romane japoneze si, adesea, pasiunea asta are legatura si cu anime-urile, manga, cultura japoneza in general.

Cu siguranta n-am de unde sa stiu ce fel de om este cu adevarat, insa i-am facut o descriere grobiana, plina de umor. Doar ca trebuie sa stii sa apreciezi umorul, chiar si pe cel negru.

Unii cu mapa, altii cu sapa. :)

• Like 10
  • Minus 7
Link spre comentariu

Ps ce ma amuza argatul nimanui, bou de serviciu pulutica de mai sus. El zice ca rade minusat,dar de ieri scrie romane pe tema reputatie. Lol retard fail

Rozkendra, baga meieul la spalat.
  • Like 8
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Helou Miky 77 ,

Daca tot ai campanie de daruit puncte pozitive , poate scapi ceva si pe la mine.

Inca sint pe minus dupa rautatile tripletei verzi , demolatorul , soyey si another hoe.

Multumesc mult

Ia si de la mine, sa nu zici ca sunt rau.  :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Alo, nu mai spune d-astea daca esti atat de ignorant incat nu stii sa citesti printre randuri.

Tocmai pentru ca am auzit de cartea aia am scris de complexul Oedip, imbecilule. :)

Tu doar ai demonstrat ca stii sa folosesti google-ul, insa n-ai timp, chef si nici chemarea necesara incat sa citesti ceva cu adevarat. Tragi concluzii pripite, mintea fiind odihnita.

Ia de aici:

http://www.harukimurakami.com/reading_guide/kafka-on-the-shore-readers-guide

Deci daca amatorul de minusuri si-a ales acel username, asta inseamna ca se identifica in vreun fel cu personajul sau ca pur si simplu i-a placut cartea.

Eu am ales prima varianta ca sa-mi bat putin pula de el si am tras astfel niste concluzii pe cale de consecinta logica.

Nu oricine citeste romane japoneze si, adesea, pasiunea asta are legatura si cu anime-urile, manga, cultura japoneza in general.

Cu siguranta n-am de unde sa stiu ce fel de om este cu adevarat, insa i-am facut o descriere grobiana, plina de umor. Doar ca trebuie sa stii sa apreciezi umorul, chiar si pe cel negru.

Unii cu mapa, altii cu sapa. :)

Imbecilul cocalar Pulesteu loveste din nou! Cum o da el la intors si se jura ca ar face fineturi pe baza unei carti despre care a auzit doar! :slap2

Ba neam prost, pe cand eu citeam Kafka pe malul marii, Padurea norvegiana sau Cronica pasarii-arc, tu inca umblai in gumari si vindeai fasole in piata ca sa strangi 50 de lei pentru o curva. Pana la postarea asta nu am fost convins 100% ca esti prost, asa ca mersi pentru confirmare. Doar un incult superficial si fudul generalizeaza si trage concluzii asa cum o faci tu; eu sunt cititor (si) de literatura japoneza, imi place si cinematografia lor, dar nu am deschis macar o data o carte/revista manga si nici nu am urmarit anime-uri.

In esenta, ti-ai batut pula doar de tine, si ti-ai mai expus inca o data imbecilitatea, slugarnicia si badarania cu care ne obisnuisesi deja. Tu, insa, te simti un om implinit: bosorogul parsiv ti-a dat like la postare.:)

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Imbecilul cocalar Pulesteu loveste din nou! Cum o da el la intors si se jura ca ar face fineturi pe baza unei carti despre care a auzit doar! :slap2

Ba neam prost, pe cand eu citeam Kafka pe malul marii, Padurea norvegiana sau Cronica pasarii-arc, tu inca umblai in gumari si vindeai fasole in piata ca sa strangi 50 de lei pentru o curva. Pana la postarea asta nu am fost convins 100% ca esti prost, asa ca mersi pentru confirmare. Doar un incult superficial si fudul generalizeaza si trage concluzii asa cum o faci tu; eu sunt cititor (si) de literatura japoneza, imi place si cinematografia lor, dar nu am deschis macar o data o carte/revista manga si nici nu am urmarit anime-uri.

In esenta, ti-ai batut pula doar de tine, si ti-ai mai expus inca o data imbecilitatea, slugarnicia si badarania cu care ne obisnuisesi deja. Tu, insa, te simti un om implinit: bosorogul parsiv ti-a dat like la postare.:)

Ok...ai citit mult, spui tu! Nu se vede, nu ai înțeles mai nimic.
  • Like 4
Link spre comentariu

In esenta, ti-ai batut pula doar de tine, si ti-ai mai expus inca o data imbecilitatea, slugarnicia si badarania cu care ne obisnuisesi deja. Tu, insa, te simti un om implinit: bosorogul parsiv ti-a dat like la postare. :)

Q.E.D

Iti multumesc, esti foarte amuzant. Chiar daca e umor involuntar.

• Like 8
  • Minus 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...