Sari la conținut

Cine e userul the boy named crow

dodo01

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Ma uit la filmul acesta https://youtu.be/QtuQMHshZdQ

... si ce păcat ca pipilica i-ar s-a facut duh, ca il prindeam cu mine sa se uite.

Noapte buna.

• Like 6
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

E mai greu s-o bagi la culcare da pan la urma facem tai-tai la lume si se culca draga de ea. :laugh2

Tu pe cine visezi acum de vorbesti asa in toiul noptii? Nu era mai bine sa scrasnesti din dinți visând la papusele?
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ah si sa nu uit, meriti sa mai iti raspund la unul dintre comentariile tale rămase fara raspuns:

Nu va e rusine?Sa abuzati asa o fiinta micuta si nevinovata ca visulet.

E pacienta mea va rog frumos .

Hai visulet hai iubita inapoi in salonas sa papacesti cum dreac ai fugit din nou pe poarta ca i-am zis la portar sa fie atent la tine.

Cum sa asculte portarul de tine... daca i-ai furat cascavalul, cand te credeai soricel. Cu doua nopti in urma, daca iti amintesti... plangeai tare.

Uite... si acum imi arăți dintisorii din fata si te gândesti cum sa ii rozi portarului cureaua, sa-i pice cheile in somn.

Ma crezi prietena ta? Bine... cand vei reusi sa nu te mai dai la cașcaval, si nu mai vorbesti cu gura plina, iei cheile si o zbughesti pe camp ca un adevărat soricel de camp- promit ca eu sunt acolo sa deschid poarta cat mai larg si sa nu te deranjeze in avântul tau. Dar nu uita... ca voi pastra cu mare atentie cărțile tale din bibliotecă, si poți sa pleci linistit spre visul tau!

Link spre comentariu
  • Oras:Valhalla

Ah si sa nu uit, meriti sa mai iti raspund la unul dintre comentariile tale rămase fara raspuns:

Cum sa asculte portarul de tine... daca i-ai furat cascavalul, cand te credeai soricel. Cu doua nopti in urma, daca iti amintesti... plangeai tare.

Uite... si acum imi arăți dintisorii din fata si te gândesti cum sa ii rozi portarului cureaua, sa-i pice cheile in somn.

Ma crezi prietena ta? Bine... cand vei reusi sa nu te mai dai la cașcaval, si nu mai vorbesti cu gura plina, iei cheile si o zbughesti pe camp ca un adevărat soricel de camp- promit ca eu sunt acolo sa deschid poarta cat mai larg si sa nu te deranjeze in avântul tau. Dar nu uita... ca voi pastra cu mare atentie cărțile tale din bibliotecă, si poți sa pleci linistit spre visul tau!

Ce -mi place cand reusesc sa te enervez.

SI de fiecare data reusesc =))

PS.Am zis ca esti pacienta mea nu prietena mea.Ce-i drept tot cu p incepe....

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ce -mi place cand reusesc sa te enervez.

SI de fiecare data reusesc =))

PS.Am zis ca esti pacienta mea nu prietena mea.Ce-i drept tot cu p incepe....

Ma chemai la somn... dar vad ca tie nu-ti arde prietene-pacient sau ceva care începe cu p... ca tot cu p începe. Cand ma enervez nu tine mai mult de o secundă... dar vezi ca merită acele fracțiuni de secunda. După acea secunda... restul de rău e pură invenție. Ca la voi bărbații... Am avut ce invata.
Link spre comentariu

Ma chemai la somn... dar vad ca tie nu-ti arde prietene-pacient sau ceva care începe cu p... ca tot cu p începe. Cand ma enervez nu tine mai mai mult de o secundă... dar vezi ca merită acele fracțiuni de secunda. După acea secunda... restul de rău e pură invenție. Ca la voi bărbații... Am avut ce invata.

Pai vad ca nu vrei sa te culci in patut.Desi de obicei adormeai cu laptic cand iti dadeam din....tot cu p incepe.Plus ca esti atat de draguta cand incerci =))

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Pai vad ca nu vrei sa te culci in patut.Desi de obicei adormeai cu laptic cand iti dadeam din....tot cu p incepe.Plus ca esti atat de draguta cand incerci =))

Cand incerc ce? Hai spune-mi tu cum e, mic pervers... ca eu nu m-am vazut niciodata încercând!

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu sunt pervers.Bea mai departe din pahar.

Bine, visează-mă erotic cum beau eu un pahar cu lapte, si să nu uiți că înainte de somn trebuie să mai iei o pastilă.

Link spre comentariu

Bine, visează-mă erotic cum beau eu un pahar cu lapte, si să nu uiți că înainte de somn trebuie să mai iei o pastilă.

Visulet pastilele le papacesti tu ca sa te faci mare.Aaaaaasa.Acuma domnu doctor pleaca si pana dimineata o sa te lase sa dormi.Nu trezesti colegele de salon ca v-ati jucat destul astazi si intra infirmierii rai sa-ti dea bluzita pe tine.

Iar de visat doamne fereste sa visez cu tine.

Dapai erotic. =))

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Visulet pastilele le papacesti tu ca sa te faci mare.Aaaaaasa.Acuma domnu doctor pleaca si pana dimineata o sa te lase sa dormi.Nu trezesti colegele de salon ca v-ati jucat destul astazi si intra infirmierii rai sa-ti dea bluzita pe tine.

Iar de visat doamne fereste sa visez cu tine.

Dapai erotic. =))

Mda, asa părea... dar poți să te visezi doctorul meu în continuare, e si-acesta un statut. Nu cred că o sa fie prea mare bai... mai ales dacă iei pastila, si nu ajungi si-n visele mele.
Link spre comentariu

Mda, asa părea... dar poți sa te visezi doctorul meu in continuare, a si-acesta un statut. Nu cred ca o sa fie prea mare bai... mai ales daca iei pastila, nu ajungi s-in visele mele.

Lasa, sa n-ajung si daca iau si daca nu iau pastila in visele tale

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Lasa, sa n-ajung si daca iau si daca nu iau pastila in visele tale

Alegerea îți aparține, esti doar un om până la urma urmelor...

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Da tu ce esti...fluture?

Ce curios esti tu... la fel ca la-nceput! Fără nici o legătură, înainte să văd ce m-ai întrebat... mi-a venit asa, dintr-o dată cuvântul firfirel. Tot cu f începe... dar ce înseamnă?
Link spre comentariu

Ce curios esti tu... la fel ca la-nceput! Fără nici o legătură, inainte sa vad ce m-ai intrebat... mi-a venit asa, dintr-o data cuvântul firfirel. Tot f începe... dar ce inseamna?

E o problema legata de copilarie la tine asta.....asa te strigau copii in clasa.

De ce?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

E o problema legata de copilarie la tine asta.....asa te strigau copii in clasa.

De ce?

Nu era gândul meu... acel firfirel.

Pe mine copiii din clasa nu aveau curajul sa ma strige de nici un fel, chiar deloc... pentru ca nu le vorbeam deloc, ii studiam doar.

Cei de la bloc ii oprea mama sa nu ma mai strige pana nu îmi termin temele... parca stiau ei când imi termin eu temele, ei doar se plictiseau fără mine.

Link spre comentariu

Nu era gândul meu... acel firfirel.

Pe mine copiii din clasa nu aveau curajul sa ma strige de nici un fel, chiar deloc... pentru ca nu le vorbeam deloc, ii studiam doar.

Cei de la bloc ii oprea mama sa nu ma mai strige pana nu îmi termin temele... parca stiau ei când imi termin eu temele, ei doar se plictiseau fără mine.

Era gandul lor evident.

N-ai aflat de ce?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Era gandul lor evident.

N-ai aflat de ce?

Al secundelor, da. Acum e acum, si ce mai zici...
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Vad ca tu nimic interesant.De ce sa ma chinui eu?

Că-ți place chinul... ca tot omu'. Important e să nu pierzi niciodată întrebarea! Să îți pui mereu întrebări chiar dacă, cum se pare, că în acest caz... îți strici somnul de frumusețe pentru orice firfirel spus de mine.
Link spre comentariu

Că-ți place chinul... ca tot omu'. Important e să nu pierzi niciodată întrebarea! Să îți pui mereu întrebări chiar dacă, cum se pare, că în acest caz... îți strici somnul de frumusețe pentru orice firfirel spus de mine.

Foarte interesant.Scoti din tine niste texte asa...fara nici un sens.

Cel mai grav este ca tu si traiesti cu impresia ca ce mare inteligenta ai spus.

• Like 4
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Sensul este singurul de pe lumea aceasta... care nu e contagios! Stai liniștit...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...