picon Reputație: 1046 Postat Martie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 11, 2017 A început si la mine cu minusuri )Păi tu cu ce ai "greșit"? 3 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Martie 11, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Martie 11, 2017 A gresit dimensiunea bustului, au iesit prea mici... 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 11, 2017 A gresit dimensiunea bustului, au iesit prea mici... Aaaaa ... și omul e un estet! 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2017 Păi tu cu ce ai "greșit"? Pai nu am comentat si eu Adelinei pe topic Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2017 A gresit dimensiunea bustului, au iesit prea mici... Cred ca prea mari 13 Link spre comentariu
delusione Reputație: -299 Postat Martie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2017 A început si la mine cu minusuri )Lol 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2017 Lol Ma amuz de prostia unora Link spre comentariu
delusione Reputație: -299 Postat Martie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2017 Am ramas si fara cont colorat acum ))😂 2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 11, 2017 Pai nu am comentat si eu Adelinei pe topic Aaaaa... păi dacă te mancă-n cur! 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2017 Am ramas si fara cont colorat acum )) Posteaza la fazan si te faci albastru Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2017 Aaaaa... păi dacă te mancă-n cur! Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 11, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Martie 11, 2017 Ma amuz de prostia unora Eu zic ca este exact invers,el se amuza de prostia voastră.Exact asta este distracția lui Croncalel,sa va vadă reacția,cum disperați,cum plângeți după puncte,cum il înjurați de nervi........Daca erați deștepți,nici măcar nu-i pomeneați numele,va vedeați de treaba voastră ca si cum nu s-a întâmplat nimic.Atunci sigur isi băga unghia in gat si isi dădea palme singur pentru sutele de ore pierdute pentru a da sute de mii de minusuri. Unde minte nu este,nici Sfântul Părinte nu cere? 7 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Martie 11, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Martie 11, 2017 Cred ca prea mari Niciodata nu sunt prea mari. Intreaba-l si pe pisic'. 1 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 11, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 11, 2017 Are vreo importanta cine este sau cate minusuri acorda? Personajele astea depind de ce care il tin in "viata" or, prin acest topic, asta faceti. Da-l in pula calului, plateste sa isi dea muie singur, oricum in viata reala nu conteaza! 16 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 11, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 11, 2017 Aaaaa... păi dacă te mancă-n cur!Nene, asta nu este futaciosmen, aka ....? Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 11, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 11, 2017 Eu zic ca este exact invers,el se amuza de prostia voastră.Exact asta este distracția lui Croncalel,sa va vadă reacția,cum disperați,cum plângeți după puncte,cum il înjurați de nervi........Daca erați deștepți,nici măcar nu-i pomeneați numele,va vedeați de treaba voastră ca si cum nu s-a întâmplat nimic.Atunci sigur isi băga unghia in gat si isi dădea palme singur pentru sutele de ore pierdute pentru a da sute de mii de minusuri. Unde minte nu este,nici Sfântul Părinte nu cere? Sa fac ceva in "sfintia" matale de nu ai dreptate! 15 2 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 11, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Martie 11, 2017 Sa fac ceva in "sfintia" matale de nu ai dreptate!Poti sa faci o plecăciune si sa spui "Sărut mana Părinte" pentru ca intotdeauna am dreptate. 6 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 11, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 11, 2017 Poti sa faci o plecăciune si sa spui "Sărut mana Părinte" pentru ca intotdeauna am dreptate. Nu, eu nu pot mintii! Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 11, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Martie 11, 2017 Nu, eu nu pot mintii!Daca nu poți sa minți,spune care dintre userii banati zilele trecute ești? 5 Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Martie 11, 2017 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Martie 11, 2017 Pisicut, Bogdan sau cum dracu te cheamă Ai lăsat nenorocitul ăsta să dea minusuri cui nu trebuie, așa că acei oameni au luat măsuri :Atacuri ddos și acum ai băgat porcăria aia cloudfare anti ddos bullshit.Părerea mea e: ai grijă cum îți așterni patul, văd că deja începi să pierzi controlul asupra unor lucruri destul de importante pentru unui utilizatoriBaftă în continuare cu afacerea ta de succes și ai grijă la dușmani 5 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 11, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 11, 2017 Daca nu poți sa minți,spune care dintre userii banati zilele trecute ești?Nu ma spovedesc la un popa labagiu, **spam editat**, etc! 15 3 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 11, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Martie 11, 2017 Nu ma spovedesc la un popa labagiu, **spam editat**, etc!Asa au spus toți la început,apoi ușor ușor s-au băgat sub patrafir si au spus tot cu gura plina. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 11, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Martie 11, 2017 Eu zic ca este exact invers,el se amuza de prostia voastră.Exact asta este distracția lui Croncalel,sa va vadă reacția,cum disperați,cum plângeți după puncte,cum il înjurați de nervi........Daca erați deștepți,nici măcar nu-i pomeneați numele,va vedeați de treaba voastră ca si cum nu s-a întâmplat nimic.Atunci sigur isi băga unghia in gat si isi dădea palme singur pentru sutele de ore pierdute pentru a da sute de mii de minusuri. Unde minte nu este,nici Sfântul Părinte nu cere? De ce, Sfinția Ta? Ca să se oprească? Păi, saitu' ăsta dân ce se hrănește? Nu dân prostie pură? Cine-o să vină dupaea: Peleșu și Patavecipici? Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 11, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 11, 2017 Asa au spus toți la început,apoi ușor ușor s-au băgat sub patrafir si au spus tot cu gura plina. Bine mah, besi mai incolo, esti de tot cacatul! Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2017 Eu zic ca este exact invers,el se amuza de prostia voastră.Exact asta este distracția lui Croncalel,sa va vadă reacția,cum disperați,cum plângeți după puncte,cum il înjurați de nervi........Daca erați deștepți,nici măcar nu-i pomeneați numele,va vedeați de treaba voastră ca si cum nu s-a întâmplat nimic.Atunci sigur isi băga unghia in gat si isi dădea palme singur pentru sutele de ore pierdute pentru a da sute de mii de minusuri. Unde minte nu este,nici Sfântul Părinte nu cere? Pe mine ma doare fix in cot de el sau de punctele lui pe minus , ba chiar ma amuza idioțenii de genul AMIN ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum