Sari la conținut

Cine e userul the boy named crow

dodo01

Postări Recomandate

• Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca

Ma amuz de prostia unora =))

Eu zic ca este exact invers,el se amuza de prostia voastră.Exact asta este distracția lui Croncalel,sa va vadă reacția,cum disperați,cum plângeți după puncte,cum il înjurați de nervi........

Daca erați deștepți,nici măcar nu-i pomeneați numele,va vedeați de treaba voastră ca si cum nu s-a întâmplat nimic.Atunci sigur isi băga unghia in gat si isi dădea palme singur pentru sutele de ore pierdute pentru a da sute de mii de minusuri.

:pope Unde minte nu este,nici Sfântul Părinte nu cere? :pope

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:undeva

Are vreo importanta cine este sau cate minusuri acorda? Personajele astea depind de ce care il tin in "viata" or, prin acest topic, asta faceti. Da-l in pula calului, plateste sa isi dea muie singur, oricum in viata reala nu conteaza!

• Like 16
  • Minus 2
Link spre comentariu

Eu zic ca este exact invers,el se amuza de prostia voastră.Exact asta este distracția lui Croncalel,sa va vadă reacția,cum disperați,cum plângeți după puncte,cum il înjurați de nervi........

Daca erați deștepți,nici măcar nu-i pomeneați numele,va vedeați de treaba voastră ca si cum nu s-a întâmplat nimic.Atunci sigur isi băga unghia in gat si isi dădea palme singur pentru sutele de ore pierdute pentru a da sute de mii de minusuri.

Sa fac ceva in "sfintia" matale de nu ai dreptate!
  • Like 15
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:pa
  • Oras:pa

Pisicut, Bogdan sau cum dracu te cheamă

Ai lăsat nenorocitul ăsta să dea minusuri cui nu trebuie, așa că acei oameni au luat măsuri :

Atacuri ddos și acum ai băgat porcăria aia cloudfare anti ddos bullshit.

Părerea mea e: ai grijă cum îți așterni patul, văd că deja începi să pierzi controlul asupra unor lucruri destul de importante pentru unui utilizatori

Baftă în continuare cu afacerea ta de succes și ai grijă la dușmani

• Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

De ce, Sfinția Ta? Ca să se oprească? Păi, saitu' ăsta dân ce se hrănește? Nu dân prostie pură? Cine-o să vină dupaea: Peleșu și Patavecipici?

Link spre comentariu

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

:popeUnde minte nu este,nici Sfântul Părinte nu cere? :pope

Pe mine ma doare fix in cot de el sau de punctele lui pe minus , ba chiar ma amuza idioțenii de genul =))

AMIN !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...