monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 16, 2017 Nimic schimbat pe aici... aceiasi oameni, aceleasi discutii ! 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 16, 2017 Nimic schimbat pe aici... aceiasi oameni, aceleasi discutii !Heeeyyyyy! Monicuța! Ce faci frumoaso? 1 Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 16, 2017 Hei... Invat,domn Picon, invat. 2 1 Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 16, 2017 Mi-am pus neuronii sa faca copii si, cu fiecare zi care trece, noile generatii de neuroni sunt din ce in ce mai bune ) 1 1 Link spre comentariu
fasole si virgule Reputație: -427 Postat Februarie 16, 2017 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Februarie 16, 2017 Heeeyyyyy! Monicuța! Ce faci, frumoaso? Virgulele astea, bata-le-ar norocul!Atentie la exprimare, coane, nu vrei ca doamna sa vada ce agramat esti. 2 Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 16, 2017 Daca ai avea cel putin biblioteca pe care o are domn Picon.... ti-ai baga cucu'-n ea de virgula 1 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 16, 2017 Daca ai avea cel putin biblioteca pe care o are domn Picon.... ti-ai baga cucu'-n ea de virgula =)) e pe tot peretele ? Din lemn sau PAL ? =)) Link spre comentariu
fasole si virgule Reputație: -427 Postat Februarie 16, 2017 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Februarie 16, 2017 Daca ai avea cel putin biblioteca pe care o are domn Picon.... ti-ai baga cucu'-n ea de virgula In lumea mea, simpla posesie a unei biblioteci (indiferent de volum) nu este un motiv de mandrie. E normalitate. Si, oricum, nu exista nicio deosebire intelectuala intre amicul dumitale cu biblioteca si un cioban care care nu are nici macar o carte la stana lui. PS Sa inteleg ca fasolaru' si-a bagat cucu'n dumneata de stii ce are prin casa? 2 Link spre comentariu
jos_abuzurile_xxl Reputație: 283 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 16, 2017 Mi-am pus neuronii sa faca copii si, cu fiecare zi care trece, noile generatii de neuroni sunt din ce in ce mai bune ) Cumva ti-a dat vreo carte despre cum fac neuronii copii ? Fiind de vârsta lui picon pot afirma ca el a invatat la scoala ca cei mai multi neuroni ii avem la nastere, multi din ei mor cu inaintarea in viata ... Acum se vorbeste de neurogeneza, dar este o teorie insuficient demonstrata. Partea buna este ca invatatul pune neuronii la treaba chiar daca nu e clar daca ii pune sa faca si copii. Spor ! Link spre comentariu
make miskin great again Reputație: -16 Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 (includiv mai corect)*inclusiv*"mai corect" nu exista, pentru ca nu are termen ce comparatie. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 16, 2017 Hei... Invat,domn Picon, invat.Mă bucur pentru tine și te pup dulce. 1 Link spre comentariu
make miskin great again Reputație: -16 Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Nu dati in @monicanomaci.Si pe asta a lins-o-n colon tovarasu'. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 16, 2017 In lumea mea, simpla posesie a unei biblioteci (indiferent de volum) nu este un motiv de mandrie. E normalitate. Si, oricum, nu exista nicio deosebire intelectuala intre amicul dumitale cu biblioteca si un cioban care care nu are nici macar o carte la stana lui. PS Sa inteleg ca fasolaru' si-a bagat cucu'n dumneata de stii ce are prin casa?Poți sa intelegi și ca-mi bag cucu' în dumicații cui te-a îmbrăcat dimineață. =)) e pe tot peretele ? Din lemn sau PAL ? Din lemn, pe tot peretele. Mulțumită de raspuns? =)) 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 16, 2017 *inclusiv*"mai corect" nu exista, pentru ca nu are termen ce comparatie.Are, pentru că vreau eu.Altă întrebare! 1 Link spre comentariu
make miskin great again Reputație: -16 Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Are, pentru că vreau eu.Altă întrebare!Ce vrei tu e irelevant.Parca l-au mazilit pe ala cu "alta intrebare", care nu era nimic altceva decât un biet limbist.Altu' n-ai gasit si tu? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 16, 2017 Ce vrei tu e irelevant.Parca l-au mazilit pe ala cu "alta intrebare", care nu era nimic altceva decât un biet limbist.Altu' n-ai gasit si tu?Pentru tine, nu.Hai, jet că nu am chef de tine, irelevantule! 1 Link spre comentariu
fasole si virgule Reputație: -427 Postat Februarie 16, 2017 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Februarie 16, 2017 Mă bucur pentru tine și te pup dulce. Ce mosulica libidinos! Zici ca ti-a "mancat pizda creierii" (Picon dixit). Poți sa intelegi și ca-mi bag cucu' în dumicații cui te-a îmbrăcat dimineață. Se observa din limbajul tau ca esti posesorul unei biblioteci cat peretele. Altă întrebare! Esti aievea? Sau o aratare? 2 Link spre comentariu
make miskin great again Reputație: -16 Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Pentru tine, nu.Hai, jet că nu am chef de tine, irelevantule!Pițipoancă de 70 de ani. Link spre comentariu
fasole si virgule Reputație: -427 Postat Februarie 16, 2017 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Februarie 16, 2017 Pentru tine, nu.Hai, jet, că nu am chef de tine, irelevantule! Virgula, coane, virgula ... 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 16, 2017 Ce mosulica libidinos! Zici ca ti-a "mancat pizda creierii" (Picon dixit). Se observa din limbajul tau ca esti posesorul unei biblioteci cat peretele. Esti aievea? Sau o aratare? S-ar putea să fiu atât de aievea, încât să te doară! Nu că acum nu te-ar durea... 1 Link spre comentariu
make miskin great again Reputație: -16 Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 S-ar putea să fiu atât de aievea, încât să te doară! Nu că acum nu te-ar durea...Asta este drama.Pentru ca tu chiar existi.Dar pe tine nu te doare.... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 16, 2017 Asta este drama.Pentru ca tu chiar existi.Dar pe tine nu te doare....Nici pe tine, stai chill, distrusule! Și da...din păcate există pe lume și specimene ca tine! Hai, vaya con dios, că n-am timp și nici chef să te fac mare iar! 1 Link spre comentariu
make miskin great again Reputație: -16 Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Nici pe tine, stai chill, distrusule! Și da...din păcate există pe lume și specimene ca tine! Hai, vaya con dios, că n-am timp și nici chef să te fac mare iar!Argumentatie de copil de 5 ani. Hai, suge-ti acadeaua si nu te mai da cu oamenii mari.S-a inteles? *Dios.*Daca ai scrie corect gramatical, poate nu si-ar bate joc lumea de tine Link spre comentariu
skopelos Reputație: -407 Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 =)) e pe tot peretele ? Din lemn sau PAL ? =))Conteaza ? Tu cate volume ai hingherit din "biblioteca" culeasa de pe drumuri ? E rentabila afacerea cu carti vechi, prafuite si vulgare ? 2 4 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 16, 2017 Conteaza ? Tu cate volume ai hingherit din "biblioteca" culeasa de pe drumuri ? E rentabila afacerea cu carti vechi, prafuite si vulgare ? scopul si durata vizitei dumneavoastra?! Ne traduceti si noua ce ati vrut sa comunicati? nu de alta dar ce ati scris domnia voastra are cam doua sensuri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum