Sari la conținut

TOP:0741398790 , Lavinia , Romtelecom

mon ami

Postări Recomandate

• Oras:Baia Mare
Postat

Salutare.  Sunt la post pana la sfarsitul saptamanii !!   :bow

• Like 1
Postat

Salutare, sunt  pe frecventa de maine cat si in urmatoarele saptamani !! Va pup si eu.  :girly  :girly

• Oras:baia mare
Postat

Buna Lavi de ieri incerc sa dau de tine,dar nu esti de gasit daca se poate sa raspunzi si la sms-uri sa stabilim o posibila programare.

Postat

Buna Lavi de ieri incerc sa dau de tine,dar nu esti de gasit daca se poate sa raspunzi si la sms-uri sa stabilim o posibila programare.

Buna,  am avut o zi destul de incarcata.  Posibil sa fi primit mesaj insa nu stiam cand e potrivit sa raspund si nu vroiam sa deranjez.  Pupici.

Postat

Pentru cei care au mai fost la tine.....faci reduceri? :D

E prea devreme nu a venit inca iepurasul de Paste :laugh2 :laugh2

• Like 1
Postat

E prea devreme nu a venit inca iepurasul de Paste :laugh2 :laugh2

Buna replica  asta!!   :clapp  :beex2

• Like 1
Vizitator petre filip
Reputație: 0
Postat

Salut Lavi. Maine pe la 10 esti ocupata?

Vizitator petre filip
Postat

Din pacate acea acnee nu ii va disparea probabil niciodata. Are si cumnata mea si a facut tratamente nenumarate si cam tot acolo e. Ea banuieste i-a zis la nevasta-mea ca e de la ceva barbat din tinerete. Pe ea a dezvirginat-o unul ce facuse puscarie acolo din Ileanda de unde sunt ele si pe urma a avut ceva relatie cu un tiganus tot din zona si zice ca de la ei a luat ceva microb si a ramas asa.

Vizitator petre filip
Postat

Nicidecum

Vizitator petre filip
Postat

Si mi-a facut Lavi oral neprotejat inca de pe vremuri, chiar cu finalizare si nu am patit nimic. M-am insurat am copil si nici o boala. Ce-i drept ca Lavi e cea mai buna la oral, si se si fute de exceptie, mi-e dor de ea...

Vizitator petre filip
Postat

Chiar merita, ii place sa fie lovita cu putere, poti sa dai asa cum trebuie in ea.

Vizitator petre filip
Postat

Si sa o incerci boy-boy si pe Dana la un masaj. La inceput nu vrea, decat cu mana, dar daca insisti o poti si regula cum trebuie.

Vizitator petre filip
Postat

Da. Nu are locatie, se deplaseaza la tine. Daca insisti, pe langa masaj e posibil sa reusesti sa o si regulezi. Eu am reusit a doua oara cand a venit(prima data doar cu mana am primit). O pui sa stea in chiloti si sutien si daca o mangai se excita si ai toate sansele sa i-o pui ca e singura si nu i face des. Ea e defapt profesoara, asta o face asa pe langa. Eu fara prezervativ am facut pt.ca nu aveam niciunul, si la urma am pus-o sa ma goleasca cu gura. I-am dat 70 in loc de 50.E bunicica, desi are 39 ani nu e grasa si nici larga. Urla tare la pozitiile umeri-craci si capra, mai ales daca dai cu putere. La celelalte geme normal.

Vizitator jion travolta
Postat

Ce nr de tel are?

Vizitator petre filip
Postat

0770895083 Matisan Delia

Vizitator petre filip
Postat

Dupa ce te goleste sau dai cu pula-n ea sa scrii cum a fost...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Da. Nu are locatie, se deplaseaza la tine. Daca insisti, pe langa masaj e posibil sa reusesti sa o si regulezi. Eu am reusit a doua oara cand a venit(prima data doar cu mana am primit). O pui sa stea in chiloti si sutien si daca o mangai se excita si ai toate sansele sa i-o pui ca e singura si nu i face des. Ea e defapt profesoara, asta o face asa pe langa. Eu fara prezervativ am facut pt.ca nu aveam niciunul, si la urma am pus-o sa ma goleasca cu gura. I-am dat 70 in loc de 50.E bunicica, desi are 39 ani nu e grasa si nici larga. Urla tare la pozitiile umeri-craci si capra, mai ales daca dai cu putere. La celelalte geme normal.

Petrica tu esti dus?..ce legatura are predicatu' cu subiectul asta?...scrie plt unde trebuie

Vizitator petre filip
Postat

Dute-n biata ta! Aici a intrebat omul, aici am raspuns.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...