lavinia Reputație: 378 Postat Martie 12, 2019 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Martie 12, 2019 Salutare. Sunt la post pana la sfarsitul saptamanii !! :bow 1
curiosulcenusiu Reputație: 11 Postat Martie 13, 2019 Oras:maramures Oras:maramures Postat Martie 13, 2019 Lavinia,imi e dor de tine.pupici.
boy-boy Reputație: 5 Postat Martie 17, 2019 Postat Martie 17, 2019 Bună Lavinia, mâine te găsesc în baia mare?
lavinia Reputație: 378 Postat Martie 19, 2019 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Martie 19, 2019 Salutare, sunt pe frecventa de maine cat si in urmatoarele saptamani !! Va pup si eu. :girly :girly
taytayy Reputație: 39 Postat Martie 21, 2019 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Martie 21, 2019 Buna Lavi de ieri incerc sa dau de tine,dar nu esti de gasit daca se poate sa raspunzi si la sms-uri sa stabilim o posibila programare.
lavinia Reputație: 378 Postat Martie 22, 2019 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Martie 22, 2019 Buna Lavi de ieri incerc sa dau de tine,dar nu esti de gasit daca se poate sa raspunzi si la sms-uri sa stabilim o posibila programare.Buna, am avut o zi destul de incarcata. Posibil sa fi primit mesaj insa nu stiam cand e potrivit sa raspund si nu vroiam sa deranjez. Pupici.
marian80 Reputație: 75 Postat Martie 25, 2019 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Martie 25, 2019 Pentru cei care au mai fost la tine.....faci reduceri?:D
taytayy Reputație: 39 Postat Martie 26, 2019 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Martie 26, 2019 Pentru cei care au mai fost la tine.....faci reduceri? :DE prea devreme nu a venit inca iepurasul de Paste :laugh2 :laugh2 1
lavinia Reputație: 378 Postat Martie 29, 2019 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Martie 29, 2019 E prea devreme nu a venit inca iepurasul de Paste :laugh2 :laugh2Buna replica asta!! :clapp :beex2 1
Vizitator petre filip Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2019 Postat Aprilie 16, 2019 Salut Lavi. Maine pe la 10 esti ocupata?
boy-boy Reputație: 5 Postat Aprilie 17, 2019 Postat Aprilie 17, 2019 Salutare, am și eu o întrebare, mai are Lavinia acneea aia pe față?
Vizitator petre filip Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2019 Postat Aprilie 17, 2019 Din pacate acea acnee nu ii va disparea probabil niciodata. Are si cumnata mea si a facut tratamente nenumarate si cam tot acolo e. Ea banuieste i-a zis la nevasta-mea ca e de la ceva barbat din tinerete. Pe ea a dezvirginat-o unul ce facuse puscarie acolo din Ileanda de unde sunt ele si pe urma a avut ceva relatie cu un tiganus tot din zona si zice ca de la ei a luat ceva microb si a ramas asa.
boy-boy Reputație: 5 Postat Aprilie 17, 2019 Postat Aprilie 17, 2019 Interesanta poveste, și dacă ai contact cu ea gen oral neprotejat, nu se ia?
Vizitator petre filip Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2019 Postat Aprilie 17, 2019 Si mi-a facut Lavi oral neprotejat inca de pe vremuri, chiar cu finalizare si nu am patit nimic. M-am insurat am copil si nici o boala. Ce-i drept ca Lavi e cea mai buna la oral, si se si fute de exceptie, mi-e dor de ea...
boy-boy Reputație: 5 Postat Aprilie 17, 2019 Postat Aprilie 17, 2019 Mulțumesc pentru info Petre Filip, am sa o vizitez și eu cât de repede
Vizitator petre filip Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2019 Postat Aprilie 17, 2019 Chiar merita, ii place sa fie lovita cu putere, poti sa dai asa cum trebuie in ea.
Vizitator petre filip Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2019 Postat Aprilie 17, 2019 Si sa o incerci boy-boy si pe Dana la un masaj. La inceput nu vrea, decat cu mana, dar daca insisti o poti si regula cum trebuie.
mariusnicu Reputație: 33 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Aprilie 17, 2019 Petre Filip ai atins-o și pe Dana? A mers la tn?
Vizitator petre filip Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2019 Postat Aprilie 17, 2019 Da. Nu are locatie, se deplaseaza la tine. Daca insisti, pe langa masaj e posibil sa reusesti sa o si regulezi. Eu am reusit a doua oara cand a venit(prima data doar cu mana am primit). O pui sa stea in chiloti si sutien si daca o mangai se excita si ai toate sansele sa i-o pui ca e singura si nu i face des. Ea e defapt profesoara, asta o face asa pe langa. Eu fara prezervativ am facut pt.ca nu aveam niciunul, si la urma am pus-o sa ma goleasca cu gura. I-am dat 70 in loc de 50.E bunicica, desi are 39 ani nu e grasa si nici larga. Urla tare la pozitiile umeri-craci si capra, mai ales daca dai cu putere. La celelalte geme normal.
Vizitator jion travolta Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2019 Postat Aprilie 17, 2019 Ce nr de tel are?
Vizitator petre filip Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2019 Postat Aprilie 17, 2019 0770895083 Matisan Delia
Vizitator petre filip Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2019 Postat Aprilie 17, 2019 Dupa ce te goleste sau dai cu pula-n ea sa scrii cum a fost...
mivanul Reputație: 1140 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Aprilie 17, 2019 Da. Nu are locatie, se deplaseaza la tine. Daca insisti, pe langa masaj e posibil sa reusesti sa o si regulezi. Eu am reusit a doua oara cand a venit(prima data doar cu mana am primit). O pui sa stea in chiloti si sutien si daca o mangai se excita si ai toate sansele sa i-o pui ca e singura si nu i face des. Ea e defapt profesoara, asta o face asa pe langa. Eu fara prezervativ am facut pt.ca nu aveam niciunul, si la urma am pus-o sa ma goleasca cu gura. I-am dat 70 in loc de 50.E bunicica, desi are 39 ani nu e grasa si nici larga. Urla tare la pozitiile umeri-craci si capra, mai ales daca dai cu putere. La celelalte geme normal.Petrica tu esti dus?..ce legatura are predicatu' cu subiectul asta?...scrie plt unde trebuie
Vizitator petre filip Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2019 Postat Aprilie 17, 2019 Dute-n biata ta! Aici a intrebat omul, aici am raspuns.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum