carllos79 Reputație: 4 Postat Iunie 28, 2014 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Iunie 28, 2014 Ok. Mersi Link spre comentariu
lavinia Reputație: 378 Postat Iunie 30, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Iunie 30, 2014 Buna ziua dragii mei, mersi pentru ajutor, adeseori explicam aici si eu aceasta chestiune, daca merge pe profilul meu gaseste toate informatiile necesare. O saptamana NO STRESS , va doresc !! 1 Link spre comentariu
Vizitator haubaupau Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Buna ... Am ajuns si eu in final la domnisoara Lavinia dupa multe zile cu insistenta telefonica, azi mi.a raspuns din prima Intreb daca e disponibila stabilim ca ne auzim la telefon intr.o ora , zis si facut la o ora dupa ce ajung in BM sun ,imi raspunde din prima ma ghideaza unde sa ajung , cunoscand zona a fost simplu, locatia ei fiind in spate la Maramuresul Intr.o garsoniera mica dar aranjata la Et 3 . Intru Lavinia relaxata stam putin de povesti, nu se grabeste deloc printre altele imi spune ca nu se poate numai oral ca e cu problemele lunare , la care am zis ca e ok daca tot am fost acolo. Dau jos de pe mine , ma invita la baie dupa care revin si ma invita in pat sa ma relaxez A inceput cu un Oral usor fara graba executat foarte bine , nu s.a grabit deloc, dupa vre.o 15 min am finalizat in guritza , mers la baie spalat imbracat si platit 50 de ron . Durata sejurului 30 de min Oral . 10 este unul dintre cele mai bune de care am avut parte.Locatia 8 mica dar este curataIgiena 10 nimic suspect Link spre comentariu
sarpex Reputație: 110 Postat Iulie 17, 2014 Oras:In spatele tau Oras:In spatele tau Partajează Postat Iulie 17, 2014 Intre ce ore sa sun ptr ca sa poti raspunde la o programare? Link spre comentariu
lavinia Reputație: 378 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Iulie 19, 2014 Buna, da click pe poza mea, vei fi trimis la profilul meu, acolo ai toate detaliile privind program,tarife cat si modalitatile de contact. Un weekend relaxant tuturor!! Ne auzim si ne vedem luni de la ora 11!! Link spre comentariu
sarpex Reputație: 110 Postat Iulie 24, 2014 Oras:In spatele tau Oras:In spatele tau Partajează Postat Iulie 24, 2014 Unde iti gasesc profilul? Poza? Link spre comentariu
goneta Reputație: 2 Postat Iulie 24, 2014 Oras:prin Iad Oras:prin Iad Partajează Postat Iulie 24, 2014 Da un click pe poza ei. Link spre comentariu
lavinia Reputație: 378 Postat Iulie 25, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Iulie 25, 2014 Mersi pentru ajutor, poate unii se descurca mai greu cu navigarea pe aici, ne obisnuim, SUCCES!! Link spre comentariu
carllos79 Reputație: 4 Postat Iulie 29, 2014 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Iulie 29, 2014 Poze???? Link spre comentariu
carllos79 Reputație: 4 Postat Iulie 31, 2014 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Iulie 31, 2014 Poze noi Link spre comentariu
lavinia Reputație: 378 Postat August 1, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat August 1, 2014 poftiti, va rog!! 8 Link spre comentariu
carllos79 Reputație: 4 Postat August 1, 2014 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat August 1, 2014 Eeee doar atat Link spre comentariu
carllos79 Reputație: 4 Postat August 1, 2014 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat August 1, 2014 Abia astept sa ne reantalnim Link spre comentariu
sellection Reputație: 4 Postat August 2, 2014 Oras:Borsa Oras:Borsa Partajează Postat August 2, 2014 buna dragi confrati,ieri am avut bafta si am vizita-to si eu pe Lavinia.AM sunat=o am stabilit ora si locatia...am ajuns...ma astepta intr-o tinuta draguta...sutien,chilotei rochita vaporoasa.Prima impresie a fost ok,nici ce va spectaculos dar nici ceva ce sa nu placa ochiului.Locatia ...ei bine aici am ramas placut impresionat...curatenie ordine si un apartament (1 camere) aranjat cu bun gustAm stabilit detaliile am platit cei 60 lei pt ON si NPNe-am retras in camera...pat mare confortabil...am dat jos textila"esti dotat"a fost reactia ei.Sanii intr-adevar destul de mici dar ok...din punctul acesta de vedere se vede ca are peste 25 de ani.In rest corpul ok.Am inceput cu niste sarutari si mangaieri timp in care obiectul muncii tot crestea.A trecut la mangaierea obiectului dupa care l-a luat in gura si l-a supt...fara ajutorul mainilor,a acordat atentie si zonelor din vecinatate...ceva tentative de deepDupa care a venit intrebarea"iti place 69?"...raspuns afirmativ Am trecut la un 69 cu putina retinere dar cand i-am vazut sexul cat de bine arata am lasat orice retinere la o parte.Pasarica f faina.complet epilata,fara mirosuri...chiar iti face placere sa bagi botul acolo :)I-a placut si ei ...am tinut-o in 69 minute bune,penetrand cu 1 deget apoi cu 2...i-a facut placere,gemete tipete"nu te opri nu te opri".dupa aceea am trecut la un lady on top ...sarea in obiect de parca era ultima partida de sex de care avea parte.Intre timp eu ma jucam cu sanii ei.Am tinut-o asa cateva minute...am trecut la un umeri craci si am inceput sa dau din ce in ce mai tare.Din nou gemete tipete si dupa cateva minute a venit finisul in doggystile position....in caciulita.Per total din punctul meu de vedere raport calitate pret ok...de revenit pt minesi acum notelelocatie 9oral 8(daca ii reuseau tentaivele de deep)normal 8+...fetei ii place ceeea ce face si se vede ca stie meserieamabilitate 9...poti vb orice cu ea , este draguta , am sa mai revin , ms pentru intelegere. 7 Link spre comentariu
mustaciosul 77 Reputație: 358 Postat August 3, 2014 Telefon: 0701337794 Oras:Baia Mare Telefon: 0701337794 Oras:Baia Mare Partajează Postat August 3, 2014 Colegu'Sellection!Accepta sarut pe buze?Zici ca geme?Atunci cred ca am fost nitel tras in piept ca mie mi-a zis ca sarut pe buze nu accepta nici de gemut nu am auzit-o.Ma rog cred ca depinde de client de cat de dotat esti...lamureste-ma care-i faza.Merci! Link spre comentariu
lavinia Reputație: 378 Postat August 7, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat August 7, 2014 Abia astept sa ne reantalnim pai sunt ceva poze explicite in primele pagini, daca vroiai sa vezi ``deatalii`, te-am pupat!! Link spre comentariu
carllos79 Reputație: 4 Postat August 8, 2014 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat August 8, 2014 Da dar vroiam sa te revad cu ceva poze noi Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat August 8, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat August 8, 2014 Da dar vroiam sa te revad cu ceva poze noi du-te la ea si o vezi live Link spre comentariu
carllos79 Reputație: 4 Postat August 8, 2014 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat August 8, 2014 Am fost dar a trecut ceva timp Link spre comentariu
lavinia Reputație: 378 Postat August 9, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat August 9, 2014 Hello, pai poza asta e recenta !! V-am pupat, un weekend placut la piscina sau oriunde veti ajunge !! Link spre comentariu
stfss Reputație: 20 Postat August 9, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat August 9, 2014 credeam ca lucrezi azi! off tot asa te prind! Link spre comentariu
lavinia Reputație: 378 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Buna tuturor, sa aveti un weekend minunat, ne revedem luni de la ora 11 dimineata, la tel 0741 398 790 sau pe id-ul meu , laviniame88 v-am pupat dulce!! Link spre comentariu
elegante9 Reputație: 8 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Buna ziua, salutare tuturor, modalitatea mea de contact pentru toata lumea este numai telefonica, o zi buna!!!Buna ziua Lavinia.Mai lucrezi?Te pot contacta? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Lavy sper sa reusesc sa te prind azi la tel poate poate azi am succes si reusesc o programare la tn ... Link spre comentariu
rococo Reputație: 22 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Am fost si eu pe la duduie.Am sunat-o, am stabilit o ora si m-am infiintat la ea. Locatia nu e cine stie ce. Am facut un dus si am trecut la activitati. am inceput cu un oral bine facut, cu limbi, buze, mai viguros, mai lent dupa care am pus caciulita ai am trecut la normal. FK a zis ca nu face. La normal, eu deasupra, ea deasupra, doggy, etc. Dupa minute bune deefort am finalizat oral la ea in gurita. A avut rabdare sa nu strice momentul si doar dupa aceea a mers in baie sa goleasca gura.Un dus, o pauza si am reluat totul de la inceput.Aspectul fetei nu e de fotomodel dar are niste sani frumosi, elastici pe care te incurajeaza sa ii masezi. Locatie:7Oral: 9 (oricand e loc de mai bine)Normal:8/9Anal: nu practicaGFE:5 Halatul 130 si am stat ceva mai mult de o ora door-to-door. 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum