Sari la conținut

TOP:0741398790 , Lavinia , Romtelecom

mon ami

Postări Recomandate

• Oras:Baia Mare

Buna ziua dragii mei, mersi pentru ajutor, adeseori explicam aici si eu aceasta chestiune, daca merge pe profilul meu gaseste toate informatiile necesare. O saptamana NO STRESS , va doresc !!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator haubaupau
Reputație: 0

Buna ... Am ajuns si eu in final la domnisoara Lavinia dupa multe zile cu insistenta telefonica, azi mi.a raspuns din prima :D Intreb daca e disponibila stabilim ca ne auzim la telefon intr.o ora , zis si facut la o ora dupa ce ajung in BM sun ,imi raspunde din prima ma ghideaza unde sa ajung , cunoscand zona a fost simplu, locatia ei fiind in spate la Maramuresul Intr.o garsoniera mica dar aranjata la Et 3 . Intru Lavinia relaxata stam putin de povesti, nu se grabeste deloc printre altele imi spune ca nu se poate numai oral ca e cu problemele lunare , la care am zis ca e ok daca tot am fost acolo. Dau jos de pe mine , ma invita la baie dupa care revin si ma invita in pat sa ma relaxez :D A inceput cu un Oral usor fara graba executat foarte bine , nu s.a grabit deloc, dupa vre.o 15 min am finalizat in guritza , mers la baie spalat imbracat si platit 50 de ron . Durata sejurului 30 de min :)

Oral . 10 este unul dintre cele mai bune de care am avut parte.

Locatia 8 mica dar este curata

Igiena 10 nimic suspect

Link spre comentariu

Buna, da click pe poza mea, vei fi trimis la profilul meu, acolo ai toate detaliile privind program,tarife cat si modalitatile de contact. Un weekend relaxant tuturor!! Ne auzim si ne vedem luni de la ora 11!! :girly

Link spre comentariu
  • Oras:Borsa
  • Oras:Borsa

buna dragi confrati,
ieri am avut bafta si am vizita-to si eu pe Lavinia.AM sunat=o am stabilit ora si locatia...am ajuns...ma astepta intr-o tinuta draguta...sutien,chilotei rochita vaporoasa.Prima impresie a fost ok,nici ce va spectaculos dar nici ceva ce sa nu placa ochiului.
Locatia ...ei bine aici am ramas placut impresionat...curatenie ordine si un apartament (1 camere) aranjat cu bun gust
Am stabilit detaliile am platit cei 60 lei pt ON si NP
Ne-am retras in camera...pat mare confortabil...am dat jos textila"esti dotat"a fost reactia ei.Sanii intr-adevar destul de mici  dar ok...din punctul acesta de vedere se vede ca are peste 25 de ani.In rest corpul ok.
Am inceput cu niste sarutari si mangaieri timp in care obiectul muncii tot crestea.A trecut la mangaierea obiectului dupa care l-a luat in gura si l-a supt...fara ajutorul mainilor,a acordat atentie si zonelor din vecinatate...ceva tentative de deepDupa care a venit intrebarea"iti place 69?"...raspuns afirmativ :)
Am trecut la un 69 cu putina retinere dar cand i-am vazut sexul cat de bine arata am lasat orice retinere la o parte.Pasarica f faina.complet epilata,fara mirosuri...chiar iti face placere sa bagi botul acolo :)I-a placut si ei ...am tinut-o in 69 minute bune,penetrand cu 1 deget apoi cu 2...i-a facut placere,gemete tipete"nu te opri nu te opri".dupa aceea am trecut la un lady on top ...sarea in obiect de parca era ultima partida de sex de care avea parte.Intre timp eu ma jucam cu sanii ei.Am tinut-o asa cateva minute...am trecut la un umeri craci si am inceput sa dau din ce in ce mai tare.Din nou gemete tipete si dupa cateva minute a venit finisul in doggystile position....in caciulita.
Per total din punctul meu de vedere raport calitate pret ok...de revenit pt mine
si acum notele
locatie 9
oral 8(daca ii reuseau tentaivele de deep)
normal 8+...fetei ii place ceeea ce face si se vede ca stie meserie
amabilitate 9...poti vb orice cu ea , este draguta , am sa mai revin , ms pentru intelegere.

• Like 7
Link spre comentariu
  • Telefon: 0701337794
  • Telefon: 0701337794

Colegu'Sellection!Accepta sarut pe buze?Zici ca geme?Atunci cred ca am fost nitel tras in piept ca mie mi-a zis ca sarut pe buze nu accepta nici de gemut nu am auzit-o.Ma rog cred ca depinde de client de cat de dotat esti...lamureste-ma care-i faza.Merci!

Link spre comentariu

Am fost si eu pe la duduie.

Am sunat-o, am stabilit o ora si m-am infiintat la ea.

Locatia nu e cine stie ce. Am facut un dus si am trecut la activitati. am inceput cu un oral bine facut, cu limbi, buze, mai viguros, mai lent dupa care am pus caciulita ai am trecut la normal. FK a zis ca nu face. La normal, eu deasupra, ea deasupra, doggy, etc. Dupa minute bune deefort am finalizat oral la ea in gurita. A avut rabdare sa nu strice momentul si doar dupa aceea a mers in baie sa goleasca gura.

Un dus, o pauza si am reluat totul de la inceput.

Aspectul fetei nu e de fotomodel dar are niste sani frumosi, elastici pe care te incurajeaza sa ii masezi.

Oral: 9 (oricand e loc de mai bine)

Normal:8/9

Anal: nu practica

GFE:5

Halatul 130 si am stat ceva mai mult de o ora door-to-door.

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...