Sari la conținut

natyblack 0726024747

Vizitator natyblack

Postări Recomandate

• Oras:departe
Postat

Frumos fundulet! :blushing2

Iti multumesc ca mi-ai dat cu minus pentru ca ti-am facut un compliment...

Vizitator natyblack
Reputație: 0
Postat

Iti multumesc ca mi-ai dat cu minus pentru ca ti-am facut un compliment...

Scuzama nu a fost intentionat :)) sunt de pe telefon... :*

Multumesc de compliment! :*

Disponibila astazi pana la 21:00! :* :*

Postat

ti am reparat eu minusul...pentru ca tu chiar i-ai facut un compliment...

Multumesc!

Vizitator natyblack
Postat

Multumesc!

:* :*

Vizitator natyblack
Postat

Dispo?

De la 09:00 pana la 22:00 in fiecare zi dragul meu :* :* :*

Vizitator natyblack
Postat

Disponibila astazi de la 09:00 pana la 22:00 :*

Va pup :*

post-229257-0-10942200-1487832929_thumb.jpg

• Like 4
Vizitator natyblack
Postat

Frumoasa poza te

Multumesc :*

Vizitator natyblack
Postat

Cat esti de mica...:-) :-)

Mica dar jucausa :*

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Va salut .

Chiar asa este Naty : micuta si jucausa. Acum cateva zile m-am vazut si eu cu ea si mi-a placut mult.

Programare telefonica din timp , respectata intocmai - nota 10 pentru punctualitate si seriozitate ( aspecte la care eu tin foarte mult).

Locatia se afla pe Oct Goga , punct de reper un cazino din zona.

Apartament curat , living spatios , singura in locatie , baia dotata cu geluri de dus din belsug , insa cearceaful din dormitorul unde se desfasoara actiunea , denota ca au fost ceva trante pana la ajungerea mea in locatie . Per total nota - 8.

Naty este din punctul meu de vedere mai frumoasa decat in poze ( ma refer strict la fata ) .

La corp este micuta , in jur de 1.55, bine proportionata , sani frumosi , maricei , naturali , insa moi la atingere , cu sfarcuri frumoase .

Inainte de actiune eu am efectuat dusul de improspatare , Naty nu , dar aveam sa constat ca era curata impecabil , fara nici un miros deranjant.

Mi-a placut mult faptul ca se excita maxim la cunni , traieste momentul si a avut 2 placeri ( nu vreau sa le denumesc orgasme ca sa nu plagiez un confrate celebru ) maxime , tremurand din toate incheieturile minute bune .

Fiind super excitat si eu dupa ce am constatat trairile ei , ca sa nu pierd momentul , am montat rapid de fiecare data un prez pe pula si am futut-o sanatos in pozitia misionar , ulterior transformata in umeri-craci , unde dupa minute bune de pompat in ambele cazuri , am finalizat glorios in prez.

Am mai beneficiat la numarul 2 si de un oral nepro pentru trezirea la viata a soldatului , insa slabut , clar nu e punctul ei forte , fara presiune si departe de a lua toata pula , doar jumatate ( are si gurita mica ce e drept ) si fara atentie acordata zonelor adiacente.

De asemeni am fost dezamagit ca in ciuda faptului ca zice ca ofera FK , nu a schitat nimic in acest sens . Am incercat eu , dar era barat cu dintii si doar pupicuri pe buze. Poate ( sper ) data viitoare. Ce e drept mi-a promis ca data viitoare v-a fi mai implicata in FK .

Intre numere si la final , Naty s-a dusat ( ca si mine dealtfel ) , dovedind ca igiena este impecabila.

Concluzionand , cu exceptiile mentionate , Naty mi-a placut mult si personal voi incerca s-o revad.

Notele finale :

Aspect ( detaliat mai sus ) - 8-9

Oral - mai are ( mult) de lucru 7.5

Normal - 10 , bun participativ , ii place , te trage in ea

Igiena -10 , curata impecabil.

GFE - 8 , doar din pricina lipsei FK , altfel foarte prietenoasa , mi-a placut mult ( inclusiv accentul moldovenesc foarte misto )

Cadou - 200 RON , 1 h , fara pic de graba , 2 fin incluse.

O zi buna va doresc !

• Like 4
Vizitator natyblack
Postat

Va salut .

Chiar asa este Naty : micuta si jucausa. Acum cateva zile m-am vazut si eu cu ea si mi-a placut mult.

Programare telefonica din timp , respectata intocmai - nota 10 pentru punctualitate si seriozitate ( aspecte la care eu tin foarte mult).

Locatia se afla pe Oct Goga , punct de reper un cazino din zona.

Apartament curat , living spatios , singura in locatie , baia dotata cu geluri de dus din belsug , insa cearceaful din dormitorul unde se desfasoara actiunea , denota ca au fost ceva trante pana la ajungerea mea in locatie . Per total nota - 8.

Naty este din punctul meu de vedere mai frumoasa decat in poze ( ma refer strict la fata ) .

La corp este micuta , in jur de 1.55, bine proportionata , sani frumosi , maricei , naturali , insa moi la atingere , cu sfarcuri frumoase .

Inainte de actiune eu am efectuat dusul de improspatare , Naty nu , dar aveam sa constat ca era curata impecabil , fara nici un miros deranjant.

Mi-a placut mult faptul ca se excita maxim la cunni , traieste momentul si a avut 2 placeri ( nu vreau sa le denumesc orgasme ca sa nu plagiez un confrate celebru ) maxime , tremurand din toate incheieturile minute bune .

Fiind super excitat si eu dupa ce am constatat trairile ei , ca sa nu pierd momentul , am montat rapid de fiecare data un prez pe pula si am futut-o sanatos in pozitia misionar , ulterior transformata in umeri-craci , unde dupa minute bune de pompat in ambele cazuri , am finalizat glorios in prez.

Am mai beneficiat la numarul 2 si de un oral nepro pentru trezirea la viata a soldatului , insa slabut , clar nu e punctul ei forte , fara presiune si departe de a lua toata pula , doar jumatate ( are si gurita mica ce e drept ) si fara atentie acordata zonelor adiacente.

De asemeni am fost dezamagit ca in ciuda faptului ca zice ca ofera FK , nu a schitat nimic in acest sens . Am incercat eu , dar era barat cu dintii si doar pupicuri pe buze. Poate ( sper ) data viitoare. Ce e drept mi-a promis ca data viitoare v-a fi mai implicata in FK .

Intre numere si la final , Naty s-a dusat ( ca si mine dealtfel ) , dovedind ca igiena este impecabila.

Concluzionand , cu exceptiile mentionate , Naty mi-a placut mult si personal voi incerca s-o revad.

Notele finale :

Aspect ( detaliat mai sus ) - 8-9

Oral - mai are ( mult) de lucru 7.5

Normal - 10 , bun participativ , ii place , te trage in ea

Igiena -10 , curata impecabil.

GFE - 8 , doar din pricina lipsei FK , altfel foarte prietenoasa , mi-a placut mult ( inclusiv accentul moldovenesc foarte misto )

Cadou - 200 RON , 1 h , fara pic de graba , 2 fin incluse.

O zi buna va doresc !

Multumesc mult :* :* :* 

Te astept :*

Vizitator natyblack
Postat

Disponibila :*

Vizitator natyblack
Postat

Astazi disponibila pana tarziu :* :* :*

Locatia este mai nou pe Bulevardul Decebal :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...