tatod17 Reputație: 80 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 22, 2017 Dispo?
giovanni Reputație: 527 Postat Februarie 22, 2017 Oras:departe Oras:departe Postat Februarie 22, 2017 Frumos fundulet! Iti multumesc ca mi-ai dat cu minus pentru ca ti-am facut un compliment...
Vizitator natyblack Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2017 Postat Februarie 22, 2017 Iti multumesc ca mi-ai dat cu minus pentru ca ti-am facut un compliment...Scuzama nu a fost intentionat ) sunt de pe telefon... Multumesc de compliment! Disponibila astazi pana la 21:00! :*
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Postat Februarie 22, 2017 Frumos fundulet! ti am reparat eu minusul...pentru ca tu chiar i-ai facut un compliment... 2
giovanni Reputație: 527 Postat Februarie 22, 2017 Oras:departe Oras:departe Postat Februarie 22, 2017 ti am reparat eu minusul...pentru ca tu chiar i-ai facut un compliment...Multumesc!
Vizitator natyblack Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2017 Postat Februarie 22, 2017 Dispo? De la 09:00 pana la 22:00 in fiecare zi dragul meu :*
Vizitator natyblack Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2017 Postat Februarie 23, 2017 Disponibila astazi de la 09:00 pana la 22:00 Va pup 4
vardevar Reputație: -514 Postat Februarie 23, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 23, 2017 Frumoasa poza te😘😘😘😘
Vizitator natyblack Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2017 Postat Februarie 23, 2017 Frumoasa poza teMultumesc
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 23, 2017 Cat esti de mica...:-) :-) 1
Vizitator natyblack Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2017 Postat Februarie 23, 2017 Cat esti de mica...:-) :-) Mica dar jucausa
Membru Premium il pupparo Reputație: 22532 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Februarie 23, 2017 Va salut .Chiar asa este Naty : micuta si jucausa. Acum cateva zile m-am vazut si eu cu ea si mi-a placut mult.Programare telefonica din timp , respectata intocmai - nota 10 pentru punctualitate si seriozitate ( aspecte la care eu tin foarte mult).Locatia se afla pe Oct Goga , punct de reper un cazino din zona.Apartament curat , living spatios , singura in locatie , baia dotata cu geluri de dus din belsug , insa cearceaful din dormitorul unde se desfasoara actiunea , denota ca au fost ceva trante pana la ajungerea mea in locatie . Per total nota - 8.Naty este din punctul meu de vedere mai frumoasa decat in poze ( ma refer strict la fata ) .La corp este micuta , in jur de 1.55, bine proportionata , sani frumosi , maricei , naturali , insa moi la atingere , cu sfarcuri frumoase . Inainte de actiune eu am efectuat dusul de improspatare , Naty nu , dar aveam sa constat ca era curata impecabil , fara nici un miros deranjant.Mi-a placut mult faptul ca se excita maxim la cunni , traieste momentul si a avut 2 placeri ( nu vreau sa le denumesc orgasme ca sa nu plagiez un confrate celebru ) maxime , tremurand din toate incheieturile minute bune . Fiind super excitat si eu dupa ce am constatat trairile ei , ca sa nu pierd momentul , am montat rapid de fiecare data un prez pe pula si am futut-o sanatos in pozitia misionar , ulterior transformata in umeri-craci , unde dupa minute bune de pompat in ambele cazuri , am finalizat glorios in prez.Am mai beneficiat la numarul 2 si de un oral nepro pentru trezirea la viata a soldatului , insa slabut , clar nu e punctul ei forte , fara presiune si departe de a lua toata pula , doar jumatate ( are si gurita mica ce e drept ) si fara atentie acordata zonelor adiacente.De asemeni am fost dezamagit ca in ciuda faptului ca zice ca ofera FK , nu a schitat nimic in acest sens . Am incercat eu , dar era barat cu dintii si doar pupicuri pe buze. Poate ( sper ) data viitoare. Ce e drept mi-a promis ca data viitoare v-a fi mai implicata in FK .Intre numere si la final , Naty s-a dusat ( ca si mine dealtfel ) , dovedind ca igiena este impecabila.Concluzionand , cu exceptiile mentionate , Naty mi-a placut mult si personal voi incerca s-o revad.Notele finale :Aspect ( detaliat mai sus ) - 8-9Oral - mai are ( mult) de lucru 7.5Normal - 10 , bun participativ , ii place , te trage in eaIgiena -10 , curata impecabil.GFE - 8 , doar din pricina lipsei FK , altfel foarte prietenoasa , mi-a placut mult ( inclusiv accentul moldovenesc foarte misto )Cadou - 200 RON , 1 h , fara pic de graba , 2 fin incluse.O zi buna va doresc ! 4
Vizitator natyblack Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2017 Postat Februarie 23, 2017 Va salut .Chiar asa este Naty : micuta si jucausa. Acum cateva zile m-am vazut si eu cu ea si mi-a placut mult.Programare telefonica din timp , respectata intocmai - nota 10 pentru punctualitate si seriozitate ( aspecte la care eu tin foarte mult).Locatia se afla pe Oct Goga , punct de reper un cazino din zona.Apartament curat , living spatios , singura in locatie , baia dotata cu geluri de dus din belsug , insa cearceaful din dormitorul unde se desfasoara actiunea , denota ca au fost ceva trante pana la ajungerea mea in locatie . Per total nota - 8.Naty este din punctul meu de vedere mai frumoasa decat in poze ( ma refer strict la fata ) .La corp este micuta , in jur de 1.55, bine proportionata , sani frumosi , maricei , naturali , insa moi la atingere , cu sfarcuri frumoase .Inainte de actiune eu am efectuat dusul de improspatare , Naty nu , dar aveam sa constat ca era curata impecabil , fara nici un miros deranjant.Mi-a placut mult faptul ca se excita maxim la cunni , traieste momentul si a avut 2 placeri ( nu vreau sa le denumesc orgasme ca sa nu plagiez un confrate celebru ) maxime , tremurand din toate incheieturile minute bune .Fiind super excitat si eu dupa ce am constatat trairile ei , ca sa nu pierd momentul , am montat rapid de fiecare data un prez pe pula si am futut-o sanatos in pozitia misionar , ulterior transformata in umeri-craci , unde dupa minute bune de pompat in ambele cazuri , am finalizat glorios in prez.Am mai beneficiat la numarul 2 si de un oral nepro pentru trezirea la viata a soldatului , insa slabut , clar nu e punctul ei forte , fara presiune si departe de a lua toata pula , doar jumatate ( are si gurita mica ce e drept ) si fara atentie acordata zonelor adiacente.De asemeni am fost dezamagit ca in ciuda faptului ca zice ca ofera FK , nu a schitat nimic in acest sens . Am incercat eu , dar era barat cu dintii si doar pupicuri pe buze. Poate ( sper ) data viitoare. Ce e drept mi-a promis ca data viitoare v-a fi mai implicata in FK .Intre numere si la final , Naty s-a dusat ( ca si mine dealtfel ) , dovedind ca igiena este impecabila.Concluzionand , cu exceptiile mentionate , Naty mi-a placut mult si personal voi incerca s-o revad.Notele finale :Aspect ( detaliat mai sus ) - 8-9Oral - mai are ( mult) de lucru 7.5Normal - 10 , bun participativ , ii place , te trage in eaIgiena -10 , curata impecabil.GFE - 8 , doar din pricina lipsei FK , altfel foarte prietenoasa , mi-a placut mult ( inclusiv accentul moldovenesc foarte misto )Cadou - 200 RON , 1 h , fara pic de graba , 2 fin incluse.O zi buna va doresc ! Multumesc mult :* Te astept
Vizitator natyblack Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2017 Postat Februarie 24, 2017 Astazi disponibila pana tarziu :* Locatia este mai nou pe Bulevardul Decebal
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum