bubutz38 Reputație: 2520 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2017 Suna dubios. Poate e adevarat, dar suna asa de ciudat sa iti spuna seful sa ii faci rost de o femeie.
unscarred Reputație: 1454 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Februarie 17, 2017 Oricum din cate vad eu majoritatea ma cred peste 😂😂😂 atat de mult ii duce capul ...Ești pește?! Ai nimerit bine, aici e locul tau😂😂😂
ciocan19 Reputație: 26 Postat Februarie 17, 2017 Autor Postat Februarie 17, 2017 Suna dubios. Poate e adevarat, dar suna asa de ciudat sa iti spuna seful sa ii faci rost de o femeie. Ce este dubios ca vin prietenii de ai lui cu afaceri si au nevoie de o companie ? eu zic ca e perfect normal oamenii isi permit ... si pe lucsury .... am primit mare teapa.. poze femeie ok ... si cand apare la marriot era o tiganca cu dinte de aur ce dracu ma frate ... 1
ciocan19 Reputație: 26 Postat Februarie 17, 2017 Autor Postat Februarie 17, 2017 Ești pește?! Ai nimerit bine, aici e locul tauNu este de mine meseria asta eu sunt cu ale mele nu vreau a fiu vreun somon ... lasa-mancu pestii tai ca sunt totii o apa si un pamant
colorado rld Reputație: 2954 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Februarie 17, 2017 Ce este dubios ca vin prietenii de ai lui cu afaceri si au nevoie de o companie ? eu zic ca e perfect normal oamenii isi permit ... si pe lucsury .... am primit mare teapa.. poze femeie ok ... si cand apare la marriot era o tiganca cu dinte de aur ce dracu ma frate ...Dar el nu poate sa îsi faca singur rost ? Adica, a ajuns sef, dar nu este în stare sa gaseasca o curvă Cred ca la pus sef pe nepotisme 2
ciocan19 Reputație: 26 Postat Februarie 17, 2017 Autor Postat Februarie 17, 2017 Nu colorado ... nu prea pot spune multe chestii aici ... este vorba ca e in varsta 50 de ani aproape ... omu e plin de banii il doare la banana vin niste oamenii importantii sa faca afaceri si nu vrea decat sa se relaxeze ... dar e greu sa gasesti ceva ok ...
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 17, 2017 Nu colorado ... nu prea pot spune multe chestii aici ... este vorba ca e in varsta 50 de ani aproape ... omu e plin de banii il doare la banana vin niste oamenii importantii sa faca afaceri si nu vrea decat sa se relaxeze ... dar e greu sa gasesti ceva ok ...Și te-ai gândit să-l lingi în cur și să te guduri pe lângă el! Halal demnitate, halal coloană vertebrală! Btw ... câți ani ai? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2017 Postat Februarie 17, 2017 vezi că e una @gentlemenscrt, a apărut repede aici ca musca la căcat. Peştoaică, să nu pui botu' că are numai nasoale....şi un travestit..E bun ai ala
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2017 Postat Februarie 17, 2017 Și te-ai gândit să-l lingi în cur și să te guduri pe lângă el! Halal demnitate, halal coloană vertebrală! Btw ... câți ani ai? Săracul ,a dispărut ! Poate nu știe sa exprime clar ce vrea si abordarea cam lasă de dorit,dar nu cred ca este "peste " . De exemplu daca cineva caută 2 fete pe tru o petrecere de burlaci pentru un amic ,e peste ? Sau daca cineva caută 5 fete pentru o ieșire la un picnic e peste ? 5
colorado rld Reputație: 2954 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Februarie 17, 2017 E bun ai ala Te gândeşti să-l încerci, este ?
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Februarie 17, 2017 Dorești și un Preot care să binecuvânteze relația?relația, felația ori afacerea :350x
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2017 Postat Februarie 17, 2017 Te gândeşti să-l încerci, este ? Nu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Februarie 17, 2017 relația, felația ori afacerea :350xRelația de afaceri cu felatii. 3 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 17, 2017 Săracul ,a dispărut ! Poate nu știe sa exprime clar ce vrea si abordarea cam lasă de dorit,dar nu cred ca este "peste " . De exemplu daca cineva caută 2 fete pe tru o petrecere de burlaci pentru un amic ,e peste ? Sau daca cineva caută 5 fete pentru o ieșire la un picnic e peste ?M-am convins că nu pește. E doar un idiot linge-blide, de parcă nu era deja plin forumul de idioți.
thomas111 Reputație: 36 Postat Februarie 17, 2017 Postat Februarie 17, 2017 Săracul ,a dispărut !Poate nu știe sa exprime clar ce vrea si abordarea cam lasă de dorit,dar nu cred ca este "peste " .De exemplu daca cineva caută 2 fete pe tru o petrecere de burlaci pentru un amic ,e peste ?Sau daca cineva caută 5 fete pentru o ieșire la un picnic e peste ? Asa picnic sa tot faci! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2017 Postat Februarie 17, 2017 Asa picnic sa tot faci! Era doar un exemplu La vara ,putem face si un picnic
traminer Reputație: 1806 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Februarie 17, 2017 M-am convins că nu pește. E doar un idiot linge-blide, de parcă nu era deja plin forumul de idioți.Eşti rău. Poate omul a primit sarcină de serviciu.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 17, 2017 Eşti rău. Poate omul a primit sarcină de serviciu. O fi în fișa p®ostului.
traminer Reputație: 1806 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Februarie 17, 2017 O fi în fișa p®ostului. O fi omul cu protocoalele, mai ştii?
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 17, 2017 O fi omul cu protocoalele, mai ştii? Da, paharnicul (P)ulea.
ciocan19 Reputație: 26 Postat Februarie 18, 2017 Autor Postat Februarie 18, 2017 Picon , tu prea suferi de tine bai oute mici daca ajut nu inseamna ca ling pe nimeni in c*r cum faci tu cu fetele.pe aici intelegi ? Tu ai o reputatie pe nimfomane nu nu fi tare in clanta aiurea ca deja intreci masura . Nu sperii pe nimeni cap de maciuca cu urechii . Veziti de treaba ta si nu te mai baga in seama cu japca ca nu cauta nimeni anturaj cu tine . Te scuip 😘 .Iar daca tot va vedetii pe forum mari si tari mai iesiti si din casa ca pe acolo este lumea reala , nu tot se zboara se mananca . P.S 21 de ani . Mai vrei detalii adresa etc ? Ca nu ma impresionezi cu nimic .
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 18, 2017 Picon , tu prea suferi de tine bai oute mici daca ajut nu inseamna ca ling pe nimeni in c*r cum faci tu cu fetele.pe aici intelegi ? Tu ai o reputatie pe nimfomane nu nu fi tare in clanta aiurea ca deja intreci masura . Nu sperii pe nimeni cap de maciuca cu urechii . Veziti de treaba ta si nu te mai baga in seama cu japca ca nu cauta nimeni anturaj cu tine . Te scuip .Iar daca tot va vedetii pe forum mari si tari mai iesiti si din casa ca pe acolo este lumea reala , nu tot se zboara se mananca . P.S 21 de ani . Mai vrei detalii adresa etc ? Ca nu ma impresionezi cu nimic .Băi puță, eram sigur că ești un puști cordit ce se dă cocoș, când el nu e decât un pui de Crevedia crescut la bec! Tu nu vezi că te-au luat toți la pulă, retardatule? Cum poți bă, să fii atat de umil la vârsta ta, în viața reală și atât de cocoș în cea virtuală.?Te-ai legat că am scris "kakao" în loc de "cacao" pe alt topic. Te-ai gandit că am facut intentionat? Că puteam să scriu și "kko" în stilul vostru?Tu tot intenționat ai scris " veziti" în loc de " vezi-ți "? Fraiere coclit!Nu nu am nevoie de alte detalii, alea pe care le-ai pus tu aici, ajung! Sper să dormi bine! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum