fasole si virgule Reputație: -427 Postat Februarie 18, 2017 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Februarie 18, 2017 Cum poți, bă, să fii atat de umil la vârsta ta, în viața reală și atât de cocoș în cea virtuală.? :laugh2 Culmea ipocriziei, coane! Dar nu te speria, daca te cheama sa va intalniti, spune-i - din nou - ca trebuie sa pleci din localitate. 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 18, 2017 :laugh2 Culmea ipocriziei, coane! Dar nu te speria, daca te cheama sa va intalniti, spune-i - din nou - ca trebuie sa pleci din localitate.Ce-ai supt?
ciocan19 Reputație: 26 Postat Februarie 18, 2017 Autor Postat Februarie 18, 2017 Chiar asta crezi ? Ca in virtual sunt cocos ? daca vrei ne vedem nu e problema ai nr meu dai un semn si ne vedem daca zici ca sunt cocos in lumea virtuala te astept .
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 18, 2017 Chiar asta crezi ? Ca in virtual sunt cocos ? daca vrei ne vedem nu e problema ai nr meu dai un semn si ne vedem daca zici ca sunt cocos in lumea virtuala te astept .Aaaaa... puletele e zmardoi! Până la urmă nu ești doar un linge-blide care se gudură pe lângă stăpân, ești și un guvidel, ba încă unul prost. Stai bă chill, că din ăștia ca tine halesc 5 la micul dejun!Mai bine recunoaște că ai greșit, că nu te duce capul și că te-ai făcut de râs. De aceea te-au luat toți la pulă. Acuma, la modul serios și fără ranchiună: dacă aveai ceva glagorie, sunai câteva fete și vorbeai cu ele, sau făceai rapid 200 de postări și aveai P.M. Dar, la modul cum ai pus tu problema, chiar credeai că vei avea succes? Răspunsurile unora, sau ignorarea din partea altora, nu te-au lămurit? Ai avut reacția tipică de puști cordit: în loc să-ți dai seama că ai greșit și să pui batista pe țambal, ai devenit agresiv. Repet, nu te uita doar la reacția mea, uită-te și la reacția celorlalți. Încearcă să înțelegi unde ai greșit și să-ți schimbi atitudinea. Ia din cele spuse de mine și de alți useri ceea-ce e de luat și nu mai face atâta tam-tam. E un sfat amical.
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 18, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 18, 2017 Aaaaa... puletele e zmardoi! Până la urmă nu ești doar un linge-blide care se gudură pe lângă stăpân, ești și un guvidel, ba încă unul prost. Stai bă chill, că din ăștia ca tine halesc 5 la micul dejun!Mai bine recunoaște că ai greșit, că nu te duce capul și că te-ai făcut de râs. De aceea te-au luat toți la pulă. Acuma, la modul serios și fără ranchiună: dacă aveai ceva glagorie, sunai câteva fete și vorbeai cu ele, sau făceai rapid 200 de postări și aveai P.M. Dar, la modul cum ai pus tu problema, chiar credeai că vei avea succes? Răspunsurile unora, sau ignorarea din partea altora, nu te-au lămurit? Ai avut reacția tipică de puști cordit: în loc să-ți dai seama că ai greșit și să pui batista pe țambal, ai devenit agresiv. Repet, nu te uita doar la reacția mea, uită-te și la reacția celorlalți. Încearcă să înțelegi unde ai greșit și să-ți schimbi atitudinea. Ia din cele spuse de mine și de alți useri ceea-ce e de luat și nu mai face atâta tam-tam. E un sfat amical. Ba Cipriane, de ce esti iarasi ipocrit? Invita-l si pe el la cafea, cum m-ai invitat pe mine pe PM.Pacifistul pulii care esti.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 18, 2017 Ba Cipriane, de ce esti iarasi ipocrit? Invita-l si pe el la cafea, cum m-ai invitat pe mine pe PM.Pacifistul pulii care esti. Cu el nu am nimic, fraiere! E un puști lipsit de experiență, care trebuie să mai învețe. Și nici nu am ce discuta cu el, au fost doar câteva replici pe aici, dar dacă vrea, pot bea o cafea cu el. Cu tine e altceva. Și oricum, ai refuzat, lache!
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 18, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 18, 2017 Cu el nu am nimic, fraiere! E un puști lipsit de experiență, care trebuie să mai învețe. Și nici nu am ce discuta cu el, au fost doar câteva replici pe aici, dar dacă vrea, pot bea o cafea cu el. Cu tine e altceva. Și oricum, ai refuzat, lache! Te-ai cacat pe tine de frica, lache. Pentru ca esti parsiv si dezinformezi, repet si aici: nu ma intalnesc LA CAFEA cu tine (sau cu altcineva cu care nu imi face placere). Orice alte variante sunt discutabile si posibile.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 18, 2017 Te-ai cacat pe tine de frica, lache. Pentru ca esti parsiv si dezinformezi, repet si aici: nu ma intalnesc LA CAFEA cu tine (sau cu altcineva cu care nu imi face placere). Orice alte variante sunt discutabile si posibile.Dezvoltă.
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 18, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 18, 2017 Dezvoltă. Daca e nevoie si am acordul tau, voi publica PM-urile sa vada tot forumul cum o dai cotita si bati in retragere ca un lache. Ascunde-te, Cipriane, si nu te mai intoarce.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 18, 2017 Daca e nevoie si am acordul tau, voi publica PM-urile sa vada tot forumul cum o dai cotita si bati in retragere ca un lache. Ascunde-te, Cipriane, si nu te mai intoarce. Poți să publici. Așa vor vedea toți că eu am început civilizat dialogul și tu ai început cu jignirile. Dar postează tot!
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 18, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 18, 2017 Poți să publici. Așa vor vedea toți că eu am început civilizat dialogul și tu ai început cu jignirile. Dar postează tot! O sa fac un rezumat, iar daca tu consideri ca am prezentat eronat discutia, ai permisiunea mea expresa sa le publici. Ai incercat sa ma intimidezi, m-ai intrebat daca am "coaie" sa ne vedem la o cafea.Ti-am explicat ca nu ma intalnesc la cafea cu tine, iar ulterior te-am intrebat daca vrei sa ma pui la punct barbateste. Din momentul ala ai dat-o cotita si ai tinut-o in diversiuni si ezitari la pana la sfarsit.Mai e un mesaj de jumatate de pagina de la tine pe care doar am inceput sa-l citesc din lipsa de dispozitie si de timp. Pentru mine subiectul e inchis momentat, depinde doar de tine daca vrei sa-ti "reperezi onoarea" (care onoare?) si o sa-mi scrii un al pm.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 18, 2017 picon HIGHLANDER Platinum Member 25642 posts Joined:07 November 2011 0 warning points Reputation:21314 Locatie:Satu' cu ministri Sent Yesterday, 02:46 Ia spune mon cher, care e chestia? Ce te frământă referitor la mine? Ce dorești de fapt? SA FUTETI BINE! Reply Report Edit >nu mai spune< Serious Contributor >Serious Contributor< 253 posts Joined:04 August 2016 Reputation:18 Locatie:EU Sent Today, 13:34 Tu sa-mi spui ce vrei, tu ai cerut sa avem o conversatie. Fii barbat, nu acelasi lache dintotdeauna. R. ii face portretul lui Picon: Esti ipocrit, foarte chiar.... si selectezi intamplari, fapte, vorbe semi-amnezic Mai exact iei din ele exact ce iti place si foloseste ca sa iti cladesti argumentele si restul nu doar ca le uiti,dar ele nu exista pt tine ....... te consider maxim ipocrit ,demult mi-am formulat opinia asta despre domnia ta ...... Reply Report picon HIGHLANDER Platinum Member 25642 posts Joined:07 November 2011 0 warning points Reputation:21314 Locatie:Satu' cu ministri Sent Today, 13:39 Păi asta te întreb: care e problema ta cu mine? Nu cunoaștem? Ce tot te iei de coaiele mele, nu ai loc? Ce sunt acuzațiile astea absurde și cretine? Cine eșri de fapt, în altă "viață" virtuală? Ai măcar atâta decență și coaie? Hai la o cafea, să discutăm! Sau ești lache, ca întotdeauna? SA FUTETI BINE! Reply Report Edit Delete >nu mai spune< Serious Contributor >Serious Contributor< 253 posts Joined:04 August 2016 Reputation:18 Locatie:EU Sent Today, 13:47 Nu vreau sa ma intalnesc la cafea cu tine. Am observat, insa, ca tu ai niste invitatii mai vechi neonorate pe motiv de "plecat urgent din oras". Tu acolo ai fost intr-adevar un lache. Cand o sa incetezi sa mai provoci si sa mai jignesti gratuit oamenii, POATE o sa-mi reconsider si eu atitudinea fata de tine. R. ii face portretul lui Picon: Esti ipocrit, foarte chiar.... si selectezi intamplari, fapte, vorbe semi-amnezic Mai exact iei din ele exact ce iti place si foloseste ca sa iti cladesti argumentele si restul nu doar ca le uiti,dar ele nu exista pt tine ....... te consider maxim ipocrit ,demult mi-am formulat opinia asta despre domnia ta ...... Reply Report picon HIGHLANDER Platinum Member 25642 posts Joined:07 November 2011 0 warning points Reputation:21314 Locatie:Satu' cu ministri Sent Today, 14:23 Dacă tu nu ți-ai dat seama cine e Copou și ce voia el cu provocarea aia ordinară, vizibilă din avion, nu e vina mea! Nu prea faci sinapse. Pe de altă parte, te-a angajat vreun user, să le fii avocat? Reaua ta credință se vede și din faptul că nu vrei să admiți că practic, eu răspund mojiciilor. Uite și acum! Ți-am scris cât se poate de decent și nejignitor, dar tu ai considerat să mă jignești. Cine e grobianul? Acuma, despre cine e lache: - cu excepția ăluia, m-am întâlnit cu mai mulți useri cu care m-am sfădit pe aici. Că am devenit amici, nu mai are relevanță! Tu refuzi, deci cine e lache? - am același cont pe care mi-l asum și nu am avut niciodată clone, considerând asta o prostie și o lașitate. Tu refuzi cu obstinație să-ți declini identitatea virtuală anterioară, sau identitățile. Lașitate, lipsă de coloană vertebrală, parșivenie, asta demonstrezi. Deci cine e lache? - ai pus citatul Rozetei, dar ți-ai dat seama că posta delirul dementei, ca pe ceva corect, te-ai face și mai mult de râs. Așa că ai pus doar R, pentru a încerca o nouă diversiune. Lașitate, lipsă de coloană vertebrală, parșivenie, asta demonstrezi. Deci cine e lache? - ai lansat acuzații grave asupra mai multor membri, fără a oferi un minim de argumente. Văzând că ai exagerat, ai îndulcit-o, apoi ai lăsat-o moartă. Lașitate, lipsă de coloană vertebrală, parșivenie, asta demonstrezi. Deci cine e lache? - te-ai aliat probabil ad-hoc, cu cei mai mizerabili useri, atunci când ție îți venea bine. Lașitate, lipsă de coloană vertebrală, parșivenie, asta demonstrezi. Deci cine e lache? În concluzie: fă urgent o vizită la psihiatru! SA FUTETI BINE! Reply Report Edit Delete >nu mai spune< Serious Contributor >Serious Contributor< 253 posts Joined:04 August 2016 Reputation:18 Locatie:EU Sent Today, 14:28 Nu am timp sa citesc postari kilometrice, m-am oprit dupa 6-7 randuri. Tu esti un lache si un fricos dovedit. Repet: nu vreau sa ma intalnesc LA CAFEA cu tine. In functie de scopul si locul intalnirii, sunt sanse mari sa primesti un alt raspuns. Esti doar o jigodie ipocrita si penala! Sa fii sigur de asta. R. ii face portretul lui Picon: Esti ipocrit, foarte chiar.... si selectezi intamplari, fapte, vorbe semi-amnezic Mai exact iei din ele exact ce iti place si foloseste ca sa iti cladesti argumentele si restul nu doar ca le uiti,dar ele nu exista pt tine ....... te consider maxim ipocrit ,demult mi-am formulat opinia asta despre domnia ta ...... Reply Report picon HIGHLANDER Platinum Member 25642 posts Joined:07 November 2011 0 warning points Reputation:21314 Locatie:Satu' cu ministri Sent Today, 14:32 Mda ... e clar! Să nu plângi, da? SA FUTETI BINE! Reply Report Edit Delete >nu mai spune< Serious Contributor >Serious Contributor< 253 posts Joined:04 August 2016 Reputation:18 Locatie:EU Sent Today, 14:35 Cu siguranta nu voi plange eu. Cand o sa vrei sa ma pui la punct ca un barbat, si nu la cafea ca un lache flausat, te rog sa imi scrii. R. ii face portretul lui Picon: Esti ipocrit, foarte chiar.... si selectezi intamplari, fapte, vorbe semi-amnezic Mai exact iei din ele exact ce iti place si foloseste ca sa iti cladesti argumentele si restul nu doar ca le uiti,dar ele nu exista pt tine ....... te consider maxim ipocrit ,demult mi-am formulat opinia asta despre domnia ta ...... Reply Report picon HIGHLANDER Platinum Member 25642 posts Joined:07 November 2011 0 warning points Reputation:21314 Locatie:Satu' cu ministri Sent Today, 14:37 E clar că nu ai înțeles nimic! Nu mă miră, la cât de idiot ești. Să nu plângi! SA FUTETI BINE! Reply Report Edit Delete >nu mai spune< Serious Contributor >Serious Contributor< 253 posts Joined:04 August 2016 Reputation:18 Locatie:EU Sent Today, 14:39 Sunt sigur ca tu ai inteles. Dar bati in retragere, ca un lache flausat. Ce caracter de molusca ai, mosule! Eu astept, totusi, sa ma chemi sa ma pui la punct barbateste. Daca te tine si nu esti intr-adevar doar un papagal cacacios. R. ii face portretul lui Picon: Esti ipocrit, foarte chiar.... si selectezi intamplari, fapte, vorbe semi-amnezic Mai exact iei din ele exact ce iti place si foloseste ca sa iti cladesti argumentele si restul nu doar ca le uiti,dar ele nu exista pt tine ....... te consider maxim ipocrit ,demult mi-am formulat opinia asta despre domnia ta ...... Reply Report picon HIGHLANDER Platinum Member 25642 posts Joined:07 November 2011 0 warning points Reputation:21314 Locatie:Satu' cu ministri Sent Today, 14:45 Dacă ții neapărat, o să vină și asta. Când argumentele lipsesc, ne întoarcem în epoca de piatră. Cafeaua aia, era o etapă în care se putea încerca o conversație cu cărțile pe față, clar și fără ocolișuri. Dacă era un eșec, se putea lua în discuție și altceva. Ție îți e frică și de o cafea, flaușatule, mai are rost să continui a o face pe bărbatul? Lache! SA FUTETI BINE! Reply Report Edit Delete >nu mai spune< Serious Contributor >Serious Contributor< 253 posts Joined:04 August 2016 Reputation:18 Locatie:EU Sent Today, 14:50 Ok, nenicule, astept invitatia ta. Promit ca o sa fac tot posibilul sa nu te dezamagesc si sa nu-ti ofer ocazia de a ma acuza de teama. Pana atunci, mai usurel cu amenintarile si cu actele de vitejie virtuala daca stii ca nu te tine. R. ii face portretul lui Picon: Esti ipocrit, foarte chiar.... si selectezi intamplari, fapte, vorbe semi-amnezic Mai exact iei din ele exact ce iti place si foloseste ca sa iti cladesti argumentele si restul nu doar ca le uiti,dar ele nu exista pt tine ....... te consider maxim ipocrit ,demult mi-am formulat opinia asta despre domnia ta ...... Reply Report picon HIGHLANDER Platinum Member 25642 posts Joined:07 November 2011 0 warning points Reputation:21314 Locatie:Satu' cu ministri Sent Today, 14:53 În primul rând, nu te-am amenințat, nenicule! Tu ai făcut-o voalat. O să-ți scriu săptămâna viitoare. Sper să-mi accepți invitația. Apoi, vedem ... SA FUTETI BINE! Reply Report Edit 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 18, 2017 A se remarca:1, modul civilizat cum am început discuția și modul mârlănesc cum a răspuns.2, invitația la o cafea, pentru discuta cu cărțile pe față, sincer și clar și modul cum a evitat-o.3. încercarea de a mă intimida, dând-o pe smardoială și faptul că nu am refuzat, propunând însă o rundă de discuții la cafeaua aia, pentru că așa e normal și civilizat, în A.D. 2017. 4. refuzul de a-și declina identitatea virtuală anterioară. Lașitate? Jenă? El știe. Prin tot ce a făcut azi ( postări +P.M.), nu a făcut decât să-și dea cu firma în cap. Asta pentru chiar credeau că acest user, ar fi vreo sculă de onestitate, civilitate și bun-simț.Atât, restul e can-can!
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 18, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 18, 2017 piconHIGHLANDERPlatinum Member25644 Postari:Inscris la:07 November 2011Reputatie: 21314Locatie:Satu' cu ministriTrimis Astazi, 12:53În primul rând, nu te-am amenințat, nenicule! Tu ai făcut-o voalat.O să-ți scriu săptămâna viitoare. Sper să-mi accepți invitația. Apoi, vedem ...SA FUTETI BINE!RaspundeRaporteaza >nu mai spune<Serious Contributor>Serious Contributor<253 Postari:Inscris la:04 August 20160 warning points Reputatie: 18Locatie:EUTrimis Astazi, 13:00Lache, cand intrebi pe cineva daca are "coaie" sa vina la o cafea, mie imi suna a amenintare. Nu chiar voalata. Astept urmatorul tau pas. Dar din moment ce tu vii cu invitatia, o sa am cateva conditii. Despre asta, insa, atunci cand va fi momentul.R. ii face portretul lui Picon: Esti ipocrit, foarte chiar.... si selectezi intamplari, fapte, vorbe semi-amnezic Mai exact iei din ele exact ce iti place si foloseste ca sa iti cladesti argumentele si restul nu doar ca le uiti,dar ele nu exista pt tine ....... te consider maxim ipocrit ,demult mi-am formulat opinia asta despre domnia ta ...... RaspundeRaporteazaEditeazaSterge
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 18, 2017 piconHIGHLANDERPlatinum Member25644 Postari:Inscris la:07 November 2011Reputatie: 21314Locatie:Satu' cu ministriTrimis Astazi, 12:53În primul rând, nu te-am amenințat, nenicule! Tu ai făcut-o voalat.O să-ți scriu săptămâna viitoare. Sper să-mi accepți invitația. Apoi, vedem ...SA FUTETI BINE!RaspundeRaporteaza>nu mai spune<Serious Contributor>Serious Contributor<253 Postari:Inscris la:04 August 20160 warning points Reputatie: 18Locatie:EUTrimis Astazi, 13:00Lache, cand intrebi pe cineva daca are "coaie" sa vina la o cafea, mie imi suna a amenintare. Nu chiar voalata. Astept urmatorul tau pas. Dar din moment ce tu vii cu invitatia, o sa am cateva conditii. Despre asta, insa, atunci cand va fi momentul.R. ii face portretul lui Picon: Esti ipocrit, foarte chiar.... si selectezi intamplari, fapte, vorbe semi-amnezic Mai exact iei din ele exact ce iti place si foloseste ca sa iti cladesti argumentele si restul nu doar ca le uiti,dar ele nu exista pt tine ....... te consider maxim ipocrit ,demult mi-am formulat opinia asta despre domnia ta ...... RaspundeRaporteazaEditeazaSterge Mă refeream la refuzul tău de a-ți declina identitatea virtuală anterioară. Cine eșri de fapt, în altă "viață" virtuală? Ai măcar atâta decență și coaie? Adică, pentru a-ți ajuta sinapsele, ziceam că nu ai coaie să recunoști ce user ai avut înainte - e foarte clar. Propoziția e în continuarea celeilalte, nu există nicio altă interpretare posibilă. Invitația la cafea, e ulterioară și nu are legătură cu chestia aia. Dacă era înainte, s-ar fi putut interpreta, la limită, cu ceea-ce zici tu. Lache!Clar, nu?
ciocan19 Reputație: 26 Postat Februarie 18, 2017 Autor Postat Februarie 18, 2017 Aaaaa... puletele e zmardoi! Până la urmă nu ești doar un linge-blide care se gudură pe lângă stăpân, ești și un guvidel, ba încă unul prost. Stai bă chill, că din ăștia ca tine halesc 5 la micul dejun!Mai bine recunoaște că ai greșit, că nu te duce capul și că te-ai făcut de râs. De aceea te-au luat toți la pulă. Acuma, la modul serios și fără ranchiună: dacă aveai ceva glagorie, sunai câteva fete și vorbeai cu ele, sau făceai rapid 200 de postări și aveai P.M. Dar, la modul cum ai pus tu problema, chiar credeai că vei avea succes? Răspunsurile unora, sau ignorarea din partea altora, nu te-au lămurit? Ai avut reacția tipică de puști cordit: în loc să-ți dai seama că ai greșit și să pui batista pe țambal, ai devenit agresiv. Repet, nu te uita doar la reacția mea, uită-te și la reacția celorlalți. Încearcă să înțelegi unde ai greșit și să-ți schimbi atitudinea. Ia din cele spuse de mine și de alți useri ceea-ce e de luat și nu mai face atâta tam-tam. E un sfat amical. Bai prietene "cipriane" picon . Daca stiai sa ai un limbaj ok si nu ma faceai peste sau sa vorbesti accetabil nu cu pulete si tare in clanta ca nu ma impresionezi crede-ma sunt mai al dracu decat crezi la 21 de ani ma tine pizda sa fac ce vreau oricand vreau cu cine vreau intelegi . Daca vrei iti dovedesc ca nu imi cad ouale stai calm ca nu sunt un trapadus etc cum crezi tu judeci o persoana fara sa o cunosti si odata te vei arde rau . Invata sa vorbesti civilizat si nu aroganta pe stomacul gol ca nu merge cu totii . Nu uita ca mi se rupe de ce zici tu pentru mine esti 0 doar un papitoi cu tastatura in fata cam asta esti . Am fost civilizat si am luat in gluma sa nu fiu nesimtit ca tine dar deja intreci orice masura , inteleg ca te ofensezi ca esti un mic pestisor intr-un ocean cu rechini dar totusi calmeazati destinul ca nu ma cunosti incat sa vorbesti cacat-uri despre mine capisi prietene ?
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 18, 2017 Te tine pizda, adica esti o domnisoara? 1 1
traminer Reputație: 1806 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Februarie 18, 2017 Găsit-ai madmozeta, ciocane?)
ciocan19 Reputație: 26 Postat Februarie 18, 2017 Autor Postat Februarie 18, 2017 Te tine pizda, adica esti o domnisoara? Nu prietene este o vorba dar in fine nu stau sa dau explicatiiiiiiiii... mersi de intelegere .
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 18, 2017 Cu placere!
ciocan19 Reputație: 26 Postat Februarie 18, 2017 Autor Postat Februarie 18, 2017 Găsit-ai madmozeta, ciocane?)Da am gasit pe Maya maine ma voi vedea cu ea la.o cafea si sa discutam omeneste . Despre ce e vorba 2
traminer Reputație: 1806 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Februarie 18, 2017 Da am gasit pe Maya maine ma voi vedea cu ea la.o cafea si sa discutam omeneste . Despre ce e vorba Să vii să faci şi recenzie a comportamentului ei din timpul socializării. Nu prea au fost recenzii pentru partea de ieşit în oraş. 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 18, 2017 Bai prietene "cipriane" picon . Daca stiai sa ai un limbaj ok si nu ma faceai peste sau sa vorbesti accetabil nu cu pulete si tare in clanta ca nu ma impresionezi crede-ma sunt mai al dracu decat crezi la 21 de ani ma tine pizda sa fac ce vreau oricand vreau cu cine vreau intelegi . Daca vrei iti dovedesc ca nu imi cad ouale stai calm ca nu sunt un trapadus etc cum crezi tu judeci o persoana fara sa o cunosti si odata te vei arde rau . Invata sa vorbesti civilizat si nu aroganta pe stomacul gol ca nu merge cu totii . Nu uita ca mi se rupe de ce zici tu pentru mine esti 0 doar un papitoi cu tastatura in fata cam asta esti . Am fost civilizat si am luat in gluma sa nu fiu nesimtit ca tine dar deja intreci orice masura , inteleg ca te ofensezi ca esti un mic pestisor intr-un ocean cu rechini dar totusi calmeazati destinul ca nu ma cunosti incat sa vorbesti cacat-uri despre mine capisi prietene ?Pretenaș, stai chill, că faci praf! Dacă erai așa bazat, nu făceai ce ai făcut pe aici și nu te luau toți la rangă. Dacă vrei să fii respectat, respectă, dar mai ales, fii deștept! Recunoaște, că nu ai prea fost, mai ales la modul cum ai pus tu problema și cum ai procedat. Te înțeleg, ești puști, nu ai experiență, dar învață de la alții. Cel mai corect era, dacă vedeai reacția de aici a celorlalți, să postezi la un moment dat o explicație, cum că nu ai știut cum să pui problema, că îți asumi acest fapt și să-ți ceri scuze pentru agresivitate. Eram primul care te aprecia. A mai fost unul cu ceva timp în urmă, tot așa agresiv și băjet ca tine, dar a înțeles și am devenit amici virtuali, deși cu alții s-a mai ciondănit apoi. Acum, văd că a dispărut.Învață nene de la alții mai bătrâni, că și ei au fost ca voi, dar voi mai aveți până să-i ajungeți. Așa merge viața ...Mă opresc aici și sper că ai înțeles ce am vrut să spun.
ciocan19 Reputație: 26 Postat Februarie 18, 2017 Autor Postat Februarie 18, 2017 Să vii să faci şi recenzie a comportamentului ei din timpul socializării. Nu prea au fost recenzii pentru partea de ieşit în oraş.O sa tin cont si voi face promit dupa ce termin tam tam-ul cu nenea Ciprian 2
ciocan19 Reputație: 26 Postat Februarie 18, 2017 Autor Postat Februarie 18, 2017 Pretenaș, stai chill, că faci praf! Dacă erai așa bazat, nu făceai ce ai făcut pe aici și nu te luau toți la rangă. Dacă vrei să fii respectat, respectă, dar mai ales, fii deștept! Recunoaște, că nu ai prea fost, mai ales la modul cum ai pus tu problema și cum ai procedat. Te înțeleg, ești puști, nu ai experiență, dar învață de la alții. Cel mai corect era, dacă vedeai reacția de aici a celorlalți, să postezi la un moment dat o explicație, cum că nu ai știut cum să pui problema, că îți asumi acest fapt și să-ți ceri scuze pentru agresivitate. Eram primul care te aprecia. A mai fost unul cu ceva timp în urmă, tot așa agresiv și băjet ca tine, dar a înțeles și am devenit amici virtuali, deși cu alții s-a mai ciondănit apoi. Acum, văd că a dispărut.Învață nene de la alții mai bătrâni, că și ei au fost ca voi, dar voi mai aveți până să-i ajungeți. Așa merge viața ...Mă opresc aici și sper că ai înțeles ce am vrut să spun. Daca ma respectai te respectam eu sunt foarte orgolios intelesi tu nenea picon ? Si da sunt bazat in viata reala nu ma bazez pe persoane ca stiu si cunosc lume crede-ma daca vrei putem vorbi in privat si iti si demonstrez , e vorba ca tu erai cel tare in gura cans puteai simplu sa zici bai pustiule ... hai stai cuminte ca nu merge asa, dar tu nenea piconica ai venit cu gura mare cu peste etc . Ma fut in totii pesti de pe aici intelegi ? Nu au decat sa ma ... de cuculet cat vor ei ca fata de ce cunosc eu ei sunt petisori un fel de scula ciobanului in fine . Daca vrei ne putem necunoaste si vei vedea ca nu vorbesc prostii
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum