dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 Ți-am mai spus și repet: nu cu înjurături rezolvi, chiar dacă e vorba de distrușii ăștia doi. Ei fix asta vor, mai ales kinuitu', care va avea ocazia să se victimizeze iar. Ei ai vazut totusi au disparut futu-i in gura de oligofreni ca cu dmx nu se iau in gura nici trolii .Mortii lor de mucosi.Asa le trebe 7 5
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 18, 2017 Ei ai vazut totusi au disparut futu-i in gura de oligofreni ca cu dmx nu se iau in gura nici trolii .Mortii lor de mucosi.Asa le trebeCine a dispărut?
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 18, 2017 Up!
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 Cine a dispărut?Borhotul imputit si Miskina.Azi n-am chef de ei si le-am zis ca daca ii vad pe aici ii injur.Sau pot sa dispara pana maine.Au ales bine pt ei
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 18, 2017 Borhotul imputit si Miskina.Azi n-am chef de ei si le-am zis ca daca ii vad pe aici ii injur.Sau pot sa dispara pana maine.Au ales bine pt eiPe borhot l-a banat, iar Mîșkin o să apară în curând. El intră dimineața și seara, pentru că în rest, e sclav. 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 Pe borhot l-a banat, iar Mîșkin o să apară în curând. El intră dimineața și seara, pentru că în rest, e sclav. Sclav nu-i sclav azi n-am chef de ei.Miskina tocmai se rujeaza ca seara are prezentare la circ.E balerina 7 5
cacat fiert Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 Sclav nu-i sclav azi n-am chef de ei.Miskina tocmai se rujeaza ca seara are prezentare la circ.E balerinagrobiene, iar, lingi, piconul, in , dos?
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 grobiene, iar, lingi, piconul, in , dos?Tu esti borhoate?Clopotitias la mormantu ma-tii.Ce ma bucur ca ai venit ca am crezut ca nu ma mai distrez azi 7 5
cacat fiert Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 Tu esti borhoate?Clopotitias la mormantu ma-tii.Ce ma bucur ca ai venit ca am crezut ca nu ma mai distrez aziai ratat momentul bre. a murit acum 10 ani. poti sa lingi oasele daca vrei.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 ai ratat momentul bre. a murit acum 10 ani. poti sa lingi oasele daca vrei.Da-ti gatesc o supa din ele ce zici si dupa poti sa ragai ca un purcelus cu Miskina
cacat fiert Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 Da ti gatesc o supa din ele ce zici si dupa poti sa ragai ca un purcelus cu Miskinace patisi , bre? esti subnutrit? numai la mancare ti-e gandul? stai calm si rugema la flocii anali piconieni.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 ce patisi , bre? esti subnutrit? numai la mancare ti-e gandul? stai calm si rugema la flocii anali piconieni.Da mie mi-i fac?Tie ti-i fac din ma-ta ca sa te saturi
make miskin great again Reputație: -16 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 Dmx nu e ala care a jucat impreuna cu Jet Li si Aaliyah?
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 Dmx nu e ala care a jucat impreuna cu Jet Li si Aaliyah?Ba da
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 18, 2017 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 18, 2017 Acelasi @thecat parsiv si ipocrit dintotdeauna. Chiar daca mananci cacat ceva mai discret si pretinzi ca ai fi impartial, tot un mancator de cacat esti. Mi-a placut in mod deosebit partea cu haterii care-l ataca pe Picon, desi - de cele mai multe ori - el este cel care jigneste primul, initiaza si provoaca conflictele. Ai fi avut nevoie, insa, de putin creier si caracter pentru a observa lucrul asta. Lingaule! Refuz sa cred ca poti interpreta o postare de-un sfert de pagina, in care am insiruit in gluma vreo 10 useri referindu-ma la diverse aspecte legate de activitatea lor forumistica, drept o lingere-n koor a lui Picon, respectiv un atac asupra voastra (a ta..?) Pentru a-mi putea pastra increderea in viitorul omenirii , pur si simplu refuz (da, ma repet) sa cred ca un om poate deveni chiar intr-atat de inversunat, pe bune, doar in urma unor contacte virtuale pe un forum. Aleg, asadar, sa cred ca vrei doar sa trollezi (admittedly, mai subtil si mai inteligent decat altii), incercand, ca atare, sa ma provoci sa intru in jocul insultelor. N-ar fi prima data; din pacate nu mai retin daca tot tu ai mai incercat anterior, sau alte username-uri din tabara voastra, caci fie-mi iertat, insa cu tot respectul, intamplator sau nu, discursurile voastre sunt mult prea asemanatoare intre ele ca omu' sa va poata deosebi unul de celalalt din memorie... O sa zic, insa, ce-am zis si datile trecute: voi dati-i inainte, ca io n-am niciun bai cu asta; netu', ca si hartia, suporta multe, si macar va tine ocupati... 7
xoxo00 Reputație: 516 Postat Februarie 19, 2017 Oras:in spania Oras:in spania Postat Februarie 19, 2017 sa-mi faca si mie cineva un rezumat!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2017 Postat Februarie 19, 2017 ca sa iti treaca... citeste o carte.https://www.youtube.com/watch?v=VAUk9SdOHo0HmmmPoza asta ,nu iti apartinea cumva ? 1
tomson Reputație: 5778 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 19, 2017 Am pus deja aici... https://youtu.be/emfapiRfZkcCe crezi ca m-a amuzat cand mie de fapt, aceasta forma nu-mi dă pace?...https://youtu.be/V5KvR4C2hqQMie mi-au placut mai ai ?
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 19, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Februarie 19, 2017 Mie mi-au placut mai ai ?Nu puteam sa-mi dau seama de ce m-am trezit din somn...Nu, nu mai am... si nu îmi place sa fac video cu mine. A fost o joaca facuta doar de dragul unora. Apoi... de alții am fost acuzată ca imi fac publicitate. Ciudat...
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2017 Postat Februarie 19, 2017 HmmmPoza asta ,nu iti apartinea cumva ? Poza aia e de când am fost la Jumeirah Beach.Poate faci vreo nefăcută cu febucu meu. 7
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 19, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 19, 2017 Refuz sa cred ca poti interpreta o postare de-un sfert de pagina, in care am insiruit in gluma vreo 10 useri referindu-ma la diverse aspecte legate de activitatea lor forumistica, drept o lingere-n koor a lui Picon, respectiv un atac asupra voastra (a ta..?) Pentru a-mi putea pastra increderea in viitorul omenirii , pur si simplu refuz (da, ma repet) sa cred ca un om poate deveni chiar intr-atat de inversunat, pe bune, doar in urma unor contacte virtuale pe un forum. Aleg, asadar, sa cred ca vrei doar sa trollezi (admittedly, mai subtil si mai inteligent decat altii), incercand, ca atare, sa ma provoci sa intru in jocul insultelor. N-ar fi prima data; din pacate nu mai retin daca tot tu ai mai incercat anterior, sau alte username-uri din tabara voastra, caci fie-mi iertat, insa cu tot respectul, intamplator sau nu, discursurile voastre sunt mult prea asemanatoare intre ele ca omu' sa va poata deosebi unul de celalalt din memorie... O sa zic, insa, ce-am zis si datile trecute: voi dati-i inainte, ca io n-am niciun bai cu asta; netu', ca si hartia, suporta multe, si macar va tine ocupati... Scuzata-mi fie lipsa de originalitate in acest caz, dar eu refuz sa cred ca cineva poate fi atat de parsiv si de lipsit de coloana vertebrala ca tine. Repet: nu esti nici pe departe atat de istet dupa cum vrei sa pari, ba chiar incepi sa dai semne de paranoia cand insinuezi ca tabara noastra ar fi de fapt o singura persoana. Tonul tau condescendent si impartialitatea pe care o simulezi exact in momentul in care afirmi ca haterii lui Picon il musca ad infinitum de fese, el riposteaza nu fac decat sa-ti evidentieze - din nou - caracterul de javra. Si de mancator de cacat, dupa cum spuneam mai devreme. PS Nu e inversunare, ci mai degraba un mod mai direct si necenzurat de a-mi exprima parerea despre tine. Inversunare ar fi fost daca as fi lasat o postare de jumatate de pagina cu injuraturi de mame si alti membri de familie, sau daca as fi trimis poze private cu copii membrilor de incredere. Un episod nedemn de atentia impaciuitorului thecat.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2017 Postat Februarie 19, 2017 Poza aia e de când am fost la Jumeirah Beach.Poate faci vreo nefăcută cu febucu meu.Este fb unei fete 2
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 19, 2017 El (ea) e! 1 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 19, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 19, 2017 Eu am vrut sa-l tratez pe picon de dependenta. Cu conditia sa nu se logheze 1 luna. Omul e prea dependent.Crede ca vreau sa-l scot definitiv de pe forum.Ba , tu ai vrut sa-l tratezi pe Picon si te-ai ales tu cu dependenta Ce intorsatura de situatie :laugh2 22 9
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2017 Refuz sa cred ca poti interpreta o postare de-un sfert de pagina, in care am insiruit in gluma vreo 10 useri referindu-ma la diverse aspecte legate de activitatea lor forumistica, drept o lingere-n koor a lui Picon, respectiv un atac asupra voastra (a ta..?) Pentru a-mi putea pastra increderea in viitorul omenirii , pur si simplu refuz (da, ma repet) sa cred ca un om poate deveni chiar intr-atat de inversunat, pe bune, doar in urma unor contacte virtuale pe un forum. Aleg, asadar, sa cred ca vrei doar sa trollezi (admittedly, mai subtil si mai inteligent decat altii), incercand, ca atare, sa ma provoci sa intru in jocul insultelor. N-ar fi prima data; din pacate nu mai retin daca tot tu ai mai incercat anterior, sau alte username-uri din tabara voastra, caci fie-mi iertat, insa cu tot respectul, intamplator sau nu, discursurile voastre sunt mult prea asemanatoare intre ele ca omu' sa va poata deosebi unul de celalalt din memorie... O sa zic, insa, ce-am zis si datile trecute: voi dati-i inainte, ca io n-am niciun bai cu asta; netu', ca si hartia, suporta multe, si macar va tine ocupati... Nu trollează. Atât îl duce capul. Atât Îi duce capul. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum