Sari la conținut

Sunt un om disperat......:(

Postări Recomandate

Postat

Ți-am mai spus și repet: nu cu înjurături rezolvi, chiar dacă e vorba de distrușii ăștia doi. Ei fix asta vor, mai ales kinuitu', care va avea ocazia să se victimizeze iar.

Ei ai vazut totusi au disparut futu-i in gura de oligofreni ca cu dmx nu se iau in gura nici trolii .Mortii lor de mucosi.Asa le trebe
  • Like 7
  • Minus 5
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ei ai vazut totusi au disparut futu-i in gura de oligofreni ca cu dmx nu se iau in gura nici trolii .Mortii lor de mucosi.Asa le trebe

Cine a dispărut?

Postat

Cine a dispărut?

Borhotul imputit si Miskina.Azi n-am chef de ei si le-am zis ca daca ii vad pe aici ii injur.Sau pot sa dispara pana maine.Au ales bine pt ei
Postat

Borhotul imputit si Miskina.Azi n-am chef de ei si le-am zis ca daca ii vad pe aici ii injur.Sau pot sa dispara pana maine.Au ales bine pt ei

Pe borhot l-a banat, iar Mîșkin o să apară în curând. El intră dimineața și seara, pentru că în rest, e sclav. 

• Like 1
Postat

Pe borhot l-a banat, iar Mîșkin o să apară în curând. El intră dimineața și seara, pentru că în rest, e sclav.

Sclav nu-i sclav azi n-am chef de ei.Miskina tocmai se rujeaza ca seara are prezentare la circ.E balerina
  • Like 7
  • Minus 5
Postat

Sclav nu-i sclav azi n-am chef de ei.Miskina tocmai se rujeaza ca seara are prezentare la circ.E balerina

grobiene, iar, lingi, piconul, in , dos?

Postat

grobiene, iar, lingi, piconul, in , dos?

Tu esti borhoate?Clopotitias la mormantu ma-tii.Ce ma bucur ca ai venit ca am crezut ca nu ma mai distrez azi
  • Like 7
  • Minus 5
Postat

Tu esti borhoate?Clopotitias la mormantu ma-tii.Ce ma bucur ca ai venit ca am crezut ca nu ma mai distrez azi

ai ratat momentul bre. a murit acum 10 ani. poti sa lingi oasele daca vrei.

Postat

ai ratat momentul bre. a murit acum 10 ani. poti sa lingi oasele daca vrei.

Da-ti gatesc o supa din ele ce zici si dupa poti sa ragai ca un purcelus cu Miskina
Postat

Da ti gatesc o supa din ele ce zici si dupa poti sa ragai ca un purcelus cu Miskina

ce patisi , bre? esti subnutrit? numai la mancare ti-e gandul? stai calm si rugema la flocii anali piconieni.

Postat

ce patisi , bre? esti subnutrit? numai la mancare ti-e gandul? stai calm si rugema la flocii anali piconieni.

Da mie mi-i fac?Tie ti-i fac din ma-ta ca sa te saturi
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Acelasi @thecat parsiv si ipocrit dintotdeauna. Chiar daca mananci cacat ceva mai discret si pretinzi ca ai fi impartial, tot un mancator de cacat esti. Mi-a placut in mod deosebit partea cu haterii care-l ataca pe Picon, desi -  de cele mai multe ori - el este cel care jigneste primul, initiaza si provoaca conflictele. Ai fi avut nevoie, insa, de putin creier si caracter pentru a observa lucrul asta.

Lingaule!

Refuz sa cred ca poti interpreta o postare de-un sfert de pagina, in care am insiruit in gluma vreo 10 useri referindu-ma la diverse aspecte legate de activitatea lor forumistica, drept o lingere-n koor a lui Picon, respectiv un atac asupra voastra (a ta..?) Pentru a-mi putea pastra increderea in viitorul omenirii :), pur si simplu refuz (da, ma repet) sa cred ca un om poate deveni chiar intr-atat de inversunat, pe bune, doar in urma unor contacte virtuale pe un forum.

Aleg, asadar, sa cred ca vrei doar sa trollezi (admittedly, mai subtil si mai inteligent decat altii), incercand, ca atare, sa ma provoci sa intru in jocul insultelor. N-ar fi prima data; din pacate nu mai retin daca tot tu ai mai incercat anterior, sau alte username-uri din tabara voastra, caci fie-mi iertat, insa cu tot respectul, intamplator sau nu, discursurile voastre sunt mult prea asemanatoare intre ele ca omu' sa va poata deosebi unul de celalalt din memorie... :blushing2 O sa zic, insa, ce-am zis si datile trecute: voi dati-i inainte, ca io n-am niciun bai cu asta; netu', ca si hartia, suporta multe, si macar va tine ocupati... 

:beex2

• Like 7
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Mie mi-au placut :)

mai ai ?

Nu puteam sa-mi dau seama de ce m-am trezit din somn...

Nu, nu mai am... si nu îmi place sa fac video cu mine. A fost o joaca facuta doar de dragul unora. Apoi... de alții am fost acuzată ca imi fac publicitate. Ciudat...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hmmm

Poza asta ,nu iti apartinea cumva ? :D

Poza aia e de când am fost la Jumeirah Beach.

Poate faci vreo nefăcută cu febucu meu.

• Minus 7
  • Oras:EU
  • Oras:EU
Postat

Refuz sa cred ca poti interpreta o postare de-un sfert de pagina, in care am insiruit in gluma vreo 10 useri referindu-ma la diverse aspecte legate de activitatea lor forumistica, drept o lingere-n koor a lui Picon, respectiv un atac asupra voastra (a ta..?) Pentru a-mi putea pastra increderea in viitorul omenirii :), pur si simplu refuz (da, ma repet) sa cred ca un om poate deveni chiar intr-atat de inversunat, pe bune, doar in urma unor contacte virtuale pe un forum.

Aleg, asadar, sa cred ca vrei doar sa trollezi (admittedly, mai subtil si mai inteligent decat altii), incercand, ca atare, sa ma provoci sa intru in jocul insultelor. N-ar fi prima data; din pacate nu mai retin daca tot tu ai mai incercat anterior, sau alte username-uri din tabara voastra, caci fie-mi iertat, insa cu tot respectul, intamplator sau nu, discursurile voastre sunt mult prea asemanatoare intre ele ca omu' sa va poata deosebi unul de celalalt din memorie... :blushing2 O sa zic, insa, ce-am zis si datile trecute: voi dati-i inainte, ca io n-am niciun bai cu asta; netu', ca si hartia, suporta multe, si macar va tine ocupati... 

Scuzata-mi fie lipsa de originalitate in acest caz, dar eu refuz sa cred ca cineva poate fi atat de parsiv si de lipsit de coloana vertebrala ca tine. Repet: nu esti nici pe departe atat de istet dupa cum vrei sa pari, ba chiar incepi sa dai semne de paranoia cand insinuezi ca tabara noastra ar fi de fapt o singura persoana. :slap2

Tonul tau condescendent si impartialitatea pe care o simulezi exact in momentul in care afirmi ca haterii lui Picon il musca ad infinitum de fese, el riposteaza nu fac decat sa-ti evidentieze - din nou - caracterul de javra. Si de mancator de cacat, dupa cum spuneam mai devreme.

PS Nu e inversunare, ci mai degraba un mod mai direct si necenzurat de a-mi exprima parerea despre tine. Inversunare ar fi fost daca as fi lasat o postare de jumatate de pagina cu injuraturi de mame si alti membri de familie, sau daca as fi trimis poze private cu copii membrilor de incredere. Un episod nedemn de atentia impaciuitorului thecat.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Poza aia e de când am fost la Jumeirah Beach.

Poate faci vreo nefăcută cu febucu meu.

Este fb unei fete :)
  • Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Eu am vrut sa-l tratez pe picon de dependenta.

Cu conditia sa nu se logheze 1 luna.

Omul e prea dependent.Crede ca vreau sa-l scot definitiv de pe forum.

Ba , tu ai vrut sa-l tratezi pe Picon si te-ai ales tu  cu dependenta  :no2

Ce intorsatura de situatie :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 22
  • Minus 9

Postat

Nu trollează. Atât îl duce capul. Atât Îi duce capul.
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...