Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

O vorba romaneasca spune ca atunci cind te bagi in troaca, te maninca porcii. Fiecare intelege functie de ce parte este.

Nu imi place sa concluzionez asa...

Ce treaba as avea eu sa gândesc urat despre niste oameni cu care nu am nici o chestie? Fiecare facem intalniri... pentru ca asa vrem, si atât. Deocamdată mi s-a spus pe un alt topic ca toate cele spuse nepotrivit la adresa mea... sunt făcute de un grup care nu suporta sânii mici la o femeie. Crede-ma ca nu as lua cuvintele tale drept ca explicație... ca iar imi amintesc de vorbele acelea despre lipsa de atractie față de sânii mici, si imi vine a rade.

... Si totusi iau in considerare faptul ca un bărbat poate sa respecte o femeie si este si mai încântat daca are garantata satisfacerea intima. Mai mult nu are rost sa discut... despre ceea ce se intampla cu un om care se-ascunde in spatele unui monitor si isi justifica aiurea lipsa de respect. Doar simt o unda de regret...

Link spre comentariu
  • Oras:Ucea

Ce treaba as avea eu sa gândesc urat despre niste oameni cu care nu am nici o chestie? Fiecare facem intalniri... pentru ca asa vrem, si atât. Deocamdată mi s-a spus pe un alt topic ca toate cele spuse nepotrivit la adresa mea... sunt făcute de un grup care nu suporta sânii mici la o femeie. Crede-ma ca nu as lua cuvintele tale drept ca explicație... ca iar imi amintesc de vorbele acelea despre lipsa de atractie față de sânii mici, si imi vine a rade.

... Si totusi iau in considerare faptul ca un bărbat poate sa respecte o femeie si este si mai încântat daca are garantata satisfacerea intima. Mai mult nu are rost sa discut... despre ceea ce se intampla cu un om care se-ascunde in spatele unui monitor si isi justifica aiurea lipsa de respect. Doar simt o unda de regret...

Să anunți, te rog, când urmează perioada "aia" de tăcere, știi tu, ca și cum nu ai mai activa.

Mulțumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Să anunți, te rog, când urmează perioada "aia" de tăcere, știi tu, ca și cum nu ai mai activa.

Mulțumesc anticipat.

Din cate imi amintesc eu... cam asa fost aproape mereu, si incearca sa imaginezi faptul ca nimic nu a fost schimbat prin niste recenzii. Asa sa ramana pentru tine, da? Ca oricum nu au nici o treaba vorbele mele... in spatiul acesta virtual. Sunt doar niste vorbe-n vânt... Mai ales vorbele mele!

Nu ai pentru ce sa-mi multumesti, ca esti liber sa iti imaginezi ce vrei tu.

Link spre comentariu

Din cate imi amintesc eu... cam asa fost aproape mereu, si incearca sa imaginezi faptul ca nimic nu a fost schimbat prin niste recenzii. Asa sa ramana pentru tine, da? Ca oricum nu au nici o treaba vorbele mele... in spatiul acesta virtual. Sunt doar niste vorbe-n vânt... Mai ales vorbele mele!

Nu ai pentru ce sa-mi multumesti, ca esti liber sa iti imaginezi ce vrei tu.

Știam răspunsul, nu trebuia să te deranjezi...

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Salut jupine...dar unde erai cind ma jignit mai sus....? Am facut un comentariu fara sa dau nume ....si

m-au jignit foarte urit....Am vazut si faptul cind si Tu jupine Picon esti jignit ....musti rau de tot...hai ca a

inceput meciul...joaca marele Juve...

Jupâne, una e să te facă cineva tâmpit, sau mai știu e cum, alta să răspunzi cum ai făcut-o tu. Adică, ai avut o overreaction dezgustătoare. 

• Like 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Da bine o mai zici :hihat

Hm... ciudat. Adică aici sunt alți oameni decat cei cu care am avut eu intalniri? Sau se face referire la viata mea personala... si nu m-a dus pe mine gândul pana acolo?

Link spre comentariu

Hm... ciudat. Adică aici sunt alți oameni decat cei cu care am avut eu intalniri? Sau se face referire la viata mea personala... si nu m-a dus pe mine gândul pana acolo?

In viata nu poti sa le ai pe toate  azi e bine maine e dezordine :)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

In viata nu poti sa le ai pe toate azi e bine maine e dezordine :)

Imi face placere cand mai observ pe câte cineva in acest spatiu virtual ca ii vine sa vorbească ca mine... in unele momente de-ale mele. Ma simt amuzată in acel fel... ca atunci când vreau sa ma joc cu ale mele cuvinte.
Link spre comentariu

Imi face placere cand mai observ pe câte cineva in acest spatiu virtual ca ii vine sa vorbească ca mine... in unele momente de-ale mele. Ma simt amuzată in acel fel... ca atunci când vreau sa ma joc cu ale mele cuvinte.

E bine ca m-am putut face inteles ;)

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

E bine ca m-am putut face inteles ;)

Nu m-am plâns de înțelegerea mea... am zis doar ca e o plăcere de-a mea sa vad si acel stil de exprimare.
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu pot sa nu intervin.....Tipi care ,,au ceva de impartit ca o tipa ar fi trebuit sa aiba sini mai mari,,

Da-mi voie sa-ti spun ca nu sunt ,,curvari adevarati,,...Pai esenta unui ,,curvar adevarat,, Este sa aiba fantezi cu tot felul de Tipe....De exemplu Tu esti gen frantuzoica...inalta corp bine proportionat spre slim ...sini mici nr 2 cu sfircuri proeminente....tunsoare scurta....

Deci esti un gen de femeie...Saptamina viitoare normal vreau una cu sini nr.5 par lung...picioare solide de hadbalista din Norvegia...si fund original....peste 2 saptamini vreau o bruneta de 22 ani gen Silvana sini fermi nr. 3 par lung inalat 1,80....peste inca o saptamina vreau una de 1,65 mai incepatoare sini mari nr4 fund bombat....

peste o luna ma duc la un milf de 40 ani cu exerienta si sini lasati cu sfircuri precum moneda de 100 taleri din argint din secolul 18.....Etc....Deci importanta este varietatea in optiunile astea de curvar....daca toate vrei sa aiba doar un tipar...nu mai cauti ,,curve,, cauti doar Una care iti place si te insori pe vecii.....Adevarul ca uni au un singur tipar si asta cauta...

dar pare aiurea in cap cauta ceva de 1,80....cu sini 4-5 ...vine la tine se destrabaleaza...variaza...pare ca este multumit...dar ajuns acasa te anunta indignat ...stii ceva adca aveai si sini mai mari eram cu adevarat multumit.....Daca este un Domn asta pastreaza pentru El in cap....nu merge in piata se urca pe masina si incepe sa urle Tipa cutare este de evitat are sini nr.2.

Gata ca s-a terminat meciul ....Juve a batut...Diballa a inscris...simpatic pustiul.....e tot argentinian...

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Deci importanta este varietatea in optiunile astea de curvar....daca toate vrei sa aiba doar un tipar...nu mai cauti ,,curve,, cauti doar Una care iti place si te insori pe vecii.....Adevarul ca uni au un singur tipar si asta cauta...

Este si pentru mine o lămurire ceea ce spui, gandindu-mă ca as putea sa inteleg ca am avut intuitia buna cand era cat p-aci sa nu-l întâlnesc pe acest om:post-143417-0-43637100-1487805040_thumb.png

Nu ma intereseaza cum se leaga oamenii de întâlnirile cu mine... ca eu imi vad de treaba mea si tin in echilibru astfel de intenții. Dar totusi... uneori nu-mi vine sa ma gândesc ca aceste intalniri risca sa nu ramana in sfera lor lipsita de complicatii inutile.

Link spre comentariu

Este si pentru mine o lămurire ceea ce spui, gandindu-mă ca as putea sa inteleg ca am avut intuitia buna cand era cat p-aci sa nu-l întâlnesc pe acest om:attachicon.gifScreenshot_2017-02-23-01-02-12-1.png

Nu ma intereseaza cum se leaga oamenii de întâlnirile cu mine... ca eu imi vad de treaba mea si tin in echilibru astfel de intenții. Dar totusi... uneori nu-mi vine sa ma gândesc ca aceste intalniri risca sa nu ramana in sfera lor lipsita de complicatii inutile.

Toate ciumăfăile de pe Terra beneficiază de câte un tălâmb căruia îi dau existența peste cap. Dar, unul care să le "simptălipsa", mai rar.

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Toate ciumăfăile de pe Terra beneficiază de câte un tălâmb căruia îi dau existența peste cap. Dar, unul care să le "simptălipsa", mai rar.

😅
Link spre comentariu
  • Oras:EU

Ce ai tipule, care ești tu tip? De ce trebuie să înjuri de mamă? Ești cam nervos, mon cher, ai același stil haotic și plin nervi ca V_shits, dar măcar ăla nu înjură! Și are câteodată și umor. 

Ba ipocritule maxim, traiti-ar sorcova cu mot, cum ai, ba, tupeul asta nesimtit de a-i intreba pe altii de ce injura de mame? Tu, ala cu sute si sute de postari cu "mata"? Si tu, ala care da like la fiecare postare unde sociopatul machucambo le ia mamele la pula altor useri?

Gretos mai esti, transpiratule cu cioc!

Link spre comentariu

Ba ipocritule maxim, traiti-ar sorcova cu mot, cum ai, ba, tupeul asta nesimtit de a-i intreba pe altii de ce injura de mame? Tu, ala cu sute si sute de postari cu "mata"? Si tu, ala care da like la fiecare postare unde sociopatul machucambo le ia mamele la pula altor useri?

Mai știi și alți useri care "le ia mamele la pulă altor useri"? Te ajut eu dacă ai memoria scurtă. Ca pula lu' Mișkin.

Mai bine te-nghițea, bă, bou' bălții!

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Mata' sau matale, e înjurătură, proasta satului? 

În rest, vorba lui Machu!  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu

Tu de unde ai aparut din grota.....?vad ca mata este o negresa....? Si stii ceva te bag in p....a mati...

sau ai iesit prin cezariana....Esti avocatul cuiva....? Am dat Eu nume....? Mama ta de comunist....

Ce ai tipule, care ești tu tip? De ce trebuie să înjuri de mamă? Ești cam nervos, mon cher, ai același stil haotic și plin nervi ca V_shits, dar măcar ăla nu înjură! Și are câteodată și umor. 

Mata' sau matale, e înjurătură, proasta satului? 

În rest, vorba lui Machu!  :laugh2

Iarasi ti-ai dat cu tesla-n bilute, maxim ipocritule!

Omul injurase exact ca tine, fara cratima.:)

Mare prostovan mai esti, transpiratule cu cioc.

Link spre comentariu

Iarasi ti-ai dat cu tesla-n bilute, maxim ipocritule!

Omul injurase exact ca tine, fara cratima. :)

Mare prostovan mai esti, transpiratule cu cioc.

neiberr, on 21 Feb 2017 - 11:57 PM, said:snapback.png

Tu de unde ai aparut din grota.....?vad ca mata este o negresa....? Si stii ceva te bag in p....a mati...

sau ai iesit prin cezariana....Esti avocatul cuiva....? Am dat Eu nume....? Mama ta de comunist....

Ia recitește și taci, cretinule! 

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Tipul Marian Cristescu.....le are cu muzica si pozele erotice....parca ar fi Bartos care punea muzica

la Costinesti pe plaja.....

Stiu.Si ce este gresit in asta?

Macar este un tip linistit pe care nu l-am vazut intrand in conflicte vreodata cu cineva , deci chiar nu este deranjant  ca pers. cu toate ca unii il contesta pe aici

• Like 23
  • Minus 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...