raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 19, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 19, 2017 1. Prin ce anume ti se arata tie ca sunt niste discutii particulare? Discutiile personale sunt altele... Poti imagina?2. Am ajuns in ce anume? Specifică...PS. Ce păcat ca nu prea pot deocamdată... sa acord mai multa atentie mediului virtual!Sa-ti desenez o schema sa intelegi? Spuneai ca esti isteata. 3 2
geo_x36 Reputație: -663 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Februarie 19, 2017 1. Prin ce anume ti se arata tie ca sunt niste discutii particulare? Discutiile personale sunt altele... Poti imagina?2. Am ajuns in ce anume? Specifică... PS. Ce păcat ca nu prea pot deocamdată... sa acord mai multa atentie mediului virtual! Visu-le ... de ce dai atatea explicatii ? Nu trebuie sa te justifici nimanui in mediul virtual ... traieste-ti viata !
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2017 Sa-ti desenez o schema sa intelegi? Spuneai ca esti isteata.Spunea... 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2017 Postat Februarie 19, 2017 @Vis tantric, da, asta este bine, carpe diem !Faptul ca ai avut parte de experiente asa cum ti-ai dorit arata o karma buna si fericita ( daca o exista asa ceva ).Si ca te doresc multi barbati este un fapt care nu trebuie demonstrat....Poza este foarte artistica si ma incita si mai mult sa te cunosc.... 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 19, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Februarie 19, 2017 Sa-ti desenez o schema sa intelegi? Spuneai ca esti isteata.Sunt isteață... in ceea ce ma priveste pe mine in mod direct. Restul e pe bani sau cu un efort considerabil din partea celuilalt(efort care in mod obisnuit ii ruineaza viata).
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 19, 2017 Oras:.... Oras:.... Postat Februarie 19, 2017 @Vis tantric, da, asta este bine, carpe diem !Faptul ca ai avut parte de experiente asa cum ti-ai dorit arata o karma buna si fericita ( daca o exista asa ceva ).Si ca te doresc multi barbati este un fapt care nu trebuie demonstrat....Poza este foarte artistica si ma incita si mai mult sa te cunosc....Pune mana pe telefon si programeaza o intalnire!Mi-e frica ca daca te mai citesc mult fac diabet! Sunt atatea moduri de a curta o femeie si l-ai ales pe cel mai "lipicios". 8 6
unscarred Reputație: 1454 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Februarie 19, 2017 Asta e videochatul forumului?! 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Februarie 19, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Februarie 19, 2017 Tu stai? La discuții cu curve, zic.Eu sunt isteț? Dacă aș fii, nu eram aici 2 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2017 Eu sunt isteț? Dacă aș fii, nu eram aici* aș fi... 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 19, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Februarie 19, 2017 Visu-le ... de ce dai atatea explicatii ? Nu trebuie sa te justifici nimanui in mediul virtual ... traieste-ti viata !Daca era vorba doar de o justificare sau reclama... m-as plictisi iute, stai linistit. Nu sunt genul de om care-si ocupă mintea cu superficialitati... si toata joaca constă în a preschimba lucrurile in ceva satisfăcător mie. Deprinderile acestea s-au alcătuit in multi ani cheltuiți pe studiu facut cu răbdare si dedicatie. Nu am gasit alt om sa o facă in locul meu...
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 19, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Februarie 19, 2017 Eu sunt isteț? Dacă aș fii, nu eram aiciEu nu am invitat pe nimeni sa discutăm pe seama intelectului sau vreunei istetimi. Mie mi s-ar parea ridicol sa fac asa ceva... si nu cred ca o sa ma prindeti in aceasta ipostaza.
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 19, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Februarie 19, 2017 @Vis tantric, da, asta este bine, carpe diem !Faptul ca ai avut parte de experiente asa cum ti-ai dorit arata o karma buna si fericita ( daca o exista asa ceva ).Si ca te doresc multi barbati este un fapt care nu trebuie demonstrat....Poza este foarte artistica si ma incita si mai mult sa te cunosc....Mi-am luat mereu partea de distractie din fiecare clipa a vieții mele. Ieri, la o cafea am citit dintr-o carte si picasem pe gânduri, iar o prietenă cand m-a vazut apoi... a zis ca sunt trista. Oamenii vad in jurul lor doar ceea ce au ei in sfera de posibilitati... si asa am ocazia sa ma exprim, arătând si altceva. De aceea nu ma cred cu nimic diferită fata de alți oameni... si de aceea par vorbareata, si susține totusi in continuare ca nu se poate vedea nimic despre mine. Daca m-as lua după mintea mea, practic as avea tăcerea deplina. M-am speriat cand am ajuns prima oară la capătul gândului... si de fiecare dată e alt capăt de străbătut. E ca un fel de respiratie tainică a minții... cand intra-n joc cu forme superioare ale ființei. Uite foto in care mi-am surprins ceea ce a vazut pe chipul meu amica respectiva: 5 3
kkmitz Reputație: 4244 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Februarie 19, 2017 pai daca te consideri superioara si mult mai inteligenta decat noi curvarii bieti platitori de taxe si impozite treci frumos pe circuit inchis schimba-ti tarifele sa nu mai fi accesibila pentru toata prostimea precum si nr de contact si te retragi de pe orice siteuri publice unde prostimea te agaseaza e foarte simplu cine vine la tine vine sa faca sex cu tine nu sa aiba orgasme intelectuale. Spor la treaba! 4
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 19, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Februarie 19, 2017 pai daca te consideri superioara si mult mai inteligenta decat noi curvarii bieti platitori de taxe si impozite treci frumos pe circuit inchis schimba-ti tarifele sa nu mai fi accesibila pentru toata prostimea precum si nr de contact si te retragi de pe orice siteuri publice unde prostimea te agaseaza e foarte simplu cine vine la tine vine sa faca sex cu tine nu sa aiba orgasme intelectuale. Spor la treaba!Nu am avut parte de nici o prostime... nici pana acum, in cei 15 ani de când am inceput sa fac astfel de intalniri. Si nici nu am afirmat asa ceva vreodata, faci confuzie...Cu ce te încurcă faptul ca vreau sa duc un fir de gand pana la capăt intr-un loc in care inca nu am gasit nimic care sa ma deranjeze?...
kkmitz Reputație: 4244 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Februarie 19, 2017 Nu am avut parte de nici o prostime... nici pana acum, in cei 15 ani de când am inceput sa fac astfel de intalniri. Si nici nu am afirmat asa ceva vreodata, faci confuzie...Cu ce te încurcă faptul ca vreau sa duc un fir de gand pana la capăt intr-un loc in care inca nu am gasit nimic care sa ma deranjeze?...pe mine nu ma incurca ma rog fiecare intelege ce vrea...oricum sunt convins ca multi nu-ti inteleg postarile 2 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 19, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Februarie 19, 2017 Pune mana pe telefon si programeaza o intalnire!Mi-e frica ca daca te mai citesc mult fac diabet! Sunt atatea moduri de a curta o femeie si l-ai ales pe cel mai "lipicios".Pe mine nu ma deranjeaza aceasta modestie a omului... Nu cred ca duc lipsa de echilibru... si spune-mi tu daca e mai bine asa pentru tine sau alt model comportamental la alegere, ca eu prefer sa fac distictia intre alte aspecte de caracter: ... Si ce la ce ma obligă pe mine faptul ca el si humanoid s-au declarat potențiali clienți? Hai sa discutăm despre anumite aspecte... caci din câte am observat anumiți useri te trateaza cu respectul cuvenit, ca fata de o profesionistă.
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Februarie 19, 2017 Pe mine nu ma deranjeaza aceasta modestie a omului... Nu cred ca duc lipsa de echilibru... si spune-mi tu daca e mai bine asa pentru tine sau alt model comportamental la alegere, ca eu prefer sa fac distictia intre alte aspecte de caracter: ... Si ce la ce ma obligă pe mine faptul ca el si humanoid s-au declarat potențiali clienți? Hai sa discutăm despre anumite aspecte... caci din câte am observat anumiți useri te trateaza cu respectul cuvenit, ca fata de o profesionistă.Vis,cand esti disponibila pentru o partida de sex divin?
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 19, 2017 Oras:.... Oras:.... Postat Februarie 19, 2017 Pe mine nu ma deranjeaza aceasta modestie a omului... Nu cred ca duc lipsa de echilibru... si spune-mi tu daca e mai bine asa pentru tine sau alt model comportamental la alegere, ca eu prefer sa fac distictia intre alte aspecte de caracter:... Si ce la ce ma obligă pe mine faptul ca el si humanoid s-au declarat potențiali clienți? Hai sa discutăm despre anumite aspecte... caci din câte am observat anumiți useri te trateaza cu respectul cuvenit, ca fata de o profesionistă.Nu sunt o profesionista,nu a acestui domeniu de activitate. Respectul primit este egal cu cel oferit,sunt un om corect.Model comportamental nu sunt,fac la fel de multe greseli in viata ca fiecare din noi.Numesti modestie atitudinea domnului,eu o numesc gadilare de orgoliu, cu un scop sau fara scop anume.Iti place minciuna sau cartile pe masa? Iti place o intalnire de calitate cu un om corect,respectuos sau vrei sa zugravesti totul in diferite nuante si sa nu fie asa?Alegerea clientilor iti apartine, dar aceasta decizie stiu ca e considerata de multe ori un lux. La mine ce-i in gusa e si-n capusa si prefer oamenii asemeni mie.Aaaa si vreau sa cred ca devin pe zi ce trece mai telurica. 4 6
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 19, 2017 Postat Februarie 19, 2017 Nu sunt o profesionista,nu a acestui domeniu de activitate. Respectul primit este egal cu cel oferit,sunt un om corect.Model comportamental nu sunt,fac la fel de multe greseli in viata ca fiecare din noi.Numesti modestie atitudinea domnului,eu o numesc gadilare de orgoliu, cu un scop sau fara scop anume.Iti place minciuna sau cartile pe masa? Iti place o intalnire de calitate cu un om corect,respectuos sau vrei sa zugravesti totul in diferite nuante si sa nu fie asa?Alegerea clientilor iti apartine, dar aceasta decizie stiu ca e considerata de multe ori un lux.La mine ce-i in gusa e si-n capusa si prefer oamenii asemeni mie.Aaaa si vreau sa cred ca devin pe zi ce trece mai telurica.Te iubesc )) 7 5
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Februarie 19, 2017 Te iubesc ))Nu te băga peste mine. 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 19, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 19, 2017 Zici ca tehnologia a avansat special pentru tine... pentru sa-ti dea posibilitatea sa ma iei in ras. Plus ca te crezi atat de tare... încât sa poți provoca in mine un efort care nu ma pasionează. Inteleg cum poate sa fie pentru tine care nu m-ai intalnit... sa nu ai habar cum ma simt eu bine. Dar nu pot sa iau in serios atitudinea ta schimbata peste noapte.PS. Nu-i asa ca ti-e dor de Anonna si de stările frumoase care ti le crea din toata bunăvoință ei?ce rautacioasa sa crezi ca mi-am mutat "bucuriile" de la Anonna la tine nu m-am schimbat deloc atitudinea peste noapte , tot eu sunt
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 19, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 19, 2017 Visu-le ... de ce dai atatea explicatii ? Nu trebuie sa te justifici nimanui in mediul virtual ... traieste-ti viata !Ghindare, esti nefutut? 1 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Februarie 20, 2017 Ghindare, esti nefutut?Ce, ce-a zis?
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Februarie 20, 2017 ce rautacioasa sa crezi ca mi-am mutat "bucuriile" de la Anonna la tine nu m-am schimbat deloc atitudinea peste noapte , tot eu sunt Stiu 6 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Februarie 20, 2017 Nu te băga peste mine.Spune si el ceva frumos... Ce purtare ai si tu!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum