Sari la conținut

WOW... poze cu faţa???

Postări Recomandate

Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

Măcar recunoaşte că esti bărbată!

...apoi te lăsăm să munceşti. :)

Noapte buna , cumintenie ! Ma duc sa dorm , multam de grija !
  • Like 4
  • Minus 2
  • Oras:Romania
Postat

Zici tu că-i de când mi-a supt pula mă-ta? Posibil să ai dreptate, m-a agresat în așa hal că e posibil să nu-mi fi revenit.

Cum ai devenit dalmatian? Dezechilibru de melanina sau accident?

• Minus 2
  • Oras:Ucea
Postat

Cum ai devenit dalmatian? Dezechilibru de melanina sau accident?

Poate melamină.

1. Nu înțeleg faza cu "dalmațianu'" și nici să râd ca muta la pulă nu mă pricep. La mine la țară, a fi "dalmațian", nu înseamnă mare lucru.

2. Mă gândesc că dacă îmi tot bagi deștu-n cur, te aștepți să reacționez și să dau drumu' la dejecții. Nu pot să stric o insultă valabilă la fiecare post de-al tău. Fii mai creativ!

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Poate melamină.

1. Nu înțeleg faza cu "dalmațianu'" și nici să râd ca muta la pulă nu mă pricep. La mine la țară, a fi "dalmațian", nu înseamnă mare lucru.

2. Mă gândesc că dacă îmi tot bagi deștu-n cur, te aștepți să reacționez și să dau drumu' la dejecții. Nu pot să stric o insultă valabilă la fiecare post de-al tău. Fii mai creativ!

Ai creativitatea si inteligenta lui Petre Daea. Deloc surprinzator ca Ana Paraschiv te-a respins public.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ai creativitatea si inteligenta lui Petre Daea. Deloc surprinzator ca Ana Paraschiv te-a respins public.

Mi-e mie jenă de cât de imbecil ești. Împrumuți de la Mișkin ca un tălâmb (care ești) și te aștepți să "meargă"? Tu te iei în serios?

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mi-e mie jenă de cât de imbecil ești. Împrumuți de la Mișkin ca un tălâmb (care ești) și te aștepți să "meargă"? Tu te iei în serios?

Nu, se împușcă singur în coaie, ca Ilie Sârbu. Că tot le are el cu miniștrii Agriculturii... Dacă e țăran, csf! Ncsf!

• Like 1
  • Telefon: adriancorhy
  • Oras:Brasov
  • Telefon: adriancorhy
  • Oras:Brasov
Postat

Doamne cata rautate pe un forum de curvasarie

Vizitator deliaro
Postat

Doamne cata rautate pe un forum de curvasarie

Și tu ești rău :(
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Aoleo, ce-ai patit?

S-a distrat cu transformarea Fourier inversa  f ( x )= integrala F(k)e^2ikx  dk pana i-a dat suma Riemann

Glumesc  :laugh2 

• Like 3
Vizitator ana paraschiv
Postat

What ? Te rog frumos sa nu ma bagi pe mine in chestia asta , nu este frumos ce faci ! Te hazardezi cand faci afirmatiile astea, poate ne cunoastem si ce tastam aici e doar caterinca .
  • Like 5
  • Minus 2
Vizitator ana paraschiv
Postat

Bună dimineaţa! Ceai visat azi noapte? :)

Ce aluzie suPtila , nu sunt Oly ! 

Postat

What ? Te rog frumos sa nu ma bagi pe mine in chestia asta , nu este frumos ce faci ! Te hazardezi cand faci afirmatiile astea, poate ne cunoastem si ce tastam aici e doar caterinca .

E oarece măreție în cretinismu' ăstora. De ce să nu se manifeste? E important să "lupte" și să "rezolve" chestii.

• Like 4
  • Minus 3
Vizitator ana paraschiv
Postat

E oarece măreție în cretinismu' ăstora. De ce să nu se manifeste? E important să "lupte" și să "rezolve" chestii.

E problema lor , in cazul asta le doresc succesuri in mareata lupta. Esti sigur ca este mai multi ? 

Postat

E problema lor , in cazul asta le doresc succesuri in mareata lupta. Esti sigur ca este mai multi ?

.

E cel puțin doi. Și dacă ei vrea așa, îi ascult și io cu curu'.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Ce aluzie suPtila , nu sunt Oly ! 

Aproposito, am vorbit ieri la telefon cu Olycă. Nu citise despre propunerea ta, dar zicea că e de acord. 

• Like 2
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Aproposito, am vorbit ieri la telefon cu Olycă. Nu citise despre propunerea ta, dar zicea că e de acord. 

Pai ce crezi nene, ca-ti va spune Oly tot? :)

Postat

Să nu fie Deeana, că-l ologește.

Postat

Pai ce crezi nene, ca-ti va spune Oly tot? :)

Îmi spune bre, miza e frumoasă.

Să nu fie Deeana, că-l ologește.

Milițiaaaaaa...  :laugh2

• Like 1
Vizitator ana paraschiv
Postat

Stiu ca e de acord dar a pus o conditie cel putin ciudata - sa puna aici o  poza  de la intalnire . Nu uita de unde a plecat chestia asta cu intalnitul , day a afirmat ca isi taie chestia si o trimite pachet Annonei daca eu sunt femeie. Am multe de facut zilele astea si nu pot sa ies la o cafea cu Oly  asa ca ... astea sunt ultimele zile frumoase pentru day

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Stiu ca e de acord dar a pus o conditie cel putin ciudata - sa puna aici o  poza  de la intalnire . Nu uita de unde a plecat chestia asta cu intalnitul , day a afirmat ca isi taie chestia si o trimite pachet Annonei daca eu sunt femeie. Am multe de facut zilele astea si nu pot sa ies la o cafea cu Oly  asa ca ... astea sunt ultimele zile frumoase pentru day

Ce sadica esti! 

• Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Stiu ca e de acord dar a pus o conditie cel putin ciudata - sa puna aici o  poza  de la intalnire . Nu uita de unde a plecat chestia asta cu intalnitul , day a afirmat ca isi taie chestia si o trimite pachet Annonei daca eu sunt femeie. Am multe de facut zilele astea si nu pot sa ies la o cafea cu Oly  asa ca ... astea sunt ultimele zile frumoase pentru day.

Pe mine m-ar fi dus mintea să trimit o pizdă în locul meu, doar să-şi taie Day pula.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...