cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Februarie 22, 2017 Exista nenumarate alte variante ,mai incearca .Măcar recunoaşte că esti bărbată! ...apoi te lăsăm să munceşti.
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2017 Postat Februarie 22, 2017 Măcar recunoaşte că esti bărbată!...apoi te lăsăm să munceşti. Noapte buna , cumintenie ! Ma duc sa dorm , multam de grija ! 4 2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Februarie 22, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Februarie 22, 2017 Ce imaginatie ( paroasa ) ai ! mda, am zis sa trecem un pic de chelie si burta. daca am gresit accept sa fiu corectat
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 22, 2017 Zici tu că-i de când mi-a supt pula mă-ta? Posibil să ai dreptate, m-a agresat în așa hal că e posibil să nu-mi fi revenit. Cum ai devenit dalmatian? Dezechilibru de melanina sau accident? 2
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 22, 2017 Cum ai devenit dalmatian? Dezechilibru de melanina sau accident?Poate melamină. 1. Nu înțeleg faza cu "dalmațianu'" și nici să râd ca muta la pulă nu mă pricep. La mine la țară, a fi "dalmațian", nu înseamnă mare lucru. 2. Mă gândesc că dacă îmi tot bagi deștu-n cur, te aștepți să reacționez și să dau drumu' la dejecții. Nu pot să stric o insultă valabilă la fiecare post de-al tău. Fii mai creativ! 2 3
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 22, 2017 Poate melamină. 1. Nu înțeleg faza cu "dalmațianu'" și nici să râd ca muta la pulă nu mă pricep. La mine la țară, a fi "dalmațian", nu înseamnă mare lucru. 2. Mă gândesc că dacă îmi tot bagi deștu-n cur, te aștepți să reacționez și să dau drumu' la dejecții. Nu pot să stric o insultă valabilă la fiecare post de-al tău. Fii mai creativ! Ai creativitatea si inteligenta lui Petre Daea. Deloc surprinzator ca Ana Paraschiv te-a respins public. 1 3
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 22, 2017 Ai creativitatea si inteligenta lui Petre Daea. Deloc surprinzator ca Ana Paraschiv te-a respins public.Mi-e mie jenă de cât de imbecil ești. Împrumuți de la Mișkin ca un tălâmb (care ești) și te aștepți să "meargă"? Tu te iei în serios? 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 23, 2017 Mi-e mie jenă de cât de imbecil ești. Împrumuți de la Mișkin ca un tălâmb (care ești) și te aștepți să "meargă"? Tu te iei în serios?Nu, se împușcă singur în coaie, ca Ilie Sârbu. Că tot le are el cu miniștrii Agriculturii... Dacă e țăran, csf! Ncsf! 1
adriancorhy Reputație: 91 Postat Februarie 23, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Postat Februarie 23, 2017 Doamne cata rautate pe un forum de curvasarie
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2017 Postat Februarie 23, 2017 Doamne cata rautate pe un forum de curvasarie Și tu ești rău
adriancorhy Reputație: 91 Postat Februarie 23, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Postat Februarie 23, 2017 Și tu ești rău Aoleo, ce-ai patit?
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 23, 2017 Aoleo, ce-ai patit?S-a distrat cu transformarea Fourier inversa f ( x )= integrala F(k)e^2∏ikx dk pana i-a dat suma RiemannGlumesc 3
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2017 Postat Februarie 23, 2017 Ai creativitatea si inteligenta lui Petre Daea. Deloc surprinzator ca Ana Paraschiv te-a respins public. What ? Te rog frumos sa nu ma bagi pe mine in chestia asta , nu este frumos ce faci ! Te hazardezi cand faci afirmatiile astea, poate ne cunoastem si ce tastam aici e doar caterinca . 5 2
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Februarie 23, 2017 Noapte buna , cumintenie ! Ma duc sa dorm , multam de grija !Bună dimineaţa! Ceai visat azi noapte?
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2017 Postat Februarie 23, 2017 Bună dimineaţa! Ceai visat azi noapte? Ce aluzie suPtila , nu sunt Oly !
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 23, 2017 What ? Te rog frumos sa nu ma bagi pe mine in chestia asta , nu este frumos ce faci ! Te hazardezi cand faci afirmatiile astea, poate ne cunoastem si ce tastam aici e doar caterinca .E oarece măreție în cretinismu' ăstora. De ce să nu se manifeste? E important să "lupte" și să "rezolve" chestii. 4 3
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2017 Postat Februarie 23, 2017 E oarece măreție în cretinismu' ăstora. De ce să nu se manifeste? E important să "lupte" și să "rezolve" chestii. E problema lor , in cazul asta le doresc succesuri in mareata lupta. Esti sigur ca este mai multi ?
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 23, 2017 E problema lor , in cazul asta le doresc succesuri in mareata lupta. Esti sigur ca este mai multi ? . E cel puțin doi. Și dacă ei vrea așa, îi ascult și io cu curu'. 2 3
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 23, 2017 Ce aluzie suPtila , nu sunt Oly ! Aproposito, am vorbit ieri la telefon cu Olycă. Nu citise despre propunerea ta, dar zicea că e de acord. 2
raffaello Reputație: -6837 Postat Februarie 23, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 23, 2017 Aproposito, am vorbit ieri la telefon cu Olycă. Nu citise despre propunerea ta, dar zicea că e de acord. Pai ce crezi nene, ca-ti va spune Oly tot?
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 23, 2017 Aproposito, am vorbit ieri la telefon cu Olycă. Nu citise despre propunerea ta, dar zicea că e de acord. Să nu fie Deeana, că-l ologește.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 23, 2017 Pai ce crezi nene, ca-ti va spune Oly tot? Îmi spune bre, miza e frumoasă. Să nu fie Deeana, că-l ologește.Milițiaaaaaa... 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2017 Postat Februarie 23, 2017 Aproposito, am vorbit ieri la telefon cu Olycă. Nu citise despre propunerea ta, dar zicea că e de acord. Stiu ca e de acord dar a pus o conditie cel putin ciudata - sa puna aici o poza de la intalnire . Nu uita de unde a plecat chestia asta cu intalnitul , day a afirmat ca isi taie chestia si o trimite pachet Annonei daca eu sunt femeie. Am multe de facut zilele astea si nu pot sa ies la o cafea cu Oly asa ca ... astea sunt ultimele zile frumoase pentru day. 4 2
raffaello Reputație: -6837 Postat Februarie 23, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 23, 2017 Stiu ca e de acord dar a pus o conditie cel putin ciudata - sa puna aici o poza de la intalnire . Nu uita de unde a plecat chestia asta cu intalnitul , day a afirmat ca isi taie chestia si o trimite pachet Annonei daca eu sunt femeie. Am multe de facut zilele astea si nu pot sa ies la o cafea cu Oly asa ca ... astea sunt ultimele zile frumoase pentru day. Ce sadica esti!
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Februarie 23, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Februarie 23, 2017 Stiu ca e de acord dar a pus o conditie cel putin ciudata - sa puna aici o poza de la intalnire . Nu uita de unde a plecat chestia asta cu intalnitul , day a afirmat ca isi taie chestia si o trimite pachet Annonei daca eu sunt femeie. Am multe de facut zilele astea si nu pot sa ies la o cafea cu Oly asa ca ... astea sunt ultimele zile frumoase pentru day. Pe mine m-ar fi dus mintea să trimit o pizdă în locul meu, doar să-şi taie Day pula. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum