Sari la conținut

0760030560 Casatorita, piercing

Postări Recomandate

• Oras:Intre vecini
Postat

mie vreti sa imi spuneti ca fata .."doamna " din poza are 31 ani ? vorbiti serios ? 

• Like 1
Postat

hai ba nene...daca la 31 ani ai sanii aia asa plm...in fine, eu cand am vazut sanii aia am zis gata 40++

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

hai ba nene...daca la 31 ani ai sanii aia asa plm...in fine, eu cand am vazut sanii aia am zis gata 40++

Eu confirm cu C.I. dar tinand cont ca sunt atâtea fete ,doamne si domnisoare,sfatul meu ar fi domnule perfectionist sa dai pagina si sa te uiți mai departe, aici e categoria 80lei finalizarea,categoric o categorie mult sub nivelul tău financiar si sa nu uit,exact cum scrie mai sus,sunt o ea,o mama,am o naștere,nu am silicoane ,dacă nu iti convin pozele de ce te mai uiți?

• Like 3
Postat

colega ta..? niste detalii pls

Buna valens

În principiu sunt singura,însă încerc să îmi găsesc o colega stabilă,o fata care sa fie pe aceeași lungime de unda cu mine. Momentan sunt la a doua încercare cu o colega,nu are topic aici din cate stiu,o cunosc de putin timp si nu pot sa precizez dacă ea sigur rămâne colega mea sau nu,depinde cat de serioasa este si cum se va descurca. Aceasta domnișoară are 22 ani,par saten ,sânii nr 2,etc. Mai multe detalii doar dacă va fi cazul sa rămânem împreună,pana una alta îmi caut colega.

• Like 5
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

mie vreti sa imi spuneti ca fata .."doamna " din poza are 31 ani ? vorbiti serios ?

Pozele alea o dezavantajeaza clar.
  • Like 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Eu am mers de 2 ori pt servicii ireprosabile ... cine vre model nu e cazu ...

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti
Postat

Eu confirm cu C.I. dar tinand cont ca sunt atâtea fete ,doamne si domnisoare,sfatul meu ar fi domnule perfectionist sa dai pagina si sa te uiți mai departe, aici e categoria 80lei finalizarea,categoric o categorie mult sub nivelul tău financiar si sa nu uit,exact cum scrie mai sus,sunt o ea,o mama,am o naștere,nu am silicoane ,dacă nu iti convin pozele de ce te mai uiți?

iubi, nu pune la inima! abia astept sa ne revedem cam prin iunie - sper sa nu-ti schimbi nr. de telefon!

o zi buna!

Postat

iubi, nu pune la inima! abia astept sa ne revedem cam prin iunie - sper sa nu-ti schimbi nr. de telefon!

o zi buna!

Nu îmi schimb numărul. Pupici

Postat

Buna. Astazi poti fi contactata ? Pana la ce ora ?

Buna. Astăzi sunt acasa.

Ma găsești de luni pana vineri intre 9-18. :)

• Like 1
Vizitator unul-oarecare
Reputație: 0
Postat

Rrrrrrrraaau........  :crazylove

• Oras:Pe aici si pe acolo
  • Oras:Pe aici si pe acolo
Postat

Astazi a fost disponibila. Am trecut si eu pe la ea. Varsta se confirma, desi zicea cineva pe aici ca nu pare. Adevarat, pozele arata o doamna la 35-40, in realitate este mai tinerica.

Ca atitudine este amabila si prietenoasa.

In rest, orice as mai spune este de prisos.

Spor la toate!

• Like 5
Postat

Ce număr de telefon mai ai...?

Buna. Am același număr de telefon. Astăzi sunt acasă si tin telefonul mai mult închis. Ma găsești joi sau vineri de la 9 19. Pup

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...