Sari la conținut

0760030560 Casatorita, piercing

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

Felicitari Miha ptr promovare  :hug1  :kiss3

Mulțumesc frumos. De fapt am promovat si în viata cea reală, mai sunt disponibila miercuri,joi si vineri după care voi face o pauza de o luna, pana ma acomodez la noul loc de munca.

Dacă între timp voi obtine cate o zi libera în timpul săptămânii am sa va anunț aici, pana atunci însă mai avem 3 zile în care să ne facem de cap după care ne revedem după 5 iulie cel mai probabil.

Pupici si va aștept

• Like 3
Link spre comentariu

Buna ziua,

Sunt la muncă si ca la orice job nou nu mi se acordă încă zile libere,am doar 2 săptămâni de când lucrez . Voi anunța imediat ce mi se vor acorda zile libere în timpul săptămânii. Pana atunci va pup si spor la treabă ca fete sunt destule pentru toti.

• Like 5
Link spre comentariu
Vizitator proxenet
Reputație: 0

Buna ziua,

Sunt la muncă si ca la orice job nou nu mi se acordă încă zile libere,am doar 2 săptămâni de când lucrez . Voi anunța imediat ce mi se vor acorda zile libere în timpul săptămânii. Pana atunci va pup si spor la treabă ca fete sunt destule pentru toti.

da pauza de tigare nu dau astia la munk? 

Link spre comentariu

Poi Underme...tocma...dak citeai...nu moi puniai antribarea...ka stiai raspunsu !!! ;)

Daia ie forum...sa se fak publica informatiia...si fata o zis ka so angajat si ka fasi treaba aista...datu ku curu pi bani...doar di hobby !!! Clar ka o sa fii moi greu sa dai di ia...kai la job. Da ghici cie...ia o sa spuna acilea cind nu ie la job. Dara trebe sa citesti ka sa sti !!!

:)))))))))

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Bravo la tini fatăh...da țini minti dila mini: jobu îi job, da pula îi pula !!! ;)

Jobu e job dar se merita ,când ne vedem îți pot povesti si vei vedea ca am dreptate, cat despre instrumentul muncii ce pot sa spun,când nu mai rezist mai dau o fuga pe la ... :)

• Like 3
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...