miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 21, 2017 Cât mai e kila?Moca ...da care vrei ? Cu plus sau cu minus ? PS: am vazut ca "a muncit" Ciorete si la tine . Cu ce l-ai suparat si tu ? De mine , stiu . Dedica cat-o noapte la fiecare 23 9
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Postat Februarie 21, 2017 Cum plm acesti doi useri care sunt inregistrati acum cateva zile (14 si 17, parca, feb 2017 !!) au sute de postari ?? Care este problema matale legata de posturile mele sau de numărul acestora? Dacă dorești postez și pentru matale, ca să te inverzesti. Precum Miky . 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 21, 2017 Care este problema matale legata de posturile mele sau de numărul acestora? Dacă dorești postez și pentru matale, ca să te inverzesti. Precum Miky . Eu am dat la alba-neagra intr-o noapte de ma dureau buricele la deste , da m-am facut verde ce plm
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Postat Februarie 21, 2017 Eu am dat la alba-neagra intr-o noapte de ma dureau buricele la deste , da m-am facut verde ce plm Invata-i și pe băieți ca sunt invidioși pe tine. 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 21, 2017 Invata-i și pe băieți ca sunt invidioși pe tine. le-am spus , dar astia nu precep ....sunt obisnuiti cu diversiuni de mana a doua 24 9
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 21, 2017 te ajut bre , pa seara , se poate ? unde da Dumnezeu creste ...de valize zic acuma ....da NU MAI SPUNE la nimeni Nu mai spune frate,ca ma sperii,e garda pa tine? Stai linistit cum sa spune....secretu tau e ingropat bine 3
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 23, 2017 Oras:EU Oras:EU Autor Postat Februarie 23, 2017 Comentariile sunt de prisos! Ești un laș, un mincinos și un nesimțit. Ceea-ce era de demonstrat, s-a demonstrat. Nu vrei să ieși la o cafea, aștept propunerile tale. Ba cacat in ploaie, ai uitat cum ai fugit din oras cand ai fost invitat sa-ti pui amenintarile in practica? Tu incerci cu disperare sa pari smardoi - desi pentru cine te-a vazut cum arati, ideea este de-a dreptul ilara, tu vrei sa ma intalnesti, desi ti-am tot repetat ca te gasesc dezgustator. Daca mi-ai face si tu o propunere similara, sa ne intalnim intr-o sala de antrenament unde unul din noi ii poate rupe coloana celuilalt fara riscul de a se trezi purtat pe la militie sau prin tribunale, sunt sanse sa primesti un alt raspuns, ti-am spus-o deja de cateva ori. Fricosule gras si transpirat!
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 23, 2017 Ba cacat in ploaie, ai uitat cum ai fugit din oras cand ai fost invitat sa-ti pui amenintarile in practica? Tu incerci cu disperare sa pari smardoi - desi pentru cine te-a vazut cum arati, ideea este de-a dreptul ilara, tu vrei sa ma intalnesti, desi ti-am tot repetat ca te gasesc dezgustator. Daca mi-ai face si tu o propunere similara, sa ne intalnim intr-o sala de antrenament unde unul din noi ii poate rupe coloana celuilalt fara riscul de a se trezi purtat pe la militie sau prin tribunale, sunt sanse sa primesti un alt raspuns, ti-am spus-o deja de cateva ori. Fricosule gras si transpirat!Adică, dement în toată regula. 3 3
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 23, 2017 Oras:EU Oras:EU Autor Postat Februarie 23, 2017 Adică, dement în toată regula. It takes one to know one! Sa nu-mi spui ca Picon ti-e bunicul care te-a futut in cur, ca prea il lingi la anus.
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 23, 2017 It takes one to know one! Sa nu-mi spui ca Picon ti-e bunicul care te-a futut in cur, ca prea il lingi la anus.Că mă-ta suge pula (nu numai ipotetic) e mult mai elegant și mai puțin grav decât referirea la un abuz sexual asupra unui **spam editat**. După cum am menționat mai devreme: un adevărat dement. Futețiaoar, știi tu! 2 3
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 23, 2017 Ba cacat in ploaie, ai uitat cum ai fugit din oras cand ai fost invitat sa-ti pui amenintarile in practica? Tu incerci cu disperare sa pari smardoi - desi pentru cine te-a vazut cum arati, ideea este de-a dreptul ilara, tu vrei sa ma intalnesti, desi ti-am tot repetat ca te gasesc dezgustator. Daca mi-ai face si tu o propunere similara, sa ne intalnim intr-o sala de antrenament unde unul din noi ii poate rupe coloana celuilalt fara riscul de a se trezi purtat pe la militie sau prin tribunale, sunt sanse sa primesti un alt raspuns, ti-am spus-o deja de cateva ori. Fricosule gras si transpirat! Labă tristă, atunci, cu distrusul celălalt, chiar am plecat în deplasare! Dar, prima etapă a bărbăției, este să ai curajul de a te întâlni față în față, la o discuție cu cărțile pe masă, așa cum am zis. Invitație pe care, cu mult curaj, ai refuzat-o. Evident, neavând argumente pentru a-ți justifica comportamentul pe forum și fiind și laș, ai declinat. Chestia cu sala de antrenament, prostia inventată de Căcău, pentru a ieși din impasul în care singur a intrat și pe care o copiezi și tu. Spre știința voastră, declarația aia la notariat/avocat, e fix pula. Pentru o luptă în sala de antrenament, e nevoie ca amândoi să fie legitimați ca fiind sportivi în sporturi de contact. Iar primul care belește pula, e proprietarul/managerul sălii. Oricum, tu îmi ceri să te invit la sală, dar tu nu o faci. Nu sunt și nu vreau să par smardoi, cretinule! Consider că a apela la smardoială, e dovada paupertății neuronale, dar, dacă e într-adevăr cazul și nu există altă soluție, știu ce am de făcut și nu o fac rău. Consider că 92-93 kg la 1,82 m, nu prea înseamnă a fi gras. Spre știința ta, chiar transpir mai puțin decât majoritatea, dezinformatule! Sau prost ... informatule.În concluzie: du-te bă și te plimbă! 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 23, 2017 Adică, dement în toată regula.Iar a aparut ? Da eu tot nu am inteles care e problema lui existentiala pe aici !? Din ce imi dau seama , el chiar a fost abuzat de mic , nu altii .... nasol 20 9
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 23, 2017 În concluzie: du-te bă și te plimbă! Lasa-l in pana mea si nu-l mai agita ca pe o Cola , ca acum buieste pe noi si iar nu mai scapam de elucubratiile lui 21 9
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 23, 2017 Oras:EU Oras:EU Autor Postat Februarie 23, 2017 Că mă-ta suge pula (nu numai ipotetic) e mult mai elegant și mai puțin grav decât referirea la un abuz sexual asupra unui **spam editat**. După cum am menționat mai devreme: un adevărat dement. Futețiaoar, știi tu! Ce se intampla, ba, in creierasul tau de sociopat atunci cand injuri de mame? Iti ejaculeaza o tona de endorfine? Pe buna ca nu inteleg ce satisfactie poti avea cand le arati tuturor ce jigodie josnica esti. Ce s-a intamplat plangerea aia de viol? Cum ai convins-o pe femeie sa-si retraga plangerea? Labă tristă, atunci, cu distrusul celălalt, chiar am plecat în deplasare! Dar, prima etapă a bărbăției, este să ai curajul de a te întâlni față în față, la o discuție cu cărțile pe masă, așa cum am zis. Invitație pe care, cu mult curaj, ai refuzat-o. Evident, neavând argumente pentru a-ți justifica comportamentul pe forum și fiind și laș, ai declinat. Chestia cu sala de antrenament, prostia inventată de Căcău, pentru a ieși din impasul în care singur a intrat și pe care o copiezi și tu. Spre știința voastră, declarația aia la notariat/avocat, e fix pula. Pentru o luptă în sala de antrenament, e nevoie ca amândoi să fie legitimați ca fiind sportivi în sporturi de contact. Iar primul care belește pula, e proprietarul/managerul sălii. Oricum, tu îmi ceri să te invit la sală, dar tu nu o faci. Nu sunt și nu vreau să par smardoi, cretinule! Consider că a apela la smardoială, e dovada paupertății neuronale, dar, dacă e într-adevăr cazul și nu există altă soluție, știu ce am de făcut și nu o fac rău. Consider că 92-93 kg la 1,82 m, nu prea înseamnă a fi gras. Spre știința ta, chiar transpir mai puțin decât majoritatea, dezinformatule! Sau prost ... informatule.În concluzie: du-te bă și te plimbă! Ai scris jumatate de pagina doar ca sa confirmi ceea ce stiam deja: esti un las si un fricos. Din smardoiul electronic de pe nimfomane a ramas doar bratanelul chel, gras si transpirat.Du-te ba, la Cristinica, sa-ti infiga un strap-on, poate te mai eliberezi de stresul asta.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 23, 2017 Ce se intampla, ba, in creierasul tau de sociopat atunci cand injuri de mame? Iti ejaculeaza o tona de endorfine? Pe buna ca nu inteleg ce satisfactie poti avea cand le arati tuturor ce jigodie josnica esti. Ce s-a intamplat plangerea aia de viol? Cum ai convins-o pe femeie sa-si retraga plangerea? Ai scris jumatate de pagina doar ca sa confirmi ceea ce stiam deja: esti un las si un fricos. Din smardoiul electronic de pe nimfomane a ramas doar bratanelul chel, gras si transpirat.Du-te ba, la Cristinica, sa-ti infiga un strap-on, poate te mai eliberezi de stresul asta. Jet, cretinule! 2
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 23, 2017 Oras:EU Oras:EU Autor Postat Februarie 23, 2017 Iar a aparut ? Da eu tot nu am inteles care e problema lui existentiala pe aici !? Din ce imi dau seama , el chiar a fost abuzat de mic , nu altii .... nasol Ba IQ77, cum ii vezi pe astia mari pe aici, hop apari si tu.Ne-am cam lamurit ce fel de smardoi esti atunci cand ddpof a sters pe jos cu tine.Asa ca stai in bancuta ta de prostanac, mergi si te injura cu Paraschiv/a sau mai da-le cateva puncte de reputatie clonelor tale.
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 23, 2017 Oras:EU Oras:EU Autor Postat Februarie 23, 2017 Jet, cretinule! Sa-mi scrii cand vrei sa ma pocnesti, nu doar sa ma injuri din spatele monitorului.
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 23, 2017 Jet, cretinule! al dracu' ce atent e si speculeaza orice detaliu :laugh2 le-a notat calumea in carnetel 21 9
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 23, 2017 Ba IQ77, cum ii vezi pe astia mari pe aici, hop apari si tu.Ne-am cam lamurit ce fel de smardoi esti atunci cand ddpof a sters pe jos cu tine.Asa ca stai in bancuta ta de prostanac, mergi si te injura cu Paraschiv/a sau mai da-le cateva puncte de reputatie clonelor tale.Și ăsta e mai mulți... 2 3
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 23, 2017 Sa-mi scrii cand vrei sa ma pocnesti, nu doar sa ma injuri din spatele monitorului.Te-a pocnit viața suficient! 2
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 23, 2017 Oras:EU Oras:EU Autor Postat Februarie 23, 2017 Te-a pocnit viața suficient! Gata cu smardoiala? Sau ai decis sa-ti traiesti viata la maxim in continuare? Pe nimfomane.com!
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 23, 2017 Ba IQ77, cum ii vezi pe astia mari pe aici, hop apari si tu.Ne-am cam lamurit ce fel de smardoi esti atunci cand ddpof a sters pe jos cu tine. Asa ca stai in bancuta ta de prostanac, mergi si te injura cu Paraschiv/a sau mai da-le cateva puncte de reputatie clonelor tale.Cu ce a sters ma rahatule cu ochi ? Tu crezi ca eu ma pun la mintea unuia care doar injura pe toata lumea pe aici din lipsa de ocupatie ca si tine ? Hai recapituleaza clonele sa vad daca i-am punctat pe toti si azi si nu am uitat vreuna .Hai ca le ai scrise la caiet , in plm de distrus .Tulai Doamne ce prostanac 21 9
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 23, 2017 Sau ai decis sa-ti traiesti viata la maxim in continuare? Pe nimfomane.com!Nu mai mult decat tine si scriind pe aici tot felul de imbecilitati 20 9
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 23, 2017 Ce se intampla, ba, in creierasul tau de sociopat atunci cand injuri de mame? Iti ejaculeaza o tona de endorfine? Pe buna ca nu inteleg ce satisfactie poti avea cand le arati tuturor ce jigodie josnica esti. Ce s-a intamplat plangerea aia de viol? Cum ai convins-o pe femeie sa-si retraga plangerea? Acum ar trebui să mă arăt indignat și să protestez, să argumentez, nu? Reiterez: e oarece măreție în imbecilitatea ta. Răspunsul standard, pentru tine, știi care ar fi fost, așa-i?
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 23, 2017 Gata cu smardoiala? Sau ai decis sa-ti traiesti viata la maxim in continuare? Pe nimfomane.com!Păi băi curajosule și smardoiule, tu nu ai nici minimul curaj să-ți declini identitatea virtuală anterioară! Sau identitățile...Despre ce vorbim? Vai de pulicica ta, terminatule, cu cacealmalele tale! 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum