nicolas67 Reputație: 1793 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Februarie 22, 2017 salutare tutror...am nevoie de o informatie,pentru cei ce au informatii despre fetele de pe cautsponsor.ro,in special despre o fata cu pseudonimul turnmeon 19!daca ati cunoscuto sau intalnito...cum arata si daca e ok...multumesc
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 22, 2017 Pentru limba română apăsați tasta 1.Mulțumesc! 2
mariusrfr Reputație: 911 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 22, 2017 Biroul de i formații este deschis doar în perioada 30-31 februarie! 2
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Autor Postat Februarie 22, 2017 hai ca sunteti haiosi... putin ajutor nu strica.
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Autor Postat Februarie 22, 2017 am intrebat ca,au fost cativa coleg care au discutat pe tema aceasta...
george bacovia Reputație: -446 Postat Februarie 22, 2017 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Februarie 22, 2017 Pentru limba română apăsați tasta 1.Mulțumesc!"Ceaveț" cu nenea? Agramatule, "trăiți-ar" familia, nu eşti "de loc" ipocrit, aşa-i?Tocmai tu, care nu ştii să pui o virgulă sau cratimă, te-ai trezit să faci observații? "Io" iți recomandă, prieteneşte, să nu te mai caci pe matale. Duplicitatea şi vanitatea nu te prind, trebuie şi ceva material intelectual pentru asta. Nu-i aşa, "fey"? Sănătate îți doresc! Vezi să ții aspacardinul lângă tine. Nu ştii când se închide mizeria asta de forum... 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 22, 2017 "Ceaveț" cu nenea? Agramatule, "trăiți-ar" familia, nu eşti "de loc" ipocrit, aşa-i?Tocmai tu, care nu ştii să pui o virgulă sau cratimă, te-ai trezit să faci observații? "Io" iți recomandă, prieteneşte, să nu te mai caci pe matale. Duplicitatea şi vanitatea nu te prind, trebuie şi ceva material intelectual pentru asta. Nu-i aşa, "fey"? Sănătate îți doresc!Vezi să ții aspacardinul lângă tine. Nu ştii când se închide mizeria asta de forum...Io îți recomand să-i sugi pula lui Hector și să faci recenzie. 5
genovese Reputație: -418 Postat Martie 6, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Martie 6, 2017 "Ceaveț" cu nenea? Agramatule, "trăiți-ar" familia, nu eşti "de loc" ipocrit, aşa-i?Tocmai tu, care nu ştii să pui o virgulă sau cratimă, te-ai trezit să faci observații? "Io" iți recomandă, prieteneşte, să nu te mai caci pe matale. Duplicitatea şi vanitatea nu te prind, trebuie şi ceva material intelectual pentru asta. Nu-i aşa, "fey"? Sănătate îți doresc!Vezi să ții aspacardinul lângă tine. Nu ştii când se închide mizeria asta de forum... ești un păcălici ieftin 2 3
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iulie 8, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iulie 8, 2017 salutare tutror...am nevoie de o informatie,pentru cei ce au informatii despre fetele de pe cautsponsor.ro,in special despre o fata cu pseudonimul turnmeon 19!daca ati cunoscuto sau intalnito...cum arata si daca e ok...multumesc Orice om frustrat sau complexat,corecteaza pe altii...Inclusiv eu.Nu,nu am intalnit persoana de care vorbesti tu.Nu te pot ajuta.Dar cine stie,poate ai noroc sa intalnesti pe cineva cu capul pe umeri,care-ti poate da informatii.Bafta!
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Autor Postat Iulie 10, 2017 Orice om frustrat sau complexat,corecteaza pe altii...Inclusiv eu.Nu,nu am intalnit persoana de care vorbesti tu.Nu te pot ajuta.Dar cine stie,poate ai noroc sa intalnesti pe cineva cu capul pe umeri,care-ti poate da informatii.Bafta!sa lamurit...si multe altele....vezi celalat topic deschis pe tema asta!merci! 1
bobo_xxx Reputație: 4 Postat Mai 30, 2018 Oras:Manasia Oras:Manasia Postat Mai 30, 2018 O caut și eu pe turnmeon19 din Urziceni. Are cineva nr ei?
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Mai 31, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Autor Postat Mai 31, 2018 cred ca a disparut din peisaj!
bobo_xxx Reputație: 4 Postat Mai 31, 2018 Oras:Manasia Oras:Manasia Postat Mai 31, 2018 Altceva pe lângă Urziceni mai știe cineva?
bobo_xxx Reputație: 4 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Manasia Oras:Manasia Postat Iunie 1, 2018 Ne dai și noua mai multe detalii. Cum o găsim pe Ionela?
Postări Recomandate