Sari la conținut

conturi colna

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Prima postare subliniază, fără dubii, unul din două aspecte:

1. în spatele celor doi useri este aceeaşi persoană. Asta ar fi varianta cea mai plauzibilă, având în vedere că picon a răspuns la un comentariu adresat lui brett ca şi cum ar fi fost adresat lui. Aşa se întâmplă când uiți să schimbi contul.

Sau

2. fasolarul s-a simțit, aşa cum ne-a obişnuit, dator să mai tragă o băşină într-o discuție care nu-l privea.

Oricum ar fi, este irelevant raportat la mizeria de aici.

Fără dubii, nu este decât un aspect: ești de o incredibilă prostie. 

• Oras:drgyytnmdsegxf
  • Oras:drgyytnmdsegxf
Postat

Fără dubii, nu este decât un aspect: ești de o incredibilă prostie.

Eşti capabil să-ți argumentezi măcar o singură dată afirmațiile?

Sau doar să arunci insulte fără un suport cognitiv?

• Minus 2
Postat

Eşti capabil să-ți argumentezi măcar o singură dată afirmațiile?

Sau doar să arunci insulte fără un suport cognitiv?

Însăși postarea ta, cea la care m-am referit când am făcut afirmația, este dovada. De fapt, în cazul tău și altor câțiva useri de teapa ta, faptul că sunteți proști făcuți grămadă, e o axiomă.

Nu e nevoie de alt ... "suport cognitiv". Postările voastre, comportamentul vostru pe forum, obsesiile voastre și gâmfa voastră găunoasă, sunt suportul. În cazul tău, se pare că te-ai intoxicat cu plumb. 

• Like 2
Postat

Însăși postarea ta, cea la care m-am referit când am făcut afirmația, este dovada. De fapt, în cazul tău și altor câțiva useri de teapa ta, faptul că sunteți proști făcuți grămadă, e o axiomă.

Nu e nevoie de alt ... "suport cognitiv". Postările voastre, comportamentul vostru pe forum, obsesiile voastre și gâmfa voastră găunoasă, sunt suportul. În cazul tău, se pare că te-ai intoxicat cu plumb. 

sa intoxicat cu 96Cm

Postat

sa intoxicat cu 96Cm

Mă refeream la o anumită poezie.

• Oras:nu spun
Postat

Însăși postarea ta, cea la care m-am referit când am făcut afirmația, este dovada. De fapt, în cazul tău și al altor câțiva useri de teapa ta, faptul că sunteți proști făcuți grămadă, e o axiomă.

Nu e nevoie de alt ... "suport cognitiv". Postările voastre, comportamentul vostru pe forum, obsesiile voastre și gâmfa (verb, https://dexonline.ro/definitie/g%C3%A2mfa)  voastră găunoasă, sunt suportul. În cazul tău, se pare că te-ai intoxicat cu plumb. 

Tu esti adevaratul prost aici. Dar esti prea prost ca sa-ti dai seama.

• Minus 1
Postat

Tu esti adevaratul prost aici. Dar esti prea prost ca sa-ti dai seama.

Cum plm, când apare unul, apar cam toți? De distrușii ca tine, zic.

Postat

Cum plm, când apare unul, apar cam toți? De distrușii ca tine, zic.

Nu-ti mai pune intrebari la care creierul tau subdezvoltat nu poate gasi raspunsuri.

• Minus 1
Postat

Nu-ti mai pune intrebari la care creierul tau subdezvoltat nu poate gasi raspunsuri.

Nici nu-mi pun întrebări. Se vede clar, lobotomozatule

• Oras:Bucuresti
Postat

Urmărește te rog evoluția relațiilor mele forumistice cu Brett și vei vedea că ele au început destul de abrupt, aproape conflictual. Chiar și acum, sunt destule momente când ne contrazicem, aproape de granița conflictului.

Mănânci căcat! :rax2

Postat

Mănânci căcat! :rax2

Du-te bă și te împușcă, papagalule!

• Like 4
Postat

Aha... și apropos: eu cred că moșu' Picon are de fapt 2 conturi clonă: afară de @Brett (prototipul oligofrenului făcut din căcat) mai e și Dylanbuc (prototipul pupincuristului rupt în cur). Prea apar peste tot ăștia 3 și își iau pula în gură unul altuia... :laugh2

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Aha... și apropos: eu cred că moșu' Picon are de fapt 2 conturi clonă: afară de @Brett (prototipul oligofrenului făcut din căcat) mai e și Dylanbuc (prototipul pupincuristului rupt în cur). Prea apar peste tot ăștia 3 și își iau pula în gură unul altuia... :laugh2

Greșit! Ne-o iei tu, în gură! Păcăliciule!

• Like 2
Postat

Tu sa te impusti, agramatule!

Excesul de virgule și obsesia legată de acestea, dăunează grav sănătății mintale! Nu că nu ai fi cu creierii, muci!

• Like 1
Postat

Eu credeam că este de notorietate publică faptul că @Picon este un mincinos patentat și un căcănar. Dar se pare că, la fel ca în cazul curvelor țepare, mereu mai apare câte un naiv care pune botul la vrăjelile lui stricate.

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Eu credeam că este de notorietate publică faptul că @Picon este un mincinos patentat și un căcănar. Dar se pare că, la fel ca în cazul curvelor țepare, mereu mai apare câte un naiv care pune botul la vrăjelile lui stricate.

De notorietate publică, este doar faptul că ești un retardat prăpădit.

• Like 2
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Tu nu te potolesti odata?! cat sa-ti mai zicem? Si... poate tu ai clone, noi sigur nu avem.

• Like 3
Postat

iar mananci cacat, oparitule? s-a trezit si el dupa 2 zile. "traiti-ar" fasolea-n izmene  :onloo

Taci și înghite! Ești la fel de agramat și după 2 zile.

• Like 1

Postat

tu vorbesti, ma? colna e frate cu "ceavet", "traiti-ar", "de loc" si alte diarii piconiene

Du-te bă sifiliticule și trage apa după tine! Agramatule!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...