vipusca obosita Reputație: 9 Postat Februarie 27, 2017 Autor Postat Februarie 27, 2017 Du-te bă sifiliticule și trage apa după tine! Agramatule!esti agramatul dovedit al formului. caca-m-as pe virgula ta
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 27, 2017 esti agramatul dovedit al formului. caca-m-as pe virgula ta Agramatule și prostule, cere-te afară!Hai, gata! Te-am băgat în seamă, poți să te cufurești pe tine liniștit!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2017 Postat Martie 1, 2017 Eu nu-s clona nimanui.Pisicu' e primul care poate confirma.JustLove la fel,plus Utilizator Copou. Orice moderator(si eu am fost de mult pe Linkmania) poate "vedea" daca un user are clone.
slinosul fasolar Reputație: 0 Postat Martie 1, 2017 Postat Martie 1, 2017 Eu nu-s clona nimanui.Pisicu' e primul care poate confirma.JustLove la fel,plus Utilizator Copou. Orice moderator(si eu am fost de mult pe Linkmania) poate "vedea" daca un user are clone.ces, alea, clone?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2017 Postat Martie 1, 2017 ces, alea, clone? da si tu pe google,mi-e prea lene acum sa caut,sa dau mura-n gura.
esti prost Reputație: 24 Postat Iulie 13, 2017 Postat Iulie 13, 2017 un singur aspect rezulta de aici: brett = picon ps: schimba nene contul inainte de a posta 1.jpg 2.jpg 3.jpg2 in 1 1
esti prost Reputație: 24 Postat Iulie 14, 2017 Postat Iulie 14, 2017 Pe ce topic s-o mai spârcâi picobret?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2017 Postat Iulie 14, 2017 Ce intelegeti voi prin conturi-clona? Eu inteleg asa - o persoana detine mai multe conturi,dar foloseste mai multe "deodata" Si eu am 3 conturi aici,dar doua nu le mai folosesc.Plus de asta,nu sunt undercover,adica sa nu stie lumea cine sunt.
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 14, 2017 Postat Iulie 14, 2017 Nu e nevoie, chucky, sa informezi poporul despre clonele tale.Te deconspira prostia in secunda doi.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2017 Postat Iulie 14, 2017 Ce pervers e Paganel.Îi place să mă cac în nasul lui,nu mai are răbdare. Personal, cer scuze public motanului și mulțimii mari de useri ca ma cac în nasul mulțimii mici de useri,formata deocamdată din doi.
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 14, 2017 Postat Iulie 14, 2017 Acum repeta, dar fara lacrimi in ochi.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2017 Postat Iulie 14, 2017 Îmi cam dau lacrimile când ma screm sa ma cac în nasul paganelului.Fac un compromis, iau dulcolax,sa alunece mai ușor.
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 14, 2017 Ce intelegeti voi prin conturi-clona? Eu inteleg asa - o persoana detine mai multe conturi,dar foloseste mai multe "deodata" Si eu am 3 conturi aici,dar doua nu le mai folosesc.Plus de asta,nu sunt undercover,adica sa nu stie lumea cine sunt.Orochii si Chuck Shurley, este ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2017 Postat Iulie 14, 2017 Orochi si Chuck Shurley, este ? CONFIRM. inca o data Mi-am permis sa scot in I de la Orochi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum