vanatoruldeprosti Reputație: 52 Postat Martie 26, 2017 Oras:Hdh Oras:Hdh Postat Martie 26, 2017 ... Da Esti prost
vanatoruldeprosti Reputație: 52 Postat Martie 26, 2017 Oras:Hdh Oras:Hdh Postat Martie 26, 2017 Atacul pestelui de PICON - PROTECTORUL PIZDELOR
picon Reputație: 1046 Postat Martie 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 26, 2017 Da Esti prost Atacul pestelui de PICON - PROTECTORUL PIZDELORCe să zici și tu, idiotule! Cere-te bă, afară!
vanatoruldeprosti Reputație: 52 Postat Martie 26, 2017 Oras:Hdh Oras:Hdh Postat Martie 26, 2017 Ce să zici și tu, idiotule! Cere-te bă, afară!Hai picoane ca nu am timp de tine acum am altii in vizor
picon Reputație: 1046 Postat Martie 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 26, 2017 Hai picoane, ca nu am timp de tine acum, am altii in vizor!Agramatule!
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Postat Martie 26, 2017 Cum adica ma Miky?Văz ca ti-ai schimbat poza de profil...te.ai pkictisit de cealalta poza?da .....am zis ca-mi sta mai bine cu cutitul in mana stanga
vanatoruldeprosti Reputație: 52 Postat Martie 26, 2017 Oras:Hdh Oras:Hdh Postat Martie 26, 2017 da .....am zis ca-mi sta mai bine cu cutitul in mana stanga In dreapta daca era ce avea
vanatoruldeprosti Reputație: 52 Postat Martie 26, 2017 Oras:Hdh Oras:Hdh Postat Martie 26, 2017 Agramatule! Mata (Vorba ta)
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Postat Martie 26, 2017 Asta era varianta facilă...Dar mai erau si alte gânduri nebune:... m-ar prinde de punctul G cu dinții.In fine, nu mai spun..."am atacat direct clitorisul cu limba, lingând de sus în jos micul bulbişor. Încă de când am ajuns în chiloţii ei eram fascinat de dimensiunile reduse ale acestuia. Cu mâinile pe fundul ei, am tras-o spre mine, spre gura mea flămândă, spre buzele mele avideea s-a prins cu ambele mâini de părul meu, ghidându-mă şi stabilind ritmul. Gemea şi se svârcolea, strângând în pumn părul meu ..." Citat dintr-o poveste erotica 10 16
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Postat Martie 26, 2017 In dreapta daca era ce aveasunt dreptaci
vanatoruldeprosti Reputație: 52 Postat Martie 26, 2017 Oras:Hdh Oras:Hdh Postat Martie 26, 2017 Curvari.fiti cerebrali si nu sclavii curvelor pentru 300g de pizda
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Postat Martie 27, 2017 De obicei poola nu stie carte ....dar intotdeauna se va gasi o pasarica care sa-i puna capac 10 15
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 27, 2017 Postat Martie 27, 2017 De obicei poola nu stie carte ....dar intotdeauna se va gasi o pasarica care sa-i puna capac Sau sa-l pună cu botu' pa labii 2
doctor ginecolog Reputație: 8 Postat Martie 27, 2017 Oras:România Oras:România Postat Martie 27, 2017 Nebunie pă topicul asta
picon Reputație: 1046 Postat Martie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 27, 2017 Mata(Vorba ta)Juan Mata? 2 2
vanatoruldeprosti Reputație: 52 Postat Martie 27, 2017 Oras:Hdh Oras:Hdh Postat Martie 27, 2017 Juan Mata?Nu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 27, 2017 NuMata Hari? 3 2
genovese Reputație: -418 Postat Martie 27, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Martie 27, 2017 "am atacat direct clitorisul cu limba, lingând de sus în jos micul bulbişor. Încă de când am ajuns în chiloţii ei eram fascinat de dimensiunile reduse ale acestuia. Cu mâinile pe fundul ei, am tras-o spre mine, spre gura mea flămândă, spre buzele mele avideea s-a prins cu ambele mâini de părul meu, ghidându-mă şi stabilind ritmul. Gemea şi se svârcolea, strângând în pumn părul meu ..." Citat dintr-o poveste erotica Ai dracu limbisti... 2 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Postat Aprilie 14, 2017 M-AM PIZDIFICAT Da, ati citit bine: piz-di-fi-cat.Nu ma judecați aspru, nu am avut de ales, JUR sa moara ce-a pa casa ! Haideti sa va ieczpic cum ase ? Ma tot chinuiam sa aman momentul, trageam cat puteam de vechii mei pantofi de sport cu care mai ieseam la alergat sau cu bicla , unul dintre ei pierduse complet talpa si o inlocuisem cu o coaja de copac, celalalt nu mai avea siret si-l legasem cu sarma... roman descurcaret , ce mai . Dar azi a sosit ziua ACEEA de care ma temeam de multa vreme , ziua cand a trebuit sa dau piept cu RAFTUL !!!! Si astfel ma prezint la raftul de la Intersport, plin cu pantofi de alergat roz, portocalii, verde-fosfor-turbat, bleu gingaș...etcAm chemat vanzatorul sa-mi explice unde se termina pantofii de dama și unde incep cei barbatești... m-a privit cu o mila infinita și l-am auzit murmurand printre dinti : „’Ai de p..la mea!”... apoi a desenat cu mana o linie imaginară pe raft zicand: „De aci-n colo!”. Dupa vreo ora de holbat, mi-am luat inima-n dinti și am ales pantoful cu cea mai puțin violenta combinație de culori și i-am spus omului: „Vreau unu din asta 42 talpa lata!”. Raspunsul lui m-a aruncat inapoi in tenebrele confuziei: „Domnu’, v-am spus, aici sunt pantofii de dama!” Da , bravo, ma...te pui cu taranu' Dupa o ora și jumate mai tarziu ieșeam victorios din magazin cu o cutie in care se afla o pereche de pantofi de alergat Asics (ca mi-a zis mie X-ULESCU ca sunt cei mai buni), din aia cu gel nu-știu-de-care , gel...in fine NU am sa va spun ce culoare au, Nu, nu, nu! Va rog sa nu insistați, oricum alerg pe drumuri destul de izolate si laturalnice , deci sunt sanse mici sa mi-i vedeți vreodata. Acum mai am o singura grija... de fapt, ce grija nene, CERTITUDINE! Dupa ce voi incalta prima oara acei pantofi, ma voi trezi ca parca imi trebuie si niste pantaloni pe genul acesta cu turul lasat , un fel de WC-u la purtator , dar parca imi vine sa izbucnesc în plans fara un motiv anume, daca imi privesc deosebit de critic posteriorul în oglinda, si ma vor face sa-mi intreb prietenii , daca par gras sau sunt de vina pampersii. Si totusi sper ca aici imi voi gasi modelul cu mult mai usor ca astia sunt unisex ....deci spaga mea , mai putin timp consumat Deja ma simt ca in „50 Shades of Grey”. Tratati-o ca pe o gluma ,,,dar totusi : BARBATILOR LI S-A PIZDIFICAT CREIERUl , NU DOAR HAINELE SI INCALTARILE . 9 14
viscaelmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 14, 2017 Postat Aprilie 14, 2017 M-AM PIZDIFICAT Da, ati citit bine: piz-di-fi-cat.Nu ma judecați aspru, nu am avut de ales, JUR sa moara ce-a pa casa ! Haideti sa va ieczpic cum ase ? Ma tot chinuiam sa aman momentul, trageam cat puteam de vechii mei pantofi de sport cu care mai ieseam la alergat sau cu bicla , unul dintre ei pierduse complet talpa si o inlocuisem cu o coaja de copac, celalalt nu mai avea siret si-l legasem cu sarma... roman descurcaret , ce mai . Dar azi a sosit ziua ACEEA de care ma temeam de multa vreme , ziua cand a trebuit sa dau piept cu RAFTUL !!!! Si astfel ma prezint la raftul de la Intersport, plin cu pantofi de alergat roz, portocalii, verde-fosfor-turbat, bleu gingaș...etcAm chemat vanzatorul sa-mi explice unde se termina pantofii de dama și unde incep cei barbatești... m-a privit cu o mila infinita și l-am auzit murmurand printre dinti : „’Ai de p..la mea!”... apoi a desenat cu mana o linie imaginară pe raft zicand: „De aci-n colo!”. Dupa vreo ora de holbat, mi-am luat inima-n dinti și am ales pantoful cu cea mai puțin violenta combinație de culori și i-am spus omului: „Vreau unu din asta 42 talpa lata!”. Raspunsul lui m-a aruncat inapoi in tenebrele confuziei: „Domnu’, v-am spus, aici sunt pantofii de dama!” Da , bravo, ma...te pui cu taranu' Dupa o ora și jumate mai tarziu ieșeam victorios din magazin cu o cutie in care se afla o pereche de pantofi de alergat Asics (ca mi-a zis mie X-ULESCU ca sunt cei mai buni), din aia cu gel nu-știu-de-care , gel...in fine NU am sa va spun ce culoare au, Nu, nu, nu! Va rog sa nu insistați, oricum alerg pe drumuri destul de izolate si laturalnice , deci sunt sanse mici sa mi-i vedeți vreodata. Acum mai am o singura grija... de fapt, ce grija nene, CERTITUDINE! După ce voi incalta prima oara acei pantofi, ma voi trezi ca parca imi trebuie si niste pantaloni pe genul acesta cu turul lasat , un fel de WC-u la purtator , dar parca imi vine sa izbucnesc în plans fara un motiv anume, daca imi privesc deosebit de critic posteriorul în oglinda, si ma vor face sa-mi intreb prietenii , daca par gras sau sunt de vina pampersii. Si totusi sper ca aici imi voi gasi modelul cu mult mai usor ca astia sunt unisex ....deci spaga mea , mai putin timp consumat Deja ma simt ca in „50 Shades of Grey”. Tratati-o ca pe o gluma ,,,dar totusi : BARBATILOR LI S-A PIZDIFICAT CREIERUl , NU DOAR HAINELE SI INCALTARILE . Era clar de la bun inceput, ca nu tu ai scris textul.Confirmarea este in ultima propoziție, scrisa cu albastru, care, normal, include dovezi ale tembelismului tau. Textul este usor hazliu. Tu, in schimb, esti hazliu prin si in prostia ta. Desi pare greu de crezut, Iisus va invia, chiar si pentru tine.
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Postat Aprilie 14, 2017 Era clar de la bun inceput, ca nu tu ai scris textul.Confirmarea este in ultima propoziție, scrisa cu albastru, care, normal, include dovezi ale tembelismului tau. Textul este usor hazliu. Tu, in schimb, esti hazliu prin si in prostia ta. Desi pare greu de crezut, Iisus va invia, chiar si pentru tine.Esti sigur ? Arata "sursa" MORCOVEATA In rest sa fii sanatos , TEMBELOIDULE .Ti s-o facut iar dor de noi . Se putea ....altfel ? 9 14
viscaelmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 14, 2017 Postat Aprilie 14, 2017 Esti sigur ? Arata "sursa" MORCOVEATA In rest sa fii sanatos , TEMBELOIDULE .Ti s-o facut iar dor de noi . Se putea ....altfel ? Care voi?Tu si clonele.
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2017 Care voi?Tu si clonele.Opaaaaa, na ca te-ai pizdificat iarasi! 14 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Postat Aprilie 14, 2017 Opaaaaa, na ca te-ai pizdificat iarasi!L-a sacrificat Motanul cam repede ....nici nu a apucat sa spuna CHEESE 13 14
Postări Recomandate