Sari la conținut

intrebare pentru cei ce cunosc fetele de pe cautsponsor.ro

nicolas67

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Dacă și purcica asta de Diva17 moloz .... a ajuns să se creadă "bombă sexy", o să ne ducem pe copcă în curând :))))):))))))

• Like 2
Postat

Ati vazut ca acum mai noi, daca uneia ii place catusi de putin pula, se autointituleaza ca e nimfomana:)))

Io cred ca ele nu stiu definitia la "nimfomana"...

Postat

Ati vazut ca acum mai noi, daca uneia ii place catusi de putin pula, se autointituleaza ca e nimfomana:)))

Nimfomanie (grec. nymphe, și manie = libidou exagerat și de durată la femei) este un termen învechit pentru „dorința sexuală de împreunare exagerată feminină”.

ca sa intealaga si ele :D:d:d:d

Postat

Femeia nimfomana nu este neaparat o femeie cu o pofta sexuala foarte mare, ci mai degraba o femeie permanent nesatisfacuta din punct de vedere sexual, care incearca sa vindece aceasta "deficienta" prin cresterea raporturilor sexuale, in cautarea placerii supreme. Singurul tratament pentru nimfomanie constă în vizita la psiholog sau chiar psihiatru.

Postat

Bomba pulii,doar o grasa care face ce vrei tu pe sume mici.

100 euro este o suma mica pentru o astfel de dameza ? Intreb doar !

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Femeia nimfomana nu este neaparat o femeie cu o pofta sexuala foarte mare, ci mai degraba o femeie permanent nesatisfacuta din punct de vedere sexual, care incearca sa vindece aceasta "deficienta" prin cresterea raporturilor sexuale, in cautarea placerii supreme. Singurul tratament pentru nimfomanie constă în vizita la psiholog sau chiar psihiatru.

Mergand dupa exemplul dulcei Dive, fratilor, vreau sa va spun ca suntem tare dastepti:)))

Postat

Da mă, e nimfomană, se f**e de plăcere dar cere bani, păi fă-o gratis fata mea dacă tot ești nimfomană :)))) nu ??

• Like 1
Postat

100 euro este o suma mica pentru o astfel de dameza ? Intreb doar !

nu ia nici 100 euro poate 100 lei

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cred ca v-ati dat deja seama ca avem de-a face cu o personalite narcisista...

Eu nu mi-am dat seama... Tre' să mai citesc textul încă o dată...căci mie mi-a placut ca a luat atitudine!? Nu văd care sunt acele elemente in text care să ti-aducă tie diagnosticul respectiv...

Postat

Eu nu mi-am dat seama... Tre' să mai citesc textul încă o dată...căci mie mi-a placut ca a luat atitudine!? Nu văd care sunt acele elemente in text care să ti-aducă tie diagnosticul respectiv...

Iar te dai desteapta dar pui semnul intrebarii intr-o fraza care nu are intrebari. Esti proasta rau, mama-re !

• Like 3
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Iar te dai desteapta dar pui semnul intrebarii intr-o fraza care nu are intrebari. Esti proasta rau, mama-re !

Am pus sub semnul întrebării atitudinea ta, degeaba negi si arunci aceasta asupra mea. Este dreptul meu si lipsa ta de răspuns nu te scuză, ci te acuză. Iar like-urile ce le-ai primit confirmă teoria mea...

• Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

Nu exista pe CS nici o tipa care sa merite atentia? Care ati mers cu ele, puneti despre fiecare o scurta parere sa stim si noi astia mai noi.

• Oras:Otopeni
Postat

nu ia nici 100 euro poate 100 lei

. De ce minti , te-ai vazut tu cu mine pt 100 de lei ? Nu ti-e rusine ? Dovedeste-te dacaesti in stare ! Eu nu am ce sa fac cu 100 de lei ca nu sunt vreo muritoare de foame !
Postat

. Sunt hipersexuala si multiorgasmica
Postat

Da mă, e nimfomană, se f**e de plăcere dar cere bani, păi fă-o gratis fata mea dacă tot ești nimfomană :)))) nu ??

. Iubesc si sexul si banii in egala masura
Vizitator
Reputație: 0
Postat

. Iubesc si sexul si banii in egala masura

hai ni fii rea..selectezi 2 sau.3 pularai prin tragere la sorti ..te futi cu ei gratis..ei vin aici ..pun o recenzie obiectiva

.si asta este....te crede lumea apoi..

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Am pus sub semnul întrebării atitudinea ta, degeaba negi si arunci aceasta asupra mea. Este dreptul meu si lipsa ta de răspuns nu te scuză, ci te acuză. Iar like-urile ce le-ai primit confirmă teoria mea...

Esti plecata rau, mamaita ! Nu eu am avut ceva de comentat despre nimfomania domnisoarei ci un alt user. Esti de Balaceanca, lasa-ne ca avem treaba !

• Like 1
  • Minus 3
Postat

. Sunt hipersexuala si multiorgasmica

Mi-ar facea placere sa ne futem, dar nu la hotel. Nu suport privirile personalului cand intru pentru 2-3 ore doar ca sa ma fut. E urat !

• Like 1
  • Minus 3

Postat

Skopelos,nu mai gandi ca-n 70..da-l in plm de personal,te duci sa te simti bine nu la furat.

• Like 1
  • Minus 5
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...