dan200 Reputație: 11 Postat August 27, 2017 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat August 27, 2017 Zic sa puna 2 poze cu ea sa vedem cum arata si ne lamurim ...
dan200 Reputație: 11 Postat August 27, 2017 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat August 27, 2017 dar mai sunt care s au intalnit cu tine si au scris chestie negative pe forum!, nu mai stiu pe cine sa cred!,. Daca vroiai sa stii adevarul , te intalneai TU personal cu mine 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2017 Postat August 28, 2017 Zic sa puna 2 poze cu ea sa vedem cum arata si ne lamurim ...bunaciune ce eati...ne putem fute gratis?
money_talks Reputație: -236 Postat August 28, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat August 28, 2017 De Erikka are cineva mai multe informații?
dan200 Reputație: 11 Postat August 28, 2017 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat August 28, 2017 bunaciune ce eati...ne putem fute gratis?. Doar contracost ...
rojert Reputație: 65 Postat August 28, 2017 Postat August 28, 2017 . Daca vroiai sa stii adevarul , te intalneai TU personal cu minebine o sa ne vedem in curand si confirm ce si cum esti
vreaufun Reputație: 53 Postat August 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2017 Ce-au frate multe dintre damezele de pe cautsponsor?! Tocmai i-am scris Innei Allesia ca mi-ar placea sa o intalnesc si m-a blocat! Are probleme la cap? Ce stiti despre ea? Cine s-a vazut cu ea?
sarpe2122 Reputație: 52 Postat August 28, 2017 Oras:brasov Oras:brasov Postat August 28, 2017 Rojert , mergi linistit cu Diva( daca accepti pretul), dar iti garantez ca de serviciile ei o sa fi super multumit. Mai ales oralul este cu mult peste ceea ce intalnesti de obicei. Eu am fost o noapte cu ea la un apartament in regim hotelier si pot spune ca nu regret nimic. Servicii high class.
rojert Reputație: 65 Postat August 28, 2017 Postat August 28, 2017 Rojert , mergi linistit cu Diva( daca accepti pretul), dar iti garantez ca de serviciile ei o sa fi super multumit. Mai ales oralul este cu mult peste ceea ce intalnesti de obicei. Eu am fost o noapte cu ea la un apartament in regim hotelier si pot spune ca nu regret nimic. Servicii high class.Parca ne ai zis ca o sa te intalnesti cu o fata si ne spune despre ea si data trecuta ai spus ca ai stat cu diva doar o ora si acum zici ca ai stat o noapta cam ne zapacesti !!
rojert Reputație: 65 Postat August 28, 2017 Postat August 28, 2017 Ce-au frate multe dintre damezele de pe cautsponsor?! Tocmai i-am scris Innei Allesia ca mi-ar placea sa o intalnesc si m-a blocat! Are probleme la cap? Ce stiti despre ea? Cine s-a vazut cu ea?Inna stie de forum si ea urmareste ce se scrie aici a fost ea de acord sa ne intalnim dar cand a aflat ca stiu despre forum nu mai a vrut si mi a blocat
rojert Reputație: 65 Postat August 28, 2017 Postat August 28, 2017 De Erikka are cineva mai multe informații?E flexibila si daca ii place de tine se intalneste cu tine
vreaufun Reputație: 53 Postat August 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2017 Inna stie de forum si ea urmareste ce se scrie aici a fost ea de acord sa ne intalnim dar cand a aflat ca stiu despre forum nu mai a vrut si mi a blocat Io i-am scris foarte frumos si nu am acelasi nickname ca aici si m-a si blocat! Sunt duse rau, frateDaca stiu de forum si nu le place inseamna ca au ceva de ascuns sau se stiu ca nu sunt suficient de bune/ sau sunt tepare.Cred ca multe au nevoie de niste corectii )) 1
sarpe2122 Reputație: 52 Postat August 28, 2017 Oras:brasov Oras:brasov Postat August 28, 2017 Rojert eu aseara am fost impreuna cu Diva pana azi la ora 11, pt ca am fost multumui de prestatia ei de prima data( 50 min). Am vrut sa o incerc si la cursa lunga sa vedem si sa ma conving daca este tot asa de pasionala. Chiar nu ma asteptam sa reuseasca sa ma termine de 4 patru ori. Trecand peste cele cateva kg in plus, chiar stie meserie tipa. Prefer o tipa ca ea, care te face sa te simti barbat, decat una tip model care te grabeste sa te termine si dupa 15-20 min altul la rand. Cu Diva ai impresia ca esti cu iubita, cu amanta. Acum fiecare cu preferintele lui.
rojert Reputație: 65 Postat August 28, 2017 Postat August 28, 2017 Io i-am scris foarte frumos si nu am acelasi nickname ca aici si m-a si blocat! Sunt duse rau, frateDaca stiu de forum si nu le place inseamna ca au ceva de ascuns sau se stiu ca nu sunt suficient de bune/ sau sunt tepare.Cred ca multe au nevoie de niste corectii ))poate deja are clienti si nu mai are nevoie
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2017 Postat August 28, 2017 Rojert eu aseara am fost impreuna cu Diva pana azi la ora 11, pt ca am fost multumui de prestatia ei de prima data( 50 min). Am vrut sa o incerc si la cursa lunga sa vedem si sa ma conving daca este tot asa de pasionala. Chiar nu ma asteptam sa reuseasca sa ma termine de 4 patru ori. Trecand peste cele cateva kg in plus, chiar stie meserie tipa. Prefer o tipa ca ea, care te face sa te simti barbat, decat una tip model care te grabeste sa te termine si dupa 15-20 min altul la rand. Cu Diva ai impresia ca esti cu iubita, cu amanta. Acum fiecare cu preferintele lui.cat ai decartat?
skopelos Reputație: -407 Postat August 28, 2017 Postat August 28, 2017 Rojert eu aseara am fost impreuna cu Diva pana azi la ora 11, pt ca am fost multumui de prestatia ei de prima data( 50 min). Am vrut sa o incerc si la cursa lunga sa vedem si sa ma conving daca este tot asa de pasionala. Chiar nu ma asteptam sa reuseasca sa ma termine de 4 patru ori. Trecand peste cele cateva kg in plus, chiar stie meserie tipa. Prefer o tipa ca ea, care te face sa te simti barbat, decat una tip model care te grabeste sa te termine si dupa 15-20 min altul la rand. Cu Diva ai impresia ca esti cu iubita, cu amanta. Acum fiecare cu preferintele lui.Domnu Sarpe 2122 cred ca esti un mare mincinos ! Ieri seara , la 22.05 ne amenintai ca ne povesteti ceva foarte tare. Diva posta azi noapte pe la 01 si ceva poze cu ea. Acum vii si ne spui ca ti-ai tras-o toata noaptea si a doua zi cu ea. Mai subtire ca n-avem toti ciunga-n par ! 4 3
rojert Reputație: 65 Postat August 28, 2017 Postat August 28, 2017 Domnu Sarpe 2122 cred ca esti un mare mincinos ! Ieri seara , la 22.05 ne amenintai ca ne povesteti ceva foarte tare. Diva posta azi noapte pe la 01 si ceva poze cu ea. Acum vii si ne spui ca ti-ai tras-o toata noaptea si a doua zi cu ea. Mai subtire ca n-avem toti ciunga-n par !Si de 3-4 zile tot a postat ca a fost cu ea o ora Este ceva care nu e in regula!!Cred ca doar face reclame ca sa aiba beneficii de la diva
vreaufun Reputație: 53 Postat August 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2017 Domnu Sarpe 2122 cred ca esti un mare mincinos ! Ieri seara , la 22.05 ne amenintai ca ne povesteti ceva foarte tare. Diva posta azi noapte pe la 01 si ceva poze cu ea. Acum vii si ne spui ca ti-ai tras-o toata noaptea si a doua zi cu ea. Mai subtire ca n-avem toti ciunga-n par !Sau e una si aceeasi...sub alta forma de sarpe:)
skopelos Reputație: -407 Postat August 28, 2017 Postat August 28, 2017 L-am verificat pe sarpe ! Nici macar nu e din Bucuresti. E din Craiova si a stricat si niste topicuri ale fetelor de acolo. Ignorati-l, e nebun ! 2 3
rojert Reputație: 65 Postat August 28, 2017 Postat August 28, 2017 L-am verificat pe sarpe ! Nici macar nu e din Bucuresti. E din Craiova si a stricat si niste topicuri ale fetelor de acolo. Ignorati-l, e nebun ! mai a scris errika despre el multe chestie negative l a facut praf de o sapt
sarpe2122 Reputație: 52 Postat August 28, 2017 Oras:brasov Oras:brasov Postat August 28, 2017 Domnu Sarpe 2122 cred ca esti un mare mincinos ! Ieri seara , la 22.05 ne amenintai ca ne povesteti ceva foarte tare. Diva posta azi noapte pe la 01 si ceva poze cu ea. Acum vii si ne spui ca ti-ai tras-o toata noaptea si a doua zi cu ea. Mai subtire ca n-avem toti ciunga-n par !
mario83 Reputație: -387 Postat August 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2017 Daca e din craiova e clar!asta spune cam totul despre el. 2 5
sarpe2122 Reputație: 52 Postat August 28, 2017 Oras:brasov Oras:brasov Postat August 28, 2017 mai fratilor voi nu puteti da un click pe userul sarpe2122 sa vedeti de unde sunt. va luati dupa un neica nimeni care se baga si el in seama
sarpe2122 Reputație: 52 Postat August 28, 2017 Oras:brasov Oras:brasov Postat August 28, 2017 skopelos cred ca tu esti mincinosul si gica contra de aici
Postări Recomandate