Sari la conținut

intrebare pentru cei ce cunosc fetele de pe cautsponsor.ro

nicolas67

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti/Pitesti
  • Oras:Bucuresti/Pitesti
Postat

Atunci chiar esti special. De tampit:))

e treaba mea cum fut labarule..
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

Este o tipa mai blonda, mai durdulie. Mie mia zis Ema. Dar citind pe aici pare a fi Adele. Nu va pierdeti timpul cu ea, ca va tine tot in mesaje, va cere inclusiv poza si pana la urma nu ofera nimic. Iam oferit eu 600 pt 2 ore. Apoi ma ia la intrebari:ca de ce nu caut fara sa platesc, ca de ce pe ea si altele. Ca la final, dupa o zi de discutii pe whatts app sa zica ca nu se complica. Ciudat mod de abordare

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Update:

Lausannee - minte inițial că are 35, însă e o "tânără" divortată de 41 de an, și cu copil, care nu caută și nu vrea nimic, poate doar din plăcere, și-a făcut din "prostie" cică ...

Salutare! Se poate un mic ajutor cu datele de contact pe bmarius2010 @ yahoo.ro ? Merci anticipat!

Postat

DABRIAABY (20) - de evitat,nu puneți botu ,e jale posibil bolnava de boli incurabile, poza de la profil atrage clienți dar nu mai e de actualitate e complet transformată să-mi bag pula dacă am văzut zdreanța mai urâta ,te marchează cum arată real ,e ceva necurat la mijloc ,a fost cineva in stare sa o futa ? 😂

• Oras:Bucuresti
Postat

Lullaby aia o avea poze reale ?

M-am vazut cu ea pe vremea cand se numea Bianca pe CS. Pozele sunt cat se poate de reale.

Ne-am vazut odata si dupa aia a disparut fara urma si a reaparut dupa ceva timp.acuma incerc sa dau de ea dar nu-mi raspunde.......

Postat

Si face treaba buna sau imi pierd timpul cu ea ? :)

Daca reusesti sa dai de ea eu zic ca merita... e altceva..,pe langa faptul ca e buna rau la pat, are ceva special ca om...da nu stiu ce invarte de dispare asa misterios si apare la fel de misterios.

Sper sa-mi raspunda mie inainte, mai ales ca ne stim.

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare ... Am tot răsfoit tipicul... Vă rog dacă imi puteti da informații despre :

1. JaneDoe

2. Rau asa

3. Garbriela91

Multumesc mult ...

Postat

1.O nebuna ,urâta cu spume.

2.nu știu cine e.

3.O parasuta vai Steaua ei cu impresi de diva.

Dacă ești genu care atârna pe chat săptămâni le poți fute gratis pe ambele,la cum arată nu mi-am dat interesul.

Alta întrebare ?😂

• Like 1
Postat

M s mult...pt sfaturi !!

Am văzut că nr 1 e un pic cu cercul ....

Pe poziția 2 era ...Raissa

Auto corect ul telefonului...

Multumesc !

Postat

Update:

Lausannee - minte inițial că are 35, însă e o "tânără" divortată de 41 de an, și cu copil, care nu caută și nu vrea nimic, poate doar din plăcere, și-a făcut din "prostie" cică ...

Salutare! Se poate un mic ajutor cu datele de contact pe bmarius2010 @ yahoo.ro ? Merci anticipat!

nu le mai am, le am sters...

Postat

De Amy09 si Amyra (25) ce stiti? Amyra presupun ca are poze false....cine s-a intalnit cu ele?

Amy pare genul meu din poza de profil....

• Telefon: gb_al74
  • Oras:Focsani
  • Telefon: gb_al74
  • Oras:Focsani
Postat

Dacă vrei tel și poze Lasă-mi o adresa de mail ,eu nu am fost din lipsa de timp,pare interesantă .

Salut, pe [email protected] poți ?

As vrea sa te mai întreb ceva legat tot de cautsponsor.ro

Vizitator seanjohnn
Postat

Dacă vrei tel și poze Lasă-mi o adresa de mail ,eu nu am fost din lipsa de timp,pare interesantă .

Cum e negresa aia Raissa?

Pare interesata Raissa am vorbit si eu cu ea, mi-a trimis poze genul slim teen, dar la fel din lipsa de timp nu m-am intalnit cu ea. Sper cat de repede sa reusesc.

Vizitator spirielf
Postat

Ma ajuta si pe mine cineva cu contactul lui LULLABY cu un pm? Tot incerc sa vorbesc si tipa nu raspunde deloc...multumesc anticipat

• Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...