Sari la conținut

Problema

Postări Recomandate

Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

Ba, citesc maine tot ce scrieti aici...acum plec...aveti girja ....toti aveti valoare in felu vostru ... !

Eu nu am valoare nu sunt vreo păpușă de vitrina, sunt așa cum sunt..Ai grijă de tine si să fi fericit!
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Asta nu se numeste influenta...

Tu spui de altceva... si eu stiu cel mai bine despre ce e vorba, caci eu nu reusesc sa ma imbat.

Daca tu nu rerusesti sa te-n beti,inseamna ca nu ai facut nici odata sex beata.

Cum in Vaslui,bautura le da curaj moldoveniilor sa se bata intre ei,de la nu stiu ce disputa,pe care au avut-o acum 10 ani,asa imi da mie bautura curaj sa domin o femeie pe plan fizic si verbal.

A face sex,cand esti baut,nu este un lucru rau.Daca partenera stie sa se lase dominata sau ii face placere,atunci poate fi o partida reusita.

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ba coae dela un timp imi cam bag pula in toate :))...Da pula mea....Aproape in fiecare seara o ard pe baute fara sa imi pese de ceva anume....si totusi...ma ia asa o stare ca tre sa fac ceva si HABAR AM CE ????? am stari dalea nasoale .......nici nam cuvinte sa descriu.. sper ca intelegeti cat de cat...sloboz la tava...

PS: e serios dativa in plm cu glumele voastre

PSS: astept raspunsuri

https://www.youtube.com/watch?v=Jnq-I3NIm6k

Eu zic sa nu schimbi nimic si sa lasi lucrurile exact cum sunt. Sa postezi in continuare. Forumul are nevoie de un bufon care sa ne distreze ca ne mai suparam si noi ca ne-am luat teapa de la fete sau ca nu a mers jucaria cum am vrut noi etc.

• Like 1
Vizitator deliaro
Postat

Eu zic sa nu schimbi nimic si sa lasi lucrurile exact cum sunt. Sa postezi in continuare. Forumul are nevoie de un bufon care sa ne distreze ca ne mai suparam si noi ca ne-am luat teapa de la fete sau ca nu a mers jucaria cum am vrut noi etc.

cu mine tu ai luat țeapă ?:)) Sincer!
Vizitator deliaro
Postat

Ai nevoie de un suflet. Preferabil de femeie.

mai există așa ceva?
  • Like 3
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Daca tu nu rerusesti sa te-n beti,inseamna ca nu ai facut nici odata sex beata.

Cum in Vaslui,bautura le da curaj moldoveniilor sa se bata intre ei,de la nu stiu ce disputa,pe care au avut-o acum 10 ani,asa imi da mie bautura curaj sa domin o femeie pe plan fizic si verbal.

A face sex,cand esti baut,nu este un lucru rau.Daca partenera stie sa se lase dominata sau ii face placere,atunci poate fi o partida reusita.

E o diferenta aici... si e dificil de inteles in cazul unui neinitiat. Sunt prea trează... si de atatia ani, am copiat starea si mi-o induc constient. Înțelegi? ☺

Dacă imi dau acordul sa fiu dominată este foarte grav... pentru cel care se bucura de această fantezie. Nu vreau sa explic asa ceva...

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

mai există așa ceva?

Eu cred că s-ar mai găsi. Căutăm prin depozit,prin consignație.
  • Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu nu am valoare nu sunt vreo păpușă de vitrina, sunt așa cum sunt..Ai grijă de tine si să fi fericit!

Delia... bagi intenționat termeni ce presupun o defensivă în limbaj? Caci deocamdată... nu reusesc sa-mi explic altfel, aceasta tendinta a ta tot mai iesita in evidență.
Vizitator deliaro
Postat

Delia... bagi intenționat termeni ce presupun o defensivă în limbaj? Caci deocamdată... nu reusesc sa-mi explic altfel, aceasta tendinta a ta tot mai iesita in evidență.

ĂĂĂ? MAI EXPLICIT TE ROG! NU DEFENSIV NU OFENSIV!
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

"nu sunt vreo păpușă de vitrina, sunt așa cum sunt.."

Cum esti... este alegerea ta, nu pentru ca da cineva un nume unei trăsături de caracter.

http://www.psychologies.ro/cunoaste-te/cand-si-de-ce-ne-comportam-defensiv-2151076

Aici varianta cea mai simpla...

• Like 4
  • Minus 3
Postat

cu mine tu ai luat țeapă ?:)) Sincer!

Nu, cu tine chiar nu am luat teapa :)

Vizitator deliaro
Postat

Nu, cu tine chiar nu am luat teapa :)

măcar tu mă înțelegi :) Abia aștept să te revăd :) take care mate!
  • Like 4
Postat

măcar tu mă înțelegi :) Abia aștept să te revăd :) take care mate!

Cheers mate :) :P

Postat

Ba coae dela un timp imi cam bag pula in toate :))...Da pula mea....Aproape in fiecare seara o ard pe baute fara sa imi pese de ceva anume....si totusi...ma ia asa o stare ca tre sa fac ceva si HABAR AM CE ????? am stari dalea nasoale .......nici nam cuvinte sa descriu.. sper ca intelegeti cat de cat...sloboz la tava...

PS: e serios dativa in plm cu glumele voastre

PSS: astept raspunsuri 

nu bei destul

bea pana uiti parola la contul de pe site

• Like 2
Postat

Cand faci sex si esti sub influenta alcoolului,totul este mult mai intens...

Iti dai drumu la gura si faci lucrururi care nu le faci cand esti treaz,in materie de sex.

De acord cu tine că ești mai îndrăzneț, dar pentru mine, a face sex când beau mai mult, nu-mi oferă mare satisfacție. Nu pot avea orgasm, oricât m-aș chinui. Îmi amorțesc simțurile, pur și simplu.

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Eu cu bautul le-am avut si eu. Sincer, cand am constatat ca am probleme, fara sa imi fie sa recunosc, m-am dus la Alcolicii Anonimi. Mi-am revenit foarte repede. 

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Eu cu bautul le-am avut si eu. Sincer, cand am constatat ca am probleme, fara sa imi fie sa recunosc, m-am dus la Alcolicii Anonimi. Mi-am revenit foarte repede.

După cum ai scris textul de mai sus, nu s-ar zice.
  • Like 2
Postat

După cum ai scris textul de mai sus, nu s-ar zicd.

Am scris repede. Nu e cazul sa fie motiv de gluma asta. Chiar nu este. 

Postat

Am scris repede. Nu e cazul sa fie motiv de gluma asta. Chiar nu este.

Ce? Beutura?

Postat

Ce? Beutura?

Nici ce am zis, nici bautura. La modul serios acum vorbind. Cand am ajuns acolo, am constatat ca mecanismul consumului mare de alcool e acelasi la toti. Nu eram eu diferit cu nimic. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...