shark864 Reputație: 4021 Postat Februarie 17, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Februarie 17, 2018 Dorina, te rugam nu uita si de topicul asta... Pup!Poate se decide ca în ultima zi din sesiunea 14-24 februarie să organizeze și gangbang-ul pe care cred că și-l dorește și ea!
mihaitgv Reputație: -312 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 18, 2018 ai' de pula mea !:))))
petreviorel Reputație: 3 Postat 22 ore în urmă Oras:Slatina Oras:Slatina Postat 22 ore în urmă Pot sa ma-i adaug un comentariu?Nu știu cu ce am greșit,sunt blocat,și nu cerșesc deblocarea.Am fost luat de la -infinitla+ infinit ptr toți. Eu nu am greșit,cu nimic ,i-ar dacă am greșit? Mii de scuze.
gop Reputație: 318 Postat 21 ore în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat 21 ore în urmă 1 oră în urmă, petreviorel a spus: Pot sa ma-i adaug un comentariu?Nu știu cu ce am greșit,sunt blocat,și nu cerșesc deblocarea.Am fost luat de la -infinitla+ infinit ptr toți. Eu nu am greșit,cu nimic ,i-ar dacă am greșit? Mii de scuze. Nu stiu unde esti tu blocat ca de scris ai scris. Singurele blocaje sunt ca desparti cuvinte care nu se despart (mai nu ma-i, iar nu i-ar), nu lasi spatiu dupa semnele de punctuatie sau le unesti de cuvintele urmatoare, etc. Macar scrie fara liniute si fara spatiu sa vedem ce iese. Hai Merry Christmas! 4
Sabina100 Reputație: 2452 Postat 5 ore în urmă Oras:In your mind Oras:In your mind Postat 5 ore în urmă Acum 17 ore, petreviorel a spus: Pot sa ma-i adaug un comentariu?Nu știu cu ce am greșit,sunt blocat,și nu cerșesc deblocarea.Am fost luat de la -infinitla+ infinit ptr toți. Eu nu am greșit,cu nimic ,i-ar dacă am greșit? Mii de scuze. Vaaai, în spiritul sărbătorilor, primiți-l și pe băiatul ăsta🤪, măcar la un gangbang gramatical!😅🤣 1
Scorpions70 Reputație: 276 Postat 4 ore în urmă Oras:Capitala Oras:Capitala Postat 4 ore în urmă Acum 13 minute, Sabina100 a spus: Vaaai, în spiritul sărbătorilor, primiți-l și pe băiatul ăsta🤪, măcar la un gangbang gramatical!😅🤣 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Firma de "deblocări" .....a deschis larg porțiile (să fie primit)!🤭 1
Sabina100 Reputație: 2452 Postat 4 ore în urmă Oras:In your mind Oras:In your mind Postat 4 ore în urmă Acum 5 minute, Scorpions70 a spus: 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Firma de "deblocări" .....a deschis larg porțiile (să fie primit)!🤭 Sesam, deblochează și gramatica noastră!😁
Scorpions70 Reputație: 276 Postat 4 ore în urmă Oras:Capitala Oras:Capitala Postat 4 ore în urmă Acum 3 minute, Sabina100 a spus: Sesam, deblochează și gramatica noastră!😁 Momentan suntem la stadiul de : bastonașe,consoane și vocale....o luam treptat sa nu producem vreun "scurtcircuit".😂 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum