Sari la conținut

Bordel cu păpuși-robot la Barcelona

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:colea
  • Oras:colea
Postat

În topicul ăsta e vorba de păpușoaica?

De troli boierule!
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

De troli boierule!

Aha ... 

• Like 2
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Atat in ceea ce priveste facaturile televizionistice, cat si chestia asta cu papusile pentru sex constituie, in opinia mea, o singura si mare probleme: sa nu provoace dependenta!

Daca poti sa privesti si o emisiune de Iosif Sava (doar ca exemplu) si sa faci dragoste savurand o femeie reala (chiar imperfecta sub aspect fizic), nu ar trebui sa ne speriem sau sa dam cu parul.

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vrei să insinuezi că nici "Trădați în dragoste" nu este pe bune?

Ce mai e pe bune azi?

Nici "orgazmu' " nu mai e :)

• Like 1
Postat

Ce mai e pe bune azi?

Nici "orgazmu' " nu mai e :)

Liviu o ști?
  • Like 2
Postat

Am auzit odata de o Romanca care era soferita pe tir.Cand am vazut-o la TV,deja imi faceam filme cu,umeri-craci la ea in cabina.Dar ala e un caz la 1000.000.

• Oras:F
Postat

Doar ce am citit la știri.

Pun 3-4 modele pentru început.

Servicii complete,poate fi protejat sau neprotejat,fiecare păpușă fiind sterilizata după "utilizare"

Uau!

Esti in urma cu cativa ani. E si la Dublin, Londra, Munich, Vienna. Si cu sex dolls, si cu sex bot (parca). Dechideau la Moscova/Sankt Petersburg un stabiliment. In Vienna au inceput sa apeleze la ele oameni care renuntasera, ca urmare a tragediei din adult entertainment, prostitutie, tot..., indusa de romance (si bulgaroaice, da' romancele sunt cele mai triste). 

Postat

Atat in ceea ce priveste facaturile televizionistice, cat si chestia asta cu papusile pentru sex constituie, in opinia mea, o singura si mare probleme: sa nu provoace dependenta!

Daca poti sa privesti si o emisiune de Iosif Sava (doar ca exemplu) si sa faci dragoste savurand o femeie reala (chiar imperfecta sub aspect fizic), nu ar trebui sa ne speriem sau sa dam cu parul.

Asta e problema si cu femeile: sa nu provoace dependenta. D-asta s-au apucat romancele de prostitutie, probabil: sa iti piara cheful, sa-ti iei adio, sa pleci plangand de nervi... ca peste tot lumea face sex, dar aici nu vrea nimeni decat sa-ti ia banii fara sa faca sex (sunt mai interesate sa puna limite si restrictii si sa te faca sa te simti exclus, sa stii unde ti-e locu', un client de cacat, ca daca erai jjmecher te tineau femeile pe tine, nu plateai ca bou'...). 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...