Sari la conținut

41 Universitate 0754958709

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

Asta nu mai e naduf, sunt tulburari grave nene. Exista tratamente serioase pentru asa ceva, mie unul imi pare sincer rau cand vad asemenea situatii.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Si mie imi place dar ceva a suparat-o rau de tot si nu e bine sa-si verse naduful pe aici :(

... ai si tu dreptate ...  

• Like 3
  • Minus 16
Postat

Asta nu mai e naduf, sunt tulburari grave nene. Exista tratamente serioase pentru asa ceva, mie unul imi pare sincer rau cand vad asemenea situatii.

Te ai pus vreodata in pielea ei? Ai idee cat de grea e viata ei?

• Like 1
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Te ai pus vreodata in pielea ei? Ai idee cat de grea e viata ei?

Ai dreptate pe lângă că e curv@ mai are și probleme mintale
Postat

unde drq esti, ba, mare si tare....mult si multa, ca nu te gasesc, sa-ti rsp direct...du-te drq in mortii ma-tii...ma miram sa deschida topic un barbat insurat, un barbat cu familie este discret si nu ar avea timp de asa ceva.....esti jegosul ala care sta lg mine, de nu il ia nimeni...normal ca ai timp de labareala...Scarba drq, nu mai suntt kakat uscat?...Spune-le oamenilor cum ai cerut reducere, de mi s-a luat..cum invidiezi tu curvele si handicapatii, si nu ai loc de ei...V-am zis ca toti scarbosii care m-au injurat si mi-au facut rau, iar vin, iar vin...Mi-au furat banii, iar au venit....m-au i9njurat, iar au venit...ba, va dau foc pe locatie, daca va mai prind...bine...Du-te drq in mortii ma-tii, ti-am zis ca de astia ca dumneeata, nu scap...Eu il injur si el iar nu ma lasa...iti rup picioarele, sa ai si tu prioritate la parcare. Eu nu va mai primesc...nu ne intelegem omeneste?...Lasa-ma drq, un jegos pe care nu il mai primeste nimeni. Pai, daca le ceri bani femeilor, in loc sa dai....Ma lasati acuma?...NU VA MAI PRIMESC...scriu si eu ca dumneata, cu majuscule, ca sa vedeti...nici nu stiu daca ati fost vreodata...nu mai conteaza, lasati-ma in pace...pe locatie mi-e rusine sa vb depre oamenii saraci, numai cand ma enervez...nu da bine sa stie clientii ca la mine vin numai saraci...la tel sau prin msj, aia nu sunt clienti...Ca cer mult, ca sunt kakat uscat...atunci, lasati-ma drq...asa zic toti care o incearca cu reducere, ca au glumit. O curva de om...ba, te omor, nu ma face...daca mai vii vreodata, eu zic sa spui si altcuiva, ca sa stie de tine...scarba drq...ai zis clar ca hartzuiesti femei?...Lorena, sloboz, mii de pagini?...un om periculos, altii nu isi pierd timpul cu asa ceva. Marsh in mortzii ma-tii....pt tine e un milion fin si doua sute orra, nu ti-am mai zis?...daca tot sunt kakat uscat...un milion, zgarcitule, ai auzit?...max cinci minute, si din ora o sa iti iau, cum ti-au facut si alea...nu-ti convine, du-te drq. Tu ma hartzuiesti si eu sa iti cer tie putin...trb sa dai mult acuma, ba...naspa, ba...Ti-ai facut-o cu mana ta. Om la 40 de ani...si copiii iti dau lectii...ai ceva la cap, bre. 

Postat

i-auziti, motanei...cica, ma corecteza el...stie si multe el, ca sa invete pe altii...Eu scriu, "Nu mai dati msj, nu mai veniti, sunteti milog, nu sunteti client"...Si el, cica "Nu mai da-ti* msj, proasto, se scrie cu cratima"...Sa se dea si el rotund, macar pe lg mine...Nu cred ca a fost...e prea zgarcit...se duce numai la alea care ii fac reducere...stie cum e amplasata casutza pt ca sta pe langa...despre betisoarele parfumate stie ca m-a urmarit pe strada si zicea ca miroaseam...buhuhu...we have a stalker here...despre vorbeala multa, stie ca eu asa sunt cu toata lumea. Da, ma, am atarnat la banii tai, aia multi....ma milogeam de tine sa vii sa-mi dai si mie ceva, ca mor de foame in casa...care e problema? nu vrei sa dai, nu mai deranja...Du-te la alea pline de bani, care se indura si de tine sa iti faca reducere

Postat

Daca v-a fost rusine sa spuneti cine sunteti...pana mi-am amintit...de ce ma faceti nebuna?...crezi ca intereseaza pe cnv de tine?..."MultSiMulta"...asa aveti nick aici...lacom. Mie nu imi convin astfel de oameni. Ba, sa nu mai te bagi tu in seama cu mine...lasa-ma pe mine sa fiu kakat uscat. Ai auzit?...pe strada iti fug ochii si dupa barbati, cred, si stai in masina sa te rezolvi. Esti ala care s-a luat de mine si in Mega Image?... Pai, dumneata cred ca esti si **spam editat**...disperat, se ia de orisicine...

Postat

oamenii astia merita respectati doar pt banii aia...ca ii fac greu si vin si mi-i aduc mie...in rest, ce ma intereseaza. Dumneata nu dai nimic...NIMIC...ba, te omor daca nu ma lasi in pace...scarba drq, v-am zis ca asta faceti toata ziua, sunati babele?

Postat

ziua te duci la ale tale si noaptea ma stresezi pe mine. Daca vrei sa vii, vino ziua....Auzi, al drq, ca isi inchid alea portile la ora 23 si nu mai are unde sa se duca, de-aia s-a pus pe capul meu...sa vad si eu ca renunti o data la babele tale, pt mine. Hai, marsh, maine vii pe zi cu doua milioane, ai auzit? Te las sa-ti bagi poola si in kakatu' meu de banii astia... Nu e mult, atata dai si la alea...toate babele cer mai mult acuma....ca sa se stranga la mine toti boschetarii

Postat

al drq, venea saracia cu un milion pe ora...vino si tu ca un om ca lumea, nu ca ultimu' sarac...pe celelalte babe le respecti, al drq. Te duci, le dai bani, nu le scoli din somn degeaba...du-te drq cu scroafele tale...TI-AI BAGAT POOLA IN KAKATU' LOR, VINO SI P'AICI...LASA LABAREALA PE MSJ SI PE SITURI. VINO, BA, CU BANI, DACA ESTI TARE. Esti pe mortzii ma-tii...scarba drq, arde-te-ar focu'...La alea te-ai dus sa le dai bani...din sept sau octombrie ma pisezi pe mine la cap. Nu mai mori odata

Postat

vino sa imi dai bani, saracie...tu esti d'ala care se rroaga pe forum de ttoate femeile sa il primeasca fara bani...Cine drq statea atata pe aici degeaba? 12744...ti-ai dat-o pe laba la grreu pe situl asta...du-te drq de tzigan kakacios....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...