Sari la conținut

Barcelona - PSG

Vizitator clypper

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Sai faca statuie lu asta cei de la Barcelona :)

* să-i facă...

Nu prea ai fost, dar ești pe drumul cel bin.

• Like 1
Postat

gooool :laugh2

La al câtelea ești? De pahare, zic.

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cel mai tare meci pe care l-am vazut in Champions League.

Si nu mai dati vina pe arbitru pt ca NU i-a favorizat pe cei de la Barca. Cine a vazut meciul a observat foarte clar ca i-a defavorizat la multe faze, mai ales daca "victima" era Suarez. Efectiv parea ca are ceva personal cu el.

Iar faptul ca a acordat un penalty la o faza unde nu a fost penalty clar a fost poate in compensatie pt faptul ca nu le-a acordat alt penalty  cand Neymar a fost luat pe sus in careu la alta faza cu vreo 15 minute inainte.

Oricum bravo lor!! Extraterestrii chiar ca sunt extraterestrii.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nene Daywalker78, știi ca te respect mult,de aceea îmi permit sa nu fiu de acord cu tine. :)

Sferturile UCL fără Barcelona... Doua penalty-uri inventate,asta o spune orice expert în fotbal.

Asta e,se întâmplă,iată,și la case mari,la castele, palate mai exact.

Totuși felicit Barca,măcar au insistat de au dat și al 6-Lea gol.

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

PSG e calificata 99%.  E foarte greu, ca sa nu zic imposibil pt. o echipa (oricare-ar fi aia) sa mai recupereze  o diferenta de 4 goluri in retur.   ;)

Corect! Mare dreptate ai avut. Doar ca Barca nu e Real, e dincolo de iReal!

Postat

Cel mai tare meci pe care l-am vazut in Champions League.

Si nu mai dati vina pe arbitru pt ca NU i-a favorizat pe cei de la Barca. Cine a vazut meciul a observat foarte clar ca i-a defavorizat la multe faze, mai ales daca "victima" era Suarez. Efectiv parea ca are ceva personal cu el.

Iar faptul ca a acordat un penalty la o faza unde nu a fost penalty clar a fost poate in compensatie pt faptul ca nu le-a acordat alt penalty  cand Neymar a fost luat pe sus in careu la alta faza cu vreo 15 minute inainte.

Oricum bravo lor!! Extraterestrii chiar ca sunt extraterestrii.

Amândouă penalty-urile au fost cel puțin discutabile, dar PSG a avut o fază la care se putes pune problema unui penalty. Una peste alta, Barca a fost un pic favorizată de arbitraj,dar per total, a meritat calificarea. Ceea-ce mă intrigă, este diferența uriașă de formă și de joc, al amândurora, la o distanță de 2 săptămâni. Vorbim de echipe mari, nu de răpciugile din liga pulii, de la noi.
  • Like 3
Postat

Nene Daywalker78, știi ca te respect mult,de aceea îmi permit sa nu fiu de acord cu tine. :)

Sferturile UCL fără Barcelona... Doua penalty-uri inventate,asta o spune orice expert în fotbal.

Asta e,se întâmplă,iată,și la case mari,la castele, palate mai exact.

Totuși felicit Barca,măcar au insistat de au dat și al 6-Lea gol.

Nu au fost 2 penalty-uri inventate ci doar unul la fel cum a fost si un penalty clar pt Barca si nu a fost acordat. De asemenea au fost multe faze la care Barcelona a fost defavorizata, cele mai bune exemple fiind faulturile la mijlocul terenului la care arbitrul se facea ca ploua. Luat faza cu faza, arbitrul a si favorizat Barcelona la anumite faze dar de asemenea a si defarizat-o la altele.

Nu poti la acest nivel, cand Iniesta e faultat usor la 20 si ceva de metri si totusi mingea deviata ajunge la Neymar in pozitie buna de sut sau de atac, sa opresti faza si sa nu lasi avantaj. Faze de acest gen au fost cu zecile. Repet, la un moment at am crezut ca arbitrul este impotriva Barcelonei (ma refer mai ales la prima repriza) si in special parea ca are ceva personal cu Suarez.

Dar asa este, Barcelona a fost si favorizata de multe ori. Oricum PSG daca era o echipa mare, nu se intampla asa ceva. Mai ales la 3-1. Dar se pare ca banii pompati cu nemiluita, nu sunt de ajuns. Este nevoie si de traditie, de spirit de echipa, de determinare, etc.

Alt exemplu cu banii pompati in nestire a fost ieri, unde desi capul de afis a fost Barca - PSG, o alta echipa in care s-au bagat sute de milioane de euro, s-a pișat pe ea, jucând ACASĂ cu o echipa de mijlocul calsamentului, care NU AVEA NICI O MIZĂ referitoare la cupele europene sau etc. Mă refer la Manchester City care nu a fost in stare să învingă acasă pe Stoke. Cele 3 puncte o puteau duce pe City pe locul 2, sub Chelsea. Echipele astea umflate artificial cu dolari din petrol sau alte afaceri, își arată limitele.

Respectul este reciproc :hihat

• Like 1
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

cu doua chiar trei penaltiuri dubioase primite plus prelungirea la infinit a meciului pana cine trebuie a inscris...halal calificare a barcelonei

oricum quatarezul de la psg trebuie sa gaseasca un antrenor adevarat...cred ca si cartu al nostru ar fi scos un rezultat mai...bun

Postat

Amândouă penalty-urile au fost cel puțin discutabile, dar PSG a avut o fază la care se putes pune problema unui penalty. Una peste alta, Barca a fost un pic favorizată de arbitraj,dar per total, a meritat calificarea. Ceea-ce mă intrigă, este diferența uriașă de formă și de joc, al amândurora, la o distanță de 2 săptămâni. Vorbim de echipe mari, nu de răpciugile din liga pulii, de la noi.

Primul penalty al Barcelonei a fost clar, fara discutie. Cand Neymar in careu are prim planul datorita vitezei iar fundasul de la PSG chipurile se impiedica si se intinde pe jos FIX in picioarele lui Neymar care nu a mai putut continua faza, e penalty 100% indiscutabil! Vezi la 3:19

https://www.youtube.com/watch?v=U81_1IKJ5_8

Neymar nu mai avea cum sa continue faza sub nici o forma, nici nu putea sa il evite si nici altceva.

Al doilea penalty, intr-adevar, nu e nici macar discutabil. Suarez a simulat grosolan. E si vina celuilalt arbitru ca nu a semnalat acest lucru dar oricum, a fost o greseala clara de arbitraj.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mai....ideea este ca PSG s-a făcut de ras.Sa bagi atâția bani,sa iei 6... Nici Steaua n-a luat atâtea deși a ratat la mustață de câteva ori.

5-1 de la PSV

5-0 de la PSG

5-1 de la Montpellier

5-0 de la Haifa

5-0 de la City

Asta ținând cont ca,în 30 de ani steaua n-a băgat în toți acești ani cât a băgat PSG într-un sezon.

• Oras:nu spun
Postat

* să-i facă...

Nu prea ai fost, dar ești pe drumul cel bin.

Doar tu poti face o greseala in exact aceeasi fraza in care ii corectezi pe altii!

Amândouă penalty-urile au fost cel puțin discutabile, dar PSG a avut o fază la care se putes pune problema unui penalty. Una peste alta, Barca a fost un pic favorizată de arbitraj,dar, per total, a meritat calificarea. Ceea-ce mă intrigă, este diferența uriașă de formă și de joc, al amândurora, la o distanță de 2 săptămâni. Vorbim de echipe mari, nu de răpciugile din liga pulii, de la noi.

Tu esti rapciugosul limbii romane. Un agramat infect care isi da cu parerea despre absolut orice subiect.

• Minus 1
Postat

Doar tu poti face o greseala in exact aceeasi fraza in care ii corectezi pe altii!

Tu esti rapciugosul limbii romane. Un agramat infect care isi da cu parerea despre absolut orice subiect.

Ieși mă, prăpăditule!
  • Like 3
Postat

Mai....ideea este ca PSG s-a făcut de ras.Sa bagi atâția bani,sa iei 6... Nici Steaua n-a luat atâtea deși a ratat la mustață de câteva ori.

5-1 de la PSV

5-0 de la PSG

5-1 de la Montpellier

5-0 de la Haifa

5-0 de la City

Asta ținând cont ca,în 30 de ani steaua n-a băgat în toți acești ani cât a băgat PSG într-un sezon.

Pai exact ce ziceam mai sus. Echipe umflate artificial cu bani multi. Daca nu ai traditie si istorie, nu poti face minuni nici cu miliarde de euro. Manchester City este un alt cacat ambalat in foiță de aur arăbească.

Postat

Poti reformula, te rog? Exprimarea ta nu are sens.

Ia uite unde era dl. Pruteanu.

https://s10.postimg.org/qt5rrgx3t/index.jpg

Postat

Ia uite unde era dl. Pruteanu.

https://s10.postimg.org/qt5rrgx3t/index.jpg

A little better, yeah.

Comparatia cu Pruteanu ma flateaza, mersi! :hihat

• Minus 2
Postat

A little better, yeah.

Comparatia cu Pruteanu ma flateaza, mersi! :hihat

Cu plăcere.

Și știu și limbi străine : How do you do hau hau ? :hihat

Postat

Cu plăcere.

Și știu și limbi străine : How do you do hau hau ? :hihat

Eu ti-as recomanda sa incepi prin a invata sa te exprimi corect romaneste, iar pe urma poti sa te gandesti la asimilarea unei limbi straine.

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.