Sari la conținut

Barcelona - PSG

Vizitator clypper

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu ti-as recomanda sa incepi prin a invata sa te exprimi corect romaneste, iar pe urma poti sa te gandesti la asimilarea unei limbi straine.

La gramatica limbii romane sunt as. Nu te lua dupa unele din postarile mele de aici. Uneori mananc din cuvinte sau cuvinte intregi, pun virgule fix aiurea sau nu le pun unde trebuie, etc etc. Dar asta e doar din graba, nu din nestiinta.

• Like 3
Postat

Fuse și se duse...wcsb

FCSB - Faci Ce Spune Becali =))

Sanchi. Steaua e tot Steaua, cu sau fara Becali, cu sau fara alte panarame.

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Viitoarea Campioana a Romaniei ;) :blushing2 :laugh2

http://ascotelul.ro/wp-content/uploads/2017/01/logo-otelul-stire2.jpg

• Like 2
  • Oras:Acolo
Postat

PSG ERA o forta cand era acolo marele Ibra'. Fara el = no more....

ERA fix cucu ai uitat ca 2 ani la rand au pierdut in fata barcelonei cu marele Ibra in echipa
  • Like 2
Vizitator
Postat

ERA fix cucu ai uitat ca 2 ani la rand au pierdut in fata barcelonei cu marele Ibra in echipa

Da, dar parca niciodata PSG nu a patit o asemenea umilinta (ca sa nu folosesc alt termen). Asta cred ca e prea mult si pentru ei....

Postat

Nene Daywalker78, știi ca te respect mult,de aceea îmi permit sa nu fiu de acord cu tine. :)

Sferturile UCL fără Barcelona... Doua penalty-uri inventate,asta o spune orice expert în fotbal.

Asta e,se întâmplă,iată,și la case mari,la castele, palate mai exact.

Totuși felicit Barca,măcar au insistat de au dat și al 6-Lea gol.

Nu ce meci ai vazut tu dar in nici un caz nu au fost inventate si comentatorii francezi au fost de acord cu deciziile luate la fazele celor 2 penalty forta BARÇA
  • Like 2
Postat

Da, dar parca niciodata PSG nu a patit o asemenea umilinta (ca sa nu folosesc alt termen). Asta cred ca e prea mult si pentru ei....

Sunt de acord cu tine ca ia umilit rau Barca aseara dar si fara Ibra putea PSG sa scoata un rezultat mai bun e greseala de antrenor schimbari facute neinspirat
Postat

Nene Daywalker78, știi ca te respect mult,de aceea îmi permit sa nu fiu de acord cu tine. :)

Sferturile UCL fără Barcelona... Doua penalty-uri inventate,asta o spune orice expert în fotbal.

Asta e,se întâmplă,iată,și la case mari,la castele, palate mai exact.

Totuși felicit Barca,măcar au insistat de au dat și al 6-Lea gol.

http://www.eurosport.fr/football/ligue-des-champions/2016-2017/video-barca-psg-tous-les-buts-d-une-remontada-historique_sto6085852/story.shtml
Vizitator
Postat

Sunt de acord cu tine ca ia umilit rau Barca aseara dar si fara Ibra putea PSG sa scoata un rezultat mai bun e greseala de antrenor schimbari facute neinspirat

Si schimbarile facute aiurea si primul 11 ales neinspirat, nu stiu pe ce post TV, undeva pe Canal+ Sport 1 parca comenta cineva ca ar fi trebuit sa faca altfel primul 11 si sa faca schimbarile in alte momente ale meciului. Per total, au pierdut si pe mana lor, nu cred ca trebuie toata ziua buna ziua acuzat arbitrul ca nu stiu ce a mesterit el la nu stiu ce faza ca sa iasa de un Penalty/cartonas rosu pentru echipa a sau echipa b. Hai sa fim seriosi ! Acuma, nu zic ca nu exista si asemenea cazuri, in care sunt trantite meciurile, dar nu cred ca Barca ar face lucrul asta, e o echipa mult prea mare si ar avea mai mult de pierdut decat ar castiga ceva dintr-o asemenea "scamatorie" cu meci trucat. Si nu cred ca la un asemenea nivel de Champions League s-ar face asa ceva... Parerea mea !

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

O greseala la trei cuvinte. Curat agramat, rapciugosule!

Samibagpoolangațiităi!

• Like 1
Postat

Umilință e puțin spus. I-a violat Barca.

Cu perversiuni =))

• Like 1
Postat

Despre ce se discuta aici??

Nu ce meci ai vazut tu dar in nici un caz nu au fost inventate si comentatorii francezi au fost de acord cu deciziile luate la fazele celor 2 penalty forta BARÇA

Și comentatorii ăia... poate erau fani O.M.!

La primul penalty, fundașul s-a împiedicat și a căzut lovindu-l cu capul în picioare pe Neymar. Cu capul, adică i-a făcut tackling cu capul. La al doilea penalty... nici la noi nu se dădea. Arbitrul a cam facut varză meciul, încercând să dea în compensare, cat-de-cat, că deh... e din Turcia. Dar, repet, una peste alta, calificare meritată.

• Like 2
Postat

La primul penalty, fundașul s-a împiedicat și a căzut lovindu-l cu capul în picioare pe Neymar. Ca capul, adică i-a făcut tackling cu capul. La al doilea penalty... nici la noi nu se dădea. Arbitrul a cam facut varză meciul, încercând să dea în compensare, cat-de-cat, că deh... e din Turcaia. Dar, repet, una peste alta, calificare meritată.

Am zis mai sus nea Picoane, primul penalty a fost penalty 101%. Nu conteaza ca s-a impiedicat, nu conteaza cu ce parte a corpului l-a oprit pe Neymar din sprint, nu mai conteaza nici macar ca nu a atacat mingea (ceea ce duce la fault direct), nu mai conteaza nimic. Important este ca l-a oprit pe Neymar in careu, neregulamentar. Penalty fără discuție!

• Like 1
Postat

Am zis mai sus nea Picoane, primul penalty a fost penalty 101%. Nu conteaza ca s-a impiedicat, nu conteaza cu ce parte a corpului l-a oprit pe Neymar din sprint, nu mai conteaza nici macar ca nu a atacat mingea (ceea ce duce la fault direct), nu mai conteaza nimic. Important este ca l-a oprit pe Neymar in careu, neregulamentar. Penalty fără discuție!

Teoretic ai dreptate, dar orice contact în careu e fault? Cât de puternică să fie lovitura de cap în crampoane, încât să-l dezechilibreze pe Neymar? In careu se trag, se împing de zeci de ori pe meci, câte penalty-uri se dau?

• Like 1
Vizitator all_star
Postat

Umilință e puțin spus. I-a violat Barca.

Cu perversiuni =))

Desi sunt fan al celor de la  Real trebuie sa recunosc ca nici-o alta echipa in afara de Barca, la momentul actual n-ar fi avut forta sa intoarca un handicap de 4 goluri pt a se califica mai departe.  Una peste alta, e bn pana la urma ca Barca a mers mai departe, deoarece UCL devine o competitie si mai interesanta cu o echipa puternica angrenata in lupta pt. trofeu. Eu sper ca Barca si Real sa nu fie eliminate pana in finala si sa se intalneasca direct acolo. Ar fi o finala de vis, intre cele mai bune echipe din lume, in care sper sa triumfe din nou Realul. Ce poate fi mai frumos pt. Real, decat sa castige o finala chiar impotriva rivalei de-o viata !!!

Postat

Teoretic ai dreptate, dar orice contact în careu e fault? Cât de puternică să fie lovitura de cap în crampoane, încât să-l dezechilibreze pe Neymar? In careu se trag, se împing de zeci de ori pe meci, câte penalty-uri se dau?

Nu este vorba de un simplu contact și nu e vorba de atingerea capului de crampoanele brazilianului. Uita-te la fază cu atenție, te rog. Nu intrăm în probleme de fizică dar uite în ce direcție plonjează fundașul parizian și uite ce direcție își prelungise Neymar balonul. Neymar doar dacă era din X-men putea trece PRIN fundașul respectiv. Că a căzut puțin teatral, asta poate e de condamnat. Dar sub nici o formă nu mai putea continua faza cu capul unui fundaș între ghetele lui.

Postat

La primul penalty, fundașul s-a împiedicat și a căzut lovindu-l cu capul în picioare pe Neymar. Cu capul, adică i-a făcut tackling cu capul. La al doilea penalty... nici la noi nu se dădea. Arbitrul a cam facut varză meciul, încercând să dea în compensare, cat-de-cat, că deh... e din Turcia. Dar, repet, una peste alta, calificare meritată.

Fani OM sa fi fost cum zici matale dar tot francez ramane primu e penalty clar la al doilea e si da si nu,daca era arbitru englez nu dadea. Presa din Franta nu vb de penalty-uri inventate deci daca ei nu se plang de ce am dezbate noi aceasta probléma,Barca à meritat calificarea (Quataru a bagat bani in ambele cluburi ,o fi avand vreo legatura ?)
Postat

Desi sunt fan al celor de la  Real trebuie sa recunosc ca nici-o alta echipa in afara de Barca, la momentul actual n-ar fi avut forta sa intoarca un handicap de 4 goluri pt a se califica mai departe.  Una peste alta, e bn pana la urma ca Barca a mers mai departe, deoarece UCL devine o competitie si mai interesanta cu o echipa puternica angrenata in lupta pt. trofeu. Eu sper ca Barca si Real sa nu fie eliminate pana in finala si sa se intalneasca direct acolo. Ar fi o finala de vis, intre cele mai bune echipe din lume, in care sper sa triumfe din nou Realul. Ce poate fi mai frumos pt. Real, decat sa castige o finala chiar impotriva rivalei de-o viata !!!

Tot respectul pt Barcelona pt meciul de poveste oferit aseară pe care il vom povesti și copiilor noștri dar cred că mai sunt 2 echipe care ar fi putut întoarce scorul împotriva celor de la PSG. Deci vorbim de PSG, nu de altă echipă care ar fi avut avantajul de 4-0.

Mai precis cred că și Real sau Bayern puteau produce o astfel de surpriză. Am zis și mai sus, PSG nu este o echipa gigant cum sunt cele enumerate anterior, ci doar o echipă umflată artificial cu mulți bani.

Prin comparație cu alte echipe, dacă era Juventus în locul PSG-ului, nu cred că Barca ar fi dat 6 goluri.

Vizitator all_star
Postat

Tot respectul pt Barcelona pt meciul de poveste oferit aseară pe care il vom povesti și copiilor noștri dar cred că mai sunt 2 echipe care ar fi putut întoarce scorul împotriva celor de la PSG. Deci vorbim de PSG, nu de altă echipă care ar fi avut avantajul de 4-0.

Mai precis cred că și Real sau Bayern puteau produce o astfel de surpriză. Am zis și mai sus, PSG nu este o echipa gigant cum sunt cele enumerate anterior, ci doar o echipă umflată artificial cu mulți bani.

Prin comparație cu alte echipe, dacă era Juventus în locul PSG-ului, nu cred că Barca ar fi dat 6 goluri.

Corect !  Ai dreptate !  Juventus n-ar fi incasat niciodata 6 goluri, pt. ca are echipa solida cu aparare foarte bn organizata careia cu greu ai dai gol. Cred ca la ora actuala Juventus si Bayern sunt echipele cele mai bn organizate in defensiva iar acest lucru e foarte important in fotbalul contemporan !!!

Postat

Corect !  Ai dreptate !  Juventus n-ar fi incasat niciodata 6 goluri, pt. ca are echipa solida cu aparare foarte bn organizata careia cu greu ai dai gol. Cred ca la ora actuala Juventus si Bayern sunt echipele cele mai bn organizate in defensiva iar acest lucru e foarte important in fotbalul contemporan !!!

Exact! Si Atl. Madrid era ceva de genul ăsta anul trecut dar s-a pierdut pe traseu. Acum primește gol aproape în orice meci.

Vizitator clypper
Postat

Cea mai spectaculoasa echipa din lume cu poate cel mai bun atac, Messi, Neymar, Suarez. Ca fan al catalanilor recunosc ca au fost cateva greseli de arbitraj, si de o parte si de cealalta, dar calificarea Barcelonei este de necontestat. La ora actuala poate doar Bayern sa fie putin peste Barcelona, avand o aparare ceva mai solida.

• Oras:Peste tot acasa
  • Oras:Peste tot acasa
Postat

Cea mai spectaculoasa echipa din lume cu poate cel mai bun atac, Messi, Neymar, Suarez. Ca fan al catalanilor recunosc ca au fost cateva greseli de arbitraj, si de o parte si de cealalta, dar calificarea Barcelonei este de necontestat. La ora actuala poate doar Bayern sa fie putin peste Barcelona, avand o aparare ceva mai solida.

Cea mai spectaculoasa echipa din lume...a scris ISTORIE in meciul cu PSG.

Postat

Corect ! Ai dreptate ! Juventus n-ar fi incasat niciodata 6 goluri, pt. ca are echipa solida cu aparare foarte bn organizata careia cu greu ai dai gol. Cred ca la ora actuala Juventus si Bayern sunt echipele cele mai bn organizate in defensiva iar acest lucru e foarte important in fotbalul contemporan !!!

Sa nu uitam ca Juventus au luat doar 4 in finala de la Barca

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.