daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2017 Sa nu uitam ca Juventus au luat doar 4 in finala de la Barca Suntem in 2017, aici vorbim despre cum e Juventus la ora actuală. Iar dacă te referi la finala de acum vreo 2 ani și ceva, ești în eroare. Juventus nu a luat 4 ci 3. A fost 3-1 pt Barcelona.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 9, 2017 Nu este vorba de un simplu contact și nu e vorba de atingerea capului de crampoanele brazilianului. Uita-te la fază cu atenție, te rog. Nu intrăm în probleme de fizică dar uite în ce direcție plonjează fundașul parizian și uite ce direcție își prelungise Neymar balonul. Neymar doar dacă era din X-men putea trece PRIN fundașul respectiv. Că a căzut puțin teatral, asta poate e de condamnat. Dar sub nici o formă nu mai putea continua faza cu capul unui fundaș între ghetele lui.Fani OM sa fi fost cum zici matale dar tot francez ramane primu e penalty clar la al doilea e si da si nu,daca era arbitru englez nu dadea. Presa din Franta nu vb de penalty-uri inventate deci daca ei nu se plang de ce am dezbate noi aceasta probléma,Barca à meritat calificarea (Quataru a bagat bani in ambele cluburi ,o fi avand vreo legatura ?)Am spus de 2-3 ori, că Barca a meritat calificarea, dar, cu scuzele de rigoare, nimeni nu mă va convinge că cele 2 penaltiuri nu au fost ușor acordate. Cum se spune, arbitrul a fost acoperit de regulament, nu a inventat total un penalty, dar ...Și dacă dai ușor un penalty în min.3, nu mai dai altul, și mai usor, in minutul 88. Părerea mea ... 4
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Martie 9, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Martie 9, 2017 La al câtelea ești? De pahare, zic.Azi nu beau, postesc.
make miskin great again Reputație: -16 Postat Martie 9, 2017 Postat Martie 9, 2017 Am spus de 2-3 ori, că Barca a meritat calificarea, dar, cu scuzele de rigoare, nimeni nu mă va convinge că cele 2 penaltiuri nu au fost ușor acordate. Cum se spune, arbitrul a fost acoperit de regulament, nu a inventat total un penalty, dar ...Și dacă dai ușor un penalty în min.3, nu mai dai altul, și mai usor, in minutul 88. Părerea mea ...Tu nu ai treaba cu fotbalul.Eventual curling electronic, un fel de maturat dupa curve pe nimfomane.com
make miskin great again Reputație: -16 Postat Martie 9, 2017 Postat Martie 9, 2017 VISCA EL MISKIN! HASTA LA VICTORIA SIEMPRE, MALPARAIDOS!
eugen_extreme Reputație: 269 Postat Martie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 10, 2017 Di Maria , singur cu portarul la 3-1, rateaza aiurea ...acolo s-a jucat meciul
seth rollins Reputație: -322 Postat Martie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2017 Am spus de 2-3 ori, că Barca a meritat calificarea, dar, cu scuzele de rigoare, nimeni nu mă va convinge că cele 2 penaltiuri nu au fost ușor acordate. Cum se spune, arbitrul a fost acoperit de regulament, nu a inventat total un penalty, dar ...Și dacă dai ușor un penalty în min.3, nu mai dai altul, și mai usor, in minutul 88.Părerea mea ...Ideea e ca Barcelona nu se califica fara ajutorul arbitrului.2 penalty-uri ce nu trebuiau acordate.Cate minute de prelungire s-au dat?Nu mai stiu.S-au dat 5?
make miskin great again Reputație: -16 Postat Martie 11, 2017 Postat Martie 11, 2017 Cine invoca arbitrajul, ori e hater, ori nu are treaba cu fenomenul.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 11, 2017 Marca a aflat că germanul va fi pedepsit de șeful arbitrilor, Pierlugi Collina, pentru mâna de ajutor dată catalanilor miercuri. Collina i-ar fi reținut lui Aytekin, 38 de ani, patru greșeli. Nu i-a eliminat pe Neymar și pe Verratti, penalty-ul refuzat lui PSG la scorul de 3-1 (fault Mascherano asupra lui Di Maria) și cel acordat Barcelonei (simulare Suarez), transformat de Neymar pentru 5-1. Funcție și de raportul observatorului UEFA, italianul ia în calcul să nu-l mai delege pe arbitrul german în acest sezon de Ligă. Să mai amintesc și că Mascherano a recunoscut că l-a faultat în careu pe Di Maria? Al dracu' fenomen, cum se mai pricep unii! 1 1
make miskin great again Reputație: -16 Postat Martie 11, 2017 Postat Martie 11, 2017 Marca a aflat că germanul va fi pedepsit de șeful arbitrilor, Pierlugi Collina, pentru mâna de ajutor dată catalanilor miercuri.Collina i-ar fi reținut lui Aytekin, 38 de ani, patru greșeli. Nu i-a eliminat pe Neymar și pe Verratti, penalty-ul refuzat lui PSG la scorul de 3-1 (fault Mascherano asupra lui Di Maria) și cel acordat Barcelonei (simulare Suarez), transformat de Neymar pentru 5-1.Funcție și de raportul observatorului UEFA, italianul ia în calcul să nu-l mai delege pe arbitrul german în acest sezon de Ligă.Să mai amintesc și că Mascherano a recunoscut că l-a faultat în careu pe Di Maria? Al dracu' fenomen, cum se mai pricep unii! Calma, calma.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 11, 2017 Calma, calma.Doar atât poți? Trist, foarte trist! 1
make miskin great again Reputație: -16 Postat Martie 11, 2017 Postat Martie 11, 2017 Doar atât poți? Trist, foarte trist!Taci si-nghite. https://youtu.be/3yHgVdkgIOI
picon Reputație: 1046 Postat Martie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 11, 2017 Taci si-nghite. https://youtu.be/3yHgVdkgIOIMai bine înghițea ... 1
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 11, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 11, 2017 ."Catalanu' " Messi. Coleg cu "catalanu' " Neymar. 3 2
make miskin great again Reputație: -16 Postat Martie 11, 2017 Postat Martie 11, 2017 Mai bine înghițea ...Ce faci, koane Gogule?Vorbeste Machucambo prin tine? Rau ai ajuns.
make miskin great again Reputație: -16 Postat Martie 11, 2017 Postat Martie 11, 2017 Am fost anul trecut la un meci al Barcelonei.In deplasare.Am strigat si eu, impreuna cu pensionarii, catre Messi : Plateste-ti, ba, taxele! Dar, fotbalistic, este de departe cel mai bun.
hazard Reputație: 6 Postat Martie 13, 2017 Oras:Stamford Bridge Oras:Stamford Bridge Postat Martie 13, 2017 La ora actuala Chelsea este peste Barcelona, Psg si Real Madrid.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2017 La ora actuala Chelsea este peste Barcelona, Psg si Real Madrid. Si Bayern peste toate 2
greywind Reputație: 65 Postat Martie 13, 2017 Oras:WESTSIDE Oras:WESTSIDE Postat Martie 13, 2017 La ora actuala Chelsea este peste Barcelona, Psg si Real Madrid.Sa vedem cum trece de utd diseară.🔥
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Martie 13, 2017 Postat Martie 13, 2017 Si Bayern peste toate La ce joc presteza Bayern la ora actuala, cred ca-i principala favorita la castigarea UCL din 2017 !!! Afirm cu tarie acest lucru chiar daca tin cu Real Madrid, dar nu pot sa nu recunosc forta incredibila a lui Bayern.
tmcostin Reputație: 7173 Postat Martie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Martie 13, 2017 Finala 2017 http://www.ziuaveche.ro/wp-content/uploads/2013/04/bayern-juventus.jpg 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2017 La ce joc presteza Bayern la ora actuala, cred ca-i principala favorita la castigarea UCL din 2017 !!! Afirm cu tarie acest lucru chiar daca tin cu Real Madrid, dar nu pot sa nu recunosc forta incredibila a lui Bayern. Asa este dar in finala e posibil orice avand in vedere ca e un singur meci. 1
hazard Reputație: 6 Postat Martie 14, 2017 Oras:Stamford Bridge Oras:Stamford Bridge Postat Martie 14, 2017 Sa vedem cum trece de utd diseară. Ia vezi, a trecut sau nu?
fasole si virgule Reputație: -427 Postat Martie 14, 2017 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Martie 14, 2017 La gramatica limbii romane sunt as. Nu te lua dupa unele din postarile mele de aici. Uneori mananc din cuvinte sau cuvinte intregi, pun virgule fix aiurea sau nu le pun unde trebuie, etc etc. Dar asta e doar din graba, nu din nestiinta. Calitatile si realizarile, in general, se demonstreaza, nu se clameaza doar. E plina lumea de analfabeti si cretini care sunt ferm convinsi ca ar fi de fapt genii sau eruditi. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum