daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 9, 2017 La mine n7 voia sa se rupă ața deloc, ajunsesem sa scot pula din piszda sa mă uit dacă s a rupt.Pana la urma am luat o pânză de bomfaier și am tăiat dîn ea vreo 3 cm. Nici acum nu e rupta dar măcar N o mai văd. Io mi-am taiat-o cu flexul. M-am chinuit vreo 25 dă min. 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2017 Partajează Postat Martie 9, 2017 Io mi-am taiat-o cu flexul. M-am chinuit vreo 25 dă min.Nu-mi spune...era în erecție,d-aia te-ai chinuit 3 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 9, 2017 Nu-mi spune...era în erecție,d-aia te-ai chinuit Recunosc, da. 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 9, 2017 Titlul corect era De ce mă doare-n pulă?Si eu raspundeam : De nimic 12 15 Link spre comentariu
the godfucker Reputație: 176 Postat Martie 9, 2017 Oras:Resita Oras:Resita Autor Partajează Postat Martie 9, 2017 Ba voi faceti misto,radeti dar asta chiar e o problema sensibila,e RAU sa te doara in pula )),persoana care a inventat zicala asta dandu-i de fapt o conotatie pozitiva nu stia ce vorbeste sau cred ca era de fapt femeie )) Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 9, 2017 E normal sa simti durere in timpul sexului oral?Deci resimt ca si cum m-ar musca cineva de ''cap'' ))) o durere de aia sfasietoare,pe ultima cu care am fost a trebuit sa o si opresc ca nu mai puteam )daca nu mai tragi la muie , nu o sa te mai doara ....sunt convins alegerea este doar a ta 11 15 Link spre comentariu
the godfucker Reputație: 176 Postat Martie 9, 2017 Oras:Resita Oras:Resita Autor Partajează Postat Martie 9, 2017 daca nu mai tragi la muie , nu o sa te mai doara ....sunt convins alegerea este doar a ta E una dintre bucuriile mele in viata si nu vreau sa renunt )) Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 9, 2017 E una dintre bucuriile mele in viata si nu vreau sa renunt ))Uneori si bucuriile aduc cu ele si durere Atunci sufera 11 15 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2017 Partajează Postat Martie 9, 2017 Ba voi faceti misto,radeti dar asta chiar e o problema sensibila,e RAU sa te doara in pula )),persoana care a inventat zicala asta dandu-i de fapt o conotatie pozitiva nu stia ce vorbeste sau cred ca era de fapt femeie ))De ajutat... Nu prea mult putem.Dar asa suntem noi,facem și haz de necaz 2 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Martie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 9, 2017 Ba voi faceti misto,radeti dar asta chiar e o problema sensibila,e RAU sa te doara in pula )),persoana care a inventat zicala asta dandu-i de fapt o conotatie pozitiva nu stia ce vorbeste sau cred ca era de fapt femeie )) Tragi repede o fuga la medicul urolog. Aici nu o sa gasesti prea mult ajutor. Foarte probabil e vreo uretrita, dar ma mir ca nu ai si alte simptome. Link spre comentariu
the godfucker Reputație: 176 Postat Martie 9, 2017 Oras:Resita Oras:Resita Autor Partajează Postat Martie 9, 2017 Tragi repede o fuga la medicul urolog. Aici nu o sa gasesti prea mult ajutor. Foarte probabil e vreo uretrita, dar ma mir ca nu ai si alte simptome. N-am alte simptome,nu stiu daca am spus dar doar in timpul sexului oral ma doare atat,in rest n-am treaba.Am mai cautat pe net sa vad daca au sau au avut si altii iar problema care apare cel mai des ar fi ca cica ''glandul''(cum ii spune anatomic) nu ar fi desensibilizat. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 9, 2017 Da "cantareata" cum le zice la "microfon" ? Zice d'alea saltarete sau stie doar d'alea de jale ? Poate "acompaniamentul" este de vina si nu are un "repertoriu" bogat 12 15 Link spre comentariu
the godfucker Reputație: 176 Postat Martie 9, 2017 Oras:Resita Oras:Resita Autor Partajează Postat Martie 9, 2017 Le zice bine,stie sa cante Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2017 Partajează Postat Martie 9, 2017 Le zice bine,stie sa canteAtunci spune-i sa bată toba mai încet,sa nu mai apese asa tare pe clapele pianului sau orgii,sa nu sufle ca tornada în clarinet... 1 Link spre comentariu
the godfucker Reputație: 176 Postat Martie 9, 2017 Oras:Resita Oras:Resita Autor Partajează Postat Martie 9, 2017 Poate sa atinga note inalte gen Mariah Carey cand era mai tanara. 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 9, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Martie 9, 2017 Nu mai vorbiti prostii, ata nu trebuie rupta, ea se lungeste in general. 95% dintre barbati necircumcisi nu au ata ruptaIn sfârșit o fata deșteaptă care știe ce spune. :clapp :clappPăcat ca nu poți sa stai mai mult pe forum,sa le scoți prostia din cap acelora care cred ca devin bărbați atunci cand isi rup ața din cur. 2 Link spre comentariu
the godfucker Reputație: 176 Postat Martie 9, 2017 Oras:Resita Oras:Resita Autor Partajează Postat Martie 9, 2017 Diavolul lucreaza peste tot. La tine e un caz de succubus. Citeste pe net si ai sa vezi.Interesant cu Succubus...si-o fi bagat dracu coada mai stii )) Link spre comentariu
masaj_iony Reputație: -425 Postat Martie 9, 2017 Partajează Postat Martie 9, 2017 E normal sa simti durere in timpul sexului oral?Deci resimt ca si cum m-ar musca cineva de ''cap'' ))) o durere de aia sfasietoare,pe ultima cu care am fost a trebuit sa o si opresc ca nu mai puteam ) Trage-i doua capace 😂 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 9, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 9, 2017 Conteaza cum e facut sexul oral pentru ca bărbații care au pielea data in jos, au capul desensibilizat prin frecarea de haine. Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 9, 2017 Conteaza cum e facut sexul oral pentru ca bărbații care au pielea data in jos, au capul desensibilizat prin frecarea de haine. Frecarea de haine? Să mor în balamuc daca mi-am frecat vreodată penisul de haine. Eu în general îl frec de femei. Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 9, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 9, 2017 Frecarea de haine? Să mor în balamuc daca mi-am frecat vreodată penisul de haine. Eu în general îl frec de femei. ☺ Bine... lenjeria intimă a suferit o miscare prin care freacă capul neacoperit de piele. Link spre comentariu
the godfucker Reputație: 176 Postat Martie 9, 2017 Oras:Resita Oras:Resita Autor Partajează Postat Martie 9, 2017 Conteaza cum e facut sexul oral pentru ca bărbații care au pielea data in jos, au capul desensibilizat prin frecarea de haine.Chiar am citit chestia asta ca la cei care sunt circumcisi glandul se desensibilizeaza prin frecarea de haine.Bun si la restul cei care au capul acoperit de piele cum ar trebui facut oralul?Nu de alta dar sa le spun de acum incolo.Fata nu mai asa )) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 9, 2017 Oooooffff! Nici trolii nu mai sunt ce au fost! Trist, foarte trist! 4 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 9, 2017 ☺ Bine... lenjeria intimă a suferit o miscare prin care freacă capul neacoperit de piele. Săru mâna și te pup jos Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 9, 2017 prin frecarea de haine. ÃŽn special de glugă😠1 14 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum