Sari la conținut

De ce ma doare in timpul sexului oral?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Esti mov

Nu eram :)

Un mic sfat : mergi la un medil urulog pentru un control de rutina :)

Poti avea un inceput de ITU si cu o analiza a uroculturii scapi de grija :)

Sensibilitatea la nivel epidermal poate aparea si daca schimbi gelul de dus , un material de proasta calitate in continutul lenjeriei intime etc , dar daca tu spui ca ai o senzatie deranjanta doar la sexul oral poate fii si un "mic" BTS (nu trebuie sa ai neaparat secretie urat mirositoare sau mancarimi ....fiecare individ reactioneaza intr-un anume fel)

Un set de analize ,iar daca ai un microb sau o infectie urinara cu o cura de ceaiuri si antibiotic ai scapat si te poti bucura din nou de placeri orale :)

• Like 3
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Cu pula, fac multe acum, au multe surse de inspirație(le-a haladit netu')...

attachicon.gifIMG_20170301_094703.jpg

Da-mi voie sa te contrazic, poate au invatat s-o scuipe, sa-si dea cu ea in cap si sa si-o vare pana-n amigdale, da' au limba de lemn si-si tin buzele de zici c-au pareza. Talentul nu se-nvata! :)

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Ahhhh,  Rahela!!!

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Dumnezeu e mare... :D

Si nu doarme!  :laugh2

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Și nici nu dă cu paru'.

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Astept alocatia si ma fac eu verde :)

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

Un mic sfat : mergi la un medil urulog pentu un control de rutina :)

Sensibilitatea la nivel epidermal poate aparea si daca schimbi gelul de dus , un material de proasta calitate in continutul lenjeriei intime etc , dar daca tu spui ca ai o senzatie deranjanta doar la sexul oral poate fii si un "mic" BTS (nu trebuie sa ai neaparat secretie urat mirositoare sau mancarimi ....fiecare individ reactioneaza intr-un anume fel)

Un set de analize ,iar daca ai un microb sau o infectie urinara cu o cura de ceaiuri si antibiotic ai scapat si te poti bucura din nou de placeri orale :)

Vorbesti ca un om mare draga mea! Asta nu are nevoie de control de rutina,ci de unul amanuntit, in pula si in cur nu te ustura degeaba!
  • Like 14
  • Minus 3
Postat

Am glumit, Sefa! Iarta-ne! Nu mai facem! :)

Sustin si semnez!  :bow

Vizitator
Postat

Și nici nu dă cu paru'.

Cam multă reclamă... Ma simt cam stânjenit :)

• Oras:Resita
  • Oras:Resita
Postat

Un mic sfat : mergi la un medil urulog pentru un control de rutina :)

Nu stiu daca am mentionat pana acum,dar eu n-am facut decat sex oral protejat.Deci e cam exclus orice BTS,iar ITU inseamna infectie pe tract urinar nu?Asta iar cred ca nu e cazul pentru ca daca ar fi asa n-as putea sa-mi duc viata in mod normal m-ar durea sau ustura in timp ce urinez ori eu n-am niciun fel de problema.Cel mai probabil glandul e hipersensibil la atingere,eu de cand ma stiu am evitat sa ating ''capul'' cu mana sau cu degetele pentru ca simt o senzatie de discomfort,nu-mi place :)). 

Vizitator
Postat

Vorbesti ca un om mare draga mea! Asta nu are nevoie de control de rutina,ci de unul amanuntit, in pula si in cur nu te ustura degeaba!

Nu este de ras cu durerea in pula si cur =))

Cine a inventat expresile "ma doare in pula sau in cur" ....nu a avut de lucru :(

Vizitator
Postat

Am glumit, Sefa! Iarta-ne! Nu mai facem! :)

Sustin si semnez!  :bow

Trebuie sa va "cumparati"iertarea =))

• Like 2
Vizitator
Postat

Nu stiu daca am mentionat pana acum,dar eu n-am facut decat sex oral protejat.Deci e cam exclus orice BTS,iar ITU inseamna infectie pe tract urinar nu?Asta iar cred ca nu e cazul pentru ca daca ar fi asa n-as putea sa-mi duc viata in mod normal m-ar durea sau ustura in timp ce urinez ori eu n-am niciun fel de problema.Cel mai probabil glandul e hipersensibil la atingere,eu de cand ma stiu am evitat sa ating ''capul'' cu mana sau cu degetele pentru ca simt o senzatie de discomfort,nu-mi place :)).

Atunci ai dezvoltat o sensibilitate la un produs de ingrijore corporala :) sau speli prosoapele\hainele prea "dur"cu produse care contin mult parfum :)

Treci la produse fara parabeni,parfum si care sa nu contina sapun :)

Postat

Atunci ai dezvoltat o sensibilitate la un produs de ingrijore corporala :) sau speli prosoapele\hainele prea "dur"cu produse care contin mult parfum :)

Treci la produse fara parabeni,parfum si care sa nu contina sapun :)

Tanti ai dreptate
Vizitator
Postat

Tanti ai dreptate

Nepoate ,am 22 de ani :)

Postat

Nepoate ,am 22 de ani :)

Atunci esti bunoaca .Te scot la un cico sau merge mai usor bag fisa si dau la aparat?

Ca nu iti vad tarifu asa ca nu vrea sa presupun gresit

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...