Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Buna tuturor. Eu sunt Roxana, am 19 ani si sunt nouă pe acest site! Sunt o fata frumoasa, sociabila si dispusa sa incerc noi fantezii. Am 1,65 inaltime si 45 de kg. Atuurile mele sunt :igiena si respectul reciproc. Va astept cu drag sa ne descoperim unul pe celalat. Va pup!!

Serviciile mele sunt:

-oral/normal : 100 ron. (30 min)

-oral/normal : 200 ron. (60 min)

-finalizare orala/faciala : 50 ron (contracost)

-masaj de relaxare

-anilingus

-cunilingus

0763836195

Împreună cu colega mea de apartament va oferim un show leisbi real timp de o ora. (600 ron)

post-230933-0-46183700-1489171111_thumb.jpg

post-230933-0-83625000-1489171127_thumb.jpg

post-230933-0-62412600-1489171144_thumb.jpg

post-230933-0-80901100-1489171160_thumb.jpg

post-230933-0-36370800-1489171186_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Colega cu anays? Se poate fk?

hihii...m-ai prins! Dap, colegă cu Anays. Desigur că se poate ! Pup dulce 😚

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Amandoua skinny, din cate se pare aveti cam aceeasi varsta, sper sa nu ma insel. Cred ca varianta in 3 e foarte interesanta pacat ca e piperata.

Postat

Amandoua skinny, din cate se pare aveti cam aceeasi varsta, sper sa nu ma insel. Cred ca varianta in 3 e foarte interesanta pacat ca e piperata.

Da,avem aceeaÅŸi vârstă. Este interesantă ideea, deci te aÅŸteptăm să te distrezi în compania noastră. Nu vei regreta. Pupici 😚😚😚

Postat

Teoretic nu ar trebui sa fie mai scump decat suma tarifelor de cate 1 ora a fetelor. Din contra, ar trebui sa fie mai ieftin pentru ca treaba se imparte la 2. Ma indoiesc ca anays are 400 ora.

Makes no fucking sense! 🙄

Greu cu matematica.

• Like 1
Postat

Teoretic nu ar trebui sa fie mai scump decat suma tarifelor de cate 1 ora a fetelor. Din contra, ar trebui sa fie mai ieftin pentru ca treaba se imparte la 2. Ma indoiesc ca anays are 400 ora.

Makes no fucking sense! 🙄

Greu cu matematica.

Prețul pe oră este 200 de lei. Cu două fete este 400 de lei iar show-ul leisbi real , este 200 de lei în plus ! Cum ai spus tu, se împarte la 2. Deci nu mi se pare scump 600 de lei pentru o oră. Pentru că sunt alte servicii , sunt alte fantezii..acum fiecare cu părerea lui. Pup 😚

Postat

Prețul pe oră este 200 de lei. Cu două fete este 400 de lei iar show-ul leisbi real , este 200 de lei în plus ! Cum ai spus tu, se împarte la 2. Deci nu mi se pare scump 600 de lei pentru o oră. Pentru că sunt alte servicii , sunt alte fantezii..acum fiecare cu părerea lui. Pup 😚

Nu ti se pare scump.

Pai ia du-te si munceste de 600 RON sa vezi cum e.

• Like 1
Postat

Nu ti se pare scump.

Pai ia du-te si munceste de 600 RON sa vezi cum e.

Dragul meu , nu înțeleg comportamentul tău ! Ți se pare că te-a obligat cineva,ceva? Cine are plăcerea să vină, vine . Cine nu are plăcere nu vine. Nu toți gândesc ca tine să ştii. Am avut persoane care au venit pentru treaba asta şi pe chipul lor era mulțumire şi nu sa pus problema de preț! Şi ăsta este un fel de job. Te pup

• Like 3
  • Membru Premium
Postat

Buna Roxi. Ca sa clarificam , pretul pentru un menage a troix cu tine si Anays timp de 1 ora incluzand ON , NP , FK , 2 fin , este de 400 RON , iar voi doua va ocupati strict de client. Corect ? Multumesc frumos.

Postat

Buna Roxi. Ca sa clarificam , pretul pentru un menage a troix cu tine si Anays timp de 1 ora incluzand ON , NP , FK , 2 fin , este de 400 RON , iar voi doua va ocupati strict de client. Corect ? Multumesc frumos.

Exact! Te pup 😚😚

Postat

Cred ca chestia asta trebuia explicata de la bun inceput. 400 ora cu amandoua dar fara show lesbi si 600 ora cu amandoua dar cu show. As mai vii de acasa, m ar bate gandul sa vin. Dar 600 mi se pare in continuare exagerat de mult, fara suparare.

• Like 1
Postat

Cred ca chestia asta trebuia explicata de la bun inceput. 400 ora cu amandoua dar fara show lesbi si 600 ora cu amandoua dar cu show. As mai vii de acasa, m ar bate gandul sa vin. Dar 600 mi se pare in continuare exagerat de mult, fara suparare.

Te aÅŸteptăm cu drag! Poți sta o oră cu amândouă fără show. 😘

Postat

Sa stea o ora sa va uitati la un film, nu? :D

Macar sa fie unu din ala cu multe x uri :))
Postat

Modalitate de contact? Numar de telefon ?

0763836195 (apare şi mai sus) . Te pup dulce 😘

Postat

Bună tuturor! ÃŽn această seară voi fi disponibilă împreună cu colega mea , până la ora 03:00. Pup 😋😚

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.