roxi69 Reputație: 38 Postat Martie 14, 2017 Autor Postat Martie 14, 2017 Poze noi!! Vă pup 😋😚😚 2
inspector g Reputație: 864 Postat Martie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2017 Uite rusinicaaaa
roxi69 Reputație: 38 Postat Martie 14, 2017 Autor Postat Martie 14, 2017 Uite rusinicaaaa Te aÅŸtept pe la mine 😚😚
dodo01 Reputație: 175 Postat Martie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2017 Sarut in 3?
ptitii Reputație: 128 Postat Martie 18, 2017 Oras:Pestera Muierii Oras:Pestera Muierii Postat Martie 18, 2017 Bun, let's do it......din pacate nu l-am ascultat pe Liviu, sa ma duc pe drumul bun ) m-am dus sa testez ceva nou....mai bine stateam acasa Stabilit programare clasic, respectat de ambele parti, chestii dastea....am asteptat doar 5 min jos pe motiv ca isi face dus, ajuns sus, la Piata Neagra Iulia, m-a asteptat dupa usa cu tigara in mana, in casa era numai fum -1 defapt -3....aspect de copila, mna 19 ani.....am decis sa raman, ca de prost....mai are o colega micuta, pe care nu stiu daca am vazut-o pe aici, dar nu este mare lucru de ea, la fata este uratica, la corp sunt cam la fel, micute, slabute, ceva tate..... Imi inmana prosopul (Unul dinacela de fata, mic si MARO, ca sa stiti daca il primiti si voi), merg la dus, care era uscat complet, era clar ca nu si-a facut nimeni baie de cel putin o ora, cand sa ma sterg, vai de pula mea, prosopul ala mirosea a hoit, zici ca spalase cu el pe jos, asa miroase mopul meu de acasa, am aflat mai tarziu de ce, pentru ca l-a luat si la pus la uscat pe calorifer si probabil asa face mereu, si era probabil a 100-oara cand se stergea cineva cu el..... Ajuns in camera, fata goala, obosita, abea trezita, trecem la treaba, oral.....pfff slab rau, cu mana 90% cu gura 10%.Normal, mna...okeys cat de cat, se implica, geme usor, este stramta, tate frumusele, corp de pustoaica dupa cum am mai spus, prospatura.Cand am schimbat pozitia, a venit un miros de branzica....si avea si ceva alb la pizda, deci posibil sa isi deschida inca o afacere, si sa stiti ca branza de la sibieni se vinde grav, este in toate pietele )) Note : Locatie : 8Aspect : Fata 6, Corp 7Oral : 5Normal : 6GFE : 7Halat : 100/fin De revenit...eu unul clar nu. Spor la treaba futaciosi si imi pare rau ca nu te-am ascultat Liviule.....dar macar v-am scutit pe voi de o vizita nereusita. 9
constantin44 Reputație: 122 Postat Martie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2017 Buna Roxi :*
bambi6969 Reputație: 635 Postat Martie 18, 2017 Oras:Pestera Oras:Pestera Postat Martie 18, 2017 Bun, let's do it......din pacate nu l-am ascultat pe Liviu, sa ma duc pe drumul bun ) m-am dus sa testez ceva nou....mai bine stateam acasa Stabilit programare clasic, respectat de ambele parti, chestii dastea....am asteptat doar 5 min jos pe motiv ca isi face dus, ajuns sus, la Piata Neagra Iulia, m-a asteptat dupa usa cu tigara in mana, in casa era numai fum -1 defapt -3....aspect de copila, mna 19 ani.....am decis sa raman, ca de prost....mai are o colega micuta, pe care nu stiu daca am vazut-o pe aici, dar nu este mare lucru de ea, la fata este uratica, la corp sunt cam la fel, micute, slabute, ceva tate..... Imi inmana prosopul (Unul dinacela de fata, mic si MARO, ca sa stiti daca il primiti si voi), merg la dus, care era uscat complet, era clar ca nu si-a facut nimeni baie de cel putin o ora, cand sa ma sterg, vai de pula mea, prosopul ala mirosea a hoit, zici ca spalase cu el pe jos, asa miroase mopul meu de acasa, am aflat mai tarziu de ce, pentru ca l-a luat si la pus la uscat pe calorifer si probabil asa face mereu, si era probabil a 100-oara cand se stergea cineva cu el..... Ajuns in camera, fata goala, obosita, abea trezita, trecem la treaba, oral.....pfff slab rau, cu mana 90% cu gura 10%.Normal, mna...okeys cat de cat, se implica, geme usor, este stramta, tate frumusele, corp de pustoaica dupa cum am mai spus, prospatura.Cand am schimbat pozitia, a venit un miros de branzica....si avea si ceva alb la pizda, deci posibil sa isi deschida inca o afacere, si sa stiti ca branza de la sibieni se vinde grav, este in toate pietele )) Note : Locatie : 8Aspect : Fata 6, Corp 7Oral : 5Normal : 6GFE : 7Halat : 100/fin De revenit...eu unul clar nu. Spor la treaba futaciosi si imi pare rau ca nu te-am ascultat Liviule.....dar macar v-am scutit pe voi de o vizita nereusita. Confirm Vizitat noaptea trecuta nu am timp sa detaliez si eu si nu ar avea rost BRavo pttiti 1
roxi69 Reputație: 38 Postat Martie 18, 2017 Autor Postat Martie 18, 2017 Bun, let's do it......din pacate nu l-am ascultat pe Liviu, sa ma duc pe drumul bun ) m-am dus sa testez ceva nou....mai bine stateam acasa Stabilit programare clasic, respectat de ambele parti, chestii dastea....am asteptat doar 5 min jos pe motiv ca isi face dus, ajuns sus, la Piata Neagra Iulia, m-a asteptat dupa usa cu tigara in mana, in casa era numai fum -1 defapt -3....aspect de copila, mna 19 ani.....am decis sa raman, ca de prost....mai are o colega micuta, pe care nu stiu daca am vazut-o pe aici, dar nu este mare lucru de ea, la fata este uratica, la corp sunt cam la fel, micute, slabute, ceva tate..... Imi inmana prosopul (Unul dinacela de fata, mic si MARO, ca sa stiti daca il primiti si voi), merg la dus, care era uscat complet, era clar ca nu si-a facut nimeni baie de cel putin o ora, cand sa ma sterg, vai de pula mea, prosopul ala mirosea a hoit, zici ca spalase cu el pe jos, asa miroase mopul meu de acasa, am aflat mai tarziu de ce, pentru ca l-a luat si la pus la uscat pe calorifer si probabil asa face mereu, si era probabil a 100-oara cand se stergea cineva cu el..... Ajuns in camera, fata goala, obosita, abea trezita, trecem la treaba, oral.....pfff slab rau, cu mana 90% cu gura 10%.Normal, mna...okeys cat de cat, se implica, geme usor, este stramta, tate frumusele, corp de pustoaica dupa cum am mai spus, prospatura.Cand am schimbat pozitia, a venit un miros de branzica....si avea si ceva alb la pizda, deci posibil sa isi deschida inca o afacere, si sa stiti ca branza de la sibieni se vinde grav, este in toate pietele )) Note : Locatie : 8Aspect : Fata 6, Corp 7Oral : 5Normal : 6GFE : 7Halat : 100/fin De revenit...eu unul clar nu. Spor la treaba futaciosi si imi pare rau ca nu te-am ascultat Liviule.....dar macar v-am scutit pe voi de o vizita nereusita.Bună, din câte observ nu ai fost deloc mulțumit. Legat de prosop , dacă erai atent când am ieşit din cameră ..prosopul a zburat direct în maşina de spălat în cazul în care ai uitat acest detaliu îți aduc eu aminte. Bunn...legat de brânzică? Aici zic pas... nu ştiu ce ai văzut tu dar eu cred că ai greşit destinatarul acestei recenzii. În fine...îmi cer mii de scuze dacă ai fost nemulțumit cu toate că nu prea se leagă ceea ce spui. Te pup 1
ptitii Reputație: 128 Postat Martie 18, 2017 Oras:Pestera Muierii Oras:Pestera Muierii Postat Martie 18, 2017 Decat in mintea ta nu se leaga bye 1
caramitru Reputație: 1 Postat Martie 18, 2017 Postat Martie 18, 2017 Tocmai ce am iesit de la Roxana. Vreau sa spun ca a fost o intalnire super ok. Bun , sunat , programat si ajuns in lumea pacatosilor. Am urcat in lift si am aterizat direct la usa ei. Roxana e o fata draguta care stie sa se faca placuta. Am schimbat cateva vorbe cu ea si Anays , colega ei la fel de draguta . Am decis sa stau o finalizare cu Roxana. Ma intrebat daca doresc sa fac un dus si am raspuns afirmativ. Baia curata, cu tot ce trebuie , prosop alb si curat, geluri de dus ..etc. Cat am facut eu dus ,domnisoara ma astepta complet goala asa ca am avut parte de o priveliste frumoasa chiar cum am intrat in camera. A inceput usor cu sarutari pe corp , FK si a trecut la oral. Un oral cu tente de deep , umed si foarte atenta la zonele sensibile! Dupa care ii spun sa montam caciulita si trecem la normal. Aici a stat ea deasupra si se ondula perfect pe al meu , am trecut la pozitia misionar si finalizat in caprita . Notele: igiena: 10 (nu am simtit nimic ciudat)corp: 9,5atitudine: 10oral: 8 (trebuie mai multa implicare , are potential)normal: 10 (a fost receptiva la dorintele mele si se simtea ca ii face placere.GFE: 9,5 (gemete tandre...dupa cum am spus am simtit ca ii face placere)locatia:10 halat:100 lei/o fin. Sa va fie de bine. 2 1
roxi69 Reputație: 38 Postat Martie 18, 2017 Autor Postat Martie 18, 2017 Tocmai ce am iesit de la Roxana. Vreau sa spun ca a fost o intalnire super ok. Bun , sunat , programat si ajuns in lumea pacatosilor. Am urcat in lift si am aterizat direct la usa ei. Roxana e o fata draguta care stie sa se faca placuta. Am schimbat cateva vorbe cu ea si Anays , colega ei la fel de draguta . Am decis sa stau o finalizare cu Roxana. Ma intrebat daca doresc sa fac un dus si am raspuns afirmativ. Baia curata, cu tot ce trebuie , prosop alb si curat, geluri de dus ..etc. Cat am facut eu dus ,domnisoara ma astepta complet goala asa ca am avut parte de o priveliste frumoasa chiar cum am intrat in camera. A inceput usor cu sarutari pe corp , FK si a trecut la oral. Un oral cu tente de deep , umed si foarte atenta la zonele sensibile! Dupa care ii spun sa montam caciulita si trecem la normal. Aici a stat ea deasupra si se ondula perfect pe al meu , am trecut la pozitia misionar si finalizat in caprita . Notele: igiena: 10 (nu am simtit nimic ciudat)corp: 9,5atitudine: 10oral: 8 (trebuie mai multa implicare , are potential)normal: 10 (a fost receptiva la dorintele mele si se simtea ca ii face placere.GFE: 9,5 (gemete tandre...dupa cum am spus am simtit ca ii face placere)locatia:10 halat:100 lei/o fin. Sa va fie de bine.Mă bucur că te-ai simțit bine 😘 ÅŸi te mai aÅŸtept cu drag 😋💋
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 18, 2017 Oras:outside Oras:outside Postat Martie 18, 2017 Tocmai ce am iesit de la Roxana. Vreau sa spun ca a fost o intalnire super ok. Bun , sunat , programat si ajuns in lumea pacatosilor. Am urcat in lift si am aterizat direct la usa ei. Roxana e o fata draguta care stie sa se faca placuta. Am schimbat cateva vorbe cu ea si Anays , colega ei la fel de draguta . Am decis sa stau o finalizare cu Roxana. Ma intrebat daca doresc sa fac un dus si am raspuns afirmativ. Baia curata, cu tot ce trebuie , prosop alb si curat, geluri de dus ..etc. Cat am facut eu dus ,domnisoara ma astepta complet goala asa ca am avut parte de o priveliste frumoasa chiar cum am intrat in camera. A inceput usor cu sarutari pe corp , FK si a trecut la oral. Un oral cu tente de deep , umed si foarte atenta la zonele sensibile! Dupa care ii spun sa montam caciulita si trecem la normal. Aici a stat ea deasupra si se ondula perfect pe al meu , am trecut la pozitia misionar si finalizat in caprita . Notele: igiena: 10 (nu am simtit nimic ciudat)corp: 9,5atitudine: 10oral: 8 (trebuie mai multa implicare , are potential)normal: 10 (a fost receptiva la dorintele mele si se simtea ca ii face placere.GFE: 9,5 (gemete tandre...dupa cum am spus am simtit ca ii face placere)locatia:10halat:100 lei/o fin. Sa va fie de bine.Nea Caramitre, felicitări și la mai mare!E ceva să începi să postezi după 5 ani de la înscrierea pe forum.
theitallianbull Reputație: 177 Postat Martie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2017 Nea Caramitre, felicitări și la mai mare!E ceva să începi să postezi după 5 ani de la înscrierea pe forum.Mai bine mai tarziu decat niciodata...5 ani nici nu e asa mult altora le ia 12 ani si tot nu scriu asa bine ca si Caramitru )))
glavan Reputație: -176 Postat Martie 19, 2017 Postat Martie 19, 2017 Cu putin timp in urma, saptamana trecuta am reusit sa o vizitez.Locatia este undeva la capatul Bd. unirii foarte aproape de Rondul Alba Iulia.Este un bloc nou si per total ai tot ce trebuie in locatie cu o mica exceptie la pat unde acesta are o mare adancitura...Comunicarea este foarte buna, as putea spune de 9.Fizic farta este si ea de 8.5.Igiena este la inaltime, nimic suspect, deranjant, dimpotriva.Prestatia generala fiind si ea de 8.5, ceea ce este mai mult decat bine.In concluzie am sa mai revin! 1 4
anays18 Reputație: 317 Postat Martie 19, 2017 Postat Martie 19, 2017 Cu putin timp in urma, saptamana trecuta am reusit sa o vizitez.Locatia este undeva la capatul Bd. unirii foarte aproape de Rondul Alba Iulia.Este un bloc nou si per total ai tot ce trebuie in locatie cu o mica exceptie la pat unde acesta are o mare adancitura...Comunicarea este foarte buna, as putea spune de 9.Fizic farta este si ea de 8.5.Igiena este la inaltime, nimic suspect, deranjant, dimpotriva.Prestatia generala fiind si ea de 8.5, ceea ce este mai mult decat bine.In concluzie am sa mai revin!
roxi69 Reputație: 38 Postat Martie 19, 2017 Autor Postat Martie 19, 2017 Cu putin timp in urma, saptamana trecuta am reusit sa o vizitez.Locatia este undeva la capatul Bd. unirii foarte aproape de Rondul Alba Iulia.Este un bloc nou si per total ai tot ce trebuie in locatie cu o mica exceptie la pat unde acesta are o mare adancitura...Comunicarea este foarte buna, as putea spune de 9.Fizic farta este si ea de 8.5.Igiena este la inaltime, nimic suspect, deranjant, dimpotriva.Prestatia generala fiind si ea de 8.5, ceea ce este mai mult decat bine.In concluzie am sa mai revin!Te pup ÅŸi te mai aÅŸtept cu drag!💋 1
glavan Reputație: -176 Postat Martie 19, 2017 Postat Martie 19, 2017 Multumesc, am sa onorez invitatia!
deephardfuck Reputație: -1 Postat Martie 19, 2017 Postat Martie 19, 2017 Poți avea orgasm la cunnilingus? Aș vrea să încercăm un face-sitting, să-ți pot savura pe deplin efluviile orgasmice. 1
roxi69 Reputație: 38 Postat Martie 19, 2017 Autor Postat Martie 19, 2017 Multumesc, am sa onorez invitatia!Te pup 1
roxi69 Reputație: 38 Postat Martie 20, 2017 Autor Postat Martie 20, 2017 Poți avea orgasm la cunnilingus? Aș vrea să încercăm un face-sitting, să-ți pot savura pe deplin efluviile orgasmice. Nu, îmi pare rău!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum