Sari la conținut

Iulia 0736812759

Postări Recomandate

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France

Zbor plăcut către destinația finala Ai grija de tine , si spor la toate Iulia :*

Acolo va fi ok 100%

Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

Zbor plăcut către destinația finala Ai grija de tine , si spor la toate Iulia :*

Acolo va fi ok 100%

Garantezi tu, nu?

daca vineri a fost ieri, azi e marti ?! ca e Belgia.. sau CUM ?!

Ce-ai fumat? Ca vrem si noi...

• Like 2
Link spre comentariu

Garantezi tu, nu?

Ce-ai fumat? Ca vrem si noi...

Dacă nu știi Nush Dc te amesteci in discuție cu mine ...

Da pot garanta , e vreo problema ...? Ai ceva de obiectat ???

Link spre comentariu
  • Oras:arad

Legal ilegal merg unde vreau si fac ce vreau Fiecare sa se uite in gradina lui. Decat sa fiu sifon la garda Da sa nu am 20 lei in buzunar Ca altii mai bine risc pe pielea mea unde e ilegal :)))) pace ( e trb generalizata nu ma refer la cineva anume) . Va pup e ultimul meu post.

• Like 6
Link spre comentariu

E pe mana cu Romelia, garantează pentru tot. La fel cum știe că e ilegală prostitutia in Marea Britanie.

Dacă s un pârlit de Camionagiu n-am ajuns încă pe uk ;)! Garantez ce vreau domnu razvan pace prietene si vremuri bune , economie pe dreapta si drumuri bune ca in Bavaria

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

Legal ilegal merg unde vreau si fac ce vreau Fiecare sa se uite in gradina lui. Decat sa fiu sifon la garda Da sa nu am 20 lei in buzunar Ca altii mai bine risc pe pielea mea unde e ilegal :)))) pace ( e trb generalizata nu ma refer la cineva anume) . Va pup e ultimul meu post.

Drum bun. Sa trimiti si la "amaratii" aia care te-au vizitat, cate 20 lire pe zi, ca tu oricum faci de 100 ori mai mult acolo... sau nu.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all

Pacat,

la buci eu nu am dat

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:...

Din informatiile pe care le detin (neverificate in totalitate) fata este manevrata de niste "rechini" de etnie. Asa ca face ce zic ei.

Cred ca te inseli.

Spun "cred" pentru ca, vreo doua saptamani sau trei, noi doua am legat o amicitie. Vorbeam non stop, ea a venit de multe ori la mine, aproape zilnic dupa ce termina programul, eu am fost la ea acasa (in nord), intr-o noapte chiar a stat cu mine pana a venit prietenul meu de la munca, mie fiindu-mi rau...pana pe la vreo 3 dimineata. Eu nu am auzit-o macar odata sa vorbeasca la telefon cu un barbat (telefonul de job il inchidea) in afara de tipul care o tatua si o suna pe nr personal.

Iar afara lucreaza doar pe agentii. Si eu in UK am lucrat pentru o agentie cam trei luni, sefa fiind englezoaica. 

Sursele? Sunt "surse". Multi vorbesc. Si mai stiu ca Iulia are o boala pe tigani ...valeu. I se trage de cand a lucrat in Emirate. Ca aia tot tigani sunt. Mai cizelati si mai cu bani, dar tot tigani.

E prea tupeista si desteapta sa aiba peste.

Eu am spus doar ce am vazut.

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: -452

Cred ca te inseli.

Spun "cred" pentru ca, vreo doua saptamani sau trei, noi doua am legat o amicitie. Vorbeam non stop, ea a venit de multe ori la mine, aproape zilnic dupa ce termina programul, eu am fost la ea acasa (in nord), intr-o noapte chiar a stat cu mine pana a venit prietenul meu de la munca, mie fiindu-mi rau...pana pe la vreo 3 dimineata. Eu nu am auzit-o macar odata sa vorbeasca la telefon cu un barbat (telefonul de job il inchidea) in afara de tipul care o tatua si o suna pe nr personal.

Iar afara lucreaza doar pe agentii. Si eu in UK am lucrat pentru o agentie cam trei luni, sefa fiind englezoaica.

Sursele? Sunt "surse". Multi vorbesc. Si mai stiu ca Iulia are o boala pe tigani ...valeu. I se trage de cand a lucrat in Emirate. Ca aia tot tigani sunt. Mai cizelati si mai cu bani, dar tot tigani.

E prea tupeista si desteapta sa aiba peste.

Eu am spus doar ce am vazut.

Am vazut si eu din cum a scris in postari ca o duce capul.

Dar plimbarule pe la Mall si compania unor fuste lungi si a unor cefe groase nu ii fac cinste in cazul asta.

Oricum, fiecare face cam ce vrea cu viata ei. Nu intram in polemici ca este inutuil.

Sa fie sanatoasa acolo unde a plecat.

Link spre comentariu

Am vazut si eu din cum a scris in postari ca o duce capul.

Dar plimbarule pe la Mall si compania unor fuste lungi si a unor cefe groase nu ii fac cinste in cazul asta.

Oricum, fiecare face cam ce vrea cu viata ei. Nu intram in polemici ca este inutuil.

Sa fie sanatoasa acolo unde a plecat.

Bai "fuste lungi" :)))) singuru mall in care ieseam era afi si ieseam singura si m-au vazut "n" clienti singura prin mall si ma salutau asa ca numai vorbi tu doar pentru ca ai impresia ca numai sunt pe forum si nu am sa raspund,

Multumesc Alice te pupic dulce

Polemici vor fi mereu :P.

Am sa ma intorc :))) spre bucuria unora si tristetea altora (to be continued..)

• Like 7
Link spre comentariu

Bai "fuste lungi" :)))) singuru mall in care ieseam era afi si ieseam singura si m-au vazut "n" clienti singura prin mall si ma salutau asa ca numai vorbi tu doar pentru ca ai impresia ca numai sunt pe forum si nu am sa raspund,

:kiss2

Link spre comentariu

buna Iulia :* 

o poza cu tine din Uk vedem si ochii nostri? :)

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...