Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Da.

Chiar că...
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Irefutabil!

Ce pot să zic...
Vizitator clypper
Reputație: 0
Postat

In viata nu trebuie sa dai explicatii nimanui pentru ceea ce faci, atata timp cat nu deranjezi, nu superi si nu ranesti alte persoane. Ce faci tu cu viata ta, e strict problema ta, sunt deciziile tale, iar ceilalti trebuie sa ti le respecte, fara sa te judece.

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

In viata nu trebuie sa dai explicatii nimanui pentru ceea ce faci, atata timp cat nu deranjezi, nu superi si nu ranesti alte persoane. Ce faci tu cu viata ta, e strict problema ta, sunt deciziile tale, iar ceilalti trebuie sa ti le respecte, fara sa te judece.

Cu ultima parte e cam dificil. Nu ca nu as fi de acord cu tine, insa sa ai respectul tuturor celor din jur, este doar ceva ce iti poti dorii, dar nu o sa ai 100%. Sta in firea omului sa judece alti oameni. Sunt unii care o sa te judece chiar daca deciziile pe care le iei cu privire la viata ta, nu ii afecteaza cu nimic, insa tot gasesc ei ceva prin care sa te critice, judece si chiar sa te jigneasca. Exemple se gasesc pe paginile acestui forum destule. Bine, aici e o lume virtuala, dar si in viata de zi cu zi e cam la fel. 

Vizitator clypper
Postat

Cu ultima parte e cam dificil. Nu ca nu as fi de acord cu tine, insa sa ai respectul tuturor celor din jur, este doar ceva ce iti poti dorii, dar nu o sa ai 100%. Sta in firea omului sa judece alti oameni. Sunt unii care o sa te judece chiar daca deciziile pe care le iei cu privire la viata ta, nu ii afecteaza cu nimic, insa tot gasesc ei ceva prin care sa te critice, judece si chiar sa te jigneasca. Exemple se gasesc pe paginile acestui forum destule. Bine, aici e o lume virtuala, dar si in viata de zi cu zi e cam la fel. 

Sunt perfect de acord cu tine. Sunt oameni care fac lucruri de care nu sunt mandri si tot ajung sa judece pe altii. Niciodata nu vedem gunoiul din ochiul nostru, ci vedem gunoiul din ochiul altuia. Cum ai zis si tu, asta ne e firea.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sunt perfect de acord cu tine. Sunt oameni care fac lucruri de care nu sunt mandri si tot ajung sa judece pe altii. Niciodata nu vedem gunoiul din ochiul nostru, ci vedem gunoiul din ochiul altuia. Cum ai zis si tu, asta ne e firea.

Un om care critica are nevoie doar de o confirmare... si nu este neaparat vorba de tine.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Partial!

Cam da...
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

.... nimic

Stiu...
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sunt persoane care se simt deranjate usor si se supără des... Te orientezi si in functie de ele?

Ceilalți nu sunt obligați sa-ti respecte deciziile... pentru ca si ei le au pe ale lor, iar ei nu doresc pur si simplu sa intre in conflict cu tine. De aceea nu ii obliga!...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cine e deranjat să sune la deranjamente sau să ia un colebil

Cam asa?

https://youtu.be/nWUuoIO8Ay0

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce pot să zic...

Nimic. Taci!

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Așa este, nu ești dator nimănui dar totuși eu cred ca Steaua are meci greu diseară cu CFR.

• Like 6
Vizitator clypper
Postat

Sunt persoane care se simt deranjate usor si se supără des... Te orientezi si in functie de ele?

Ceilalți nu sunt obligați sa-ti respecte deciziile... pentru ca si ei le au pe ale lor, iar ei nu doresc pur si simplu sa intre in conflict cu tine. De aceea nu ii obliga!...

N-am inteles asta cu "se simt deranjate usor si se supara des si eu trebuie sa ma orientez in functie de ele"? Adica actiunile, faptele, lucrurile pe care urmeaza sa le fac, trebuie sa le fac in functie de anumite persoane? Nu iti place ceea ce fac, fii indiferent, daca nu reusesti sa imi respecti decizia. Si ma refer strict la deciziile pe care le iau pentru mine, nu pentru altii.

Vizitator clypper
Postat

Așa este, nu ești dator nimănui dar totuși eu cred ca Steaua are meci greu diseară cu CFR.

1 solist, iti zic eu :D

Postat

1 solist, iti zic eu :D

Așa ar fi normal dar CFR e în formă. De fapt e mai in forma decat Steaua.

• Oras:Resita
  • Oras:Resita
Postat

Nu-i chiar asa.Mai trebuie sa tii cont si de feedback.Cand 2 sau mai multi iti spun ca esti beat te cam duci la culcare.

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Nu-i chiar asa.Mai trebuie sa tii cont si de feedback.Cand 2 sau mai multi iti spun ca esti beat te cam duci la culcare.

Cu cine?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...