Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Sunt două lumi. Una, pe care o trăim "la lumină ", în care suntem oameni "onorabili" și cealaltă promiscuă, pe care o ținem ascunsă, secretă. E valabil și pentru noi și pentru ele.

Cu o mica sau mare diferenta : unii o aduc la lumina si pe una si pe cealalta

Deci....cum facem incadrarea aicisa  ?  :hmmm 

Postat

Secretă... pentru că nu întotdeauna sunt experiențe din care putem să scoatem frumosul. Eu m-am riscat... si nu am dat gres deloc. Până să vin in Ro. nu avusesem acces direct la lumea prostituției... si gândeam urât despre bărbații care se duceau în disperare la tot felul de prostituate. Stiam că nu era neaparat gândul meu, că eu nu aveam nici o probă... ci erau doar mentalitățile altor oameni pe care mi le insusisem. Imi revin in minte cuvintele care le-a scris mai sus in comentariul sau Nobel, cuvinte care mi-au atras atentia:"nu e obligatoriu dar s-ar putea sa aiba de suferit". Acest "s-ar putea" e un termen cam vag pentru mine.

Chiar nu aveam nici un motiv ca in Romania sa fiu o prostituată de rand... puteam sa fac lucrurile in multe alte feluri. Însă, mi-am zis ca daca tot am gustat din borcanul cu miere... pot incerca sa mai scap de o mentalitate care nu-mi dădea pace. Voiam sa stiu daca acesti bărbați sunt asa cum se spunea despre ei... hm, si a fost ciudat, ca i-am provocat la maxim si am constatat ca aveau niste reguli nescrise. Reguli peste care nu am putut sa trec... niste reguli ce tin de integritatea umană si pe care le respect de asemenea. Eu credeam ca in lumea fanteziei totul este permis si ca am sa vad oameni care se distrug, oameni care-si cauta pieirea... dar nu a fost asa pentru ca lumea aceasta este bine delimitată. Am crezut ca bărbatul ii permite femeii sa facă răul... pentru ca văzusem cu câtă satisfactie vorbeau femeile despre acel rau, proiectand bărbatului acele însusiri.

Dar nu... in loc de toate aceste gânduri ale mele am gasit altceva, ceva ce in "lumea cealalta" nu mai are oricine curaj sa caute. Asa ca eu ii numesc curajoși pe acesti bărbați, asa cum sunt ei, si... in aceasta lume a lor.

Ca sa reduc mult din textul tau din care am prins ideea  o sa-ti spun o chestie sub forma de gluma .

Aveam o baba , vecina de-a mea , care a "jucat" pe mesele lu' Ceausescu pana "i-au crapat talpile la pantof" , cum se spunea pe atunci  , a venit Revolutia  ala s-a dus si ea a ramas fara "job" dar in schimb a trait ca o "doamna" pana la varsta de 85 de ani  :)

• Like 16
  • Minus 16
Postat

Cam asa? Lamuriti-ma totusi...

Fumezi cam mult ....zac pachetele acelea de tigari si scrumierele(pline) peste tot  aruncate ...semn rau   :no2 :laugh2

Da cine este POZARUL tau ?  Tot ala ?  :laugh2

• Like 13
  • Minus 16
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cu o mica sau mare diferenta : unii o aduc la lumina si pe una si pe cealalta

Deci....cum facem incadrarea aicisa  ?  :hmmm

Excepția confirmă regula.
  • Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Fumezi...pffff oribil

Da, aiurea! Pe tine te mai doare?
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu glumesc.te-am întrebat dacă ai făcut rost de cei 300 euro?

Trebuie o mie de euro pentru un apartament in zona de nord.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
  • Like 5
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...