Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 13, 2017 Postat Martie 13, 2017 EUROVISION 2017. Ilinca si Alex Florea reprezinta Romania la Kiev: Really? Wtf!
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 13, 2017 Postat Martie 13, 2017 Comparație? Nu există! Super tare față de porcăria de yodel IT!
obsedatul Reputație: -2024 Postat Martie 13, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Martie 13, 2017 EUROVISION 2017. Ilinca si Alex Florea reprezinta Romania la Kiev: Really? Wtf! Esti invidioasa pe calitatile vocale ale solistei? 2 1
quasim Reputație: 2451 Postat Martie 13, 2017 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Martie 13, 2017 Apreciez incercarea ta de promovare a acestui concurs, insa e sortita esecului.E un festival depasit moral, are la baza niste principii politice si promoveaza un gen de muzica revoluta. 7
quasim Reputație: 2451 Postat Martie 13, 2017 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Martie 13, 2017 Apreciez incercarea ta de promovare a acestui concurs, insa e sortita esecului.E un festival depasit moral, are la baza niste principii politice si promoveaza un gen de muzica revoluta. 5
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 13, 2017 Postat Martie 13, 2017 Apreciez incercarea ta de promovare a acestui concurs, insa e sortita esecului.E un festival depasit moral, are la baza niste principii politice si promoveaza un gen de muzica revoluta. Eu nu cred ca delia vrea sa promoveze concursul asta, pur si simplu este pe langa, a scris pentru ca nu i s-au trezit ( era sa zic sculat) inca potentialii clienti. 2 6
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 13, 2017 Postat Martie 13, 2017 Eu nu cred ca delia vrea sa promoveze concursul asta, pur si simplu este pe langa, a scris pentru ca nu i s-au trezit ( era sa zic sculat) inca potentialii clienti. și cu toate astea , limba mea Este in semnătura ta pur și simplu mi se pare nedrept că melodia lui Trăistariu nu a intrat în finală pe locul 1 să ne reprezinte la Kiev,nu mai face speculatii matinale ) 3
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 13, 2017 Postat Martie 13, 2017 Esti invidioasa pe calitatile vocale ale solistei? foarte 3
picon Reputație: 1046 Postat Martie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 13, 2017 Să vină cârnatul ăla din Austria, zic! 1
pulesteu Reputație: 10795 Postat Martie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2017 Ma cac pe Eurovision. Puteti continua. 12 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2017 Postat Martie 13, 2017 Eurovision a ajuns un gunoi.... Cand se prezinta asemenea capodopere, dar castiga insa niste mizerii de melodii, ce poti sa mai spui... ? 1. Georgia (2015) - Nina Sublatti, Warrior 2. Slovenia (2015) - Maraaya: Here for you 3. Azerbaijan (2017) - Dihaj: Skeletons (mi-ar place sa castige, dar...) 3
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2017 In istoria Eurovision, nu cred ca a existat o melodie mai PENIBILĂ ȘI MAI DE CĂCAT decat această melodie cu care mergem noi anul acesta. Au mai fost melodii slabe sau foarte slabe cu care ne-am prezentat dar aceasta caricatură de sunete și vorbe (că nu se poate numi melodie), nu doar că poate fi notată cu minus dar nici măcar nu poate fi ascultată până la capăt, oricâtă răbdare ai avea. Nu găsesc cuvintele potivite să caracterizez acest jeg nenorocit de ametesc de sunete și cuvinte penibile. Yodel it? Futu-vă-n gură p-ăia care ați compus-o, pe cei care o interpretati și pe cei care ați votat-o. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2017 Postat Martie 13, 2017 In istoria Eurovision, nu cred ca a existat o melodie mai PENIBILĂ ȘI MAI DE CĂCAT decat această melodie cu care mergem noi anul acesta. Au mai fost melodii slabe sau foarte slabe cu care ne-am prezentat dar aceasta caricatură de sunete și vorbe (că nu se poate numi melodie), nu doar că poate fi notată cu minus dar nici măcar nu poate fi ascultată până la capăt, oricâtă răbdare ai avea. Nu găsesc cuvintele potivite să caracterizez acest jeg nenorocit de ametesc de sunete și cuvinte penibile. Yodel it? Futu-vă-n gură p-ăia care ați compus-o, pe cei care o interpretati și pe cei care ați votat-o.Cea mai buna prezenta a Romaniei la Eurovision, dupa parerea mea, a fost in 2010, Paula Seling & Ovi - Playing with fire. Am fost cel mai aproape sa castigam. Am terminat pe 3 parca (pentru ca Moldova, Olanda si Spania, daca retin bine = cate un punct, din motive politice)... Am mai avut o sansa, tot cu ei, in 2014, dar la fel s-a irosit...Melodia celor de la Voltaj din 2015 nu avea nici un fel de sansa, pentru ca (da, crudul adevar) ar fi jignit "Maretia" UE... 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2017 Cea mai buna prezenta a Romaniei la Eurovision, dupa parerea mea, a fost in 2010, Paula Seling & Ovi - Playing with fire. Am fost cel mai aproape sa castigam. Am terminat pe 3 parca (pentru ca Moldova, Olanda si Spania, daca retin bine = cate un punct, din motive politice)... Am mai avut o sansa, tot cu ei, in 2014, dar la fel s-a irosit...Melodia celor de la Voltaj din 2015 nu avea nici un fel de sansa, pentru ca (da, crudul adevar) ar fi jignit "Maretia" UE... Adevarat!!!
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Martie 13, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 13, 2017 O adunatura de homo la eurovision... Asculta ce spune Cezar Ouatu,despre aceasta emisiune.............Muie la eurovision. 5
george bacovia Reputație: -446 Postat Martie 13, 2017 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Martie 13, 2017 Unde organizăm la anul Eurovision? 2 3
obsedatul Reputație: -2024 Postat Martie 13, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Martie 13, 2017 Gluma zilei! :laugh2
raffaello Reputație: -6837 Postat Martie 13, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 13, 2017 Eu nu cred ca delia vrea sa promoveze concursul asta, pur si simplu este pe langa, a scris pentru ca nu i s-au trezit ( era sa zic sculat) inca potentialii clienti. și cu toate astea , limba mea Este in semnătura ta pur și simplu mi se pare nedrept că melodia lui Trăistariu nu a intrat în finală pe locul 1 să ne reprezinte la Kiev,nu mai face speculatii matinale ) 4 4
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 14, 2017 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 14, 2017 Unde organizăm la anul Eurovision? Știe joistii!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 14, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 14, 2017 Rusia va fi reprezentată la Eurovision 2017 de Iulia Samoilova, o cântăreață în scaun cu rotile, în vârstă de 27 de ani, originară din Uhta, Rusia. Piesa cu care ea va încerca să cucerească audiența de la Kiev se numește ”Flame is burning”. Iulia Samoilova suferă de amiotrofie spinală și se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile, potrivit kankan.md.Ea a devenit cunoscută publicului din Rusia după ce a ajuns în finala show-ului Allei Pugaciova, „Factor А”, în 2013. 2 1
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Martie 14, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 14, 2017 Sa-mi bag pula-n el de topic si un el de Eurovision. 5
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 14, 2017 Postat Martie 14, 2017 Sa-mi bag pula-n el de topic si un el de Eurovision. bagă pl in altă parte ) 3
genovese Reputație: -418 Postat Martie 15, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Martie 15, 2017 bagă pl in altă parte ) unde?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum