Sari la conținut

Giulia Rasaritului 0725779911

Postări Recomandate

• Oras:Los Angeles
Postat

Buna!Fk e posibil?

Du-te la Jacq...ca iti da din belsug!!!
Postat

Bună seara florin20170101! Știu de programarea stabilită, doar că a trebuit să mă văd urgent cu proprietarul apartamentului și nu am mai putut răspunde după orele 18:00! Imi cer mii de scuze, a fost ceva ce a intervenit pe moment, nu ma asteptam , nu sunt genul de om care să nu își respecte cuvântul. ÃŽncă o data, imi cer scuze, si sper sa ne vedem! Te pup si o seara frumoasă!!!😙😙😙

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna Giulia, poti posta poze recente, te rog? Multumesc!

Postat

Bună! Da, lucrez azi, iar prețul de 100 lei este fin dar cu oralul protejat.

Chiar dacă nu sunt poze recente , diferența nu exista intre cele pe care le am si cum arăt defapt! Nu am poze recente, imediat cum voi avea le voi face cunoscute 😉😚ðŸ˜

• Like 2
Postat

Bună ziua , domnilor! Vreau să vă spun că voi lipsi câteva zile pentru că am o problemă de familie și a trebuit să plec urgent spre casă! Vă mulțumesc de înțelegere! Vă pup 😚😚😚😚

• Like 2
Postat

Buna seara ! Recunosc ca sunt abonat la acest site de ceva vreme dar spre rusinea mea fara nici o postare pana acum ! Imi cer scuze fata de contribuabilii adevarati si le multumesc pentru sfaturile si experientele povestite.

Cu toate ca nu sunt la prima experienta am simtit nevoia  sa trec peste timiditate si sa va povestesc despre vizita facuta Giuliei .

Programarea a fost facuta telephonic cu o zi inainte ...sincer as fi preferat varianta SMS-ului  dar ulterior am aflat ca nu raspunde (motivul invocat fiind lipsa credit-ului). Am revenit a doua zi pentru confirmare si surprizantor m-a recunoscut asigurandu-ma ca programarea a fost facuta.

Am ajuns la ea (pe Dezrobirii spre zona cu case intr-un bloc nou ) , raspuns imediat la telefon si indrumat spre apartament. Aparatmentul OK (deh bloc nou) ea in chilotei si sutien cocotata pe pantofi cu toc cui (foarte sexy de altfel) .

Am fost condus in camera unde am recapitulat oferta : 250 ron ON cu finalizare orala , NP si FK ! Banii I-am lasat dinainte la solicitarea Giuliei iar apoi am fost indrumat catre dus primind prosop curat si papuci cu rugamintea ca la sf dusului sa ciocanesc in usa pentru a fi condus inapoi in camera (probabil nu este singura in locatie ).

Inainte de inceperea actiunii am fost intrebat daca doresc sa pastreze pantofii !

Actiunea a decurs super OK cu FK din belsug si atentie deosebita imprejurimilor la oral . Giulia este o fata extraordinara cu mult bun simt si un dezvoltat simt al umorului . Poti conversa usor cu ea aproape despre orice .

La normal geme foarte provocator si accepta toate pozitiile propuse . Daca te porti frumos cu ea poti avea parte de o experienta memorabila .

Este o tipa fresh , draguta la fata cu un corp tanar , micuta de statura (aprox. 1.60 ), slim fit , sani rotunzi potriviti constitutiei si un fund rotund si apetisant (pacat ca nu face anal).Igiena este impecabila , epilata complet ,pasarica frumoase cu labii  usor proeminente .

Notele :

Locatia 10 : Dezrobirii spre Lacul Morii , usor de ajuns cu taxi sau masina ,dotata corespunzator

Giulia 9.5 : ireprosabila pentru atitudine ,implicare ,igiena si starea reconfortanta pe care ti-o induce

Oral 9.5 : foarte bun , umed cu atentie la ooo , ritm sustinut

Normal 9 : implicata , gemete stimulatoare

GFE 9.50 : FK sustinut

Cadou : 250 ron /h - 2 finalizari

De revizitat - clar da !

De recomandat : celor doritori de ceva proaspat si tanar dar cu bun simt (probabil usor genul romantic - cel putin asta e parerea mea) .

Va salut si promit sa revin si cu alte recenzii!

• Like 8
Postat

Bună ziua, domnilor! Vă doresc o săptămână frumoasă și îmi doresc să ne revedem cu drag!🤗🤗😚😚😚

Postat

Va salut domnilor

Ieri de la 16.30 am avut program cu Giulia...un singur glont pentru care s-a achitat 100 lei cu OP si NP...eu eram chitit pe ON, dar nu am mai adaugat 50 lei si cred ca am luat decizia corecta, mai ales ca nu sunt cu cim cu cob sau alte fantezii de acest tip.

Nu am avut pb de comunicare sau nerespectare a programarii...

Am ajuns relativ usor la locatie, sector 6, ...bloc nou, foarte ok in interior, imparte locatia cu o colega dar nu am simtit nimic, nici un zgomot.

Serviciile pot sa le caracterizez fiind rezonabile, oralul fara DT...mana este utilizata ...oho, atentie la bijuterii, din cand in cand...plus niste dintisori pe ici pe colo(bine ca am avut protectie altfel ar fi fost mai complicat).

NP-ul a fost bunisor...fata e slim un corp bine proportionat pt 160 inaltime, sani feciorelnici chiar o incantare pt ochi.

Cand o prinzi in brate o simti avand in vedere gingasia liniilor aerobice, prins bucile in maini si dat in LOT- misto senzatia, apoi misionar si incheiat in doggy...o partida interesanta plus ca e in sector 6...destul de aproape de mine.

Note:

Locatie- 9+

OP- intre 6-7 nu e punctul ei forte, din punctul meu de vedere

NP- 9 e ok...si merita de vizitat, clar

Igiena - 8 - nu a facut dus cat am fost si parca, parca am simtit ceva spre final, dar sa nu exagerez.

Atitudine - 10

Fata cam la 1,60 m inaltime, dragutica, nu are treaba cu etnia...as acorda un 8, daca 10 e data fotomodelelor

In rest...te salut Laury pt recomandare, merci Giulia si bafta la ciocane baieti.

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Va salut domnilor

Ieri de la 16.30 am avut program cu Giulia...un singur glont pentru care s-a achitat 100 lei cu OP si NP...eu eram chitit pe ON, dar nu am mai adaugat 50 lei si cred ca am luat decizia corecta, mai ales ca nu sunt cu cim cu cob sau alte fantezii de acest tip.

Nu am avut pb de comunicare sau nerespectare a programarii...

Am ajuns relativ usor la locatie, sector 6, ...bloc nou, foarte ok in interior, imparte locatia cu o colega dar nu am simtit nimic, nici un zgomot.

Serviciile pot sa le caracterizez fiind rezonabile, oralul fara DT...mana este utilizata ...oho, atentie la bijuterii, din cand in cand...plus niste dintisori pe ici pe colo(bine ca am avut protectie altfel ar fi fost mai complicat).

NP-ul a fost bunisor...fata e slim un corp bine proportionat pt 160 inaltime, sani feciorelnici chiar o incantare pt ochi.

Cand o prinzi in brate o simti avand in vedere gingasia liniilor aerobice, prins bucile in maini si dat in LOT- misto senzatia, apoi misionar si incheiat in doggy...o partida interesanta plus ca e in sector 6...destul de aproape de mine.

Note:

Locatie- 9+

OP- intre 6-7 nu e punctul ei forte, din punctul meu de vedere

NP- 9 e ok...si merita de vizitat, clar

Igiena - 8 - nu a facut dus cat am fost si parca, parca am simtit ceva spre final, dar sa nu exagerez.

Atitudine - 10

Fata cam la 1,60 m inaltime, dragutica, nu are treaba cu etnia...as acorda un 8, daca 10 e data fotomodelelor

In rest...te salut Laury pt recomandare, merci Giulia si bafta la ciocane baieti.

bravo, felicitari!

• Oras:bucuresti
Postat

Ia-ti dat nas, a ridicat prețurile si la 100 lei finalizarea nu face oralul neprotejat, mai dai 50 lei, vrei 69 mai dai 50 lei! Cand a început in primăvara a fost super ok, acum a pus ceva bani deoparte si a început cu fițe!

Postat

Bună ziua, domnilor! Vă doresc o săptămână frumoasă și îmi doresc să ne revedem cu drag!

Buna Giulia ... din pacate nu ai acces la PM, asa ca ti-am trimis un SMS... vorba cantecului. 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ia-ti dat nas, a ridicat prețurile si la 100 lei finalizarea nu face oralul neprotejat, mai dai 50 lei, vrei 69 mai dai 50 lei! Cand a început in primăvara a fost super ok, acum a pus ceva bani deoparte si a început cu fițe!

Fara suparare dar ai scris tu de bine la una din dr taberei, am fost si era petarda....deci despre ce vorbim?

Hai sa comparam corect.

Postat

Fara suparare dar ai scris tu de bine la una din dr taberei, am fost si era petarda....deci despre ce vorbim?

Hai sa comparam corect.

Ai fost la colega ei, stiu de cine zici....ii folosește pozele. Imi pare rau
Postat

Deși am fost la Giulia fără sa ii las un review pot spune ca nu mi-a cerut nimic în plus. Singurul lucru în plus a fost pentru finalizarea orala care a fost stabilita de la bun început ca fiind 50 lei și cu toate acestea am preferat sa finalizez tot normal :)

Postat

Bună ziua!

Aș dori să le mulțumesc celor care văd realitatea și vorbesc pe baza unor întâlniri reale în compania mea 😠vă sărut, domnilor!😚😚😚

Legat de poze...pozele mele personale sunt folosite chiar și în București(sector 4) dar și în alte județe 😉 dar nu reacționez pentru că eu mă cunosc iar alte persoane se pare că nu ðŸ˜

Iar în ultimul rând, prețurile mele sunt fixe de ceva timp, nu mă sucesc cum bate vântul ☺

O săptămână minunată și să ne revedem cu bine 🤗🤗😚😚

• Like 1
Postat

Bună! Da

pai ti-am trimis un sms saptamana trecuta ... in care ma semnasem si astept si acum raspunsul...  :wink2  Ca PM-ul, inca nu-l ai activ.  :hug1

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Salutare dragi tovarasi,

Tocmai ce am venit de la Giulia.

Am programat rapid, cu 30 min inainte.

Este un bloc nou, modern, intre Sos. Virtutii si Lacul Morii, pe romaneste dezdrobirii.

Am ajuns la locatie, domnisoara undeva la 1.70 cu tocuri ma astepta zambind dupa usa. 

M-am dus la dus, am primit un prosop nou si m-am reintors in camera. 

Actiunea a inceput cu FK intens efectuat super fain, apoi a continuat cu un ON la initiativa mea, am schimbat 20 minute 2-3 pozitii si apoi am finalizat pe limbuta ei mica.

Aspect: 8/10, genul pustoaicei de a 12a pe care o agati in pauza. 

Oral: 8.5/10! De imbunatatit, dar chiar si asa, a fost genial!

GFE: 9/10 deschisa, vorbareata, atitudine de colega de birou cu care te mai futi din cand in cand. (a adus apa si suc, dar nu era cazul, eram full)

Normal 9/10 se implica si fiind skinny se muleaza pe pula ca bastonul jandamului pe spatele tau. 

Locatie: Chiar ok, nu vin toti taranii labari taximetristi. 

Tarif: 150 Ron 1 finalizare (orala) Am venit cu 200 ron, la care domnisoara mi-a dat rest. 

Recomand!

• Like 9

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.