miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 23, 2017 de ce minti?din ce ai descris aici nu pare a fi pestele soniei ci pestele lui CInestie MOORRRR !!! :laugh2
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2017 Eu macar merg de cel putin doua ori pe saptamana la femei dar sunt saltii care nu au mai fost de doi ani si bantuie toate topicele cu remarci.MOOOORRRR 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 23, 2017 Acest topic este cu si despre pesti?Numai ....ca doar ei raspund/colaboreaza aici pe forum in locul fetelor si gasesc fereastra disponibila Tipule....iar ma vad nevoit sa intervin....Pestele,protectorul,sau cum vrei sa-i spui....nu se sperie de cei de pe forum Mie imi zici ...doar i se deranjeaza putin taraba Nu trebuie sa te justifici fata de mine cu nimic 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 23, 2017 Eu macar merg de cel putin doua ori pe saptamana la femei dar sunt saltii care nu au mai fost de doi ani si bantuie toate topicele cu remarci.MOOOORRRRTe-ai enervat din nou , este? Am spus eu ca nu mergi , chiar si de 6-7 ori pe saptamana ? Uneori esti si trainer ptr. altii .....un bun exemplu , ce sa zic . 5
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2017 Te-ai enervat din nou , este? Am spus eu ca nu mergi , chiar si de 6-7 ori pe saptamana ? Uneori esti si trainer ptr. altii .....un bun exemplu , ce sa zic . 7
nid 35 Reputație: 637 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2017 dupa cum vad acest topic trebuie mutat la "discutii generale".. 3
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2017 dupa cum vad acest topic trebuie mutat la "discutii generale".. Se va intampla. Dupa ce guvizii o vor retrage de pe piata bucuresteana si o vor trimite la prestat in UE .... 3
del rey Reputație: 3954 Postat Martie 23, 2017 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Martie 23, 2017 Se va intampla. Dupa ce guvizii o vor retrage de pe piata bucuresteana si o vor trimite la prestat in UE ....Sau poate in UK 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 23, 2017 Sau poate in UK au inceput sa se intoarca cursele de pe UK 4
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2017 au inceput sa se intoarca cursele de pe UK Te inseli acum incepe sa miste europa,pana acum a fost moarta
grumetel Reputație: 40 Postat Martie 23, 2017 Oras:B Oras:B Postat Martie 23, 2017 Salutare A mai fost cineva la domnisora Sonia? Se preconizeaza o noua deplasare in zona si ma bate gandul sa revizitez tanara faptura. M-am simtit destul de bine data trecuta si vreau sa vad daca s-au imbunatatit si mai mult serviciile. Deci?
picon Reputație: 1046 Postat Martie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 23, 2017 ...
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2017 .......
neiberr Reputație: 877 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2017 Situatia e grava si prezinta umflaturi....? Am fost din nou la vinatoare in zona...surpriza am prins o fereastra si amprimit programare la Sonia...? Am scanat bine zona.... am vazut un ford albastru in care era un tip...restul masinilordin imediata apropiere libere....Am parcat parcat in spatele blocului unde este sala de jocuri...in spate este un mare blocplin de schele....acolo in spate se perinda lume dubioasa...am vazut 2-3 grupuri unii pareau a fi la o tigara...dar un grup format din 2 tipi cu ceva barba si sepcisport....unul in 15 minute a plecat de 2 ori si a revenit rapid...cred ca si-au schimbat tactica au pus la o masina in fata camera de supravegere ....si ei stauin spatele blocului...Tipa are vedere daca se uita pe geam in bd. octavian goga...Am ajuns la locatie ...etaj inferior...sun la usa imi deschide Sonia....o tipa pina in 1,70 mfara tocuri...blonda cu parul prins in coada...ochii mari...gene lungi....corp slimbine proportionat sini nr.2 cu +pufosi.Dar atentie nu pare a fi cea din pozele postate mai sus...Este o tipa cam de 20-23 ani...vorbeste cu accent si cuvinte moldovenesti...7 + pentru incurajare....nu are experienta...pare stingace...se straduieste...oral nota 7...normal 8....Este un fel de ,,trufanda,, dar sub Aliss ca aspect si servicii....Cea din poze are buzele senzuale ...mai bronzata ...si ,,bulane si fund,, adecvate mai impanate...Tipa din locatie...mai slabuta...fara un fund precum cel din poze...are faza de liceu...locatie modesta 7...Din punct de vedere al servicii-lor ...in raport cu tariful cerut...este supraevaluat...Nu prea cred ca-i place ce presteaza....Este un fel de ,,ursulet de plus,, nota 8Am trecut am bifat si doar atit.... 5
picon Reputație: 1046 Postat Martie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 23, 2017 Bine ... și cu pejtii ce făcuși?
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Martie 23, 2017 Oras:București. Oras:București. Postat Martie 23, 2017 A platit,a fost corect omu' si-a fat drumu' repede,ce sa zică pestii 1
neiberr Reputație: 877 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2017 Bine ... și cu pejtii ce făcuși?Am spus ca erau dubiosi nu stiu daca erau pesti...cind am parcat erau acolo....cind am plecat erau acolo..poate erau ,,chibiti,, de la cazinou...sau din aia care dau bani cu dobinda la jucatori din cazinou/sala jocuri ...Am omis...am platit 250 ron o ora.. Nu semanau cu cel de acum 2 zile....Daca m-am incadrat in servicii si in tarif nu vad ce treaba sa am cu ,,guvizi,, poate sa-mi mai prezinte si alte ,,fetite vesele,, Stii de ce am temeri la fetite din R.Moldova sau Ukraina.../ daca vii cu o masina de minim 20.000 euro...astia ot sa te buzunaresca cind esti la dus si sa-ti fure masina....un avans de 40...60 minute pina anunti la politie ala deja a trecut in Bulgaria. Au fost cazurii
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 24, 2017 Am spus ca erau dubiosi nu stiu daca erau pesti...cind am parcat erau acolo....cind am plecat erau acolo..poate erau ,,chibiti,, de la cazinou...sau din aia care dau bani cu dobinda la jucatori din cazinou/sala jocuri ...Am omis...am platit 250 ron o ora..Nu semanau cu cel de acum 2 zile....Daca m-am incadrat in servicii si in tarif nu vad ce treaba sa am cu ,,guvizi,, poate sa-mi mai prezinte si alte ,,fetite vesele,,Stii de ce am temeri la fetite din R.Moldova sau Ukraina.../ daca vii cu o masina de minim 20.000 euro...astia ot sa te buzunaresca cind esti la dus si sa-ti fure masina....un avans de 40...60 minute pina anunti la politie ala deja a trecut in Bulgaria.Au fost cazuriiPăi ce-ai făcut mă, Colombo, mă? Ai scris un roman cum i-ai urmărit tu, ne-ai ținut cu sufletul la gură și cu mâna la pulă, așteptând episodul următor și acum, ne lași nefinalizați? Urât, foarte urât! 4
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Martie 24, 2017 Postat Martie 24, 2017 Doamne ferește ce discuții puteți avea :lmao Vreau sa m-a adresez clienților reali și serioși(nu celor sub acoperire) ,disponibilă In seara aceasta o sa scriu ceva cuprinzător ca sa va liniștesc pe toți cei care credeți ca dacă mi-ați transformat topicul într-un joc " dea' Detectivii "m-a afectează cu ceva și nu mai am eu clienți și eu fetele voastre .Adevarata concurenta pentru voi nu sunt eu dragii mei Singurul lucru rău pe care ați reușit sa mi-l faceți este faptul ca nu o să-mi mai scrie nimeni recenzii pentru ca se gândesc toți ca o sa le Săriți in cap și o sa vorbiți urat și o să-mi stricați mai tare topicul )) chiar dacă as putea sa îmi moderez topicul și sa va șterg toate discuțiile și poveștile care nu au absolut nici o legătura cu mine nu o fac pentru ca nu m-a deranjează și afectează cu nimic Hai
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 24, 2017 Ce-ți mai face pejtii? 3
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Martie 24, 2017 Postat Martie 24, 2017 Ce-ți mai face pejtii? Sincer ești plictisitor și neinteresant
expertul888 Reputație: 1113 Postat Martie 24, 2017 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Martie 24, 2017 Nu vad urme de Republica Moldova in textul domnișoarei !!! 4
expertul888 Reputație: 1113 Postat Martie 24, 2017 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Martie 24, 2017 Nu vad urme de Republica Moldova in textul domnișoarei !!!
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 24, 2017 Sincer ești plictisitor și neinteresant Peștișorule, de ce nu o lași tu pe fată să posteze, ai?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum