picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 24, 2017 Ce sa inteleaga?Ca tu te plictisesti? Scrie mult astazi aici ca de maine nu o sa mai poti dragule Și de ce nu o să mai pot, dragule? 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 24, 2017 Inchizi topicul?Nu, mai degrabă are un ușor iz de amenințare. 1
eryk205 Reputație: 144 Postat Martie 24, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Martie 24, 2017 Esti libera acum? Se poate o programare?
offroad-1 Reputație: 179 Postat Martie 24, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Martie 24, 2017 Parca mergeti pentru prima data la femei,cand sunt doua sau mai multe fete pe locatie acea care este libera raspunde la telefon in locul celei ocupate ,pune anunturi ,face programari ,intra de ex aici sa vada ce s-a mai scris pe topicul ei etc si ce am spus eu acum pot comfirma toate feteleCum le sti tu pe toatedespre tine umbla vorba ca faci recenziile live din locatia fetelor 2
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Martie 24, 2017 Postat Martie 24, 2017 Inchizi topicul? Nu inchid topicul,ii inchid gura lui Picon si restul echipei lui Poza facuta acum,in caz ca are cineva semne de intrebare despre cum am fost eu activa in timp ce aveam client 7
eryk205 Reputație: 144 Postat Martie 24, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Martie 24, 2017 Nu inchid topicul,ii inchid gura lui Picon si restul echipei lui Poza facuta acum,in caz ca are cineva semne de intrebare despre cum am fost eu activa in timp ce aveam client Si poza cine ti-a facut-o? 1
offroad-1 Reputație: 179 Postat Martie 24, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Martie 24, 2017 Nu inchid topicul,ii inchid gura lui Picon si restul echipei lui Poza facuta acum,in caz ca are cineva semne de intrebare despre cum am fost eu activa in timp ce aveam client Ok..IAR POZA CINE VA FACEA?
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2017 Cum le sti tu pe toatedespre tine umbla vorba ca faci recenziile live din locatia fetelorprostanacule iti pierzi clientii la fetele tale ?
offroad-1 Reputație: 179 Postat Martie 24, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Martie 24, 2017 prostanacule iti pierzi clientii la fetele tale ?Spune.mi si mie care sunt?..Cate tepe mi'am luat eu de pe urma recenziilor si parerilor tale...
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2017 Postat Martie 24, 2017 Ce-i aici?! Confruntarea pestilor? 4
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 24, 2017 Nu inchid topicul,ii inchid gura lui Picon si restul echipei lui Poza facuta acum,in caz ca are cineva semne de intrebare despre cum am fost eu activa in timp ce aveam client Și cam cum vrei tu, să-mi închizi gura? 2
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Martie 24, 2017 Postat Martie 24, 2017 Ce-i aici?! Confruntarea pestilor? Nuuuuuuuuuuuuuu iti spun eu ce este aici,este << 50 SHADES OF FISH >> 2
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Martie 24, 2017 Postat Martie 24, 2017 Ok..IAR POZA CINE VA FACEA? Cea mai proasta si idioata intrebare pe care o puteai pune dragul meu Te astept sa la noi sa iti arat cum ne putem face o poza toti trei
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 24, 2017 Multumesc Razzor,vreau sa spun de ce stau mereu dupa usa,stau pentru ca nu vreau sa fiu vazuta de vecini in caz ca mai e cineva pe scara intamplator.Am fost putin trista intradevar si sunt in continuare pentru ca nu inteleg cu ce am gresit eu aici ca sa imi arunce toti vorbe urate aici pe pagina .Este normal sa apar activa de multe ori in timpul zilei pe site pentru ca si eu si Simo folosim acelasi laptop si eu sunt logata mereu,infine :slap2daca as fi avut pe cineva "peste" dupa toate discutiile de aici eram plecata de mult .Și de ce trebuia să intre ea pe topicul ei, când are și ea cont? Nu uita că mulți dintre noi suntem curvari cu state vechi, trecuți prin ciur și prin dârmon, așa că încetează te rog, cu dume din astea! Las-o așa, că e mai bine! 3
eryk205 Reputație: 144 Postat Martie 24, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Martie 24, 2017 Show lesbi faceti?
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2017 Și de ce trebuia să intre ea pe topicul ei, când are și ea cont? Nu uita că mulți dintre noi suntem curvari cu state vechi, trecuți prin ciur și prin dârmon, așa că încetează te rog, cu dume din astea! Las-o așa, că e mai bine! parca esti inscris acum,ia exemplu Betty de la drept cu cologele,ia exemplu Corina cu colegele cand avea ,Moni cu Cristina, Cristina cu Liliy si mai pot sa-ti dau exemple
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 24, 2017 parca esti inscris acum,ia exemplu Betty de la drept cu cologele,ia exemplu Corina cu colegele cand avea ,Moni cu Cristina, Cristina cu Liliy si mai pot sa-ti dau exempleDa mă, știu, dar când e situația care e, stai liniștită, nu dai motive de interpretare! Dacă ai minte ... 3
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2017 Da mă, știu, dar când e situația care e, stai liniștită, nu dai motive de interpretare! Dacă ai minte ...
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Martie 24, 2017 Postat Martie 24, 2017 Și de ce trebuia să intre ea pe topicul ei, când are și ea cont? Nu uita că mulți dintre noi suntem curvari cu state vechi, trecuți prin ciur și prin dârmon, așa că încetează te rog, cu dume din astea! Las-o așa, că e mai bine! Altceva?Nu m-a interesează motivele de interpretare pentru ca nu am nimic de ascuns ce n-ai înțeles pana acum?
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 24, 2017 Altceva?Nu m-a interesează motivele de interpretare pentru ca nu am nimic de ascuns ce n-ai înțeles pana acum?Gata, lasă obrăznicia! 2
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Martie 24, 2017 Postat Martie 24, 2017 Gata, lasă obrăznicia! Bine bunicule 2
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 24, 2017 Bine bunicule Treci la colț pe coji de nuci! 2
grumetel Reputație: 40 Postat Martie 24, 2017 Oras:B Oras:B Postat Martie 24, 2017 "Cainii latra, ursul fute.."Ceva de genul asta este si in cazul Soniei Treburile m-au adus din nou prin maretul oras, asa ca am revizitat domnisoara. Localizare - cunoscuta de toata lumea, O. GOGA Contact - trimis SMS pentru programare la ora x. Am primit raspuns dupa aprox 15 -20 minute. Nu s-a putut la cat am vrut eu. Am fost de aacord cu ora propusa de catre Sonia.Inainte sa ajung la locatie, am primit un SMS cu cateva minuye imainte de ora stabilita, prin care ma anunta ca pot sa urc. Locatie - apartament curat, cu 2 camere, bucatarie open space, cu un aer destul de fresh.Baie cu dus, dotata cu diverse geluri, prosop curat. Igiena fetei a fost conforma. Poate unii doresc ceva mai parfumat, dar pentru unii dintre noi este mai ok fara parfum. Are un miros neutru, daca pot spune asa. Actiunea: Am urcat, m-a recunoscut, am stat putin de vorba pe unele subiecte deschise data trecuta, am mai glumit pe seama "graiului moldovenesc", pe care-l stiu si eu f bine. Mers la dus si intrat in camera de sacrificiu...Am inceput cu un masaj pentru spate (la cererea mea), dupa care actiunea a decurs aprox. ca si data trecuta - mangaieri, sarutari, FK bun, oral soft bun si umed, urmat de un normal la care am reusit sa schimb doua pozitii. Finalizare in balon.Pe toata durata, fata a fost "prezenta". Nu mi-a lasat impresia ca ar fi intr-o alta lume. Ce am remarcat fata de data trecuta:- renuntarea la folosirea mainii in exces.- zambetele si gesturile sau apropiat mult mai mult de naturalete- a inceput sa anticipeze cam ce/ cum vrei. Incepe sa priceapa limbajul nonverbal ....- existenta unei muzici in fundal. Sursa care o emite nu e tocmai ok (telefonul), dar merge. A fost o ora "irosita" foarte placut. Confirm ca toate pozele postate sunt ale ei. Ultimele poze postate sunt din locatie. Una este in baie, una in dormitor (cea cu colega in spate). Daca mai revim? Cu siguranta. Trebuie sa cunosc si pe colega... Daca recomand? Da, in special celor care doresc FK, dar nu numai. P.S. Sonia, schimba scrumiera (farfurioara) aia cu o scrumiera adevarata. Cam atat ... Bastoane tari sa aveti! 3
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 24, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 24, 2017 IAR ESTI PROSTHai mai Livica, de ce te super? Doar tu ai spus ca asa ai facut. 2
Vizitator vodkisan Reputație: 0 Postat Martie 25, 2017 Postat Martie 25, 2017 Grumetel alte fete nu ai vizitat de cand te ai inscris? Sau vrei sa o promovezi pe titulara topicului?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum