Sari la conținut

Armata te face om,nimfomane domn!

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ba las-o dracu'   ....le-am ratat pe amandoua   :laugh2

• Like 17
  • Minus 16
Postat

APVSPTR

Da ....cu casca . Expresia mai nou se foloseste si in cazul Tir-istilor 

• Like 12
  • Minus 16
  • Oras:bucharest
Postat

Eu nu am facut armata...Eram student.

Dar vorbesc cu barbati care au facurt  armata si.....Toti barbatii erau jmecheri in armata...

Toti au futut-o pe fata capitanului...

Toti se descurcau...

Toti au primit medalii...

Toti faceau trafic cu tigari si alcool...

Nimeni nu facea instructie si sectoare...

Acum stau si ma intreb...Unde sunt tilicarii???

Unde este omul normal din armata,care asculta ordine si executa ordine...

• Like 7
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Dar vorbesc cu barbati care au facurt  armata si.....Toti barbatii erau jmecheri in armata...

Toti se descurcau...

Am un prieten care mereu zicea cand venea vorba de armata ca: "cine face armata e barbat, cine nu o face e baiat destept".

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Din punctul de vedere al raportului dintre individ si autoritate, trebuie sa fii un cretin de ultima speta sa iti petreci o perioada din viata ta - 6 luni, 9 luni, un an, cat o fi, dar chiar si un sfert de ora e mult daca poti sa eviti - (adu-ti aminte ca ai doar una) in serviciul unei institutii care niciodata nu a adus plusvaloare societatii umane, dimpotriva. Muie la toti militarii, muie la toti sefii, sublaternii, muierile, copilele, etc. ai/ale militarilor mandri.

Un cacat! Baaa! barbatia sta in sula si in atitudine, nu in perioada de serviciu militar, bre!

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Din punctul de vedere al raportului dintre individ si autoritate, trebuie sa fii un cretin de ultima speta sa iti petreci o perioada din viata ta - 6 luni, 9 luni, un an, cat o fi, dar chiar si un sfert de ora e mult daca poti sa eviti - (adu-ti aminte ca ai doar una) in serviciul unei institutii care niciodata nu a adus plusvaloare societatii umane, dimpotriva. Muie la toti militarii, muie la toti sefii, sublaternii, muierile, copilele, etc. ai/ale militarilor mandri.

Un cacat! Baaa! barbatia sta in sula si in atitudine, nu in perioada de serviciu militar, bre!

Nene, dar cu muierile și mai ales copilele lor, ce ai?
  • Like 1
  • Minus 1
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

Dar vorbesc cu barbati care au facurt armata si.....Toti barbatii erau jmecheri in armata...

Toti se descurcau...

Nu mah, ideea este alta, era greu, cateodata inumaman, idiferent ca erai tr sau soldat obisnuit. Cand te inveti cu greul, stii sa preferi ceea ce este mai, bine o bucurie, o placere, o femeie adevarata! Scuze, nimeni, niciodata nu are cum sa va arate viata decat propria voastra experienta. Nu aveti cum sa o dobanditi husenilor!
Postat

Am un prieten care mereu zicea cand venea vorba de armata ca: "cine face armata e barbat, cine nu o face e baiat destept".

Ca mine si Miky77... :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 3
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Nimfo te face...bărbat.

La câte femei bune am cunoscut pe aici - pe unele le-am și vizitat - nu știam că pot fute așa de bine :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...