Sari la conținut

Armata te face om,nimfomane domn!

Postări Recomandate

• Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica
Postat

plm, erecții adolescentine:))

Nimfo te face...bărbat.

La câte femei bune am cunoscut pe aici - pe unele le-am și vizitat - nu știam că pot fute așa de bine :laugh2

Îmi pare rău pentru tine. Cum te știe lauda o civilă nu poate niciodată să te laude o profi:)
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bine ca am scapat sa nu o fac . Cand m-au luat la vizita medicala si am vazut ca recrutarea este facuta aiurea, mi-am dat seama armata era o bataie de joc si ca orice idiot (analfabet sau cu boli psihice) puteai sa il ai camarad , am decis sa fac totul ca sa nu o fac.

• Like 5
  • Minus 6
Postat

Eu nu am facut armata...Eram student.

Dar vorbesc cu barbati care au facurt  armata si.....Toti barbatii erau jmecheri in armata...

Toti au futut-o pe fata capitanului...

Toti se descurcau...

Toti au primit medalii...

Toti faceau trafic cu tigari si alcool...

Nimeni nu facea instructie si sectoare...

Acum stau si ma intreb...Unde sunt tilicarii???

Unde este omul normal din armata,care asculta ordine si executa ordine...

Erau la munci agricole pe cimp....plecau in aprilie si veneau in unitate in noiembrie...iar unii ajungeau in constructii sau in mina de carbuni

asfel unitatea era goala...Cine era liber mergea in gara sau autogara si gaseau fete care se futeau doar cu cei in uniforma...unele pierdeau rata sau trenul

si cu 2 sendvisuri si o sticla de vin futeai de ti se zdrelea capul pulii....La muncii o puneai cu 2-3 saci mari de cartofi....ai duceai noaptea acasa la

tipa...iti facea oua ochiuri cu slanina... si ceapa rosie garnitura....veneai si cu o sticla de vin....si sa vezi spectacol...citeodaat o chema si pe sora-sa

sau verisoara....Asta se intimpla la munci nu cind erai in unitate....Din 18 luni de armata doar 2 luni am stat in unitate...6 luni pe cimpuri...si 8 luni in gara

la Craiova....Va spun un secret...sunt bune oltencele...

• Like 1
  • Oras:bucharest
Postat

Nu mah, ideea este alta, era greu, cateodata inumaman, idiferent ca erai tr sau soldat obisnuit. Cand te inveti cu greul, stii sa preferi ceea ce este mai, bine o bucurie, o placere, o femeie adevarata! Scuze, nimeni, niciodata nu are cum sa va arate viata decat propria voastra experienta. Nu aveti cum sa o dobanditi husenilor!

Bine bah.......

• Like 3
Postat

Erau la munci agricole pe cimp....plecau in aprilie si veneau in unitate in noiembrie...iar unii ajungeau in constructii sau in mina de carbuni

asfel unitatea era goala...Cine era liber mergea in gara sau autogara si gaseau fete care se futeau doar cu cei in uniforma...unele pierdeau rata sau trenul

si cu 2 sendvisuri si o sticla de vin futeai de ti se zdrelea capul pulii....La muncii o puneai cu 2-3 saci mari de cartofi....ai duceai noaptea acasa la

tipa...iti facea oua ochiuri cu slanina... si ceapa rosie garnitura....veneai si cu o sticla de vin....si sa vezi spectacol...citeodaat o chema si pe sora-sa

sau verisoara....Asta se intimpla la munci nu cind erai in unitate....Din 18 luni de armata doar 2 luni am stat in unitate...6 luni pe cimpuri...si 8 luni in gara

la Craiova....Va spun un secret...sunt bune oltencele...

Alt smecher de armata...Exact ce va spuneam...

Astept pareri de la tilicari...

• Like 6
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

SERVESC PATRIA

-S-a inteles mă,soldat?
Pronunțase "soldat" de parcă ar fi zis "căcat". Se adresase tovarașu' maior Papleacă întregului batalion TR cu "mă soldat" de parcă era un singur soldat,nu 325 de militari TR, toți caporali sau sergenți. Era disprețul ala gheolbănesc al ofițerului/subofițerului față de militarul în termen...mai ales termen redus.
Deci,mâine plecăm in aplicație la trageri cu muniție de război. Aveți grijă ce faceți ca vine si tov. general Pafnutie...că vă ia mama dracu'! S-a înțeles mă,soldat?
" S-a înțeles...in gâții mă-tii..." gândi Radu,cu nervii la pămant că va trai o săptămâna în frig,la baraca de lemn,la dracu' cu carți...acolo,ân poligonul de la munte,
Plecau cu tunurile alea de pe vremea Războiului de Independenta (mă rog,asa ziceau ei la mișto,în realitate erau mult mai noi,aveau doar vreo 30 de ani ...),cu cantina de campanie,cu cățel,cu purcel. Și era un început de martie destul de friguros,cu un vânticel subțire și umed.

Era dintr-un oraș mărișor,capitală de judet,dintr-o familie bună. Maică-sa farmacista,cu un salariu nu prea mare,dar care "se descurca". Adică dădea cui trebuia pe cât trebuia medicamente care nu prea se găseau,Humana,Essentiale si alte alea. Taică-su', contabil -șef la o interprindere destul de importantă,se "descurca" și el. Totul era un troc,serviciu contra serviciu. Nu făceau parte din "ștabime" dar nici niște neica-nimeni nu erau. Prin toate aranjamentele pe care le făceau,nu le lipsea mai nimic din ceea-ce era pe atunci un lux: Kent,cafea,ciocolată chinezeasca,bomboane cubaneze,ness,un wishyuletz si mai ales carne,brânză de 21,măsline,caăcaval,salam de Sibiu,zahăr,ulei,portocale îi banane iarna...ce mai ! Boierie ! Făcuse rost de repartiție pentru un apartament de 3 camere frumos (în comparație cu ce era pe atunci,evident) si de aprobare pentru Dacia 1310 cu bord de CN si rezervor tip Canada. Asta era cam maximum ce putea fi o "situație bună" în acele vremuri. Peste acest nivel,se situa "elita" conducătoare și alți șmecheri.
A avut deci cam ce era mai bun pe atunci,nu a suferit de foame,maică-sa nu-l hrănea cu snitzel din parizer ca alții,cu măncare de cartofi cu slănina și alte "delicatese" culinare cu care se delectau majoritatea românilor. A avut parte de o educație bună,a învățat destul de bine și a intrat fără mari emoții la Politehnică la București,la Mecanica fină.
Deși ar fi putut sa-l scutească de armata,taică-su' nici nu a vrut să audă ." Lasă-l sa facă armata,îl mai disciplinează, îl mai ordonează. Nu e bărbat ăla care nu face armata".
Și iată-l,când AMR-ul era 76,că pleacă sa traga cu tunul. Cu tunul ăla,cu care s-a tras la Staligrad sau Odessa.

Și plecară...

Poligonul era cam la 100 km de unitate,spre munte...adică ce mai... la munte . Camioane,tunuri tractate,bucătăria de campanie,tot calabalâcul.
Au ajuns după prânz. Li s-a dat hrana rece: o jumate de pâine neagra,un triunghi de brânza topită,4 felii de salam de mureau si câinii dacă-l mâncau,o Eugenia ...cam atât.
Seara urma sa mănânce hrana caldă, bucătăria de campanie începând sa lucreze prima. Se cazară în barăcile de lemn prin care trecea vântul ca rapidul prin gară, văzură bucuroși godinul din colțul camerei si constatară că trebuie sa facă rost de lemne. Era o stivă destul de măricică în curte, de unde li se repartiză cu porția. Evident ca wc-ul era de tip "mă căcai in fundul curții galben ca lămâia și cu-n șomoiog de paie mă ștergea Maria"...adică latrine de lemn,ca la țară. De spălat...la o cișmea afară.
"Ce morții mă-sii caut io frate, aici? ...în cur pe mă-sa cu tragerile lor!".
Au avut program de voie într-un fel, adică instalarea, curățatul armamentului și odihnă până la masa de seară, unde aveau să primească ciorbă de cartofi și varză cu carne tocată ( adică ... a la Cluj)...
La un moment dat se auzi o hărmalaie mare și strigăte de " nimeni nu se miscă din incintă ".
Ce se întamplase? Păi, făcând o inspecție peste tot, inclusiv în poligon (doar urma sa vină tov. general), găsiră un obuz neexplodat,înfipt în pământ aproape în totalitate, rămas probabil de la o tragere anterioară . Imediat,comandanții hotărâră ca sa se facă de pază, să se puna un anunț,o pancartă ceva, sa nu se întample vreo nenorocire, Doamne fereste! Pana vin geniștii. Fu ales sa facaăschimbul 2 (cel mai nasol) . Aveau boala pe el comandanții șstia mici, pentru că deși taică-su a vrut să facă bărbat din el, nescutindu-l de armată, totuși intervenea des să plece șn permisie, evident peste capul agaricilor ,direct la comandantul unității. A intrat in schimb de la 6 la 9,nici o problema. S-a culcat putin în corpul de garda, deăi trebuia să stea în "veghe",a fumat...mă rog...ca în gardă. La 3 a plecat în schimb. Frig, pete mari de zăpadă, pământul destul de înghețat, nori (nici tu lună, nici tu stele, nici tu ochii mândrei mele ...).

Îl trecu căcarea. Era 4 jumate, mai avea de stat...nu putea să se țină. Nasol! Iși scoase port-masca,centura pe care erau agățate port -încărcătorul,teaca de la baionetă (baioneta era fixată la armă), lopățica mică de infanterie, mantaua pe care o așeză pe un petec de zăpadă curată, așezând tot calabalăcul ăla, plus arma pe ea. Căută un loc bun (ce dracu' loc bun sa găsești pe platoul ala, pe care oricum te-ai fi așezat,vântul tot în cur îți sufla ?) Tot învârtidu-se el, găsi un locșcor unde i se paru că e mai bine (sau vântul își mai temperase intensitatea ) își lăsă nădragii, izmenele și chiloții pe glezne, se lăsă pe vine și își eliberă mațele de presiunea acumulată de la magistrala combinație de ciorbă de cartofi cu varză. Termină, scoase bucata de hârtie igienică moale ca glașpapiru' din buzunarul tunicii ... și ma rog... se echipă și își luă locul în dispozitiv.
Veni schimbul, însoțit de maiorul Papleacă, care era era OS și de 3 geniști. La un moment dat,un urlet .
-Ce e aici? Caporal! Ai văzut ce o pe obuzu' ăla?
-...
Pe obuz, era fix rezultatul fabuloasei cine cazone...un căcat cu moț, înghețat.
-Caporal,vine tov. general și ce-o să vadă?

...
-Răspunde caporal! Ce-o sa vadă tov. general?
-Tovarășe maior, sunt caporal TR  XXXXX,permiteți sa raportez: un căcat! 

*

*              *

Este o încercare de proză umoristică și nu numai, de acum acum vreo 4 ani, pe care am refistolat-o, punând diacriticele, care atunci lipseau. Este o întâmplare pe care mi-a povestit-o un bun prieten, care m-a amuzat teribil. 

• Like 5
  • Minus 1
Postat

Cu scuzele de rigoare ... am mai tastat cu câteva greșeli. Ora înaintată ...

• Like 2
  • Minus 1
Postat

*

*              *

Este o încercare de proză umoristică și nu numai, de acum acum vreo 4 ani, pe care am refistolat-o, punând diacriticele, care atunci lipseau. Este o întâmplare pe care mi-a povestit-o un bun prieten, care m-a amuzat teribil. 

Bravo, mi a placut, e amuzanta povestea....Dar ziu drept, nu cumva chiar tu fusesi protagonistul? :rax2  :slap2

Postat

Bravo, mi a placut, e amuzanta povestea....Dar ziu drept, nu cumva chiar tu fusesi protagonistul? :rax2  :slap2

Nu, eu am servit la altă armă. 

Postat

Floreta?

Spada, dar înainte de armată. 

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Normal, in armata erai cârpa caporalului

Habar nu ai, idioten! La T.R. nu aveam treabă cu caporalii și sergenții, ăia etau la trupă. De ce nu-ți vezi tu de treaba ta, dacă o ai și tot ceŕșești muie?

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Habar nu ai, idioten! La T.R. nu aveam treabă cu caporalii și sergenții, ăia etau la trupă. De ce nu-ți vezi tu de treaba ta, dacă o ai și tot ceŕșești muie?

T.R.B

• Like 1
  • Minus 14
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ca mine si Miky77... :laugh2 :laugh2 :laugh2

M-ai ghicit , m-am eschivat frumusel   :laugh2 :laugh2 :laugh2

Pierdeam un an din viata pe acolo , doar ca sa frec pula degeaba  si sa ascult  ordinele unor talambi   :slap2

Postat

Alt smecher de armata...Exact ce va spuneam...

Astept pareri de la tilicari...

tu ai facut armata la interne cum am facut-o si eu

Postat

Nu...la boli interne sicucapul ? :laugh2

• Like 12
  • Minus 16

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...