Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:In casuta cu alune
Postat

Da recunosc ca am facut o paranoia din treaba cu hiv-ul.

Tu ai spus ca ai progamare pe 12 la Babes si analizele sunt recoltate pe data de 14 dar in fine...

Mai du-te draq! Imi fac analizele cand vrea pizda mea! Marsh...ca nici tastatura nu te mai suporta!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am promis ca nu o sa mai postez si am de gand sa ma tin de promisiune.

sa-ti moara pula aia mica si sa ti se umfle limba daca mai postezi ceva

• Like 2
  • Minus 1
Postat

sa-ti moara pula aia mica si sa ti se umfle limba daca mai postezi ceva

E cretin...oricum va mai posta diverse...de pe contul lui dau de pe alte conturi...tot  ale lui :angry

Postat

Da asa este; pana la 6 luni cand o sa repet si eu analizele nu o sa mai postez nimic.

I.ti multumesc pentru intelegere si ma scuzi pentru tot deranjul creat.

Postat

Am promis ca nu o sa mai postez si am de gand sa ma tin de promisiune.

Da asa este; pana la 6 luni cand o sa repet si eu analizele nu o sa mai postez nimic.

Mai du-te draq!! pana la sase luni...pana la opt....sau asteptam sa feti???! Labagiu draq!!!

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ieși mă, băga-mi-aș toată pula în gâtița ta de analfabet și de cretin! Gata!  A postat fata analizele, ți-a făcut pe plac, nu mai posta și marș dracu' unde a înțărcat mutu' iapa!

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Ieși mă, băga-mi-aș toată pula în gâtița ta de analfabet și de cretin! Gata!  A postat fata analizele, ți-a făcut pe plac, nu mai posta și marș dracu' unde a înțărcat mutu' iapa!

Multumesc! Dar se pare ca nicicum nu e ok! Prea multe mizerii... :-( Inclusiv multa rautate!

Postat

Sal tuturor!.

Am observat ca Irina a postat un buletin de analize care dupa parerea mea este putin tras de par, pentru ca daca te uiti mai atent varsta persoanei caruia i sau recoltat analizele este trecuta 48, iar pe profilul Irinei este trecuta data de nastere(bineinteles daca este cea ok) unde scrie ca este nascuta pe 4 iulie, deci inca nu a implinit 48 de ani, asta e una, iar a doua este ca putea sa lase prima sa se vada prima parte din cnp pentru ca tot e scris pe profil data si luna nasterii ne de alta dar ca sa fie cat mai adevarate.

E ca-m cu dus si intors treaba cu acest buletin!

Nu prezinta incredere 100%!!!

• Minus 1
Postat

Sal tuturor!.

Am observat ca Irina a postat un buletin de analize care dupa parerea mea este putin tras de par, pentru ca daca te uiti mai atent varsta persoanei caruia i sau recoltat analizele este trecuta 48, iar pe profilul Irinei este trecuta data de nastere(bineinteles daca este cea ok) unde scrie ca este nascuta pe 4 iulie, deci inca nu a implinit 48 de ani, asta e una, iar a doua este ca putea sa lase prima sa se vada prima parte din cnp pentru ca tot e scris pe profil data si luna nasterii ne de alta dar ca sa fie cat mai adevarate.

A se vedea postarile acestui cretin pe topicul altor fete! In acelasi registru...

Postat

Eu cred ca ai gresit "adresa" si i-ti zic sa lasi un pic atitudinea asta fata de mine si sa i-ti masori putin cuvintele.

Nu am facut decat niste observatii pertinente.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Banati-l bai nene pe troll-ul asta.

Later edit: hai ca ti-am dat si un punct din greseala, creste inima in tine.

• Like 1
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

Stai lin colegule ca am vazut si eu chestia asta dar nu am mai zis nimic ca iar imi sarea lumea in cap

Trebuia sa zici!

Vizitator
Postat

Stai lin colegule ca am vazut si eu chestia asta dar nu am mai zis nimic ca iar imi sarea lumea in cap

pisicutz , fa-i un bine lu bivolu asta prost si baneaza-l pe toate conturile pana o murii in chinuri de sida , sifilis si boala lu calache

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Eu cred ca ai gresit "adresa" si i-ti zic sa lasi un pic atitudinea asta fata de mine si sa i-ti masori putin cuvintele.

Nu am facut decat niste observatii pertinente.

Vrei sa zici ca nu am dreptate in legatura cu varsta????

Eram sigur ca daca postez o sa ma atribui cu Geo!!!

ai o pula , esti doar cretin 

daca te ducea capu aflai ca la varsta se poate scrie orice 

• Like 3
  • Minus 1
Postat

ai o pula , esti doar cretin 

daca te ducea capu aflai ca la varsta se poate scrie orice 

Corect! La varsta se poate scrie orice,,,chiar si 25...de la primul divort! :laugh2  :laugh2

Postat

Eram sigur ca daca postez o sa ma atribui cu Geo!!!

Pai cum sa nu te " atribuie " cu Geo ?

C-AM .... I-TI ....    'ti-ar gramatica  de ras ....

cum va suporta pamantu' ..... :rtfm

• Like 2
Postat

Pai cum sa nu te " atribuie " cu Geo ?

C-AM .... I-TI ....    'ti-ar gramatica  de ras ....

cum va suporta pamantu' ..... :rtfm

Corect! 

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Vrei sa zici ca nu am dreptate in legatura cu varsta????

Tu chiar te astepti ca lumea sa-si posteze data de nastere reala pe un forum de acest gen?

Tu nici macar nu l-ai afisat :)

• Like 1
Postat

Sal tuturor!.

Măi bivole, dacă te uiți pe profilul meu, o să vezi că sunt născut pe 13/martie/1917. Ce zici, o fi reală?  :slap2

• Like 9
  • Minus 2

Vizitator
Postat

Măi bivole, dacă te uiți pe profilul meu, o să vezi că sunt născut pe 13/martie/1917. Ce zici, o fi reală?  :slap2

credeam ca ai mai mult :)))

sa vina corinavip la bara 

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...