irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 25, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 25, 2016 Da recunosc ca am facut o paranoia din treaba cu hiv-ul.Tu ai spus ca ai progamare pe 12 la Babes si analizele sunt recoltate pe data de 14 dar in fine...Mai du-te draq! Imi fac analizele cand vrea pizda mea! Marsh...ca nici tastatura nu te mai suporta!!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 25, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 25, 2016 Mai bine pe 14...ca sunt mai recente...dobitocule!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2016 Postat Aprilie 25, 2016 Am promis ca nu o sa mai postez si am de gand sa ma tin de promisiune. sa-ti moara pula aia mica si sa ti se umfle limba daca mai postezi ceva 2 1
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 25, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 25, 2016 sa-ti moara pula aia mica si sa ti se umfle limba daca mai postezi ceva E cretin...oricum va mai posta diverse...de pe contul lui dau de pe alte conturi...tot ale lui
geomgeo Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2016 Postat Aprilie 25, 2016 Da asa este; pana la 6 luni cand o sa repet si eu analizele nu o sa mai postez nimic.I.ti multumesc pentru intelegere si ma scuzi pentru tot deranjul creat.
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 25, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 25, 2016 Am promis ca nu o sa mai postez si am de gand sa ma tin de promisiune. Da asa este; pana la 6 luni cand o sa repet si eu analizele nu o sa mai postez nimic.I.ti multumesc pentru intelegere si ma scuzi pentru tot deranjul creat. Mai du-te draq!! pana la sase luni...pana la opt....sau asteptam sa feti???! Labagiu draq!!!
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 25, 2016 Da asa este; pana la 6 luni cand o sa repet si eu analizele nu o sa mai postez nimic.I.ti multumesc pentru intelegere si ma scuzi pentru tot deranjul creat.Ieși mă, băga-mi-aș toată pula în gâtița ta de analfabet și de cretin! Gata! A postat fata analizele, ți-a făcut pe plac, nu mai posta și marș dracu' unde a înțărcat mutu' iapa! 6 2
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 25, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 25, 2016 Ieși mă, băga-mi-aș toată pula în gâtița ta de analfabet și de cretin! Gata! A postat fata analizele, ți-a făcut pe plac, nu mai posta și marș dracu' unde a înțărcat mutu' iapa! Multumesc! Dar se pare ca nicicum nu e ok! Prea multe mizerii... :-( Inclusiv multa rautate!
picamarul kla Reputație: 3 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 Sal tuturor!.Am observat ca Irina a postat un buletin de analize care dupa parerea mea este putin tras de par, pentru ca daca te uiti mai atent varsta persoanei caruia i sau recoltat analizele este trecuta 48, iar pe profilul Irinei este trecuta data de nastere(bineinteles daca este cea ok) unde scrie ca este nascuta pe 4 iulie, deci inca nu a implinit 48 de ani, asta e una, iar a doua este ca putea sa lase prima sa se vada prima parte din cnp pentru ca tot e scris pe profil data si luna nasterii ne de alta dar ca sa fie cat mai adevarate.E ca-m cu dus si intors treaba cu acest buletin!Nu prezinta incredere 100%!!! 1
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 Dada...e 'ca-m' cu dus si intors mai ai si altceva de comentat?
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 Sal tuturor!.Am observat ca Irina a postat un buletin de analize care dupa parerea mea este putin tras de par, pentru ca daca te uiti mai atent varsta persoanei caruia i sau recoltat analizele este trecuta 48, iar pe profilul Irinei este trecuta data de nastere(bineinteles daca este cea ok) unde scrie ca este nascuta pe 4 iulie, deci inca nu a implinit 48 de ani, asta e una, iar a doua este ca putea sa lase prima sa se vada prima parte din cnp pentru ca tot e scris pe profil data si luna nasterii ne de alta dar ca sa fie cat mai adevarate.E ca-m cu dus si intors treaba cu acest buletin!Nu prezinta incredere 100%!!! A se vedea postarile acestui cretin pe topicul altor fete! In acelasi registru...
geomgeo Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 Stai lin colegule ca am vazut si eu chestia asta dar nu am mai zis nimic ca iar imi sarea lumea in cap
picamarul kla Reputație: 3 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 Eu cred ca ai gresit "adresa" si i-ti zic sa lasi un pic atitudinea asta fata de mine si sa i-ti masori putin cuvintele.Nu am facut decat niste observatii pertinente. 1
picamarul kla Reputație: 3 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 Vrei sa zici ca nu am dreptate in legatura cu varsta????
picamarul kla Reputație: 3 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 Eram sigur ca daca postez o sa ma atribui cu Geo!!!
hormi Reputație: 787 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26, 2016 Banati-l bai nene pe troll-ul asta. Later edit: hai ca ti-am dat si un punct din greseala, creste inima in tine. 1
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:... Oras:... Postat Aprilie 26, 2016 Stai lin colegule ca am vazut si eu chestia asta dar nu am mai zis nimic ca iar imi sarea lumea in capTrebuia sa zici!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 Stai lin colegule ca am vazut si eu chestia asta dar nu am mai zis nimic ca iar imi sarea lumea in cap pisicutz , fa-i un bine lu bivolu asta prost si baneaza-l pe toate conturile pana o murii in chinuri de sida , sifilis si boala lu calache 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 Eu cred ca ai gresit "adresa" si i-ti zic sa lasi un pic atitudinea asta fata de mine si sa i-ti masori putin cuvintele.Nu am facut decat niste observatii pertinente. Vrei sa zici ca nu am dreptate in legatura cu varsta???? Eram sigur ca daca postez o sa ma atribui cu Geo!!! ai o pula , esti doar cretin daca te ducea capu aflai ca la varsta se poate scrie orice 3 1
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 ai o pula , esti doar cretin daca te ducea capu aflai ca la varsta se poate scrie orice Corect! La varsta se poate scrie orice,,,chiar si 25...de la primul divort!
thelitllebig Reputație: 88 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26, 2016 Eram sigur ca daca postez o sa ma atribui cu Geo!!!Pai cum sa nu te " atribuie " cu Geo ?C-AM .... I-TI .... 'ti-ar gramatica de ras ....cum va suporta pamantu' ..... 2
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 Pai cum sa nu te " atribuie " cu Geo ?C-AM .... I-TI .... 'ti-ar gramatica de ras ....cum va suporta pamantu' ..... Corect!
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 26, 2016 Vrei sa zici ca nu am dreptate in legatura cu varsta????Tu chiar te astepti ca lumea sa-si posteze data de nastere reala pe un forum de acest gen?Tu nici macar nu l-ai afisat 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 26, 2016 Sal tuturor!.Am observat ca Irina a postat un buletin de analize care dupa parerea mea este putin tras de par, pentru ca daca te uiti mai atent varsta persoanei caruia i sau recoltat analizele este trecuta 48, iar pe profilul Irinei este trecuta data de nastere(bineinteles daca este cea ok) unde scrie ca este nascuta pe 4 iulie, deci inca nu a implinit 48 de ani, asta e una, iar a doua este ca putea sa lase prima sa se vada prima parte din cnp pentru ca tot e scris pe profil data si luna nasterii ne de alta dar ca sa fie cat mai adevarate.E ca-m cu dus si intors treaba cu acest buletin!Nu prezinta incredere 100%!!!Măi bivole, dacă te uiți pe profilul meu, o să vezi că sunt născut pe 13/martie/1917. Ce zici, o fi reală? 9 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 Măi bivole, dacă te uiți pe profilul meu, o să vezi că sunt născut pe 13/martie/1917. Ce zici, o fi reală? credeam ca ai mai mult ))sa vina corinavip la bara 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum