geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Bn prietene o sa vb peste 6 luni si sper ca tu sa ai dreptate si eu sa vin pe forum si sa imi cer scuze l toata lumea.
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Vad ca esti inversunat asa rau pe mn.Te.a pus Irina???
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 10, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Martie 10, 2016 Vad ca esti inversunat asa rau pe mn.Te.a pus Irina??? Nici n-o cunosc, varule. Astept intai sa-ti iasa tie rezultatele la analize si apoi ma duc si io la ea.
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 10, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Martie 10, 2016 Poi atunci mai ai de asteptat. Da, dar macar eu astept relaxat.
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Deja cam intreci limita si ma faci sa te jicnesc.
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 10, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Martie 10, 2016 Deja cam intreci limita si ma faci sa te jicnesc. Asta a fost buna.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 10, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 10, 2016 Bai prietene sa de.a D.zeu sa fie ca tn si ca Irina sa nu fie nimic dar dak peste 6 luni o sa fie testul pozitiv si o sa postez atunci ce mai ziceti???Veșnica pomenire, ce să zicem?
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Dap mersi mult de incurajare.Dar asa suntem noi romanii cand un om este l pamant nu incercam sa il ajutam ci din contra mai rau ii facem.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 10, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 10, 2016 http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i-w600/calmeaza-te-durex-isi-cere-scuze-pentru-nasterea-ta.jpg
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Imi pare foarte rau ca nu am folosit prez dar din pacate nu pot da timpul inapoi.
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 10, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Martie 10, 2016 Imi pare foarte rau ca nu am folosit prez dar din pacate nu pot da timpul inapoi.Te-a mancat in cur sa mai dai si limbi in pula mea! 1
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Dap asa e ma mancat nu stiu ce cacat a fost in capul meu
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Gata nu i sa mai postez.Dar uite Irina iti propun ceva esti deacord ca sa mergem impreuna sa iti faci analizele in special cea pentru hiv eu platesc testul plus ca iti platesc deranjul 100euro; 50 cand mergem si 50 cand ridici analiza indiferent de rezultat putem sa mergem l orice laborator vrei u.Fara ascunzisuri si magarii si daca ai dreptate intr.u din nou pe forum si imi cer scuze.Astept ras.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 10, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 10, 2016 Gata nu i sa mai postez.Dar uite Irina iti propun ceva esti deacord ca sa mergem impreuna sa iti faci analizele in special cea pentru hiv eu platesc testul plus ca iti platesc deranjul 100euro; 50 cand mergem si 50 cand ridici analiza indiferent de rezultat putem sa mergem l orice laborator vrei u.Fara ascunzisuri si magarii si daca ai dreptate intr.u din nou pe forum si imi cer scuze.Astept ras.http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i-w600/auzi-ba-esti-prost-punga.jpg
pulifer Reputație: 869 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2016 Geo, esti needucat, prost si ai probleme mintale grave. Locul tau nu e aici, e la un spital de nebuni. Eu te-as tine in camasa de forta. Daca futi asa cum gandesti, mi-e mila de amarata de nevasta-ta. 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 10, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 10, 2016 Cand vei invata sa scrii... gramatical...mai vorbim! Si...Nu inteleg de ce scrii doar pe pagina mea....in fine...nici nu vreau sa-mi obosesc unicul neuron gandindu-ma la asta! Tu 34...de anisori?? Mie mi s-a parut ca ai mult peste 40! Dar acum ne dam si mari Don Juani...app...baga o poza cu tine...daca ai coaie! Trimitel la Lorenna sa il capseasca cu ceva ,daca tot il mananca in cur ca pe zambilica Ea chiar nu suporta prezervativul
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 10, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 10, 2016 Captuseasca am vrut sa zic .
genu genu Reputație: 15 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Buna Irina,Cred ca stii cine suntsaptamina viitoare sper sa te gasescmultumesc
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 Imi pare foarte rau ca nu am folosit prez dar din pacate nu pot da timpul inapoi. Prezervative pt. limba nu cred ca s-au inventat! asa ca nu aveai cum sa folosesti...dobitocule!! Si nici nu te-a obligat nimeni sa o faci...desi in alt context...imi place sa fortez/initiez cate un pustan sa o faca! Dar nu e cazul tau...tu esti o mizerie...moartea pasiunii!!! Marsh...m-am saturat de tine! Si daca nu te potolesti...vezi ca diseara vin la tine...sa ma intretii..daca tot manaci mult cacat pe aici! Sau te-ai mutat??
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 Buna Irina,Cred ca stii cine suntsaptamina viitoare sper sa te gasescmultumesc Buna! Da... stiu! Din pacate nu ne-am potrivit timpul pt. a discuta la tel...am fost foarte ocupata...! suna-ma astazi poate reusim sa ne auzim! Multumesc!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 Trimitel la Lorenna sa il capseasca cu ceva ,daca tot il mananca in cur ca pe zambilica Ea chiar nu suporta prezervativul Sau pe Lorena la el!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 Imi pare foarte rau ca nu am folosit prez dar din pacate nu pot da timpul inapoi. Prostule...ce ai facut neprotejat??? Eu nu ma fut neprotejat bou draq! Sa confirme clientii care ma viziteaza de 3 ani!! Mai du-te draq de gunoi...ca deja ai depasit orice limita!
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Postat Martie 11, 2016 Irina eu nu te.am jicnit pe tn cu absolut deloc pe tn si nu inteleg u de ce faci chestiile acestea.Esti deacord cu ce te.am intrebat in legatura cu analizele sau ai ceva de ascuns?
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 Trimitel la Lorenna sa il capseasca cu ceva ,daca tot il mananca in cur ca pe zambilica Ea chiar nu suporta prezervativul Sau...sa-l casapeasca!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum