Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Bn prietene o sa vb peste 6 luni si sper ca tu sa ai dreptate si eu sa vin pe forum si sa imi cer scuze l toata lumea.

• Oras:outside
Postat

Vad ca esti inversunat asa rau pe mn.

Te.a pus Irina???

Nici n-o cunosc, varule. Astept intai sa-ti iasa tie rezultatele la analize si apoi ma duc si io la ea. :laugh2

Postat

Deja cam intreci limita si ma faci sa te jicnesc.

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Asta a fost buna.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bai prietene sa de.a D.zeu sa fie ca tn si ca Irina sa nu fie nimic dar dak peste 6 luni o sa fie testul pozitiv si o sa postez atunci ce mai ziceti???

Veșnica pomenire, ce să zicem?  :laugh2

:pope

Postat

Dap mersi mult de incurajare.

Dar asa suntem noi romanii cand un om este l pamant nu incercam sa il ajutam ci din contra mai rau ii facem.

Postat

Imi pare foarte rau ca nu am folosit prez dar din pacate nu pot da timpul inapoi.

Te-a mancat in cur sa mai dai si limbi in pula mea! :laugh2
  • Like 1
Postat

Gata nu i sa mai postez.

Dar uite Irina iti propun ceva esti deacord ca sa mergem impreuna sa iti faci analizele in special cea pentru hiv eu platesc testul plus ca iti platesc deranjul 100euro; 50 cand mergem si 50 cand ridici analiza indiferent de rezultat putem sa mergem l orice laborator vrei u.

Fara ascunzisuri si magarii si daca ai dreptate intr.u din nou pe forum si imi cer scuze.

Astept ras.

Postat

Gata nu i sa mai postez.

Dar uite Irina iti propun ceva esti deacord ca sa mergem impreuna sa iti faci analizele in special cea pentru hiv eu platesc testul plus ca iti platesc deranjul 100euro; 50 cand mergem si 50 cand ridici analiza indiferent de rezultat putem sa mergem l orice laborator vrei u.

Fara ascunzisuri si magarii si daca ai dreptate intr.u din nou pe forum si imi cer scuze.

Astept ras.

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i-w600/auzi-ba-esti-prost-punga.jpg

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Geo, esti needucat, prost si ai probleme mintale grave. Locul tau nu e aici, e la un spital de nebuni. Eu te-as tine in camasa de forta. Daca futi asa cum gandesti, mi-e mila de amarata de nevasta-ta.

• Like 1
  • Oras:pe forum
  • Oras:pe forum
Postat

Cand vei invata sa scrii... gramatical...mai vorbim!  :laugh2

Si...Nu inteleg de ce scrii doar pe pagina mea....in fine...nici nu vreau sa-mi obosesc unicul neuron gandindu-ma la asta! :laugh2

Tu 34...de anisori?? Mie mi s-a parut ca ai mult peste 40! Dar acum ne dam si mari Don Juani...app...baga o poza cu tine...daca ai coaie! :laugh2  :laugh2

Trimitel la Lorenna sa il capseasca cu ceva ,daca tot il mananca in cur ca pe zambilica  :laugh2 Ea chiar nu suporta prezervativul  :no2

• Oras:In casuta cu alune
Postat

Imi pare foarte rau ca nu am folosit prez dar din pacate nu pot da timpul inapoi.

Prezervative pt. limba nu cred ca s-au inventat!  :laugh2  :laugh2 asa ca nu aveai cum sa folosesti...dobitocule!! Si nici nu te-a obligat nimeni sa o faci...desi in alt context...imi place sa fortez/initiez cate un pustan sa o faca! Dar nu e cazul tau...tu esti o mizerie...moartea pasiunii!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Marsh...m-am saturat de tine! Si daca nu te potolesti...vezi ca diseara vin la tine...sa ma intretii..daca tot manaci mult cacat pe aici! 

Sau te-ai mutat??  :laugh2  :urgay

Postat

Buna Irina,

Cred ca stii cine sunt

saptamina viitoare sper sa te gasesc

multumesc

Buna! Da... stiu! Din pacate nu ne-am potrivit timpul pt. a discuta la tel...am fost foarte ocupata...! suna-ma astazi poate reusim sa ne auzim! 

Multumesc!

Postat

Trimitel la Lorenna sa il capseasca cu ceva ,daca tot il mananca in cur ca pe zambilica  :laugh2 Ea chiar nu suporta prezervativul  :no2

Sau pe Lorena la el!  :laugh2

Postat

Prostule...ce ai facut neprotejat??? Eu nu ma fut neprotejat bou draq! Sa confirme clientii care ma viziteaza de 3 ani!! 

Mai du-te draq de gunoi...ca deja ai depasit orice limita!

Postat

Irina eu nu te.am jicnit pe tn cu absolut deloc pe tn si nu inteleg u de ce faci chestiile acestea.

Esti deacord cu ce te.am intrebat in legatura cu analizele sau ai ceva de ascuns?

Postat

Sau...sa-l casapeasca!  :laugh2  :laugh2  :iagree

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...